אז אולי מתיאוס אמר לו דברים אחרים וגרועים יותר... תשמע, אני לא רוצה להמציא לך עכשיו תירוצים, אבל תהיה בטוח שלא מתנכלים למתיאוס. מילא נמני לא היה מורחק אז זה באמת מדליק נורה אדומה, אבל שניהם הורחקו, האחד משחק והשני שני משחקים, כנראה שהדברים אשר נאמרו היו שונים. רן בן שמעון הורחק עונה שעברה מ-5 משחקים כי אמר לשופט "חדל אישיות" והעונה הורחק משני משחקים כי קילל את הכוון "אפס" בפנים. אולי גם מתנכלים לרן בן שמעון? עד כמה שידוע לי הוא לא מאמן זר. נו באמת...
יש דוגמא טובה מזו להבדלי המעמדות? על 'חדל אישיות' כמאמן עירוני קריית שמונה הוא ישב בחוץ 5 משחקים, בזמן שכמאמן מכבי תל אביב, על 'אפס' הוא ישב רק 2. הרי לך התשובה. הגעת אליה לגמרי בעצמך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
לרן בן שמעון היה גם היסטוריה קטנה עם איגוד השופטים. אז כאחד שהיה בכמה משחקים באנגליה, ורואה משחקים מאז שאני זוכר את עצמי, אני יכול לומר לך שהם מקללים מול הפנים של השופט, רק שהשופטים שם יודעים להבליג ולהמשיך הלאה. אם באמת היית רואה (או שאתה באמת רואה, רק לא שם לב), היית יודע על מה אני מדבר. אז אני כן בטוח שמתנכלים למתיאוס, כי הוא לא עושה דבר שונה מכל מאמן ישראלי אחר. אתה אולי לא רואה זאת, יש הרבה שכן. תראה מה רשמתי ללירן. ונראה לך שקללות (אם נאמרו בכלל), יותר חמורות ממגע פיזי לעיני כל המדינה? ככה אתה רוצה לגדל ולחנך דור של ילדים במדינה? זאת דוג' לענישה? תעשה לי טובה, תהייה אובייקטיבי, ואז אני אתייחס אליך ברצינות. אין לי בעיה עם ההרחקה של מתיאוס, אם הוא באמת אמר את מה שאמר, אבל שוב, ברגע שתהייה אחידות, הכל יראה הרבה יותר טוב.
בית הדין התחשב בו ונתן לו שני משחקים לאחר שהתנצל ואמר כי היה בסערת רוחות בגלל בעיה מסויימת, והבטיח כי להבא ישכיל להשתלט על רגשותיו. לולא ההתנצלות והחרטה, הוא היה מורחק ליותר משחקים. כרגיל איתך אני צריך לחשוב על עצמי שוב... כרגיל אתה קורא מה שאתה רוצה לקרוא, אבל שוב, בפעם המיליון, לא מפתיע שזה נוגע אליך. בכל מקרה, הם לא מקללים ישר בפנים. ששורקים לווין רוני על עבירה או נבדל, קוראים את השפתיים שלו שאומרות FUCK OFF אבל הוא לא מגיע לשופט ואומר לו בפנים. וזה לא רק רוני, יש הרבה שחקנים שמקללים אבל לא מול השופט. אם שחקן באנגליה מקלל שופט בפנים, התתאחדות מרחיקה אותו ולאלף עזאזל. זה ההבדל. אמנם "קטן", אבל הבדל. אם זה עושה לך טוב, אז תחשוב ככה. שיהיה לך לבריאות. אני לא יודע מה החשיבות כי אני לא שופט, אבל כמו שאמרתי שורה מעל, אם עושה לך טוב לחשוב שמתנכלים למתיאוס, שיהיה לך לבריאות. התקשורת מתנכלת לכם, עכשיו גם השופטים ובית הדין, מי הבא בתור? הרי אתם המסכנים.
אז זה הפיתרון...להתנצל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx . עד כמה שזכור לי, גם מתיאוס התנצל, אלא שבית הדין לא התחשב בו. זאת הייתה גם העבירה הראשונה שלו, דרך אגב. כנראה "שההתחשבות" תקפה רק לילידים.
ועד כמה שזכור לי, הוא לא התנצל. לא פורסם שום דבר כזה, אבל אתה שומע מה שבא לך לשמוע. בזמן שבן שמעון התנצל ואמר שזו טעות שלי והוא מכבד את ההחלטה, מתיאוס ניסה למצוא תירוצים לא מוצלחים ואמר שהוא לא מכבד את ההצלחה.
אני מניח שהתכוונת: "כרגיל אתה קורא מה שאתה רוצה לקרוא... הם אומרים את זה מולו, והם אומרים את זה גם כמה מטרים מולו. השופט צריך להיות חירש כדי לא לשמוע את זה. תבין שבאנגליה לא עושים סיפור מקללות, כמו אצלנו. ברגע שתבין את זה, אולי גלגלי המוח שלך יקבלו את זאת, ויבינו שזה אכן קורה. כל אוהדי נתניה חושבים, אז לכל אוהדי נתניה - שיהיה לכם לבריאות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx הכי קל לשחק אותה ראש קטן כשאתה יודע שאחרים צודקים. כנראה שככה מחנכים ילדים באיזור שלכם. לדחוף זה בסדר, לקלל זה מותר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx הוא התנצל בבית הדין. אנחנו ממש לא המסכנים. יש קבוצה צהובה כחולה אחרת, שהיא באמת מסכנה, ועליה באמת צריך לרחם. עלינו? אל תדאג לנו. אנחנו מאושרים בחלקנו.
באמת שנמאס לי לחזור על הדברים שלי שוב ושוב, אתה כמו תמיד לא אובייקטיבי ועיוור, ואני לא מתכוון לדבר אל הקיר. בנוסף, אתה קטנוני ואומר דברים הכי לא קשורים למה שאנחנו מדברים, וזה אומר שאתה יודע את האמת ורק מתחמק מזה. תחשוב מה שאתה רוצה, אם זה עושה לך טוב, שיהיה לך לבריאות. כמו שאני לא מגיב למשתמשים שלא מסוגלים להיות אובייקטיבים בפורומים אחרים כאן, כך גם אעשה איתך וחבל. אתה יודע מה? כולם מתנכלים לנתניה. רק תעזוב אותי בשקט למען השם. סובייקטיבי בצורה מחרידה.
כרגיל, שוב ברחת מהדברים שאמרתי, ובחרת "להיעלב" כמו ילד קטן. דווקא הייתי מאוד אובייקטיבי, בניגוד אליך (על דחיפה אמרת שאתה לא יודע מה החומרה. נו באמת). נכנסתי לרשימה השחורה? אני רק מקווה שאני אשן בלילה. ועד כמה שזכור לי, אתה זה שמגיב לדברים שלי (קשה לשמוע את האמת...?), אז אולי עכשיו יהיה לי קצת שקט ממך, ומהדברים "האובייקטיבים" שלך. הנה אחד מהמשפטים שלך: "כרגיל איתך אני צריך לחשוב על עצמי שוב... כרגיל אתה קורא מה שאתה רוצה לקרוא, אבל שוב, בפעם המיליון,לא מפתיע שזה נוגע אליך . אם היה לי שקל על כל פעם שאמרת דברים בסגנון הזה כדי לגרור אותי לרמה שלך, אולי היה לי כסף להביא לכם בשביל לקנות חלוץ כדי שתישארו בליגה.
אדווין אגילאר סיכם את תנאיו במכבי נתניה בנתניה מנהלים מירוץ נגד השעון כדי להחתים חלוץ שצפוי להחליף את תיירי טזאמטה, למרות שיש לו חוזה לעוד עונה והקבוצה תיאלץ לפצותו במאתיים אלף דולר. על פי המלצת אלברטו בלאנקו הפנמי, בנתניה מנהלים משא ומתן מתקדם עם אדווין אגילאר, המשחק בקבוצה קרפטי לבוב מהליגה הראשונה באוקראינה, אליה הושאל מטאורו הפנמית, כאשר השחקן עצמו כבר סיכם את תנאיו במועדון. בטאורו רוצים 460 אלף דולר, בנתניה רוצים להשאילו עם אופציה לרכישה או לרכוש את כרטיסו במחצית מהסכום שדורשת הקבוצה הפנמית. - - - - - שאלה לאוהדי נתניה בפורום, האם אתם חושבים שזה מהלך נכון? האם טזמאטה בצדק משלם את המחיר? או שלא? תגיבו.
טזמאטה שחקן טוב אבל חייבים חלוץ אמיתי שיודע לשחק ברחבה ולא רק עם הפנים לשער !!! חבל שהבחור יצטרך לעזוב אבל זה המחיר של כל הבנייה המוזרה של הקבוצה - זו הביקורת היחידה שיש לי לגרמנים השנה - איך אפשר לבנות קבוצה בלי חלוץ ?
הכל שאלה של האם החלוץ החדש הוא ברמה גבוהה יותר מטזמאתה, אם כן ויתברר שסוף סוף יש לנתניה גולר רציני אז המהלך הזה היה כמובן במקום. אם לא... לא בטוח עד כמה הוא יכול להיות גרוע יותר מטזמאתה או קיויו... נתניה חייבת שינוי ואין לה כאלו נכסים אז ההימורים האלה לא יכולים לפגוע בה יותר מדי, מקסימום זה לא יועיל.
טאזאמטה הוא אחרון השרידים של החבורה "המופלאה" שהביא לפה ראובן - אין לי מושג באימון ובחירת זרים - עטר. החבורה היא כמובן : קיויו, אוקוצ'ה וטאזאמטה. (יש עוד זרים עלובים שעטר הביא לפה, אבל נעזוב אותם כרגע). כבר בתחילת השנה טענתי שהוא צריך ללכת יחד עם שני הליצנים האחרים, אלא שהוא היה פצוע, ומתיאוס, שהכיר אותו מהתקופה שלו באוסטריה, רצה לתת לו עוד הזדמנות. בכל תקופתו של טאזאמטה בנתניה, הוא לא הוכיח את עצמו, וחוץ ממהירות, לא ראינו ממנו משהו מיוחד. הוא מתקשה בעצירת כדור, הוא מפוזר והכי חשוב - לא גולר! הבאת חלוץ זה הדבר הכי מתבקש, ולמעשה הדבר האחרון שנשאר בכדי להשלים את הסגל. אם החלוץ הוא ברמה גבוהה, זה יכול להיות ההבדל בין אליפות לכמעט אליפות.
גם אם תיירי טזאמתה היה מועיל לנו, הוא לא חלוץ רחבה והוא אמר את זה בעצמו לפני שבועיים. אנחנו צריכים חלוץ רחבה אמיתי, כמו שיש למתחרות שלנו, מפני שאנחנו מתקשים בלכבוש שערים. מצבים רבים ברוב המשחקים יש, עכשיו צריך למצוא את הבן אדם הנכון שיתרגם אותם לשערים. לא אהבתי את התגובה של תיירי טזאמתה. הקבוצה נתנה בשבילו הכל ולותר מתיאוס חיבק אותו בכל הזדמנות שיכל. הוא שכח שאם עושים שכלול של כל הזמן שהוא היה פצוע, אזי הוא יותר לא שיחק מאשר שיחק. ואני אפילו לא אתחיל להיכנס להאם כשהוא שיחק, הוא הטיב לעשות כן.