מכבי נתניה 09/10: מסיימים את העונה במקום העשירי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏6/7/09.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא אני חושב ששלו מנשה היה בחלקים גדולים של העונה לא רע בכלל,אני עדיין לא אשכח למניאק הזה את הניצחון עלינו,רק ניצחון על בני יהודה ימחוק את זה.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלו מנשה נתן עונה סבירה. דווקא בעונה בה הוא היה אמור להיות הכוכב הראשי של הקבוצה, הוא נראה כבוי ברוב שלבי העונה וברח מהכדור כשנדרש להנהיג. למעשה, מי שנטלו את המושכות היו חן עזרא ואלמוג כהן.
    אני לא יודע כמה שכר הוא דרש, אבל זה כנראה היה סכום שהמועדון לא יכול להרשות לעצמו לשחקן שאי אפשר לדעת בודאות מה נקבל ממנו.
    כמו שזה נראה כרגע, מי שימלא את המשבצת שלו הוא עומר פרץ, שחוזר מהשאלה בהפועל הרצליה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/10
  3. yakov_y YNWA

חן עזרא צפוי לחזור מפציעתו ולתפוס את מקומו של שלו מנשה.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

5. oFiRzZz Member

מעולה , גם ככה הסיכויים שהוא ישאר אצלנו הם נמוכים , אז עדיף שלפחות נעשה עליו קופה יפה .

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

יש לו חוזה אצלכם גם לעונה הבאה?

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה מאוד שבוואן פרנסמן יהיה בסגל דרום אפריקה למונדיאל כדי שתג המחיר שלו יעלה כמה שיותר. הלוואי וגם יקח חלק במשחקי המונדיאל.

בינתיים Sport5 מפרסמים שהפועל באר שבע רוצה את קלמי סבן והאמת היא שאך מהלך לא יאכזב אותי. מצד אחד, אם קלמי סבן ישאר, אז הרווחנו שחקן שבא מהבית, שאוהב את המועדון. מצד שני, אם קלמי סבן ילך, נחסוך את המשכורת הגבוהה שלו, נקבל עליו כסף והבמה תהיה של אוראל דגני.

8. yedidel Member

אנחנו אכן אנחנו צריכים מגן ימני בדחיפות... אבל ממה שיצא לי לראות אותו העונה הוא די בירידה, במשחקים נגדנו מליקסון עשה לו בית ספר. אני צודק או שאני מגזים איתו?

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

העונה הוא סבל מחוסר יציבות, אבל אין ספק שהוא מגן ימיני טוב מאוד. את היכולת לסחוף אף פעם לא הייתה לו, לכן היכולת שלו קשורה ליכולת של יתר הקבוצה. ב-2 העונות עם לואיס מארין הוא סיפק את הסחורה.
    אם להפועל באר שבע אין שפן שהיא יכולה לשלוף מהכובע, כדאי לה ללכת על קלמי סבן.

10. oFiRzZz Member

הוא לא משהו יוצא דופן והוא גם לא גרוע . הוא בסדר .. (מזכיר לי את שיראל מארץ נהדרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx )
    הרמות על הפנים אבל נותן הכל במשחק שלו .

11. yakov_y YNWA

מקווה מאוד שביוואן פרנסמן יימכר ונעשה עליו מחיר.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: האתר הרשמי של מכבי נתניה מפרסם שהקבוצה ומכבי תל אביב סיכמו ביניהם על העברתו של קלמי סבן.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/04062007/1219477/A68B9806_wa.Xxx

אני חושב שזו החלטה טובה. קלמי סבן התחיל בעונה החולפת כקפטן הקבוצה, אך הסרט נלקח ממנו באכזריות על ידי דניאל יאמר, שרצה להבטיח את הישארותו של אלמוג כהן לעונה נוספת. מאז קלמי סבן משחק עם מצפון לא שקט וראו את זה עליו.
    המעבר שלו למכבי תל אביב חוסך למכבי נתניה את השכר שלו ומקנה לה כסף שיאפשר לה להתחיל את העונה. אני לא לגמרי בקיא במספרים, אבל זה אמור להיות רווח של כמעט 300 אלף דולר.
    בגזרה המקצועית, הלוואי וזה יאפשר לאוראל דגני לקבל את האחריות באגף ימין בהגנה. לדעתי, זה כבר היה צריך לקרות בעונה החולפת, אבל היה לנו קושי במרכז והוא סתם שם נפלא את החוא שנוצר בעמדת הבלם.

סתם בשביל הקטע: קלמי סבן כבש העונה 0 שערים לזכותה של מכבי נתניה, אך 1 לטובתה של מכבי תל אביב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/10
  13. Don Joan Roman Member

הוא כבש גול אדיר נגד בית"ר בגביע הטוטו.

14. Number 8 Member

מכבי רכשה את הכרטיס שלו כך שבאופן רשמי הוא שחקן מכבי ת"א. השכר שלו במכבי כבר לא עניינה של מכבי נתניה, מבחינתה הוא כבר לא שחקן שלה.

15. yellowarik Member

בתכלס לא הפסדנו משהו מיוחד,מגן שלא מבשל לא מבקיע ואם הוא כבר מגיע למצב ....אז מסכנות הציפורים...ועל ההרמות שלו אפשר לכתוב ספר...שיהיה בהצלחה במכבי פראירים ת"א