מכבי נתניה 2010/11: דג'אני וסבע האריכו את חוזיהם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏9/7/10.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר המשחק מול מכבי חיפה:

א. נכון, חפרתי על זה הרבה, אבל זה נושא כואב ואני לא יכול שלא לחפור עליו - כל כך חבל שנכון לעכשיו כנראה לא יהיה איך להשאיר את הקבוצה הזו ביחד. השחקנים כל כך מחוברים זה לזה, לצוות המקצועי ולמועדון, שזה יהיה עצוב אם בעונה הבאה הם ישחקו אחד נגד השני בקבוצות שונות.

ב. הנצחון היום חשוב מאוד למאבק שאנחנו מנהלים מול יתר הקבוצות על המקום באירופה, כיוון שניצחנו במקום שקשה להאמין שיתר הקבוצות במקומות 3-6 יוכלו לנצח שם, כך שהנקודות האלה הן סוג של 'בונוס' שיש לנו על פני היריבות שלנו - אבל לא רק. היום הוכחנו, בעיקר לעצמנו, שיש לנו סיבה טובה להאמין שעם אמונה והקרבה נוכל לזכות בגביע המדינה וזה חשוב מאוד לקבוצה צעירה כמו שלנו.

ג. קובי דג'אני לא רק השחקן הטוב ביותר של מכבי נתניה השנה, הוא מועמד ראוי ביותר לתואר שחקן העונה. בדיוק כמו אלמוג כהן בשנה שעברה, הבן אדם מביא את הסחורה כל משחק.

ד. לצערי הרב, ראובן עטר שוב פתח עם טל מעבי כקשר שמאלי. ספק בגלל אילוץ, ספק כי האמין שזה יכול לעזור לקבוצה. אני מקווה מאוד שזה לא יקרה יותר, כי הקבוצה פשוט תקועה כשזה קורה. מול מכבי חיפה היה לנו הרבה מזל שעלינו ליתרון דווקא בדקות פחות טובות שלנו.

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/11
  2. מור!!! Member

זוהי התגובה של מפורום הקופסא:

3. Don Joan Roman Member

חסר לכם שלא תזכו, שהשחקנים יביאו לרובן גביע וימנעו מהחבלנים באדום לזכות בו, רק עלייכם אפשר לסמוך.

4. yakov_y YNWA

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני פשוט מאוהב בראובן עטר, מי היה מאמין בינואר שאני יגיד את זה עליו?!
    מצידי, שכל שחקו יעזוב רק שראובן יישאר.

אני עדיין לא מעכל שיש לנו קבוצה כל כך חזקה, ראובן בנה רוטצייה של 13 שחקנים מציונים, מעבי אומנם נגר בהתקפה אבל אף פעם לא עושה חורים בהגנה, לא קל לעבור אותו, ימפולסקי נהיה פליימקר מצוין עם פעולות הגנתיות מעולות, חבל שניר נחום יושב על העמדה שלו. פיראס מוגרבי מאכזב מידי פעם אבל נותן עונה מעולה והוא רק בן 19, רבאק הוא יכול לשחק בקבוצת הנוער.
    שוער מצוין (אחרי אניימה הטוב ביותר), בלמים טובים (קאפרולה זה שחקו בית או זר?! קרופניק זה אותו אחד ששיחק אצלנו בתחילת העונה?!), מרכז שדה הטוב בליגה, שתי חלוצים טובים עם שיתוף פעולה מצוין והכי חשוב יש למכבי נתניה את האגפים הבאים של נבחרת ישראל, דגני - בן הרוש - פיראס - עזרא זה אגפים לעשר שנים לפחות לליגה שלנו, לא מחליף אותם בעד אף שחקו בליגה בעמדה שלהם.
    15 משחקים ברציפות בלי הפסדים ובלי חן עזרא.

http://up352.siz.co.il/up2/02ltrhugmmjn.Xxx

5. N כמוני Member

סתם משהו שעלה לי, איציק קורנפיין מקבל הרבה מחמאות בתקשורת על העבודה שהוא עושה בבית"ר ירושלים, ועל כך שמצליח לייצב את הקבוצה למרות שהבעלים לא משקיע בה.
    בנתניה המצב דומה, אם לא יותר גרוע, דניאל יאמר לא שם אפילו שקל בקבוצה, וקובי בלדב הצליח לגייס ספונסרים ולבנות תקציב מספיר בשביל ליגת העל. אני גם מאמין שיש לו איזושהי יד בהבאת השחקנים, כמו דג'אני קפוראלה וטרטיאק למשל. אבל אני לא שומע כל-כך את התקשורת מחמיאה לו. מה דעתכם? האם אני באמת קורה את המפה נכון? איך אוהדי נתניה רואים את קובי בלדב?

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הבדל אחד מהותי - איציק קורנפיין קיבל קבוצה עם חובות. קובי בלדב קיבל קבוצה נקייה מחובות. בעונה שעברה דניאל יאמר אפילו הזרים לקבוצה 2 מליון שקלים. העונה הוא לא עשה את זה בכלל ולמעשה כל השחקנים שלנו משחקים תמורת 'כלום' כסף. השחקן היקר ביותר הוא לאוניד קרופניק שמרוויח 130K.

אני מציע לך לעבור על הדיון. יש לא מעט הודעות שיכולות להאיר לגבי האיש ופועלו.

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/11
  7. Don Joan Roman Member

איציק קורנפיין היה צריך להתמודד עם חובות של יותר ממאה מיליון שקלים וחיסל אותם בתוך שנתיים, הרבה בזכות זה שהשחקנים הבינו שכדי לשחק במועדון כמו בית"ר צריך לעשות ויתורים גדולים מבחינה כספית וכמובן תרומה אדירה מאוד של גומא אגייאר, אבל הדבר הכי גדול שקורנפיין עשה זה לשכנע חמישה נושים של ארקדי גאידמק לוותר על התביעות שלהם במיליוני דולרים כנגדו ונגד המועדון ולהסתפק "בפירורים" של 50 אלף דולר לאדם וגם זה במקרה שהקבוצה עוברת מגאידמק.

8. מור!!! Member

כבר מתחילות שמועות לגבי שחקני מפתח בקבוצה לגבי עונה הבאה וזה מדאיג מאוד..
    מקווה שבהנהלה יעשו מש'ו כדי להחתים אותם יותר מהר ממה שהם מתכננים כי אחרת נצטרך לסבול עונה הבאה.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה צפוי. העתיד של מכבי נתניה לא ברור וקשה מאוד להשאיר שחקנים מובילים בתנאים כאלה. לתוצאות שנשיג בליגה ובגביע המדינה תהיינה השלכות מרכזיות לאיך יראה הסגל שלנו בעונה הבאה, כל זמן שאף משקיע לא יפרוש את חסותו על המועדון.
    אין לי ספק שאם היו לנו בעלים והמערכת הייתה יציבה, כולם היו נשארים, אבל זה לא המצב ולכן אני לא מאשים את השחקנים.

חבל רק שידיעות שכאלה יוצאות לתקשורת בעיצומה של העונה, כשהקבוצה מנהלת מאבקים קשים בליגה כדי להגיע לאירופה ורוצה לזכות בגביע המדינה.

10. מור!!! Member

דובר העמותה של אוהדי מכבי נתניה הוציא הודעה רשמית בפורום "הקופסא-הדור הבא" ובעמוד הפייסבוק של העמותה:

חברים שלום,
    לאלו מכם שניסו או מעוניינים לרכוש כרטיס ליציע 2 בחצי הגמר, בוודאי נוכחתם לדעת כי לא ניתן לבצע
    את רכישתו דרך אתר "לאן". לא מדובר בתקלה אלא בצעד מכוון, כיוון שיש חשש כי אוהדים רבים
    של הפועל תל אביב ינסו לשים יד על כרטיסים אלו. מסיבה זו את הכרטיסים ליציע זה תוכלו לרכוש עד להודעה החדשה
    בקופות הקופסא במכירות המוקדמות כפי שפורסם. בנוסף לכך וועד עמותת אוהדי מכבי נתניה מנהל מגעים על מנת שחלק מכרטיסים אלו יועברו אליו ויתכן כי העמותה תשווסטיבי. בנוגע לכך נדאג לעדכן בהמשך. כמו-כן נודיע ברגע שתתאפשר קניית כרטיסים לשער 2 דרך אתר לאן.

אנא קבלו צעד זה בהבנה. זו אחת הדרכים למנוע מאוהדי הפועל לקנות כרטיסים לשער שלנו.

בברכת יאללה נתניה
    אבי ברכה
    דובר עמותת אוהדי מכבי נתניה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/4/11
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר המשחק מול עירוני קריית שמונה:

א. לא שיחקנו את המשחק הרגיל שלנו והיינו מאוד בינוניים. יכולנו לנצח, אך גם יכולנו להפסיד וסך הכל תיקו די משקף (אפילו שהיינו צריכים לקבל פנדל ברור וזה מכעיס). אני שמח שהשחקנים ידעו לחזור מפיגור פעמיים והראו שיש כאן קבוצה לוחמת ועיקשת, שחשוב לה לא להיות מופסדת. סך הכל, צריך להביא בחשבון שגם קובי דג'אני (אליו אגיע בהמשך) וגם פירס מוגרבי לא שיחקו והם שני ברגים חשובים מאוד במערך שלנו.

ב. אין לי ספק שאחרי המשחק היום, מחירו של קובי דג'אני עלה בעוד כמה אחוזים. היינו מאוד מפוזרים ורוב היציאות שלנו קדימה היו דרך כדורים ארוכים. עם קובי דג'אני זה אף פעם לא קורה, כי הוא תמיד מגיע כדי לקחת את הכדור מהבלמים.

ג. אני מקווה שהשער האדיר של חן עזרא יתחיל להכניס אותו לטירוף לקראת סוף העונה. כבר אמרתי את זה לא פעם - עם חן עזרא בכושר טוב, אנחנו יכולים לחלום הכי רחוק שרק אפשר.

12. מור!!! Member

בשורה משמחת:האופציה על נחום מומשה, למוגרבי יוצע חוזה חדש
    במכבי נתניה החלו בהכנות לעונה הבאה. ראשי המועדון נועדו עם סוכנם של קרופניק, מעבי, וימפלוסקי בנוגע להארכת חוזיהם ויישבו גם עם אחמד סבע

http://one.co.il/Article/179027.html

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

באתר הרשמי עוד לר פרסמו על כך כלום וכך גם ביתר אתרי הספורט, כך שאני מציע לא להתלהב כרגע, כיוון שזה יכול להתברר כמוקדם מדי. הלוואי והוא ישאר.

14. מור!!! Member

ציטוט מאתר ONE:
    "יותר מ-6,000 כרטיסים נמכרו למשחק חצי גמר גביע המדינה ביום רביעי הקרוב."

15. robi777 Member

תובנות מהמשחק מול הפועל:
    *קובי דג'אני הוא השחקן הטוב בארץ בתפקידו- אין עוד שחקן כמוהו בעל יכולות התקפיות של פליימייקר ויכולות הגנתיות של קשר גרזן אמיתי.
    רק שיישאר בעונה הבאה כי את ההבדל של לשחק איתו ובלעדיו אפשר לראות בתקציר של המשחק היום ובתקציר של המשחק מלפניי שבוע.

*עמרי בן הרוש עובר תהליך התבגרות פשוט מדהים.
    מי שזוכר אותו בעונה שעברה משחק בתור מגן שמאלי שרק עלה מהנוער אחרי ההתפרקות הגדולה, חוצפן שעושה יותר שטויות מפעולות טובות יכול לראות איך הוא עשה הסבה לבלם, אחראי, משרה הרבה שקט, ראשון לכל כדור גובה ובעל יכולות מסירה מצויינות (מאוד מזכיר את ג'רארד פיקה בצורת המשחק שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx )

*באמת שאני לא יהיה מסוגל לראות את הקבוצה הזאת מתפרקת בסוף העונה.
    אני רציני לגמרי שעוד שנתיים באצטדיון החדש עם חיזוק מינימלי של שחקנים זלים יחסית ועם ראובן הקוסם על הקווים יכולים לקחת אליפות.
    אם הקבוצה הזאת תתפרק זה יהיה פשוט אובדן ענק וכל מי שאומר שיאמר הרס את הקבוצה שיבין שכל מה שאנחנו רואים היום על המגרש זה התוצאה של ההשקעה המאסיבית שלו בנוער לפני שלוש-ארבע שנים.