מכבי נתניה 2010/11: דג'אני וסבע האריכו את חוזיהם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏9/7/10.

1. רובי_שמילוביץ Member

מה אתם חושבים על זה שהאולטראס חזרו למגרשים?

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע למה הם לא היו במגרשים אבל אם הם חזרו, מבורך.

בכלל נתניה של השנה עם כל הצעירים - הקופסה צריכה להיות מלאה לפחות מהצד של נתניה ב-4/5 אלף איש, כי הכדורגל שלהם כל כך מהנה וכיפי.

3. רובי_שמילוביץ Member

הם לא היו מכל מיני סיבות אבל היה את הדיאמונדס ארמי שנה שעברה ועכשיו יש את שני האירגונים

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין מה הסיבה שהם נטשו את היציע כמו שאני לא מבין למה דווקא עכשיו הם החליטו לחזור. אני די מתעב את שני הארגונים וחושב שזה מצחיק שלקבוצה שמשחקת במגרש עם יציע אחד קם ארגון אוהדים כל שנה שמתיימר להיות ה-ארגון.
    מה אני חושב שיהיה? שוב היחסים יחריפו בין הארגונים, סביר להניח שמתישהו יהיו מכות ושוב פעם חלק מהקהל יעדיף לא לקחת את הסיכון שאולי דווקא לידו תתפתח התגרה וישאר לראות את המשחק בכורסא או לעקוב דרך האינטרנט. הרי תאכלס זה לא משנה אם זה 'קרייזי דיימונדס, 'הקומץ', 'דיימונדס ארמי או 'האולטראס'. זו תמיד אותה הגברת רק בשינוי אדרת.

5. מור!!! Member

שלום רב חברים,

לאחר פתיחת עונה בצורה חלומית, היהלומים שלנו יוצאים למשחק חוץ קשה מול הפועל אשקלון.

כמדיי משחק חוץ, תצא הסעה והפעם למשחק מול אשקלון באיצטדיון העירוני:

ההסעה למשחק שיערך בשעה 19:00 בשבת הקרובה, תאריך: 30/10/2010 תצא ב:

שעה :16:30- אנא הקדימו הגעתכם.

מחיר-25 ש"ח בלבד. יש להביא כסף מדוייק !!!

מינימום - 35 אוהדים.

חברי הדיאמונדס ארמי באים לקראת אוהדי מכבי נתניה ויוסיפו כסף אם יגיעו פחות מ-35 אנשים.

אנא המשיכו לשמור על תקינות ההסעות. אני קורא לכולם להגיע בהסעות, לבוא ולתמוך באהובה שלנו !!!

יש לרשום שם פרטי, שם משפחה ואם רושמים יותר מאדם אחד אז בתחתית הרשימה לרשום סה"כ אוהדים

ועכשיו כל מה שנותר לכם לעשות הוא - ל ה י ר ש ם ! ! !

6. 100%Bayern Member

אין הרבה מה לומר חוץ מכל הכבוד על תצוגה מדהימה ונצחון חוץ מרהיב 4-0 בחוץ על אשקלון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.kufsa.co.il/logos/mn.Xxx שער 4 יפתח לאוהדי מכבי נתניה במשחק הליגה מול הפועל עכו.

http://www.kufsa.co.il/pictures/year/08-09/league/day6/IMG_1116.Xxx
    לרוב משמש את אוהדי הקבוצה היריבה, הפעם ישמש את היהלומים. שער 4.

לקראת המחזור ה-9 בליגת העל, בו תארח מכבי נתניה את הפועל עכו, החליטה הנהלת הקבוצה שבנוסף לשערים 1-2, יוכל הקהל בצהוב לשבת גם בשער 4. אוהדי הפועל עכו ישבו בשער 5.

הכל החל מרעיון שעלה בפורום 'הקופסא - הדור הבא', בו הציע אחד מחברי הארגון Diamonds Army לנסות וליצור שער שיהיה ביתם של אלה שרוצים 90 דקות לרקוד ביציע, מאחר ובשער 1 קורה לעיתים שיושבים אנשים שרק רוצים לראות את המשחק ומדי פעם להצטרף לעידוד.
    כל בעל מנוי יוכל להיכנס לשער 4 במידה ויחפוץ ומי שאין לו מנוי, יוכל לרכוש לשם כרטיס במחיר של 30 שקלים. המחירים לשערים 1-2 נותרו 50 שקלים.

כמה חבל שאני כנראה לא אהיה שם. דווקא עכשיו צ'רלטון החליטו לשדר אותנו ולהעביר את המשחק ליום ראשון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

שאפו להנהלה, הלוואי ושאר ההנהלות בליגה יקחו דוגמה.

9. yakov_y YNWA

זה חד פעמי.
    אתה לא מכיר את ההנהלה של מכבי נתניה, ההנהלה הגרועה בליגה.

10. מור!!! Member

זה באמת חד פעמי,בגלל ההתלהבות לאחר הניצחון על אשקלון,גם ההורדת מחירים

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר המשחק מול הפועל עכו:

א. ידעתי שנפסיד היום, כי זה היה כתוב על הקיר בשחור על גבי צהוב. היו למעלה מ-4,000 צופים שלנו (מסקרן אותי לדעת מה יהיה כתוב מחר בעיתונים), נצחון היה מביא את הקבוצה למקום השני ונותן תנופה אדירה, קבוצת הכדורסל ניצחה והכל היה פשוט טוב מדי.

ב. טל מעבי מתחילת העונה מציג יכולת מבישה ואני בטוח שראובן עטר מחכה שעמרי בן הרוש יחלים מהפציעה. כל המהירות שלו לא שווה הרבה, כי הוא לא יודע למקם את עצמו כמו שצריך ובהתקפה הוא פוחד מאוד לעשות עקיפות או לפרוץ. גם לאוניד קרופניק צריך להיות מוחלף וכאן דווקא יש לראובן עטר כלים לשנות. עדי נימני לעמדת המגן הימיני ואוראל דגני לעמדת הבלם זהו שינוי מתבקש.
    מאור עשור לא טוב על הקו וחבל שדווקא דלה ימפולסקי משחק במרכז. הם חייבים להתחלף בתפקידים, כי כרגע אף אחד מהם לא יכול לבוא לידי ביטוי.

ג. היום בלטה הטעות המשמעותית ביותר של ראובן עטר בקיץ, השחרור של אמיה טגה. הפועל עכו לחצו את קובי דג'אני עם שני שחקנים, יצרו יתרון במרכז המגרש וכך שלטו במה שקורה במשחק. חבל שאמיה טגה כבר לא איתנו.

ד. איברהים עבדול ראזאק במשחק מושלם. כמה חבל שאני לא כותב עליו כשהוא נחשב לשחקן מכבי נתניה.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם בהתחלה הייתי חצוי בדעתי, אחרי המשחק מול הפועל עכו דעתי היא חד משמעית - חבל שהם חזרו! סתם שרים שירים של ביתר ירושלים, מעתיקים שירים מהפועל באר שבע, מקללים ערבים ואשכנזים ומאיימים על אוהדים שמבקשים מהם להתרכז בלעודד את הקבוצה. כל מה שה'דיימונדס ארמי' בנו במשך שנה שלמה - תפאורות, רמת עידוד, אי אלימות וגזענות - אותם אוהדי הצלחות (איפה הם היו עונה שעברה?) באו ותוך 180 דקות הרסו.

13. מור!!! Member

אחרי שעלינו הערב שלב בגביע הטוטו אנחנו מרימים את הראש ונוסעים בגאווה לקריית שמונה לעודד את היהלומים היקרים שלנו, נלך איתך בטוב נלך איתך ברע !!!

אז ייאלה חברים כנסו לשיחה והרשמו להסעות למשחק חוץ הקשה מול עירוני קריית שמונה.

כמדיי משחק חוץ, תצא הסעה והפעם למשחק מול עירוני קריית שמונה העירוני:

ההסעה למשחק שיערך בשעה 19:00 בשבת הקרובה, תאריך: 13/11/2010 תצא ב:

שעה :15:15- אנא הקדימו הגעתכם.

מחיר-25 ש"ח בלבד. יש להביא כסף מדוייק !!!

מינימום - 35 אוהדים.

חברי הדיאמונדס ארמי באים לקראת אוהדי מכבי נתניה ויוסיפו כסף אם יגיעו פחות מ-35 אנשים.

אנא המשיכו לשמור על תקינות ההסעות. אני קורא לכולם להגיע בהסעות, לבוא ולתמוך באהובה שלנו !!!

יש לרשום שם פרטי, שם משפחה ואם רושמים יותר מאדם אחד אז בתחתית הרשימה לרשום סה"כ אוהדים

ועכשיו כל מה שנותר לכם לעשות הוא - ל ה י ר ש ם ! ! !

14. רובי_שמילוביץ Member

מה אתם אומרים יהיו הרבה אוהדים מול מכבי ת"א??

15. yakov_y YNWA

כרגיל. 4000 אוהדים אבל בעיתון יירשמו 3000 אוהדים.