מכבי נתניה 08/09: נתי עזריה יאמן את הקבוצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/08.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה נכון, זה בושה שאבוקסיס וגוטמן עשו כמעט מה שהם רוצים על הקווים, לא יכול להיות ששופט רביעי לא מעיר על כך ולא נוקט בפעולה שזה כבר חוצה את הגבול.
    אבל פה אני לא יודע אם הייתה אי אחידות, כי אני משוכנע שמתיאוס הורחק רק בגלל הקללה ולא בגלל האיזור הטכני.
    אם גוטמן היה מקלל הוא גם היה מורחק.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מתיאוס אמר לקוון fuck you באנגלית אז טוב שהורחק. בכל זאת העניין אצלי מריח לא טוב כי כולם יודעים שיש מאמנים שמשתוללים וכן כן, כנראה גם מקללים. אני עוד זוכר את ההשתוללות של נימני ולדעתי הצמד חמד אבוקסיס את גוטמן גם לא נחשב לזוג תרבותי ביותר. אגב לירן אסור לצאת מהתחום המוגדר כך שגם גוטמן וכנראה גם אבוקסיס היו צריכים להיות מורחקים...ביום ראשון מרקו ואן באסטן הורחק אחרי שנכנס אחרי הרחקה שערורייתית של שחקן שלו למגרש. בארץ יש טיילת חופשית ולדעתי אף מאמן לא לוקח את העניין הזה ברצינות.

אני לא יוצא להגנתו של מתיאוס, אבל בארץ קללה נחשב לדבר רגיל כך ש אני לא מבין מה הבעיה עם מתיאוס.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/09
  3. henry1 Member

כנראה ש-" fuck you" באנגלית נשמע הרבה יותר גרוע, מ"לך תזדיין" בעברית. בואו לא ניתמם. כל מאמן ישראלי מקלל, מכפיש ומעליב את השופט ואת הקוון, ואת זה אנחנו יכולים לראות כל סוף שבוע, בלי מיקרופנים ושדרני קווים, אלא רק ע"י קריאת שפתיים. הקלות שמענישים את מתיאוס על דברים שכל מאמן ישראלי עושה, היא פשוט מגוחכת. מתיאוס לא עשה שום דבר שמאמן ישראלי לא עשה, שלא נדבר על ההרחקה הקודמת, כאשר אבי נימני עשה הרבה יותר (כולל דחיפת שופט), וקיבל פחות.

בזמנים כאלה (זמנים של הרחקות שנובעות מלצאת גבר, כתבות משפילות של עיתונאים עלובים), אני כל-כך שמח על מה שעשו לגרנט באנגליה, והלוואי שכל שחקן ישראלי/מאמן שיצא לחו"ל יזכה לאותו יחס. הלוואי.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוף-מן אמר על לותר מתיאוס "בגלל אנשים כמוהו אני לא מאמין שיש גרמניה האחרת". כל מה שיש לי להגיד זה שבגלל מה שלותר מתיאוס עובר בישראל, אני לא מאמין שיש דבר כזה 'ארץ ישראל היפה'.

אם הוא אמר Fuck you הוא צריך לקבל עונש, אבל זה לא משנה את העובדה שהכל היחס כלפיו מזעזע. אף אחד לא מצפה שיכבדו אותו, כי בישראל לא יודעים לכבד אף אחד, אבל לפחות שירדו ממנו. הבעיה היא שהתקשורת, השופטים וכל הכדורגל הישראלי טיפס על עץ גבוה מדי ועכשיו הוא לא יודע איך לרדת ממנו.

לותר מתיאוס יקח אותנו לאליפות. תרצו או לא תרצו.

5. Netanya87 Member

יש הגדרות ברורות וכל השופטים,הקוונים,הסדרנים,השוטרים,ראשי ההתאחדות,האוהדים וכל דבר שקשור לכדורגל הזה כולם כולל כולם נמצאים בתחום האפור עמוק של ההגדרות.רק מה,בא מאמן עם ביצים שאומר לכולם את האמת בפנים אז כולם נהיים צדיקים פתאום.אוהדי הפועל שרים על השואה,אוהדי בית"ר הולכים מכות,השוטרים אוכלים ומעשנים,ההתאחדות אוכלת חינם,השופטים לא מקפידים.אל תשחקו אותה משהו שאתם לא,אין לספורט הישראלי את המינימום רזומה להגיד שאנחנו פועלים על פי איך שצריך לפעול כי זה לא ככה ולא יהיה ככה כי ההתנהלות פה חובבנית נקודה.כל הכבוד מתיאוס.צדיקים בשקל כל הליגה הזאת

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

האמת שאני חושב שדווקא "לך תזדיין" נשמע הרבה יותר גרוע...

מאמנים מקללים, אבל כמו שאומרים- "מתחת לשפם" כך שהשופט לא ישמע, נראה לך שמאמן יגיד לקוון בפנים "בן זונה" או "לך תזדיין" ויחליקו לו את זה. אין חיה כזאת ואני אומר לך את זה באחריות. מתיאוס אמר את זה לקוון בפנים, כנראה, בגלל זה נענש.

אין דבר כזה שמאמן מקלל ולא מורחק, זאת ההרחקה הכי קלה לשופטים ואין מצב שמישהו מחליק דבר כזה.

אגב, אבי נימני קיבל עונש אם זכרוני אינו מטעה אותי, אבל הוא לא קילל, הוא סתם צעק.... אני לא מגבה אף החלטה, אני מסביר לך איך זה עובד אם נאהב את זה או לא... יש גבול מסויים וזה קללות. אני מאמין שאם מתיאוס היה רק מוחה וצועק הוא לא היה מורחק, אבל זה בגדר "אם".

חכמון צריך לקבל בראש על זה שלא הרחיק את גוטמן/אבוקסיס. פשוט בושה.

8. henry1 Member

ודחף...ועדיין קיבל פחות ממה שמתיאוס קיבל.

אני בסה"כ אומר שכל העליהום נגד מתיאוס, הוא תוצר של התקשורת והוא באמת לא מוצדק. באמת באמת שאני לא רואה את מתיאוס עושה משהו שונה ממאמנים ישראלים. בגלל שבא מאמן מבחוץ, לנו, הילידים, קשה לשמוע זאת, גם כאשר זה נכון. כולם מקללים, והרבה פעמים שופטים מתעלמים מזה, גם כאשר הם שומעים. כשמדובר במתיאוס, פתאום אין שמיעה סלקטיבית. אם הוא קילל, אז כמובן שמגיע לו עונש, אין ספק, רק שתהייה אחידות בין כולם, כך זה יראה טוב יותר. כרגע זה עוד מאפיין למדינה והאנשים המושחתים שיש לנו כאן.

9. yellowarik Member

לגבי המשחק נגד הבועל ,שיחקנו יפה מאוד רוב המשחק,טאזמטה דפק אותנו פעם שנייה העונה במשחק קריטי,והגיע הזמן להראות לו את הדרך להשד יודע איפה ולהביא במקומו חלוץ מטרה זר אם יכולת ניצול מצבים יותר טובה בעשרים אחוז.....(זה אמור להספיק).איתי שכטר הוכיח בפעם המאה שהוא יודע לעשות כמעט הכל רק לא לסמוך עליו בנוגע להבקעות. בכלל לגבי הקישור של נתניה משחק מצויין שבלנקו הפתיע לטובה (לדעתי הוא מזכיר את אבוקסיס במשחק שלו)ופשוט עוול שאין חלוץ שיהנה מהקישור במתכונת הנוכחית שלו...
    לגבי התקשורת פשוט בושה ההתנהגות כלפי נתניה :זלזול שלא ראיתי ושמעתי בשלושים ושלוש שנים האחרונות כלפי אף קבוצה בליגת העל, ברקוביץ וארבל פתחו פה כזה מסריח על נתניה שלא להאמין .....
    וארון החביב לותר מתיאוס פשוט בושה וחרפה לאיזה יחס הוא זוכה בישראל ממש מגעיל.

10. Number 8 Member

נמני או כל מאמן אחר לא קשורים לכאן. מתיאוס אמר FUCK YOU ולא משנה באיזה שפה זה נשמע יותר גרוע, עברית אנגלית או ג'יבריש, יש עובדה אחת בשטח שאומרת שמתיאוס קילל את השופט ועל כך הוא צריך להיות מורחק. תקשורת לא תקשורת, מתיאוס קילל והוא חייב להיות מורחק. פשוט וקל.

אני מסכים עם התשובה של לירן. מאמנים ושחקנים מקללים "מתחת לשפם", דוגמאת ווין רוני שמקלל לפחות פעם אחת במשחק FUCK OFF, אבל אף אחד לא אמר קללות כאלה בפנים כי הם מכבדים את מי שעומד מולם, וכנראה שמתיאוס לא. רק על זה הוא צריך להיענש.

11. henry1 Member

אם כבר הזכרת את רוני, אז אני לא יודע כמה אתה רואה ליגה אנגלית, אבל רק שתדע ששם, שחקנים מול השופט מקללים ובמילים הרבה יותר חמורות והשופטים מתעלמים. כדאי שתראה כמה משחקים, ואז תבין על מה אני מדבר.

מסכים, רק שתהייה אחידות בין כל המאמנים. כאשר מאמן מתפרץ על שופט אחרי המשחק ואף דוחף אותו, הוא צריך להיות מורחק מיידית. אחידות, לא?

12. Number 8 Member

אני צריך לראות כדורגל אנגלי.. אוקיי... כנראה אתה לא מכיר אותי. ראיתי מספיק כדורגל אנגלי מגיל 9 תאמין לי... ואני ממשיך לראות, ביניהם שניים בלייב באנגליה.
    בכל מקרה, הם לא מקללים ישר בפנים. ששורקים לווין רוני על עבירה או נבדל, קוראים את השפתיים שלו שאומרות FUCK OFF אבל הוא לא מגיע לשופט ואומר לו בפנים. וזה לא רק רוני, יש הרבה שחקנים שמקללים אבל לא מול השופט. אם שחקן באנגליה מקלל שופט בפנים, התתאחדות מרחיקה אותו ולאלף עזאזל. זה ההבדל. אמנם "קטן", אבל הבדל.

והוא הורחק. מה אתה רוצה?

13. oFiRzZz Member

למשחק . מתיאוס ל2 .

14. Number 8 Member

אז כנראה שהשופטים מתייחסים לקללות בחומרה רבה יותר. תצאו מהסרט שלכם, הוא לא הורחק בגלל עצם היותו מאמן זר, והיציאות של הנהלת נתניה שמתיאוס הורחק בגלל גזענות לא מוסיפות הרבה לכבוד שלהם.

15. oFiRzZz Member

אני לא מדבר על הfuck you ..
    אני מדבר על המקרה שמתיאוס העביר ביקורת על השופטים אחרי המשחק והרחיקו אותו ל2 משחקים בזמן שנימני תפס בשופט וצעק עליו והריחקו אותו למשחק אחד .