מתי מכבי חיפה נענשה על ידי השופטים? מצד שני, הפועל הפסידה העונה הרבה יותר נקודות ממה שהרוויחה, ובלי הטעויות שיפוט היא היום מקום ראשון.
כמו שרשמתי, לא זוכר במדוייק בקשר למכבי חיפה, זוכר רק לגבי הפועל ת"א. לכן רשמתי את הפועל ת"א בסוגריים.
חסדים מהשופטים זה שישארו לנו שערים בנבדל, יתנו לנו פנדלים שלא היו ולא יוציאו לשחקנים שלנו כרטיס צהוב שני גם כשמגיע להם. אלו חסדים ואת זה לא ביקשנו. שיפוט הוגן לכל הקבוצות כן ואת זה לא קיבלנו, מה שפגע בנו מאוד. אני אציין שוב שלא נראנו מי יודע מה העונה, אבל אני לא חושב שהייתה איזו קבוצה שהראתה משהו כל כך מיוחד ביחס אלינו. אולי הפועל תל אביב (במיוחד היא) וביתר ירושלים, וגם זה למשך כמה שבועות בלבד. בניגוד לשנה שעברה, העונה דווקא הייתי שבע רצון מהיכולת. על הנייר, כל מילה שאני אגיד יכולה להיתפס כתירוץ, אבל יש בשר בדברים שלי. נכון שיש קלישאה שאומרת שקבוצה אלופה צריכה להתעלות מעל לכל, גם מטעויות שיפוט חמורות נגדה, אבל לא תמיד זה פשוט ומה שבטוח, זה אף פעם לא הוגן. בטח שמדובר בקבוצה שלא לקחה תואר ב-26 השנים האחרונות ושיש לה בסגל רק שחקן אחד שלקח אליפות בכדורגל הישראלי, במדינה שבה כולם מנסים להכניס לך לראש שיש רק 4 קבוצות שמסוגלות לזכות בצלחת. הרי תאכלס, אם בסוף השנה נסיים בהפרש של פחות מ-4 נקודות, נגיד, מהמקום הראשון, נראה לך שזה לא יתסכל אותי ויתן לי טעם של החמצה? זה כן. וזה לרגע לא ינחם אותי שלדעת אחרים הצגנו כדורגל פחות טוב מאחרות.
כמובן, התכוונתי לכך שקבוצה חזקה באמת הייתה צריכה להתגבר ולגמור דברים בצורה משכנעת גם אם פוסלים פה ושם שער או פנדל. אבל אין מה לדבר, טעויות השיפוט היו העונה מוגזמים מאוד, לא רק בהקשר של נתניה, בכלל. אתה אולי שבע רצון, אבל בת'כלס אם נתניה של העונה שעברה הייתה משחקת העונה.. אני חושב שנתניה הייתה עדיין במאבק על האליפות ואולי אף מעבר. מתיאוס הוציא מים מהסלע, אבל כל הצוות המקצועי (והוא בתור מאמן בראש המערכת, אשם בבניית הקבוצה), נתניה פשוט לא יכולה לתת יותר, אין לה את הכלים.
השנה הרווחנו מהשופטים,שנים שעברו הפסדנו בגלל השופטים,כמו כל קבוצה בליגה או בעולם. מיותר לבכות על זה כמו שלא מעט קבוצות בליגה עושות.
"הפועל הפסידה הרבה יותר נקודות מאשר קיבלה" ... וואו. עזוב, דיון מיותר, אתם אשכרה חיים בסרט שכתבתם לעצמכם , אין טעם אפילו להגיב להזיות האלה יותר
זה באמת לא משנה כלום. שתי הקבוצות נהנו מיד השופטים פה ושם העונה, חלק מהמשחק ומקובל. העניין הוא שזה הפך למין משהו מקובל בין אוהדי הכדורגל לרדת על חיפה והפועל שהשופטים מביאים להם את האליפות... לך תבין.
אחי,קטנוניות היא דבר כייפי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אז נמשיך בקטנוניות. הציטוט של איגור: מה שאומר שגם הפועל השיגו נקודות בזכות השופטים(לא משנה אם הם הפסידו גם הרבה נקודות) ועד כאן לקטנוניות להפעם. בכל מקרה זה לא משנה,זה מעצבן לאבד נקודות בגלל השופטים,זה לא פייר אבל זה מה יש,העונה מכבי ונתניה והפועל הפסידו נקודות מהשופטים,עונות אחרות הם הרוויחו. העונה חיפה הרוויחה מהשופטים ועונות אחרות הפסדנו נקודות,זה עניין של מזל ולא שום דבר אחר.
מסכים, בטח כשזוכרים שבמרוצת השנים הקבוצה שהכי נהנתה מפנדלים וגולים מפוקפקים זו הקבוצה האדומה של העיר תל אביב, או שכל כך מהר שכחתם את עונה שעברה שנתנו לכם גולים מנבדלים בלי שום סיבה ושלא נזכיר את העונה שלפנייה ש"נאבקתם" על האליפות וזכיתם בין השאר בשער שלא היה מול אשדוד. זה חלק מהכדורגל אין מה לעשות, לעומת זאת הורדת נקודות בבית הדין זה לא חלק מהכדורגל(והייתי חייב לדחוף את זה, כן)
rainman(פעם ידעתי את השם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ), אבל זה ברור לפי כל הדיון הזה שלהפועל גם לקחו נקודות, אז אתה לא מוכיח פה כלום לאף אחד. Don Joan Roman, מתי לקחו לנו נקודות שנה שעברה? הגול השנה נגד אשדוד לא הוכח החוקיות שלו כי אין אף זווית הגיונית, משער 7 כשהייתי כמעט בדיוק על קו השער ראיתי שהכדור עבר את הקו בבירור, אף שחקן של אשדוד לא התווכח במהלך המשחק והאוהדים עוד לפני האישור של הקוון ולפני החגיגות של יבואה כבר התחילו לחגוג.