מכבי נתניה 09/10: מסיימים את העונה במקום העשירי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏6/7/09.

1. oFiRzZz Member

אם "יאמר הביתה" זה נאצה מבחינתך ..

הבן נתן כאן 3 עונות מעולות שלא חלמתי עליהן בתור אוהד נתניה, ועל זה אני מודה לו .
    אבל העונה הרביעית הייתה פשוט בזיון .
    בתחילת העונה היינו מועמדים בטוחים לירידה .
    הוא לא היה מוכן לתת שקל למען הקבוצה לרכש , כל השחקנים שהבאנו היו מכספם של האוהדים.
    משוכרת של חמשת אלפים דולר לשחקן זר הוא לא היה מוכן לתת ..
    ובלדב אמר ששנה הבאה זה לא ישתנה , אז בעלים כאלה אני צריך ?
    תודה על הכל יאמר , ותהראות , מקווה שיבוא אחד אחר , בלי קפריזות ומצבי רוח שמשתנים כל 4 דקות .

2. Dimitar Berbatov Member

שניכם ודאי מתמצים פי כמה וכמה ממני בענייני מכבי נתניה כך שאתם בוודאי יודעים מה אתם אומרים. אני בסך-הכל שמעתי את יאמר מדבר על איומים שקיבל מאוהדי מכבי נתניה בחודשים האחרונים, על קללות גם על קרובי משפחתו. אני מאוד מקווה שזה לא נכון, כי למכבי נתניה יש גרעין קהל נהדר.

אתם עוד תגעגעו אליו. למרות שהעונה הוא סגר את הברז בעונה שבה עם רכש טיפה יותר רציני נתניה יכול לנצל את ההפקר והואקום ולהתברג בצמרת הגבוהה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/10
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: בעונה הבאה מי שתלביש את מכבי נתניה היא ERREA - דוגמא1, דוגמא2.

האשראי מגיע למשתמש 1337 מאתר האוהדים 'הקופסא- הדור הבא' של מכבי נתניה.

נראות תלבושות נורא נחמדות. אולי דווקא חברה לא מוכרת תצליח ליצור לנו תלבושות יפה אחרי שנים של זוועות.
    אשמח מאוד אם תוכלו למצוא לי תלבושות נוספות של החברה ואם אפשר, אז כשהיא מופיעה על השחקנים. בא לי לגרות את הדמיון עם הצהוב שחור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

4. wings Member

יאמר באמת היה לא רע. והוא שיחק אותה בענק עם מתיאוס.
    אין מה לעשות, לאנשים (בטח זרים) נמאס לזרוק כסף ולא לקבל שום דבר בחזרה. לא לקבל
    איצטדיון נורמלי, לא לקבל עזרה כספית משום מקום, לא למכור כרטיסים. בשביל מה הוא צריך את זה?

בכלל, כל החבר'ה שךוקחים קבוצות שאין להם אינטרס ממשי, הם בעיתיים. אחרי כמה שנים של כשלונות והפסד של הרבה כסף אין שום דבר שיגרום להם להישאר. קחו את יעקב שחר למשל, הוא הפך את העסקים שלו למותגים שמזוהים לחלוטין עם מכבי חיפה. תוסיפו לזה שהרבה מההוצאות שלו על הקבוצה מוכרים במס כי זה חלק מהעסקים כביכול. גם שהוא מפסיד כסף, והיו הרבה שנים שהוא הפסיד, עדיין העסקים שלו מרוויחים ויש לו אינטרס כלכלי להישאר בקבוצה.

הבעלים האידיאלי זה אחד שקודם כל מבין ואוהב כדורגל, ושנית יש לו אינטרס כלכלי להשקיע בקבוצה.

5. alexshw Member

בקיצור מתחיל בש' ונגמר בר'.

6. Zico Member

אולי תשובה יעשה קמבק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

מעניין איזה שפן ישלוף קובי בלדב מהכובע

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

• שוערה השני של מכבי נתניה, דניאל ליפשיץ, לא הורשה להתאמן אחרי שהתחצף למאמן השוערים, עופר בסון, באימון הקודם.
    השחקן ספג קנס של 500 ש"ח וטען כי הוא אינו מוכן לשלמו וכי אין לקבוצה אפשרות להפחית את הסכום ממשכורתו.
    בעקבות כך, הוא לא צפוי להיות בסגל מול אחי נצרת וטארק נאטור הוא זה שיאייש את עמדת השוער המחליף במשחק.
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=74980&lang=HE

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: בדיקת MRI שערך רביד גזל העלתה כי הוא קרע את המיניסקוס וכראה גמר את העונה.

http://msc.wcdn.co.il/w/w-248/485095-18.Xxx

חבל מאוד בשביל רביד גזל וחבל לקבוצה. רביד גזל עובר עונה אישית די רעה והפציעה כנראה נותנת את החותמת הסופית לכך שמדובר בעונה הגרועה ביותר מבחינתו, כזו שהוא לא ירצה לזכור. השאלה היא מי יכול להחליף אותו כקשר שמשחק ליד אלמוג כהן, אך בעמדה קדמית מעט יותר. היתכן כי הגיע זמנו של גיא אבנד?

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/10
  9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר התיקו מול מכבי ת"א:

א. כשראובן עטר ילך לישון היום בלילה, שישאל את עצמו איזו מכבי נתניה הוא רוצה לראות. זו של המחצית הראשונה, שמשחקת פחדני ולא עוברת את החצי - או זו של המחצית השנייה, שמשחקת כמו שקבוצה צריכה לשחק, עם שחקן מטרה, ונראית מסוכנת ומתלהבת יותר. אם נמשיך לשחק בצורה בה שיחקנו במחצית השנייה עד סוף הסיבוב, יש לנו סיכויים טובים להגיע לפלייאוף העליון.

ב. שלו מנשה נראה כמי שהשלים עם העובדה שהוא לא יהיה בקבוצה בשנה הבאה. אני לא אגיד שבגללו לא ניצחנו את המשחק, למרות שהוא החמיץ שני מצבים שלפחות באחד מהם הוא היה חייב לגלות אחריות ולנסות להבקיע בצורה רצינית יותר מאשר לנסות להקפיץ מעל לירן שטראובר, כשהאחרון בכלל לא יצא מהשער, מה שהפך לאימון קל לשוער. כבר כמה משחקים שהוא נראה שבע מאוד והוא כנראה מרגיש שהוא גדול על העסק. חבל שהוא יגלה בדרך הכואבת שהוא טועה.

ג. במחצית אמרתי לגלעד ואלי, שני אנשים שהייתי איתם ביציע, שאפילו אני כבר ויתרתי על הרעיון שדלה ימפולסקי יהיה שחקן במכבי נתניה, מאחר וכבר כמה שנים הוא לא מראה על שום התקדמות. התחילה המחצית השנייה וכאילו קרה נס. דלה ימפולסקי שיחק טוב, חתך במהירות שחקנים, עשה הגנה ונראה שהוא התחיל למצות במקצת את היכולות האדירות שהטבע נתן לו. נראה מה יהיה מכל זה במחזור הבא מול בני סכנין.

ד. הפועל באר שבע ומועדון ספורט אשדוד הפסידו. כרגע אנחנו 2 נקודות מהפלייאוף העליון וכמו שכבר אמרתי לא פעם - כל זמן שיש סיכוי, חובה להאמין מכל הלב שאפשר להגיע לשם. בשבוע הבא אנחנו מוכרחים לנצח את בני סכנין בקופסא.

10. yakov_y YNWA

מכבי נתניה צריכה לעבור בקיץ מהפכה, כל העונה הזאת היא לחינם, אחרי ההפסד העלוב לקבוצה כמו הפועל פתח תקווה הבנתי שבלי משקיע בעונה הבאה מכבי נתניה בדרך לליגה הלאומית.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי בלדב וגיל לב מתכוונים לבקש את הקבוצה מדניאל יאמר ובעונה הבאה הקבוצה תחיה אך ורק מהספונסרים, שכבר הודיעו כי ימשיכו לתמוך בקבוצה. הרעיון הוא לשחרר את מכבי נתניה מדניאל יאמר, כדי לאפשר ביום מן הימים כניסה של משקיע חדש.

השחקנים היחידים שכנראה לא יהיו במכבי נתניה, מלבד אלמוג כהן, הם בוואן פרנסמן ושלו מנשה. השאר אמורים להמשיך ועם החזרה של חן עזרא, הקבוצה צריכה להסתדר ואולי אפילו להתקדם, כי הצעירים שהטיבו לשחק השנה אמורים על הנייר להשתפר.

12. yakov_y YNWA

למה שביוואן פרנסמן ישחורר ?

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכסף שנקבל עליו ילך לקופת המועדון ויהיה חלק מהתקציב לעונה הבאה. חבל מאוד שנאלץ להיפרד ממנו, אפילו שהוא בעונה בינונית. חבל עוד יותר שהוא לא יכול לקחת איתו לאוניד קרופניק.

14. Don Joan Roman Member

שליו מנשה מסיים חוזה?

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן. הוא טוען שכל זמן שירצו אותו, הוא ישאר. אני לא מאמין לזה. בכל מקרה, אני חושב שהכי טוב לשני הצדדים שהוא ילך. אולי זה רק אני, אבל במלא משחקים השנה קיבלתי ממנו את הרושם שהוא חושב שהוא גדול מהקבוצה.