מכבי נתניה 09/10: מסיימים את העונה במקום העשירי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏6/7/09.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקוצ'ה הזה הורג אותי. מתי כבר יבינו שהוא פאקינג לא שחקן? איך במשך הזמן שלו חצי מהקבוצות בארץ כבר התעניינו בו והוא הספיק לשחק בסכנין, בנתניה פעמיים וכנראה גם באחי נצרת?
    אבירם, כשאמרתי אותו דבר בערך בתחילת העונה אמרת "ובכל זאת אוקוצ'ה הוא חלוץ שתמיד יביא את ה6-7 שערים בעונה". למה לפתוח פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר הנצחון על הפועל עכו:

א. אין מילים לתאר שער בדקה ה-94. הפעם האחרונה שזה קרה הייתה מול מועדון ספורט אשדוד במחזור 4, כשדדי בן דיין ניצל כדור גדול של רביד גזל. פשוט אושר גדול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ב. הנצחון נותן הרבה תקווה שאפשר להסתכל על הצמרת. תיקו או הפסד והיינו נשארים קפואים באמצע הטבלה. אני מקווה שזה יתן לקבוצה בטחון וכבר במשחק הקרוב מול הפועל רעננה נראה קבוצה משוחררת יותר, שגם תדע לשחק כדורגל טוב יותר.

ג. עד המשחק היום חשבתי שלא צריך להביא שחקנים נוספים מאלה שהצטרפו, אבל אולי יש עוד מקום לשחקן התקפה, כי הקבוצה עושה הכל נכון עד למסירה האחרונה. בחלקים גדולים של המשחק חסר לנו תחכום, מהירות, טכניקה... אתם יכולים לקרוא לזה חן עזרא אם אתם רוצים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

ד. השער כל כך מגיע לאלמוג כהן, שמתחילת העונה מציג יכולת טובה ושומר על יציבות. כמה דקות לפני שער הנצחון הוא יכל להבקיע את אחד השערים היפים ביותר שהיו בחודשים האחרונים. גבר אמיתי. כמה אני מבסוט בשבילו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

והיו עוד כאלו שהתנגדו לפיטורים של עזריה...עטר הפך את נתניה מקבוצת תחתית לאחת שתקרא תיגר על השתתפות בפלייאוף העליון, כל הכבוד רובן.
    מי שראה את המשחק, איך היה דייויד גומז?

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין נגד הפיטורים של נתי עזריה, כי הוא לא היה אשם במצב הקבוצה. ראובן עטר לא עשה שינוי מקצועי גדול ולמעשה הקבוצה שיחקה בדיוק אותו הדבר, רק עם בטחון רב יותר. המקרה המסוים הזה מראה על הכדורגל החולה שלנו, לא כל האיכויות של ראובן עטר.

דיוויד גומז היה טוב, אבל לא עשה משהו יוצא דופן. היו לו מסירות שהראו שהוא מבין כדורגל, אבל הייתה חסרה לו החדות בהובלת הכדור ובנסיונות הבקעה. אני חושב שליד אחמד סבע הוא יראה טוב יותר. האיכויות שלו מתאימות יותר לחלוץ שני כמו ברק יצחקי מאשר לחלוץ חוד כמו רומולו.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם צריכים לזכור שבמשך חצי שנה הוא יובש על הספסל וגם במשחקי גביע הטוטו הוא בקושי שיחק, הביטחון שלו על הרצפה אחרי החוויה אצל שום-כלום, תנו לו זמן ותקבלו תוצרת.

6. Don Joan Roman Member

אבירם, ביטחון זה המון בכדורגל, עטר הפך את הראש של השח'נים שלכם, ממועדון בדיכאון הוא הפך את השחקנים לשמחים וזו הגדולה שלו שהוא גורם לשחקנים לשחק קודם כל בשבילו ולמען הקהל עם חדוות משחק, אח"כ יש לו גם איכויות מקצועיות אחרות, הוא מאמן נהדר, עם נתי עזריה הייתם היום ליד אח"י נצרת, וגומז הוא חלוץ שני, מקווה בשבילו שיצליח אצלכם.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: הקבוצה סיכמה עם אוקוצ'ה על שחרורו והוא צפוי להיקלט בהפועל עכו או בהפועל פתח תקווה.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/942378/IMG_8395-(Large)_wa.Xxx
    עד הפעם הבאה? אוקוצ'ה.

אני לא מוצא מילים לתאר איזו תחושה של הקלה אני מרגיש ברגעים האלה. השחקן הזה תסכל אותי כל כך הרבה פעמים. עכשיו פתאום יש תחושה שהעתיד יהיה טוב. מציק לי במצפון שאני אומר את זה, אבל הגיע הזמן.
    בהצלחה בהמשך מכל הלב. במכבי נתניה זה פשוט כבר לא יעבוד כנראה בגלגול הזה.

8. oFiRzZz Member

למען האמת אני הייתי משאיל אותו כי גם ככה אוטוטו הוא 5 שנים בארץ , ואלי אולי יהיה לו סיכוי לקבל אזרחות , ואם הוא ישראלי אז לדעתי יש לו מקום בנתניה ,בטח על פני הליצן ימפולסקי .
    אבל , כל עוד הוא זר , ברוך שפטרנו מעונשו של זה .

9. שגיא Guest

מה אתה רציני?

הסיכוי שלו לקבל אזרחות הוא כמו הסיכוי שלו לכבוש כשהוא לבד מול שוער - אפסי.

אף אחד לא מקבל אזרחות בצורה אוטומטית אחרי 5 שנים פה. זה לא מנג'ר

10. oFiRzZz Member

ידעתי שמישהו יקפוץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    זה היה יותר תיאורטי , אבל תושב ארעי או משהו כזה בסגנון של בוקולי , יותר ריאלי .

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שזה משתלם להשאיר אותו גם על תקן של אויר. חבל על כל דקה שהוא לוקח לשחקן שכן יכול לעשות איזשהי התקדמות ולא להישאר תקוע כבר כמה שנים. אנחנו לא מדברים כאן על שחקן שאנחנו רואים אותו כמה שבועות או כמה חודשים. זו כבר השנה החמישית שלו בישראל והעונה הרביעית שהוא פותח בישראל - מספיק זמן כדי להבין שהוא לא יכול להצליח בקבוצה שאנחנו מתיימרים לחזור להיות תוך שנה-שנתיים.

12. שגיא Guest

בטח יקפוץ כי זה גיבוב שטויות.

גם תושב ארעי לא יתנו לו. לא חושב שאתה יכול להשוות בינו לבין בוקולי, שמדבר עברית, שהילדים שלו גדלו פה וכו' לבין אוקוצ'ה שהסיבה היחידה שהוא נמצא פה בישראל הרבה זמן בגלל שהוא לא יכול לסדר לעצמו חוזה בשום מקום אחר. מה גם שבשביל זה הוא יצטרך להגיש בקשה ולהראות נכונות, והוא לא ממש נראה לי הטיפוס שמחפש אזרחות ישראלית.

שורה תחתונה, לא הייתי על זה, כמו שלא הייתי בונה עליו כחלוץ בקבוצה שלי.

13. אלי ביטון Member

שולקובסקי טרס בדרך לאלאהלי אום אלפאחם !! איך הוא?

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי אותו משחק אחד בנוער בעונה שעברה. באותו משחק הוא נראה טוב, אבל אי אפשר לדעת איך הוא יראה מול שחקנים גופניים יותר משחקנים בקבוצות נוער.

מבחינת מכבי נתניה, מדובר בהחלטה טובה. לא היה לו שום סיכוי להיות בהרכב עם הבאתו של ליאוניד קרופניק.

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/10