מכבי נתניה 09/10: מסיימים את העונה במקום העשירי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏6/7/09.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקצועית, באמת לא הפסדנו מי יודע כמה, אבל השאלה העיקרית היא איך המעבר שלו למכבי תל אביב ישפיע מנטלית על השחקנים האחרים. השחרור שלו עשוי להיתפש בעיניי לא מעט שחקנים, במיוחד הצעירים, כצעד שמראה על כך שהמועדון הפך להיות סתמי וחסר כל שאיפות וזה עשוי להשפיע על דברים אחרים. אז נכון, ברור שעל האליפות לא יכולנו להאבק גם אם קלמי סבן היה נשאר, אך אני מצפה מהשחקנים והצוות המקצועי לקרוא תיגר השנה על מקום בפלייאוף העליון. אני מצפה מראובן עטר שיתחיל לדרוש מהשחקנים יותר ויטפטף להם שגם אם אין למועדון אמצעים לקרוא תיגר על האליפות, זה לא אומר שמוותרים על מקום בצמרת או לא הולכים בכל הכח במשחקי גביע המדינה. ושוב, הכל מתחיל ונגמר במנטליות.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/10
  2. oFiRzZz Member

אחרון "השחקנים הבכירים" עזב את נתניה .
    שחקן נשמה , נותן הכל במגרש , חבל שלקחו לו את סרט הקפטן ..
    מבחינה מקצועית - לא יודע למה מכבי תל אביב קנו אותו , היו יכולים למצוא משהו יותר טוב.
    דגני שלטעמי יהיה יותר טוב ממנו בעתיד כנראה יתפוס את המקום שלו וזה כבר סימן טוב .

3. Number 8 Member

אתה טועה, אי אפשר היה למצוא משהו יותר טוב... אין לנו בכדורגל הישראלי מגנים ימניים טובים. עם כל הכבוד, עומרי קנדה לא כזה טוב אלא לא יותר ממגן בינוני פלוס, שלא נדבר על דני בונדר, אייל משומר על הפנים, אם כבר אז עלי עותמאן אבל גם הוא לא מציאה כזו גדולה, כך שאפשר לשים בראש הרשימה פחות או יותר את קלמי סבן.

נכון שהוא לא כזה להיט אבל בגדול הוא מגן ימני טוב. היה אפשר להציב את דור מלול כמגן ימני, שעשה עבודה גדולה העונה, אבל נמני בונה עליו בחלק ההתקפי.

4. Igi Member

כמו שעידן אמר, הם לא יכלו למצוא משהו יותר טוב. יתר השחקנים שהוא ציין אומנם עדיפים על סבן, אבל הם לא היו מגיעים למכבי ת"א, אז בסה"כ מ'בורסת השמות' שמכבי ת"א יכלה להביא הוא השחקן הסביר ביותר.

5. Number 8 Member

עדיפים אבל לא בהרבה... ואני מבטיח שאין לזה קשר לכך שהוא חתם במכבי. אמרתי את זה כבר בדיון של מכבי, לא הייתי מתנגד לראות את דור מלול בעמדת המגן הימני אבל מכיוון שנמני מעדיף אותו בחלק ההתקפי, ובצדק רב, קלמי סבן הוא אופצייה מספיק טובה. היחיד שאני יכול לשים עליו את האצבע ולהגיד "אוו, זה מגן ימני", זה עלי עותמאן, כל הקשר לא כאלה ברמה גבוהה וקלמי סבן ברמה שלהם פחות או יותר

נערך לאחרונה ב: ‏21/5/10
  6. Igi Member

אני חושב שהוא פחות טוב מכולם, אבל זה לא קריטי, כי הוא יחפה על זה בעבודה קשה על המגרש ולליגה שלנו בקבוצה במעמד של מכבי ת"א זה מספיק לעמדה שלו. עמדת הבלם הזר וקשרי מרכז שדה הרבה יותר קריטיות עבורכם כרגע.

7. Number 8 Member

אמנם זה לא הדיון של מכבי ת"א, אבל אני חייב להגיד דבר אחד בנוגע לדברים שלך - לפי דעתי הרבה מהעונה של מכבי תקום או תיפול על הקשר האחורי והבלם זר. אם ניכשל עם הקשר הזר אז נאכל אותה ואם נצליח עם הבלם כמו עם ראלדס העונה(אגב, עדיין לא בטוח שהוא עוזב), העתיד ורוד.

8. yakov_y YNWA

The Yellow Diamond
    הרגת אותי.
    "סתם בשביל הקטע: קלמי סבן כבש העונה 0 שערים לזכותה של מכבי נתניה, אך 1 לטובתה של מכבי תל אביב."

מכבי נתניה רק הרוויחה מהעסקה הזאת.
    אני לא מבין איך אפשר לקנות שחקו בן 30 בסכום שכזה לליגה שלנו ? 150 אלף דולר מכבי נתניה קיבלה, סכום נאה מאוד על שחקו שלא השפיע העונה על הקבוצה.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: האתר הרשמי של הקבוצה מפרסם כי החלוץ גאגא צ'קטיאני, שסיכם לפני מספר ימים בקבוצה, לתם באופן רשמי. החלוץ שיחק העונה החולפת בקבוצת סקציה נס ציונה מהליגה הלאומית וכבש 14 שערים.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/24012010/2547929/2_gd.Xxx
    יחליף את הכתום בצהוב.

קיבלתי עליו ביקורות טובות, אך מעולם לא ראיתי אותו משחק. בהתחלה הייתי בטוח לפי השם שמדובר בשחקן אפריקאי. רק אחרי זה הבנתי שהוא גאורגי.
    חבל לי מאוד על השחרור של דיוויד גומז, אבל זה כבר עבר ונותר רק לאחל בהצלחה לחלוץ החדש. הלוואי והוא יקרע רשתות בליגת העל ויעזור לקבוצה.

10. The best of The best Member

אני חושב שאנחנו בנס ציונה מצטער קשות על ששיחרנו אותו, אני מאחל לו המון בהצלחה הוא בן 26 וזו "עונת הפריצה" שלו, פיסי מאד שיכול לקחת איתו 2 בלמים חסונים כאילו הם היו אוויר.
    מעבר לזה התנועה האלכסונית שלו והתנועה שלו דבר מדהים, גם בכדורי הגובה הוא שולט ללא עוררין, מעניין יהיה לראות את ההשתלבות שלו בליגת העל, הבעיה היחידה שלו היא שהוא חלוץ 9 אין לו טכניקה של החזקה כדור ואין לו את ההרמות לרחבה, האמת שהוא לא זקוק לזה הוא רק זקוק לכדורים ואת הגולים הוא יעשה, יש לו שוטים מהמקום שעד שהבלם/שוער מתאפס הכדור כבר ברשת.
    אבידה גדולה, ואני מסייג עד לשעות האלו בנס ציונה לא נוצר שום קשר עם מכבי נתניה ככה שאני לא יודע מה יהיה בסוף, הכיוון הוא נתניה אבל כשזה לא סגור במאה אחוז אל תתפלאו אם יהיו הפתעות.

11. yellowarik Member

צודק שמבחינה מנטלית זה עלול ליצור איזה סוג של אווירה, אבל מחנה אימונים טוב שדגני יהיה דומיננטי בו ישכיח מהר מאוד את קלמי, חוץ מזה שיש לקלמי "מסורת" של אחד שרודף אחרי הכסף גם העזיבה הקודמת שלו להפועל הייתה באותו סגנון אבל אז הוא היה צעיר, והיום כבר לא נשאר לו הרבה זמן...ואם מכבי ת"א לא תתחיל טוב את העונה הוא יהיה מהראשונים שהאוהדים של מכבי יתחילו לרדת עליהם...

12. yakov_y YNWA

13. yakov_y YNWA

14. מור!!! Member

אוהד כהן גם לא יגיע,בנתניה חייבים לפעול בעניין פרנסמן ולשווק קלטות שלו או מש'ו כי ככה אנחנו בבעייה רצינית

15. Number 8 Member

תעלו קטעים שלו ביוטוב... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
    אין מה לשווק, אף קבוצה באירופה לא רוצה אותו ולא תיקח אותו, פשוט צריך להוריד את הדרישות עליו כי הוא ילך רק למכבי ת"א, הפועל תל אביב או מכבי חיפה.