מכבי נתניה 2010/11: דג'אני וסבע האריכו את חוזיהם

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Jul 9, 2010.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם יבואו 4,000 אז בעיתון ירשמו 2,000. בשביל שירשמו 3,000 נצטרך להביא לפחות 5,000. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אגב, המשחק יערך באותו הערב בו יתקיים הקלאסיקו. חבל שהמשחק לא הוזז ליום ראשון.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקראת המשחק מול מכבי תל אביב ביום שני, יצא אתר 'הקופסא - הדור הבא, במיזם שנקרא "מחזירים עטרה ליושנה" והחליט להביא את התקציר של אחד המשחקים הגדולים בהסטוריה של מכבי נתניה והכדורגל הישראלי.

מהימים שכל קבוצות מכבי היו עם אותו הסמל בדיוק, כשרק שמה של העיר משתנה מתחת למגן דוד. מהימים שקבוצות הבית היו מפרגנות לקבוצות החוץ כשהתלבושות היו זהות. מהימים שהקופסא הייתה סגורה מכל הכיוונים. מהימים שבהם קבוצה אחת הסעירה מדינה שלמה.

מכבי נתניה מביסה 6:0 את מכבי תל אביב בקופסא. תבלו.

אגב, תראו איך עודד מכנס שולט בכל מה שנעשה ברחבה. כדרור, מסירות, בעיטה... הכל בתזמון הטוב ביותר.

Last edited: Nov 28, 2010
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר המשחק מול מכבי תל אביב:

א. אם הייתי יכול להיות להפנות שאלה אחת לראובן עטר, לפני כל שאלה מקצועית כזאת או אחרת, הייתי שואל אותו "מה לעזאזל עבר לך בראש כשבחילוף של אוראל דגני העברת את סרט הקפטן ל... לאוניד קרופניק?!". נשבע לכם שבאותו הרגע רציתי לצעוק 'ראובן הביתה!'. באמת שאני לא מבין למה הוא עשה את זה. השחקן הגרוע ביותר שלנו מתחילת השנה, כל הקהל לא סובל אותו, אז למה?

ב. ראובן עטר חייב לבצע מספר שינויים או יותר נכון, לחזור לשיטה שבה הקבוצה שיחקה בתחילת השנה. דלה ימפולסקי היה טוב יותר במחצית השנייה בזכות זה שהוא שיחק על הקו ולא את הקשר המשלים ליד קובי דג'אני. יוצא שאחמד סבע בא לקבל כדורים באגפים, שם אין לו סיכוי לעשות כלום. חן עזרא רחוק מאוד מהשער של היריבה וקובי דג'אני לא יכול לפתוח את המשחק, כי הכל נורא צפוף.
    השוני בין פתיחת העונה לבין מה שקורה עכשיו הוא גם מנטלי, נכון, אבל היו גם שינויים מקצועיים לא טובים שאפשר וצריך להחזיר.

ג. אני מחכה ליום שעמרי בן הרוש יחזור לעמדת המגן השמאלי. טל מעבי משחק בלי בטחון והוא לא מצליח להרים את עצמו. בהתקפה הוא מפחד לעלות או להגיע למצב שהוא יצטרף להגביה ובהגנה הוא שומר רחוק מדי, כי הוא מפחד שהשחקן התוקף ישאיר אותו מאחור. ולטובת אלה שלא יודעים, מדובר באחד הסילונים שיש לנו בליגה.

ד. אם היה לנו קשר נוסף לצידו של קובי דג'אני, כל המשחק היה נראה אחרת. חבל מאוד שאמיה טגה שוחרר, כיוון שהוא שחקן שתמיד נותן מעצמו ואין לי ספק שהיה לו הרבה מה להציע. אני מקווה מאוד שבחדרי חדרים ראובן עטר עוקב אחרי מה שקורה עם דריו פרננדז. איתו ועם שחקן הגנה נוסף, אנחנו יכולים לעשות משהו גדול בעונה הזאת ואני לא מגזים.

ה. בהפסד למכבי תל אביב נגזרה עלינו עונה נוספת של כלום ושום דבר. מבאס משהו.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה ציפית מהעונה הזאת? אליפות? קבוצות בסדר גודל של נתניה צריכות לעשות עונה שקטה באמצע (פלייאוף עליון יהיה מאוד הפתעה) ולתת הכל בגביע...

אגב אתמול הביקור שלי בקופסא רק המחיש לי כמה זה איצטדיון מחליא ומזוויע כיום...אין לי ספק שאם זה היה במגרש החדש, למרות הסופר קלאסיקו, היו מגיעים 7-8 אלף משני הקבוצות במקום 3 אלף או כמה שלא היה...

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ציפיתי שהקבוצה תרצה להתברג בפלייאוף העליון, שתקשה על הקבוצות שרוצות לזכות באליפות, שיהיה קשה לקחת השנה נקודות בקופסא. אלה דברים שכבר עשינו בעבר עם תקציב כמו זה שיש לנו השנה. לא מדע בדיוני.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אז היו לנתניה שחקנים יותר מנוסים ממה שיש היום, נתניה של השנה קבוצה צעירה עם הרבה שחקנים צעירים שמקבלים צ'אנס ראשון כשחקנים מובילים.
    לפני העונה כולם סימנו את נתניה כאחת שתילחם כנגד הירידה ורובן עושה קסמים בנוסף לכדורגל התקפי.
    החילוף הראשון שלו אתמול היה גל גניש ומכבי ת"א לעומת זאת יכולה להרשות לעצמה להעלות כחילוף ראשון את מדוניאנין וזה כל ההבדל, לנתניה יש המון צעירים מוכשרים שעוד שנה-שנתיים אם ישמרו את השלד ולא ימכרו למרבה במחיר תהיה שם קבוצה טובה אבל עומק אין בכלל.
    קודם כל קרופניק וטל מעבי(איפה בן-הרוש?) שחקנים בינוניים ואיך זה שאין עוד קשר אמצע טבעי ליד דג'אני שקבוצות כבר למדו שאם יסגרו אותו אז זה יפגע משמעותית במשחק של נתניה, גם עוד חלוץ שייתן שערים בנוסף לאחמד סבע חסר, וזה נותן את אותותיו ככל שהליגה מתקדמת.

דאריו פרננדס יקר מדי בשביל מכבי נתניה, גם כי הוא חתום על חוזה בבית"ר שתסכים לשחרר אותו רק תמורת כסף ולדעתי אם הוא יעזוב את בית"ר אז היעד שלו יהיה יוון או קפריסין, ככה שהאופציה שלו לא רלוונטית.

ומה נסגר עם האוהדים שלכם שאתמול כל המחצית הראשונה שרו שירים של בית"ר?

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לנו שיר שרץ כבר כמה שנים עם אותו הלחן. בדרך כלל, ה'אולטראס' מוסיפים אליו גם את הקטע שלכם סלים טועמה. לשמחתי, אתמול זה לא קרה. כולם עודדו יחד והיה עידוד לא רע ביחס לכמות הצופים שהייתה (תקף גם לגבי האוהדים של מכבי תל אביב).

עמרי בן הרוש פצוע, אבל אתמול בחימום הוא נראה לא רע מבחינה בריאותית ואני מקווה שכבר במחזור הבא הוא יחזור להרכב.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בסיכומו של יום מכבי נתניה בסך הכל 3 נקודות ממקום 6, זה לא ביג דיל, מרכז הטבלה די צפוף, 2 ניצחונות ואתה מטפס מעלה, נתניה התחילת עם רצף משחקים טוב מבחינתה, השיגה נקודות, עכשיו הולך קצת פחות, גם מבחינת יכולת, זה לא אסון כלום ולא נגזר מכך שום דבר לגבי המשך העונה, נתניה תהיה במקום טוב באמצע זה בטוח, היא טובה ממרבית קבוצות הליגה, השאלה היא אם זה יהיה במקום 5-6 או 7-8, זה בקלות יכול ללכת לכל כיוון.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי בלדב מדבר עכשיו ברדיו ת"א ואמר כמה דברים:

א. האיצטדיון בנתניה יהיה מוכן לעונת 2012/2013, וזה לא יהיה רק איצטדיון אלא יהיו שם גם דברים עסקיים
    ב. מתקן אימונים נבנה בימים אלו למכבי נתניה וימקום מעבר לכביש ממול למגרש - הוא מתכוון למתקן אימונים שנבנה (משמש את הנוער כרגע), החדש, שיש בו מגרש סינתטי ומתקנים והוא אמר שיבנו עוד מגרשים בצמוד אליו והם ישמשו את הקבוצה הבוגרת
    ג. למכבי נתניה אין חובות ומי שיבוא ויהיה מוכן להשקיע 5 שנים יקבל אותה בחינם

10. Number 8 Member

היה נדמה שהגיעו יותר אוהדי מכבי ת"א מאשר אוהדי מכבי נתניה. לא שמעתי בכלל את אוהדי נתניה בזמן שאוהדי מכבי לא הפסיקו לשיר.

Last edited: Dec 3, 2010
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבאתם סביבות 900 אוהדים. אנחנו 1500 בלחץ. מה שכן, הייתה אוירה טובה מצד שני הקהלים.
    מה שמצחיק (או אולי עצוב?) זה שלמשחק גביע הטוטו בתחילת העונה הגיעו 10,000 צופים לבלומפילד. אנחנו, אגב, הבאנו לשם כמעט את אותה הכמות, כשמכבי תל אביב הביאו למעלה מ-8,000 צופים.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל באותו היום לא היה משחק שמשך אליו 400 מיליון צופים מכל העולם ובחובם 6 מיליון ישראלים אוהדי נבחרת ברצלונה ישראל

13. Number 8 Member

מוזר כי את הקהל של מכבי שמעתי כל המשחק ואת הקהל של נתניה לא שמעתי בכלל מלבד פעם אחת בגול שהובקע מנבדל(יש לומר בצדק מוחלט). מלבד זה הקהל היה בשקט כל המשחק בניגוד לקהל של מכבי שלא הפסיק לשיר. היה נשמע כאילו זה משחק בית של מכבי ולא של נתניה.

14. yakov_y YNWA

אני לא שמעתי הרבה פעמיים את הקהל, רק את הלחנים עם התופים שמעתי כמעט תמיד.
    דבר נוסף ששכחת, מכבי תל אביב הובילה כמעט כל המשחק. עם כל הכבוד לקהל של מכבי נתניה שמועדד גם בפיגור, זה לא אותו דבר כשאתה בפיגור.

15. מור!!! Member

ניצחון ביתי חשוב על ב"ש...
    נקווה שזה יוציא אותנו לדרך חדשה