מכבי נתניה 09/10: מסיימים את העונה במקום העשירי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏6/7/09.

1. yakov_y YNWA

מכבי נתניה צריכים לעבוד ומהר לפני שמכבי חיפה או הפועל ת"א יתחרטו על ביוואן פרנסמן.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמרגיז אותי במיוחד זה שמכבי נתניה תדרוש כסף ושחקנים. בשביל מה שחקנים? זה גם יוריד את הסכום שנקבל עליו וגם לא משתלם למועדון, כי השחקנים האלה יקחו דקות של שחקנים צעירים שלנו, אז למה שלא נקדם את שלנו? הרי לא נקבל שום שחקן מוכח מקבוצות הצמרת.

אם נשאיל סתם שחקנים, זה יוציא לי את כל החשק להגיע למשחקים ואפילו לעקוב אחרי הקבוצה. אם אין כסף להביא שחקנים שישדרגו אותנו, אז עדיף לתת את המושכות לנוער שלנו.

3. yakov_y YNWA

The Yellow Diamond
    אני בעד טרייד בקשר לביוואן פרנסמן.
    אני לא יתנגד לראות בקבוצה את עומרי קנדה, שי אבוטבול או תומר חמד בתמורה לסכום כסף קטן תמורת ביוואן פרנסמן, כמובל שלא להשאיל אותם אלה רק לרכוש אותם.

אני ממש לא רוצה שהשחקנים הצעירים ינהיגו את הקבוצה. אני לא רואה את פיראס מוגרבי, גל גניש וחן עזרא מובילים את הקבוצה מחוץ לקו האדום.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הם יגיעו כרכש, הלוואי, אבל אני לא רואה את זה קורה. המועדונים שקשורים בדבר לא יוותרו עליהם וגם השחקנים מבחינתם לא ירצו להגיע למכבי נתניה, כיוון שכיום אין לנו מה להציע להם.

אני דווקא רואה את חן עזרא וגל גניש לוקחים אותנו רחוק מאוד ואני חושב שעליהם הקבוצה צריכה להיבנות בעונה הקרובה. אני מעדיף 'נעלמים' עם פוטנציאל לסחוף אחריהם מאשר שחקנים משלימים מוכחים.

קראתי אפישהו שראובן עטר מחפש מגן ימיני. בשביל מה? שיתן לאוראל דגני לשחק שם. זוהי העמדה הטבעית שלו ולא עמדת הבלם.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: בוואן פרנסמן סיכם ל-3 שנים בהפועל תל אביב ובנוסף 30% נוספים מכרטיסו של איתי שכטר עברו לאדומים בתמורה ל-1.25 מליון דולר. מאור עשור יושאל מהפועל תל אביב למכבי נתניה למשך שנתיים.

http://www.kufsa.co.il/pictures/year/08-09/league/day9/IMG_0723.Xxx

המשמעות היא שמכבי נתניה, נכון לעכשיו, יכולה לפתוח את העונה הקרובה ולהעמיד תקציב של 16 מליון שקלים.
    כל הכבוד על הסכום שהצלחנו להשיג. בושה וחרפה שאנחנו משאילים שחקנים צעירים מהפועל תל אביב, שיתפסו מקום של שחקנים מוכשרים שלנו.

6. yakov_y YNWA

ביוואן פרנסמן + 30% מכרטיסו של איתי שכטר תמורת 1.2 מיליון דולר ? איזה טמטום והחלטה גרועה של המועדון.
    אפשר להגיד שהפועל ת"א השיגה את ה-30% בחינם. שלא נדבר על כך שהשאלנו מהם שחקו.

7. Igi Member

כמה כבר לדעתך פרנסמן שווה ?

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: טל מעבי חתם לעונה נוספת: "אני מאושר להישאר בבית חם".

http://msc.wcdn.co.il/archive/624272-18.Xxx

החלטה לא רעה של המועדון. הוא חותם לעוד עונה, שכנראה תהיה האחרונה. אני מאמין שהוא יתאמץ מאוד להשיג חוזה לקראת השנים הבאות בקבוצה אחרת. אני רק מקווה שעמרי בן הרוש יזכה לשחק כמה שיותר.

9. מור!!! Member

לפחות הוא נישאר ויש לנו בעמדה שלו שחקן עם ניסיון...

10. Number 8 Member

שאלה - פרנסמן חתם כבר בהפועל או שעדיין שום דבר לא סגור?

11. Don Joan Roman Member

פרנסמן יעבור להפועל במאה אחוז, זה לא חתום אבל אני לא חושב שאחריי שהיה סיכום וזה גם פורסם ביחד עם הכסף שהם שילמו על 30 אחוז מהכרטיס של שכטר אז זה יתבטל.
    פרסנמן ישחק בהפועל.

12. מור!!! Member

מחכים שפרנסמן יחזור מחו"ל (כנראה תחילת שבוע הזה) ואז הוא יחתום

13. yakov_y YNWA

אוהד קדוסי שוחרר מהפועל באר שבע.
    ראובן עטר צריך להחתים אותו ומהר. אני ממש לא תופס מקדוסי חלוץ אבל במצב של היום אני מעדיף אותו כחלוץ שלישי ולא את דלה ימפולסקי.

מה עם בלמים וקשרים אחורים ?

14. שלו Guest

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

נחיה ונראה - קצת על מה שעובר על מכבי נתניה:

א. אני לא יודע מי הוא דניאל קהא, אבל אני מתאר לעצמי שהסיפור איתו יהיה זהה לזה של אמיר חלבי. למי שאינו זוכר, אמיר חלבי לא היה שחקן מקצוען ויום אחד הוא החליט לפנות לראובן עטר כדי שהאחרון יראה אותו ויחליט האם הוא מתאים לכדורגל מקצועני. חוץ מכמה דקות בודדות בגביע הטוטו, הוא לא זכה להזדמנות. כיום איני יודע מה עלה בגורלו. אני מתאר לעצמי שהסיפור עם דניאל קהא לא יהיה שונה בהרבה, אבל נחיה ונראה.

ב. אדם שבקיא במה שקורה בהנהלת הקבוצה כתב בפורום 'הקופסא - הדור הבא' שנכון לעכשיו יש למכבי נתניה כ-10 מליון שקלים לקראת העונה הבאה. זה רחוק בכ-6 מליון שקלים מהתקציב שהקבוצה צריכה כדי לפתוח את העונה בליגת העל. אסור לשכוח, המספרים הם לאחר מכירתו של בוואן פרנסמן להפועל תל אביב ועוד אחוזים מכרטיס השחקן של איתי שכטר. כפי שאתם בטח מבינים, המצב חרבנה. נחיה ונראה מה יהיה בהמשך.

ג. ארגון האוהדים של מכבי נתניה, Diamonds Army, פנה לאייל ברקוביץ' במטרה שהאחרון ירכוש את הקבוצה. הידיעה אמנם נכונה, אך המטרה הייתה פרסום בלבד. אף אחד לא העלה על דעתו שלאייל ברקוביץ' יש את המשאבים, הרצון והאופי להיות בעלים של קבוצת כדורגל. ישנם קולות על כך שבסופו של דבר כל ה'רעש' שהארגון עושה בתקשורת הוא כדי להגיע ליעד - יצחק תשובה, שהצהיר שהוא מעוניין לפרוש מעולם העסקים וציין כי הוא מעוניין לתרום לקהילה. יש שיגידו שהאמירה הזו היא סוג של הזמנה. וכמו בשתי הפסקות הראשונות, נחיה ונראה.