מכבי נתניה 09/10: מסיימים את העונה במקום העשירי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏6/7/09.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב מאוד שנתניה שיחררה את רביד גזל, עם כל הכבוד, ויש כבוד, הוא סמל לבינוניות ומטה, בדיוק כמו יוסי שבחון. אם כבר שחקן שנתניה לא המשיכה איתו, חבל שהיא לא המשיכה עם שלו מנשה אבל אם עטר החליט לא להמשיך איתו כנראה שהיתה לו סיבה טובה, אבל מבחינת הרכשים עד עכשיו נראה שמבין קבוצות אמצע הטבלה של העונה שעברה, נתניה הכי מרשימה מבחינת הרכשים שהביאו, מאור עשור וגגה צ'קטיאני נתנו עונות מצוינות הן בבת ים ונס ציונה, וכבר ראינו שההבדל בין הליגה הראשונה לליגה השניה בישראל הוא כמעט ולא קיים. קובי דג'אני הוא חיזוק הרבה יותר טוב מאשר רביד גזל, שכבר בסוף הקריירה, איטי ויותר מזיק מאשר מועיל, ולדעתי מי שיכול להיות הפתעה זה אופיר עמרם, השאלה היא מתי חן עזרא יחזור ואיך הוא יהיה...

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

יש תיקון קטן. קראתי באחד האתרים בקולומביה, שלאריאס יש הצעות מארה"ב, ישראל ופרו, אבל השחקן מתלבט האם לחתום בלאנוס או בקבוצה בראזילאית ששמה לא פורסם. השאלה אם יש לכם מקור אמין שיכול לאשר שהשוער אכן חתם בנתניה?

הכתבה אמנם בספרדית למי שלא מבין כאן, אבל אני מצרף לינק בכל זאת.

http://www.futbolred.com/otras-ligas/notic...gentina/7788453

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/10
  3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx יכול להיות שבקולומביה לא מעודכנים, או שיכול להיות שמניסיוני הרב, אי אפשר לסמוך על התקשורת בארץ.....

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

idans10 - אם ידיעה מפורסמת באתר הרשמי של המועדון, אז היא ודאית ולא ניתנת לערעור. אחרי הכל, לא מדובר באתר אוהדים או משהו דומה. האתר הוא הפנים של המועדון.

אני מסכים לגמרי עם אלה שטענו שהשחרור של רביד גזל מתבקש. אם יש דבר שאני באמת שונא בכדורגל הישראלי זה לראות שחקן כמו רביד גזל, על כל המשתמש מכך. כשבא לו, מכבי נתניה זה הבית שלו ומבחינתו הוא לא היה עוזב לעולם. כשלא בא לו, אז לא. חוסר האופי מחוץ למגרש זה בדיוק הסיפור של רביד גזל השחקן.
    למרות שעל הנייר יש את כל הסיבות שבעולם שבגללן אני ארצה שישאר - שחקן בית, שחקן ותיק בין שחקנים צעירים - אני שמח שהוא הלך.

6. yellowarik Member

אני גם חושב שאם רביד גזל לא רוצה לשחק בנתניה אז לא צריך!!! לאדון גזל הנכבד יש עבר עשיר בלברוח כשהמצב לא טוב...
    לגבי השוער החדש על הנייר החתמה מצויינת נקווה שיסתגל מהר לליגה הישראלית .

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://images.one.co.il/images/d/dmain/361_185/gg940259.Xxx

אלו המדים החדשים של מכבי נתניה, אותם בחר המאמן ראובן עטר, שפתח במקצוע סטיילינג בנוסף להיותו מאמן, האם הדבר הבא הוא בעלים?

במסגרת התחדשות הסגל ותהליך הצערתו, במכבי נתניה החליטו גם לחרוג מהקו הרגיל של מדי המשחק של הקבוצה והזמינו מהספונסרית החדשה שלהם "errea" קולקציית ביגוד לקראת העונה הקרובה.

לאחר ששיחקו בעונה החולפת עם חולצות בצבע צהוב זוהר, בנתניה החליטו לחזור לצהוב המסורתי שאותו יעטרו פסים רוחביים שחורים ודקים. התלבושת השניה של הקבוצה תישאר בצבע לבן כאשר למרבה ההפתעה הסט השלישי יהיה בצבע תכלת.

אגב, מי שבחר את מדי הקבוצה הוא לא אחר מאשר מאמן הקבוצה, ראובן עטר, שעשה זאת על פי טעמו האישי. אחד היתרונות במדים החדשים הם העובדה שהלוגו של המפרסמים ומספרי השחקנים אינם מודפסים על החולצות על ידי הדבקות כאלו ואחרות שמכבידות על הבגד אלא מוטבעים על החולצה.

שוער נבחרת בוליביה קרלוס אריאס חתם בנתניה
    שחקן בוליבאר, שהושעה בארצו ל-20 משחקים לאחר שדרך על שופט, יעמוד בין הקורות הקבוצה תמורת 100 אלף דולר ל-3 עונות. דניאל קהא סיכם
    לכתבה המלאה
    במועדון היה מי שאמר בצחוק: "מרוב שהשחקנים שלנו יראו טוב עם הבגדים הקבוצות היריבות יסתכלו על המדים במקום על המשחק".

מתוך ONE.

---------

אישית אני שמח על הבחירה הזאת, האמת גם מדים יפים, כל שלושת הסטים, התכלת נראה בכלל נדיר, אבל יותר חשוב מזה, נתניה חוזרת לצהוב שחור האמיתי שלה, ולא הזוהר המגעיל הזה שהגעיל לראות משחקים שלה...כבר נקודה חיובית למכבי נתניה של עונת 2010-11

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בנוסף להיותו מאמן, גם סטייליסט? יפה מצידו. אהבתי את המדים, החולצה השלישית אכן מרעננת ויפה.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה באמת שהתלבושת הראשונה תהיה צהובה ולא נגלה שמדובר בצבע חרדל או זהב. באמת שיש לי טראומה אחרי 2 העונות האחרונות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    מבחינת עיצוב, גם אני חושב שמדובר בתלבושת יפה. הלוואי והמכנסיים גם יהיו צהובים. שהשחור יתבטא בקווי החיתוך. אין כמו הצהוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

צהוב בוער ביציע
    צהוב את הלב מחמם
    צהוב זה חלום שמגיע
    ובנתניה יתגשם

:aaa021:

10. yakov_y YNWA

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא מופתע. האתר הרשמי של הקבוצה אף פעם לא מוציא ידיעות סתם. הם כתבו שהוא חתם ואם כך הדבר, אז אין דרך חזרה. בטח בלי פיצוי כספי מהשחקן או מהקבוצה שיחתום בה. ושוב, אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהאתר הרשמי פרסם ידיעה נכונה, כי עד היום הוא לא פרסם ידיעה לא נכונה ולכן אני לפחות בשלב הזה אני הולך איתו.

12. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

The Yellow Diamond מכיוון שהייתי באימון פתיחה האם השחקן לירן שחר ממ.ס. כרמיאל/צפת הותיר רושם כל שהוא ? .
    אגב בעונה שחלפה באחד המשחקים (עם אני לא טועה נגד און אל פאחם) הוא כבש את אחד בגולים היותר יפים בליגה על סלאלום על המסי שעבר 4 שחקני הגנה ואת השוער ומעמדה קשה גילגל לרשת וכל זה בתוך קשר אחורי .

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק כדי להבין למי שייכת כרגע הקבוצה?

מבחינת חומר שחקנים, אני לא חושב שנתניה נחלשה עד כדי כך, נכון שפרנסמן, אלמוג כהן ושלו מנשה עזבו אותה והם היו בורג חשוב, אבל אני חושב שההחתמות שנתניה עשתה עד עכשיו לא רעים בכלל, כאשר מאור עשור, גאגא צ'קטיאני, השוער הבוליביאני, אופיר עמרם, קובי דג'אני ועכשיו חלוץ צעיר ששיחק בנוער של מכבי חיפה וכבש בעונת הנוער האחרונה 11 שערים (שחקן שמשחק בנוער של חיפה וכובש דו ספרתי וזה לא משנה אם הוא מלך השערים או לא, לא יכול להיות שחקן לא טוב). בואו נזכור שיש לנתניה מקום לעוד 4 זרים, ויש לה לא מעט שחקנים צעירים מוכשרים כמו עומרי בן הרוש, אוראל דגני, חן עזרא שהיה טוב עד שנפצע קשה, וזה סימן שאלה של איך הוא יחזור באמת, ויש את אחמד סבע שהיה טוב בשנה שעברה, כך שנאי מאמין שנתניה תהיה בסדר, כך שתאכלס מבחינת סגל השחקנים, הצעירים המוכשרים שיש עכשיו לנתניה עם החיזוק שהגיע (גם חלקו צעיר) המיקום הריאלי של נתניה זה מקומות 8-11.

בכל הקשור לבעלות - אני מאמין שדברים יתחילו לזוז עם בעלים אמיתיים רק כשיתחילו להזיז דברים במגרש החדש, במקום שאוהדי נתניה יחפשו משקיע, שישקיעו זמן בללחוץ על העירייה לבנות מגרש, כי כל עוד אין מתקני אימונים קבועים ומסודרים לקבוצה, ואין מגרש חדיש שמאפשר הגדלת פוטנציאל, אך משקיע או איש עסקים לא יהיה מספיק טיפש בשביל לבוא להשקיע, כי כרגע להשקיע במכבי נתניה זה כמו להכניס ראש בריא למיטה חולה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/7/10
  14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקבוצה עדיין רשומה על שמו של דניאל יאמר, אבל היא נמצאת תחת נאמנותם של קובי בלדב וגיל לב. גם כן נאמנות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

באולפן השקוף של ערוץ המוזיקה הייתה עצרת מחאה של האוהדים נוכח המצב. האוהדים מתכוונים להמשיך אותה גם במחזור הפתיחה של הכדורגל חופים.

15. שגיא Guest

עומר, אני יכול למצוא לך לא מעט שחקנים שכבשו בנוער של חיפה מספר דו ספרתי של שערים ונעלמו כלא היו. זה לא מדד לכלום. הרבה שחקנים בדיוק בשלב הזה בקפיצה ממשחקי הנוער למשחקי בוגרים. אבו רוקון שחקן מוכשר ואין ספק שזו תהיה שנת מבחן עבורו, אבל הוא לא שחקן שאפשר להגיד עליו בוודאות שייתן את התפוקה.

אני כן חושב שנתניה נחלשה כי הרכש שלה הוא פשוט פחות טוב ממי שעזב, וכפי שאמרת, עזבו אותה שחקני מפתח. מצד שני יש שם הרבה שחקנים צעירים שיצטרכו לקחת על עצמם הרבה יותר ואולי באמת יכול להתפתח בנתניה משהו יפה.