מכבי נתניה 2010/11: דג'אני וסבע האריכו את חוזיהם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏9/7/10.

1. הנתנייתי Member

עכשיו המשחק מול בני יהודה הופך למלחמת עולם. ניצחון שלנו מבטיח לנו מעשית את המקום הרביעי (בהנחה שקרית שמונה לא תנצח בחיפה).

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר המשחק מול הפועל תל אביב:

א. כיף מאוד לראות ולשמוע את השחקנים לאחר התיקו ולהבין שהם לא חיים בשלום עם התיקו. זה מראה על הרעב והשאיפות שיש להם. אין לי מושג איך ראובן עטר הצליח ליצור את התלכיד שיש בקבוצה, אבל מגיעות לו על כך את כל המילים הטובות שרק אפשר. מבחינתי, הוא מאמן העונה. אני לא מאמין שאני אומר את זה.
    כשהצלחנו להידחק לפלייאוף העליון במחזור האחרון של העונה הסדירה, הדבר שהטריד אותי יותר מהכל היה שאולי נפשל ונהיה סתם קבוצה חסרת יכולת השפעה. לשמחתי, כבר במחזור הראשון, מול מכבי חיפה בחוץ, הראנו שאנחנו יותר מסתם עוד קבוצה. אותו הדבר מול עירוני קריית שמונה, חרף חיסורים משמעותיים. וגם במשחק מול הפועל תל אביב, שגם הוא היה בחוץ וגם בו היו לנו חיסורים משמעותיים, המשכנו להראות את זה. כל הכבוד לצוות המקצועי ולשחקנים. אני מסיר בפניהם את הכובע.

ב. עוד יש לנו סיכוי קלוש לתפוס את המקום השלישי, אבל אסור לנו לחשוב רחוק מדי. תחילה, יש לנו משחק מול בני יהודה, שהוא מאבק ישיר על המקום הרביעי. אם נצליח בו ויבשילו לכך התנאים (אם להיות מדויק, אם תוצאותיה של מכבי תל אביב יאפשרו זאת), המשחק מול קבוצת המליונים מתל אביב במחזור הסיום יהיה גם מאבק ישיר על מיקום. שוב - קודם כל אנחנו צריכים לנצח את בני יהודה, אחרת לא עשינו כלום. זה בטוח לא יהיה לנו קל. הרבה זמן לא ניצחנו בקופסא.

ג. יום רביעי מגיע לו יום גדול נוסף בעונה הקסומה הזו. מצד אחד, אני לא יכול לחכות. מצד שני, אני מת מפחד שבסופו של דבר אתאכזב. אמן שנגיע לגמר.

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/11
  3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואלה כל הכבוד לכם על המשחק היום ועל העונה הזאת, לא בדיוק אני לשבח קבוצות אחרות אבל כשמגיע מגיע, הצלחתם להגיע לאן שהגעתם עם תקציב דל ביותר והיום נתתם בסה"כ משחק ספורטיבי הרבה יותר מרוב הקבוצות שמגיעות ליתרון או לשיוויון נגדינו בבלומפילד.

4. robi777 Member

חבר'ה שגעת הכרטיסים למשחק חצי הגמר בשיאה- נותרו רק כ1000 כרטיסים למשחק.

כל אוהד חייב לבוא למשחק הזה! בואו נדחוף את היהלומים להיכנס להיסטוריה

:aaa025: צובעים את רמת גן בצהוב! :aaa025:

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מגיע למשחק עם חברים אוהדי נתניה (את אבירם אני כבר אפגוש במגרש), מחזיק לכם (ולקריית שמונה) אצבעות.
    אנחנו יושבים בשער 11.

6. oFiRzZz Member

אותו דבר אצלי.
    מצד אחד כל 10 דקות אנימ וצא את עצמי חושב על יום רביעי.
    מצד שני אני מנסה להכין את עצמי למקרה של הפסד.
    יהיה טוב..

7. מור!!! Member

ככה כל האוהדים ותאמינו לי שחיפה אוכלים סרטים יותר מאיתנו כי לנו אין מה להפסיד,עשינו את שלנו העונה ובגדול...
    כל ניצחון מעכשיו זה בונוס.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אין לנו מה להפסיד? אנחנו מועמדים ראויים בדיוק כמוהם. ניצחנו אותם בסיכום שני המשחקים לפני שבועיים, אנחנו מציגים כדורל טוב כבר תקופה והדרך שלנו למעמד הייתה מאתגרת יותר משל הירוקים. לא מסכים עם גישת ה'עשינו את שלנו'. אנחנו מכבי נתניה.

9. מור!!! Member

בוודאי שיהיה מאכזב לא להגיע לגמר או לא לזכות בגביע או לא להגיע לאירופה אבל עם נסתכל "מאחורי הקלעים" אנחנו עדיין קבוצה שאף אחד לא חלם שתגיע למעמדים כאלו,להילחם עם כרטיס לאירופה,להיות בפער של 3 נקודות מהמקום ה-3 בליגה ולהגיע לחצי גמר גביע המדינה וכל זה במילה אחת:לבנתיים!

10. yakov_y YNWA

במחזור הקודם נגד עירוני קריית שמונה, לא נשרק לטובתנו פנדל בדקות הסיום ובנוסף היינו טובים יותר וצריכים לקחת שלוש נקודות.
    במחזור הנוכחי נגד הפועל תל אביב, לא נשרק לטובתנו שער שהיה צריך להיפסל ובנוסף החטאנו בדקות הסיום שתי מצבים של שער בטוח.
    אני מרגיש תחושת פספוס גדולה בגלל שאספנו שתי נקודות מתוך שש נקודות שהיינו אומרים לקחת.

בקשר למשחק נגד הפועל תל אביב.
    עמית שומוביץ' פתח את המשחק עם שתי טעויות אבל אחר כך נתן משחק שקט וטוב, ערן זהבי לא חגג באגף שלו, בכורה מציונות. עומרי בן הרוש בעוד הופעה מציונית, חתיכת שחקו גדל לנו פה. קובי דג'אני עם בישול ענק ומשחק מצוין כרגיל, פירלו הישראלי. חן עזרא איכזב מעט, הוא לא מביא לידי ביטוי את עצמו, אנחנו חייבים אותו. סרגיי טרטאיק אומנם החטיא פה ושם מצבים טובים אבל שחקו עם טכניקה טובה ונותן את כל כולו על המגרש, כיף לראות אותו.
    מילה קטנה לראובן עטר שהחזיר את השחקנים למחצית שנייה מציונות אחרי מחצית ראשונה לא טובה, ראובן עטר לא פחד ונתן הוראה לשחק את המשחק הרגיל שלנו, אפילו שזאת הפועל תל אביב.

יש בי צמרמורת והתרגשות נורא גדולה לקראת חצי גמר גביע המדינה, אין לי מושג איך אני ישרוד את ה-50 שעות שנותרו.
    בכל מקרה, אני מתכנן לצאת מנתניה שבע שעות לפני המשחק, אני יודע שבבית אני יתרגש יותר מידי ויהיה חייב להגיע מוקדם לעזור בתפאורה.

- רק האהבה תנצח -

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מור! - אני מבין את מה שאתה אומר, אבל לא מסכים. גם מכבי חיפה לפני שנתיים לא חשבה בתחילת העונה שהיא תיקח אליפות, כי אנחנו, ביתר ירושלים ומכבי תל אביב נראינו כקבוצות שהכינו את עצמן בצורה הטובה ביותר, אבל כשהם הגיעו לרגעים המכריעים של אותה עונה, זה לא עניין אותם. ככה אנחנו צריכים לחשוב. אני לא מסתפק בלהגיע לחצי גמר גביע המדינה אם ברמת היכולת יש לי את האפשרות לשאוף ליותר מזה. אני לא אומר שאם לא נעפיל לגמר זה יהיה כשלון, כי אנחנו משחקים מול מוליכת הליגה, אבל זה בודאי יגרור אכזבה.

Ynet - מוטל'ה שפיגלר ועודד מכנס מדברים על מכבי נתניה ועל חצי גמר גביע המדינה מול מכבי חיפה.

12. robi777 Member

וואו אני לא מאמין שמחר אנחנו משחקים בחצי גמר גביע המדינה! לא עיכלתי את זה עדיין....
    אני יושב בבית ומסתכל על הכרטיס שלי וזה פשוט מטורףףףף..
    אנחנו סוף סוף חוזרים למקום הטיבעי שלנו בכדורגל הישראלי, ואני לא מחשיב את שתיי ההעפלות לחצי הגמר לפני שנתיים ושלוש שנים, כי זאת היתה תקופה שונה במועדון שלא תחזור.
    אז עלו על המגרש שחקנים בעלי שם וחוזה ענק אבל עם טיפת מחוייבות אמיתית,

מחר תעלה למגרש מכבי נתניה האמיתית!

13. Or65 Member

יואו! מחר זה קורה!

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר משחק חצי גמר הגביע מול מכבי חיפה:

א. חבל מאוד שראובן עטר לא בחר להציב את דלה ימפולסקי בצד ימין שלנו, כדי שיוכל להצר את צעדיו של טספו מסיללה. זוהי פעולה שהוא תמיד עושה מול מכבי חיפה, כשהוא יודע שהדרום אפריקני יפתח ולכן לא ברור לי למה זה לא קרה הפעם. אוראל דגני הופקר ברוב המקרים ונאלץ תחת לחץ של נחיתות מספרית לסכן את הקבוצה בעבירות גסות.
    ניר נחום הוא לא שחקן שאפשר להציב את על הקו, כי אין לו את המחוייבות הזו וזה לא משהו שאפשר ללמד. דלה ימפולסקי מצד אחד ופירס מוגרבי מן הצד השני היו הפתרון הטוב ביותר בהגנה ובם ביציאות שלנו קדימה.

ב. המשטרה ביצעה בחצי גמר חתיכת מחדל. הוכנה תפאורה במחיר של 35K¤. המשטרה כבר אישרה את כל הציוד ויום לפני המשחק המיוחל ביטלה את האישור. בסופו של דבר יצא שחוץ מכמה דגלי חקה ודגלים קטנים לא הכנסנו כלום. מחדל רציני ביותר. זה לא רק הכסף, שהואהדים והנהלת הקבוצה הוציאו את הנשמה כדי להשיג אותו. זו גם העבודה של אוהדים שלא היה אכפת להם עם חשוך או מואר בחוץ, הם פשוט נתנו את הנשמה וקרעו את התחת בשביל התפאורה הזו. כל הכבוד לאוהדים שלנו. אני מקווה שעוד יהיו רגעים רבים בהם נוכל לנצל את התפאורה שהכינו.

ג. השחקנים בטח מאוכזבים מאוד, אבל הם חייבים להרים את הראש. ביום שבת יש לנו משחק חשוב ביותר מול בני יהודה. משחק שאם אנחנו מנצחים בו, אנחנו כנראה נבטיח לעצמנו את המקום הרביעי, מה שאומר שיהיו לנו עוד כמה שקלים לקראת העונה הבאה וידוע שבמצבנו כל שקל הוא בונוס משמעותי.

15. מור!!! Member

לא הבנתי דבר אחד,איך אם אנחנו מנצחים ביום שבת את בני יהודה אנחנו בטוח באירופה?
    הרי אנחנו באותם נקודות עם בני יהודה כרגע (27) ואם ננצח ניהיה בפער של 3 נקודות מהם ואחר כך יש לנו את מכבי ת"א בחות ובואו נצא מנקודת הנחה שאנחנו מפסידים במחזור האחרון והם מנצחים אנחנו באותם נקודות איתם וספגנו יותר שערים מהם....
    שמיש'ו יסביר לי