מכבי נתניה 2010/11: דג'אני וסבע האריכו את חוזיהם

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Jul 9, 2010.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר - חלק גדול מהכסף ילך לקבוצה כדי שהעמותה תוכל לקנות בהדרגה אחוזים.

2. yakov_y YNWA

מכבי נתניה החתימה לפני סיום חלון העברות את ניר נחום מקבוצת מ.ס. אשדוד.

ניר נחום שיחק בעבר תחת ראובן עטר בבית"ר ירושלים ויכול לשחק בכמה תפקידים, כגון: קשר אחורי, קשר מרכזי, ווינגר ימיני וחלוץ.

* אם טעית בתפקידים תתקנו אותי כי זה מה שאני זוכר בקשר אליו.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

החתמה שאני לא יודע איך לאכול אותה. מצד אחד, מדובר בשחקן איכותי, שיכול לשחק בכמה תפקידים. הבנתי מהמון אנשים שמדובר באחד שתמיד עובד קשה וזה טוב. מצד שני, אני לא יודע עד כמה השחקן רואה את עתידו במכבי נתניה ואם יש להתקשרות פוטנציאל.

אגב, דניאל יאמר צפוי לנחות בישראל אחרי החגים. ביקור שגרתי בארץ הקודש או שהעמותה לא הייתה בתכניות שלו. הכל יכול להיות.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ורסטליות זו תכונה מאוד חשובה אצל שחקני כדורגל, מאמנים אוהבים שחקנים שיכולים לשחק במספר עמדות. במקרה של נחום, מדובר בשחקן ליגה בינוני ותו לא.

Last edited: Sep 7, 2010
  5. yakov_y YNWA

החתמת ניר נחום למכבי נתניה היא מעולה.
    ניר נחום לא מגיע להרכב של מכבי נתניה, הוא מגיע כחיזוק משמעותי מאוד לספסל החלש של מכבי נתניה כשהוא יכול לשחק בכמה תפקידים.

אחרי לא מעט ביקורות שהעברתי על ראובן עטר, אני רק מפרגן לו על הסגל המצוין שהוא בנה. הוא בנה כמעט סגל מושלם ממה שהוא היה יכול לעשות, הדבר היחיד שכואב לי הוא ששחקו ברמה של משה מישלאוב לא חתם במכבי נתניה, בכל זאת, גם בלם וגם קשר אחורי מצוין שייתן שקט בהגנה.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יכול שלא להסכים. ראובן עטר עשה עבודה נהדרת בקיץ והצליח להעמיד סגל צעיר, רעב ולא רע ברמת האיכות שלו ביחס ליתר קבוצות הליגה. החסרון היחידי הוא שהסגל קצר, אבל זה כבר לא תחת שילטתו של המתולתל. מגיעות לו כל המחמאות על השקדנות שהפגין בקיץ ועל העין המקצועית הטובה. אני רק מקווה שהכדורגל שלנו ימשיך להיות חיובי כפי שהוא עכשיו.

7. מור!!! Member

איך שאמר שגיא כהן במשחקה של הנבחרת הצעירה:
    "מה שילד ישראלי ושחקן בית נותן במשחק שקובע לסמל בחיים לא ייתן שחקן זר ולא משנה באיזה רמה"

8. yakov_y YNWA

מכבי נתניה מנצחת 2-0 את מ.ס. אשדוד ומסיימת את המחזור השלישי במקום השני.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא צוין כאן, אבל מכבי נתניה איבדה במהלך השבוע האחרון את בלם הרכש הארגנטינאי, מריאנו קפורלה. אמנם לא יצא לי לראות אותו משחק, אבל הבנתי מאלה שראו אותו מול מועדון ספורט אשדוד שמדובר בשחקן מהיר עם קריאת משחק טובה, שהחסרון העיקרי שלו הוא בגובה, דבר שאנחנו טרם יודעים איך ישפיע על הקבוצה במצבים הנייחים נגדה.
    בגדול, הקבוצה תחזור בשבועיים הקרובים להיות קצרה מאוד בהגנה, כשרק הצירוף של ניר נחום עשוי בדרך מסויימת להועיל לנו.

10. מור!!! Member

היום השוער הראשון של הפועל פ"ת פצוע ולא משחק,לדעתי לסבע,אסור ועזרא יש בעיטות טובות והם חייבים לנצל את זה ולבחון את השוער המחליף של פ"ת שהוא שניר דורי

11. yakov_y YNWA

אחמד סבע בדק את שניר דורי שהוציא נגיחה של אחמד סבע עם הצלה מדהימה.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר המשחק מול הפועל תל אביב:

א. חבל מאוד שאין אפשרות למחוק את המשחק מהתודעה של השחקנים, כי העובדה שהפסדנו ושבשלב מסוים פיגרנו 3-0 עשויה להכניס את המועדון לאוירת דכאון וזה יהיה דבר לא צודק. סך הכל השחקנים צריכים להיות מרוצים מאוד מאיך שנראו. הדבר היחידי שהם צריכים לעבוד עליו חזק כדי להשתפר בו זה עניין ניצול המצבים. אי אפשר להיכנס עם הכדור לתוך השער ובאיזשהו שלב צריך לדעת איך להתנהל עם הכדור כשמגיעים למצבים.

ב. אולי זה רק אני, אבל ליאוניד קרופניק מתחיל להזכיר לי בגמלוניות ובטפשות שלו את אוקוצ'ה. עם או בלי קשר, תצוגה זוועתית שלו. בכל השערים יש לו אשמה ישירה. ברצוני לנצל את הבמה כדי לאחל החלמה מהירה למריאנו קפורלה.

ג. הייתי מבסוט על הקהל שלנו. דקת הדומיה עברה בדממת אלחוט מצידם של 2 הקהלים, התפאורה הייתה נהדרת, העידוד היה טוב ומחיאות הכפיים לשחקנים בסיום היו אירוע מרגש, שאני מקווה שיעביר לשחקנים את מה שאמרתי בסעיף א'. יש פה חומר שחקנים לפלייאוף עליון ולשם אנחנו צריכים לכוון.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבירם, אהבתי מאוד את ההודעה שלך. לפעמים בחיים הכל עניין של תזמון.
    מכבי נתניה קיבלה השבוע את הפועל ת"א בזמן הכי רע שאפשר. כשהפועל ת"א רעבה, פגועה ורוצה להוכיח את עצמה, הניצחון היה ידוע מראש.
    לעומת נתניה למשל, הפועל באר שבע קיבלה את בני סכניין כשהם במשבר גדול עם מאמן חדש שעדיין צריך להתרגל לקבוצה ולמען האמת אני חושב שכל קבוצה אחרת בליגה הייתה מוציאה אתמול נקודות מוסרמיל, אבל קיבלנו את סכניין הכבויה והלא מחוברת והצלחנו לנצח.

יש לכם קבוצה עם המון שחקנים צעירים שאם תצליחו לשמור עליהם תוכלו להגיע רחוק בשנים הבאות.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.kufsa.co.il/logos/mn.Xxx הקשר אופיר עמרם שבר את רגלו וצפוי להעדר כחודש.

דווקא לאחר דקות טובות שלו מול הפועל תל אביב וביקורות טובות עליו באימונים, הוא נפצע באימון לקראת המשחק מול הפועל רמת גן שהיה בשבת האחרונה. הסגל הקצר שלנו סופג מכה. הלוואי ונראה אותו כמה שיותר מהר חוזר למגרשים.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר התיקו מול הפועל חיפה:

א. על העניין עם העמותה עבר בצורה נפלאה. בהתחלה היו מעט אוהדים, אך עם הזמן נכחו באירוע יותר ויותר אוהדים ואפילו האוהדים של הפועל חיפה מצאו עניין ובאו להקשיב ולראות. היה מרגש מאוד ואני מקווה שזה רק הצעד הראשון בדרך למהפך שיחזיר את מכבי נתניה לפסגת הכדורגל בישראל.

ב. ראובן עטר עשה עסקה מצויינת כשהחליט להביא את מריאנו קפורלה.פעם ראשונה שאני רואה אותו והוא הותיר עליי רושם מצוין. הוא יודע לשלוח את הרגל בדיוק בזמן הנכון והוא גם אחד כזה שמטריף את כל מי שסביבו. סוג של דריו פרננדז, רק בלם.

ג. השער שקיבלנו היה באשמתו הבלעדית של טל מעבי, שבמקום להרחיק את הכדור בפשטות ברגל ימין, החליט שהוא מעדיף לעשות סיבוב על רגל שמאל ואז התחיל לדהור בלי הכרה עד שהשחקנים של הפועל חיפה הוליכו אותו למבוי סתום ואז הוא הרחיק בצורה מרושלת וכך נולד שער השוויון.