מכבי נתניה 09/10: מסיימים את העונה במקום העשירי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏6/7/09.

1. eran levy Member

בסה"כ גם ההישארות של כל השחקנים שהזכרת היתה די מפתיעה בהתחשב בחוסר הוודאות שאפף את הקבוצה אחרי שיאמר התחיל לגמגם. בוודאי שהם חייבים להישאר, למרות המיקום הנמוך יחסית לעונה שעברה יש שם המשכיות כלשהי, אבל בשביל זה צריך כבר עכשיו להתחיל לעבוד, ואני לא בטוח שחוץ מדיבורים יאמר באמת עושה משהו.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שהראיון הזה של כהן הוא משהו שבתור אוהד כדורגל אני שמח לקרוא,אני מקווה שכהן באמת יתמיד ובאמת לא יחזור לארץ וכן ישקיע וישחק טוב בגרמניה,כואב לי לראות את כל הנציגים האלה שלא הולך להם כמה חודשים ואז הם ישר חוזרים לארץ או ש-2 משחקים לא טובים וכבר יש שמועות לא מוכחשות שהם חוזרים לארץ

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים אחרי הזוועה מול ביתר ירושלים:

א. משהו בהגנה לא עובד טוב. לא יודע אם זה קשור להכללתו בהרכב של ליאוניד קרופניק, אבל התחושה היא שכולם מרגרינה. אף אחד לא מכניס את הרגל כדי לפגוע בכדור וכולם חושבים שהדברים יקרו מעצמם. בלט לרעה קלמי סבן, שאני חושב שהגיע הזמן שיאבד את המקום בהרכב לטובתו של אוראל דגני.
    חבל שבוואן פרנסמן עשה כמה טעויות חמורות, אבל אני מתנחם בעובדה שאלה טעויות אנושיות ולא מקצועיות. עמרי בן הרוש היחידי שראוי למחמאות, משום שהוא הסתדר לא רע במחצית הראשונה בלי שום עזרה של שניר גואטה ובמחצית השנייה בלי שום עזרה, משום שהקבוצה הייתה מרוכזת יותר במשימות התקפיות (שהניבו 0 תוצרת).

ב. אלמוג כהן פשוט לבד במרכז השדה ואני לא יודע איזה אביזר עזר לראייה ראובן עטר צריך כדי להבחין בכך. הגיע הזמן שרביד גזל יאבד את המקום בהרכב לטובתו של ריף מסיקה או כל קשר אמצע שדה אחר. בדיוק כמו המשחק מול מכבי תל אביב, מגיעים מולו 2-3 שחקנים, יוצרים עליו יתרון מספרי ומשם כל הקבוצה הולכת לאיבוד.

ג. כל כך מבאס שדווקא ברגע שהקבוצה התחברה לה באמצע העונה, חן עזרא נפצע. משחקים מהסוג הזה חן עזרא היה תופר בקלות, כמו את המשחק בסיבוב הראשון. אני מחכה לך, יהלום. תחזור מהר לקרוע את הליגה.

ד. השער של אלמוג כהן היה חשוב. 3-1 זה לא 3-0.

4. winger379 Member

למה דגני לא היה בסגל היום?

5. Number 8 Member

מתי אלמוג כהן עוזב לגרמניה?

6. alexshw Member

בתום העונה.

7. Zico Member

יאמר עוזב ואתם באפתיות לא מובנת?

מה יהיה הלאה?
    אני מקווה שהקבוצה לא תקרוס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

8. winger379 Member

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

דניאל יאמר הודיע שהוא עוזב את מכבי נתניה בתם העונה.

http://www.fcmn.co.il/files/youthgames/118035176906265265.Xxx

חוזרים לבינוניות. חוזרים להתלהב מכל שחקן שנותן משחק טוב. חוזרים לפחד שאחרי אותו משחק טוב הוא יחטף לקחת הקבוצות העשירות. חוזרים לשאלה שגורמת לכולם דפיקות לב לפני כל העונה, האם מכבי נתניה תוכל לפתוח את העונה? חוזרים לחגוג אחרי כל נצחון על קבוצה במקום 1-5 כאילו הרגע לקחנו את גביע האלופות.

עכשיו אני רק יכול להתפלל שאיפשהו בעולם ישנו אדם מספיק שאפתן כדי להסכים לקנות קבוצה שפעם הסעירה, ריגשה והגשימה חלום למדינה שלמה. כזו ש-28 שנים לא זוכה בכלום, תוך כדי יורדת ליגה פעמיים, אך מתפארת בקהל אוהדים עצום שמתחיל בקרית שמונה ונגמר באילת.

קרוב היום, קרוב העת
    שבו נחזור להשתלט
    על כל הליגה הזונה
    נשלוט בכל המדינה
    את כל הארץ עוד נכבוש
    ולכולם ניתן בראש
    ואז תדע כל האומה
    מי הקבוצה של המדינה
    יהלומים אחד אחד
    עם הקהל מספר אחד
    נלך איתך לכל מקום
    אנחנו נשבעים היום
    שלעולם לא נוותר
    עד שנשוב ונשחזר
    אליפות צהוב שחור
    והאימפריה עוד תחזור

רק אהבה תנצח!
    http://www.la-familia.co.il/forum/style_emoticons/default/78716463hv5.Xxx

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע, כמישהו שעומד מחוץ משחק הזה ההרגשה הכללית היא שיאמר לא צריך להרגיש מאויים, אבל בסה"כ בעונה הזאת הוא ברח כמו נמושה. מבחינתי כדאי לאיש עסקים עשיר מחו"ל קודם כל לדאוג לתשתית רציני בעיר ורק אחר כך להתחיל להשקיע בשחקנים.

במקרה של נתניה, אם יאמר היה אומר קודם איצטדיון ואח"כ כסף לקבוצה הייתי אולי קונה את הטענות שלו, אבל ביוקרטיה דפוקה יש בכל העולם. איכשהו הכעס שלו לא ממש מובנים לי, אבל אולי אבירם אתה לגמרי איתו.

11. wings Member

העזיבה שלו לא מפתיעה. הליגה הזאת היא פח זבל. ואני לא מדבר על הרמה, אלא על כל מה שמסביב.

12. Dimitar Berbatov Member

דניאל יאמר אחד האנשים שאני יותר מעריך בכדורגל הישראלי ואני מבין לגמרי את פרישתו. הוא הגיע עם מוטיבציה כל-כך גדולה, הצעיד את נתניה להישגים שכדי להיזכר בהישגים קרובים לאלה נצטרך לחזור לשנות ה-80 העליזות. ומה התמורה שהוא מקבל? בעירית נתניה הוא קיבל הבטחות על גבי הבטחות לגבי אצטדיון חדש שכמדומני הובטח שכבר ב-2008 או לפני יהיה זמין. היום הוא כמובן עדיין בתהליכי בנייה.
    השנה הוא סגר את הברז, כן, משבר כלכלי אתם יודעים ואולי קצת ירד לו, אפשר להבין אותו, לא? ובתמורה הוא מקבל מהקהל שלו תגובות נאצה. אותו קהל של הקבוצה אותה הפך לקבוצת צמרת. טוב נו, ידוע לא מהיום שהקהל הישראלי הוא קצר זיכרון וכפוי טובה..

סך-הכל חבל לי על נתניה. קבוצה שהכניסה רעננות לליגה ועכשיו תחזור לימי הדשדוש בין תחתית למרכז טבלה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/10
  13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא נכון שהוא קיבל קריאות נאצה. הוא קיבל לכל היותר את 2 הקריאות 'בזיון' ו'יאמר הבייתה'. אם כבר, גם אחרי הקיץ האחרון היו לא מעט אוהדים שלנו שדווקא צידדו בו וטענו שהוא צודק לגמרי בטענות שלנו. אגב, חלק מהאוהדים אפילו שמח יותר על הקבוצה שיש השנה מאשר זו שהייתה לנו בשנים האחרונות.

דניאל יאמר עזב אך ורק בגלל התנאים הקשים שיש לקבוצה ושאיתם הוא חושב שאין סיכוי להצליח: אצטדיון ראוי ומגרש אימונים מסודר.
    אני חושב שהאנשים שהוא העסיק הוליכו אותו שולל. הניהול במכבי נתניה בשנים האחרון היה זוועתי.

14. Dimitar Berbatov Member

שמעתי את יאמר מדבר על קריאות נאצה ואיומים שקיבל וזה בטח עזר לו לקבל את ההחלטה.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא מה אתה מגדיר "איומים". אם מישהו כותב בפורום האוהדים שלנו שהוא מאחל לדניאל יאמר את הרע מכל והוא מרגיש מאוים, אז הוא אדם חלש. אף אחד לא איים עליו, הקהל אפילו לא הכין שום שלט עם נוסח "לא ניתן לך להרוס את הקבוצה" או סוג של פנייה.

אותי הוא לא מעניין ואני שמח שהוא הלך, למרות שהעתיד נראה לא ברור. מה יקרה עכשיו? נקווה ונאמין שיהיה טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/10