מכבי נתניה 2010/11: דג'אני וסבע האריכו את חוזיהם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏9/7/10.

1. gilad16 Member

אריאס שוער טוב שאני מאוד מקווה שישאר איתנו עד לסיום הקריירה שלו. לא השוער הכי גדול שראיתי אבל מספיק טוב בשביל לא להמר על אחרים.

טרטיאק נראה טוב בינתיים, מוסיף לנו בחלק הקדמי.

יש מקום לקצת אופטימיות למרות שלדעתי ההגנה בעייתית, הארגנטינאי הוא הבלם הכי טוב שלנו וגם הוא לא משהו, אגרסיבי וחזק אבל ממש לא תחנה אחרונה

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: חן עזרא יעדר קרוב לחודש.

http://www.nrg.co.il/images//archive/300x225/1/281/242.Xxx

מכבי נתניה תאלץ להסתדר בחודש הקרוב ללא חן עזרא, שבדיקת ה-MRI שעבר תבעה מהקשר בין 3-4 שבועות של מנוחה. בקבוצה מקווים שהקשר יחזור במהרה ומייחלים בעיקר שיהיה כשיר לשלב שמינית גמר גביע המדינה.

3. yakov_y YNWA

בתור אחד שמעדיף את מערך 4-5-1 ששיחקה הקבוצה עד עכשיו, אני חושב שהמעבר ל-4-4-2 יעשה לנו רק טוב.
    ברגע שפיראס מוגרבי וחן עזרא ישחקו לאורך הקווים עם הדריבל הקטלני שלהם זה יפתח את ההגנות ושם שתיהם צריכים לשחק, אחמד סבע חלוץ כבד ואיטי בלי טכניקה אבל עם סיומת מעולה ויחד עם סרגיי טרטיאק, הם מתגלים כצמד מציון.
    אם רק היינו מצליחים לשים יד על בלם וקשר אחורי (טל חן ? ג'ונסון אסוס ?) היינו קבוצה של פלייאוף עליון.

בנושא אחר, האגפים שלנו הם למעט שלושת הגדולות הטובים ביותר בליגה.
    אוראל דגני ועומרי בן הרוש מגנים עם יכולת התקפית טובה ובהגנה הם בכלל לא פראיירים, פיראס מוגרבי וחן עזרא הם הווינגרים המושלמים לשחקו בליגה, יש להם הכל כדי להצליח, ברגע שכולם יצאו מהתקופה הרעה שיש להם, הקבוצה תחזור לנצח, אני טוח.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

סרגיי טרטיאק מסתמן בינתיים כפגיעה בול של ראובן עטר. במסגרת התקציב הקטן שלנו, הבאנו חלוץ שעונה להרבה דרישות שהיו לנו. הוא נייד מאוד, מה שמקל על הקשרים את מלאכת המסירה והוא מטריד הגנות סדרתי, מה שמקל על הקבוצה במיוחד על אחמד סבע יצירת מצבי כיבוש.

ראובן עטר יוצא תותח השנה. יכול להיות שפה ושם הוא טעה עם שחרור של שחקן כזה או אחר, אבל אי אפשר לבוא אליו בתלונות. לא פחד להמר על הישראלים והביא 3 שחקנים זרים שבאמת משדרגים את הקבוצה ועם כל הצרות והקשיים הכלכליים, העמיד קבוצה שיש לה תשתית לשנים הבאות. הוא העלה את רמת האימון שלו ברמה המקצועית ומגיעות לו המחמאות. הכדורגל כבר לא מסתכם בכדורים ארוכים וחלוצים מתאגרפים והשחקנים כבר לא מזמינים פיצות בתור עונש חברתי.

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/11
  5. מור!!! Member

הניצחון על ר"ג חשוב מאוד בהתחשב בעובדה שבית"ר ובני יהודה סיימו בתיקו וקצת ברחנו להם

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבחנה שנייה קובעת שחן עזרא יעדר קרוב לחודש וחצי. המשמעות היא שנאלץ להסתדר בליגה בלעדיו לתקופה ארוכה מהצפוי ושבשלב שמינית גמר גביע המדינה הוא לא יוכל לשחק.

7. מור!!! Member

למרות כל הדיבורים מחר מוגרבי פותח בהרכב.

8. oFiRzZz Member

משחק טוב של מכבי נתניה היום .
    מחצית ראשונה לא משהו בכלל , אבל מחצית שניה מעולה שמפצה על זה .
    סבע וימפולסקי היו חייבים לכבוש ממצבים של 100% וחבל כי שוב שבוע אחרי שבוע אנחנו מפספסים הזדמנויות שכאלה .
    דג'אני ומוגרבי ממשיכים להיות ענקיים וניר נחום ממשיך לכבוש משחק אחרי משחק .. שלא יפסק ..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/2/11
  9. Don Joan Roman Member

ניר נחום זה שחקן של מאמן, ראובן עטר נדלק עליו עוד מהתקופה שלו באשקלון ואני זוכר שמאז לכל מקום הוא לקח אותו איתו כולל לבית"ר.
    כולבויניק מעולה.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמנם יש לנו כרגע שני חלוצים שהשיתוף פעולה ביניהם נראה טוב בינתיים, אבל יש לי תחושה שלמרות שניר נחום מוסיף תחכום לקישור ועוזר לקובי דג'אני בניהול המשחק, הוא מתפספס בעמדה הזו ושכחלוץ הוא יכול להיות אחד המובילים בליגה. על כל פנים, אני שמח שהוא איתנו, כי הוא עוזר לנו ומתחיל להתחבר לקבוצה.

11. gilad16 Member

נראה לי תחת ההגדרה של "בול פגיעה" באינציקלופדיה צריך להופיע טרטיאק. לא שחקן גדול, אבל בדיוק מה שהיה חסר לנו בחלק הקדמי. סבע יהנה מהשיתוף הזה עוד הרבה.

12. מור!!! Member

בטח שסבע יהנה,עד עכשיו כל ההגנות נסגרו עליו והוא לא יכל לעשות כלום...עכשיו מתרכזים בעוד מישהו שיצר לעצמו הרתעה

13. yakov_y YNWA

לא התחברתי כמעט לאף שחקו בקבוצה, כמות הפעמים שאני מגיע למשחקים העונה ירדה משמעותית משנים קודמות, אני לא אוהב את הקבוצה שבנה ראובן עטר אבל... אני חייב להגיד שהעונה ראובן עטר משחק אותה עם כדורגל התקפי והפער מהמקום החמישי הוא רק שלוש נקודות !
    היריבות שלנו (הפועל עכו, הפועל באר שבע והפועל חיפה) פוגשות יריבות חזקות ואני מאמין שיאבדו נקודות, ניצחון שלנו במשחק שאנחנו פייבוריטים ואנחנו בפלייאוף העליון.

- אם רק תאמינו -

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלבד הפועל חיפה, שניצחנו אותה, נשאר לנו עוד משחק ישיר מול הפועל עכו והפועל באר שבע. סך הכל, אם לשפוט לפי הסיבוב הקודם, שני המשחקים האלה הצביעו על מגמות. הפועל עכו הכניסה אותנו לתקופה קשה ואילו הפועל באר שבע עזרה לנו להתאושש ממנה.
    כל הכבוד לקבוצה שהצליחה להביא את עצמה למצב שהיא יכולה להשתוות לקבוצות האלה בטבלה. מבחינה מקצועית, אני חושב שאנו טובים לפחות כמו אותן קבוצות, אבל באיזשהו שלב הבור היה נראה כל כך גדול וזה השפיע על החשיבה שלי.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר הנצחון מול הפועל אשקלון:

א. היום, אחרי זמן רב, נזכרתי מה זה להיות אוהד של קבוצה גדולה. כבר בתחילת המשחק זה הציף אותי. השחקנים באו נחושים, הקהל לא הפסיק לתמוך והרגשתי שחזרתי אחורנית בזמן, לתקופה שבה הייתי ילד ולא היה מקום להכניס אפילו סיכה לקופסא. אחרי השער הראשון, הקהל רצה את השני והשחקנים רצו אפילו יותר. אחרי השער השני, הקהל רצה את השלישי והשחקנים רצו אפילו יותר. היה מדהים.

ב. ניר נחום הוא הסיבה לכך שמכבי נתניה חזרה להציג את הכדורגל השוטף שאפיין אותה בפתיחת העונה. הקבוצות כבר למדו להכיר את קובי דג'אני ושחקני היריבה לוחצים אותו גם אם הוא מסתובב לכיוון השער שלנו כדי למסור לבלמים, כי הם יודעים שהוא יכול להסתובב ברגע ולתת כדור שיאתר את דלה ימפולסקי או פירס מוגרבי בדרך לעוד פריצה שתסתיים באחד על אחד מול השוער. בזמנו, שלמה שרף בחר לצוות את יוסי אבוקסיס ליד אייל ברקוביץ' במשחק המפורסם מול אוסטריה וזה בדיוק מה שראובן עטר עושה עם ניר נחום. השערים והמסירות המתוחכמות הם בונוס. את המוטל עליו, שזה לעזור לקובי דג'אני, ניר נחום עושה ובענק.

ג. עמרי בן הרוש נתן היום משחק גדול. איליה יבוריאן אולי גמלוני ואחד שמתקשה להבקיע שערים, אבל לנצח אותו במאבקים זה קשה מאוד ועמרי בן הרוש לא נתן לו שום מרווח נשימה והציג משחק חף מטעויות.
    ראוי לציון גם אוראל דגני, שהיה ענק בהגנה ובהתקפה היו לו פריצות סוחפות שהסתיימו במצבים מסוכנים.

ד. זה מה שכתבתי לאחר המשחק מול הפועל תל אביב:

הקבוצה שיחקה אותה, ניצחה בכל המשחקים ולקחה 9 נקודות. מי היה מאמין לפני חודש שנסתכל על הפועל באר שבע מלמעלה או שהמפגש מול הפועל עכו יהיה מאבק ישיר על מיקום? זה כבר היה נראה כאילו נתנו לקבוצות הללו לפתוח עלינו יתרון גדול מדי, אבל כנראה שהטבלה לא משקרת ושגם אנחנו ראויים להאבק על מקום בפלייאוף העליון. שוב פעם נוצרה בשבילנו הזדמנות ואני צריכים לנסות בכל הכח לקחת אותה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/11