מכבי נתניה 08/09: נתי עזריה יאמן את הקבוצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/08.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר תוצאת התיקו מול מועדון ספורט אשדוד:

א. קצת עצוב שבמשחק חוץ שבו אנחנו מבקיעים 3 שערים, אנחנו לא מצליחים לנצח, אבל לפחות ניתן לקחת מהמשחק את היכולת הטובה, דווקא במשחק פחות טוב של שלו מנשה. כל הבעיות שלנו גלויות לעיני כל ועכשיו נותר רק לתקן לקראת החצי השני של העונה.

ב. במשחק היום היה ניתן שוב להגיע למסקנה שגולן חרמון זו מותרות כבלם שעולה מהספסל, אך לא כבלם פותח. לותר מתיאוס לא רצה לקטוע לו את התקופה הטובה, אך אני מתאר לעצמי שבמשחק הבא נחזור לראות את זאב חיימוביץ' משתף פעולה עם לואיס מארין.

לא, אבל רצוי שיהיו הסעות ושלא יבטלו אותן יום לפני המשחק. ולא היו עשרות, היו 300 בקירוב. אולי מעט יותר.

2. Number 8 Member

עומרי רון? זה החיזוק שמתיאוס רוצה? חלוץ שהושאל להפועל פ"ת, שגם שם הוא בקושי רואה דקות.

3. oFiRzZz Member

לא צריך להתעצבן.. רציתי לתת דוגמא .. להראות שזה אפשרי ..

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: בזמן שהמשא ומתן עם הדרום אפריקני ממשיך, במכבי נתניה עושים מאמצים להתחזק גם בשוק המקומי. ראובן עובד, קשרה המסופסל של הפועל תל אביב, מבוקש מאוד על ידי היהלומים. האדומים, מבחינתם, רוצים 50 אלף דולר דמי השאלה. מכבי נתניה מציעה לקחת את הקשר בחינם ולשלם לשחקן את שכרו, עם אפשרות לרכוש אותו בסוף העונה ב-300 אלף דולר.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/437520/YE0338623_wa.Xxx
    יחזור לעטות על גופו צהוב? ראובן עובד.

5. הקוף הירוק Member

למכבי נתניה יש בעיה גם של חלוץ כמו למכבי חיפה רק הבעיה של חיפה לא כל כך בעיה של נתניה כן...
    וגם אני חושב שיש למכבי נתניה בעיה בהגנה ובקישור...(ב 4 המשחקים האחרונים שלה)
    אני לא יודע עם מכבי נתניה קבוצה של אליפות לא רק בגלל הקבוצה גם בגלל הקהל לקבוצה שרוצה אליפות תמיד
    חייב שיהיה הרבה קהל ולנתניה אין וזה בעיה...
    אבל שיהיה להם בהצלחה קבוצה טובה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אז בנוסף למה שאבירם ציין שתי הודעות מעל ...

פיצוץ במשא ומתן בין הפועל ת"א למכבי נתניה בנושא מעברו של ראובן עובד לקבוצה של לותר מתיאוס.
    השחקן כבר סיכם את תנאיו הכספיים בנתניה, אולם בקבוצה טוענים כי דרישה מופרזת של
    הפועל ת"א באחד הסעיפים הנוגעים לאופציית הרכישה והעברתו בעתיד, מכשילה כרגע את העסקה.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.64.51724.html

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת היא שהפעם אני דווקא לא יכול לבוא בטענות להנהלת החלם שלנו. אין מצב כזה להביא את ראובן עובד רק כמושאל לעונה הזו. צריך גם לחשוב על הטווח הרחוק יותר ולהשאיר סיכוי לרכוש אותו במידה וירשים אצלנו. נותר לי רק לקוות שזה יפתר איכשהו, כי ראובן עובד זה שחקן שאני רוצה לראות במדים שלנו.

8. henry1 Member

לנתניה יש, והמון, ולא זאת הבעיה. הבעיה שהקהל לא בא. יש הבדל בין אין קהל, ללא בא קהל. אני מקווה שיביאו כמה שחקנים טובים בינואר, שיחזירו את חדוות המשחק שתמיד הייתה בקופסא ויחד גם הקהל יחזור.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה הסיכויים שראובן עובד יצליח בנתניה? לא גדולים... אם דגו וצגאי עפו בגלל שלא נילחמו או לא הראו מחוייבות, אז למה שמתיאוס יבליג לראובן עובד? עובד הוא דוגמא קלאסית לשחקן שלא שם בשיט על הקבוצה, ומעבר לכך בן אדם מאוד מאוד טיפש, לנתניה עדיף להישאר כמו שהיא מאשר להביא כלומניק כמו ראובן עובד.

10. אלי אוחנה ג'וניור Member

אני עם לירן.
    ראובן עטר שחקן מוכשר מאוד, ומלא בפוטנציאל לא ממומש שגם לא ימומש להערכתי בעתיד. הזלזול שלו, חוסר האכפתיות שהוא מפגין לראווה, וחוסר המקצוענות הכמעט בלתי נתפס של הבחור פשוט מורידים אותו למטה, כל פעם מחדש. אם ימשיך באותה הדרך, והוא אכן ימשיך באותה הדרך, הוא לא יגיע להרבה בקריירת המשחק שלו. מכבי נתניה סתם תזרוק כסף על הבחור, המצב הנוכחי בסגל עדיף על פניי רכישה/השאלה של הטיפש הזה. מתיאוס לא יעבור על הבילויים ושאר השיט שלו בשקט.

נערך לאחרונה ב: ‏26/12/08
  11. Sergio Ramos Member

באמת שקש לראות כיצד חוסר המקצוענות\זלזול\ חוסר איכפתיות של עובד יצתלבו עם המשמעת של מתיאוס. קשה לי לראות איך השילוב בין מאמן עיקש כדוגמת הגרמני לבין חוסר המקצוענות של עובד יניב דברים טובים הן לראובן והן לנתניה בכלל. כך או כך, מדובר באחד הכישרונות המבוזבזים של הכדורגל הישראלי, וספק גדול לדעתי אלמלא נראה אותו מוציא משהו מהקריירה האבודה שלו או מככב, אני חושב שהוא שהוא קיבל המון הזדמניות לשקם את עצמו למהלך הקריירה שלו עד כה, אך האופי הבעייתי והרע שלו גרם לו בכל פעם לבעוט בדלי, וחבל מאוד.

מאחל לו בהצלחה..

נ.ב,

טומי נילסן, המנהל הספורטיבי, פוטר מתפקידו:

http://www.one.co.il/Article/129313.html

נערך לאחרונה ב: ‏26/12/08
  12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים, בהחלט שחקן מוכשר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. אלי אוחנה ג'וניור Member

הוא לא?

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, ראובן עטר בהחלט שחקן מוכשר.

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum