מכבי נתניה 08/09: נתי עזריה יאמן את הקבוצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/08.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמחתי לשמוע שדניאל אומברטו משוחרר גם הוא. שחקן שבתפקיד שלו היה אמור לגעת בכדור יותר מכל שחקן אחר על המגרש ותמיד נגע בו מעט מכולם. אני מקווה מאוד שיגיעו שחקנים טובים יותר מאלה שהלכו. זה לא צריך להיות קשה כל כך. חבל רק שגם על תיירי טזאמתה אין מחשבה לוותר.

2. yellowarik Member

יש לי תחושה שגם טאזאמטה לא יסיים את העונה בנתניה....וחוץ מזה השחרורים של בה ואומברטו היו מהלכים שהתבקשו כבר ממזמן הם פשוט לא מספיק טובים עבור נתניה ולא משדרגים אותה בכלום. הקבוצה חייבת פליימקר ברמה וחלוץ טוב. המשחק נגד אשדוד הופך להיות המשחק הכי חשוב העונה של נתניה פחות מניצחון ואנחנו בבעייה רצינית מאוד!!! ונצטרך להתחיל לרדוף אחרי חיפה.....

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה לא שאתם צריכים להסתכל רק על חיפה, תצטרכו להסתכל גם על מה שמאחור,
    אם וכאשר נתניה תפסיד לאשדוד והפועל ת"א תנצח באורווה את הפועל פ"ת, הפער בין נתניה להפועל יצטמק ל2 בלבד.

אני מאוד מבין את הציפיות של המועדון הצהוב מהשרון, זה פשוט מגיע למצב שהמקום השני לא כזה בטוח כמו בשנתיים האחרונות.

4. FC_Bayern Member

האמת שלפי איך שנתניה משחקת, אני בכלל לא חושש ממנה. עוד מתמודדות כאלה על האליפות, ואבדנו.
    נתניה קבוצה אפורה, בינונית, ונראה שאפילו קבוצה מהליגה הלאומית יהיה לה קשה לנצח. מה שכן, אני מאוד אוהב את ההגנה של הקבוצה הזו. מכבי חיפה צריכה ללמוד הרבה ממשחק ההגנה של מתיאוס ושות'.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי נתניה השנה היא לא קבוצה אפורה, אלא קבוצה בלי חלוץ. העובדה שאין לנו רגל מסיימת היא הפחות מטרידה מאשר העובדה שאין לנו שום שחקן שמסוגל לקבל כדור לעומק או להחזיק אותו עם הגב לשער. השנה דווקא יש לנו קישור טוב, מה שלא היה לנו בכלל בשנה שעברה, שיחד עם המגינים מספק לא מעט רגעי קסם (שלו מנשה ודדי בן דיין).

אם בינואר הקרוב יגיע אלינו חלוץ ברמה של סמואל יבואה או טימבוסקי פאנטיני, בנוסף לעוד קשר שנורא חסר לנו, אז אנחנו נהיה הקבוצה הטובה בליגה. אם אנחנו לא כאלה כבר עכשיו.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נתניה רחוקה מלהיות כרגע הקבוצה הטובה בליגה, לא נראה לי רציני אפילו לחשוב על זה.

החוסר בשחקן טכני וחלוץ אמיתי הוא חוסר מאוד מאוד קריטי, אני מסכים שזה הדבר שמפריד בין נתניה של היום לבין נתניה שתיקח את האליפות העונה, אבל כרגע אין את זה וכך נתניה לא תיקח אליפות, לא מסוגלת לקחת אליפות, אי אפשר לקחת אליפות על בסיס של התעייפות היריבה או ניצול טעויות נטו, צריך גם מינימום כדורגל ואת זה נתניה בסגל הנוכחי מתקשה לספק בצורה שוטפת אם בכלל.

אם נתניה אכן תביא שחקן יצירתי טוב וחלוץ סקורר אמיתי (אתם יודעים מה, גם אחד מהם ישפר מאוד את הקבוצה) אז גם אני יוכל להגיד בפה מלא שנתניה יכולה לקחת אליפות.
    כרגע אני לא רואה את נתניה כזאת.

7. שגיא Guest

זה בעיה מאוד גדולה לבנות על שינוי של שחקן כזה או אחר בינואר ולצפות שזה ישרה על כל העונה. להביא שחקן בינואר זה לא כמו להביא שחקן בתחילת העונה שמתאמן עם כל הסגל. שחקן שמגיע בינואר לא מכיר את השחקנים, המאמן, השיטה וכו' והרבה יותר קשה לשלב אותו בסגל. קשה לי האמת להיזכר ביותר מידי שחקנים שהגיעו בינואר ועשו שינוי כלכך גדול בקבוצה שלהם.

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

טלקיסקי, קנדה, טופוזאקוב...

9. שגיא Guest

שחקן - יחיד.

טלקיסקי, קנדה, טופוזאקוב - שחקנים - רבים. מה גם שמהמצב של הפועל תל אביב רק אפשר רק לעלות.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הנקודה נכונה, אבל את הבסיס בנתניה פחות או יותר יש, לא צריך שינוי דרמטי כדי שהקבוצה תקבל את הערך המוסף שחסר לה, מעל לכל זה סקורר, אם יגיע לנתניה סקורר אמיתי (או לחילופין או במקביל קשר יצירתי שאצלו יצירת מצבים זה הלחם) הקבוצה לדעתי תראה טוב הרבה יותר. לכולם ברור שההתקפה של נתניה היא ברמה אולי של סכנין/הכח ר"ג אם לא פחות מכך, שחקן על רמה שיגיע יכול לעשות את השינוי.

11. oFiRzZz Member

מקרייב ?

12. שגיא Guest

יש לכם נטייה חולנית משהו להיתפס למשהו ולהקצין אותו בצורה מטורפת. אמרתי שקשה לי להיזכר ביותר מידי שחקנים. 2-3 ואפילו חמישה שחקנים זה לא יותר מידי. ולא, במקרייב לא היה לי להיזכר, ואנחנו גם לא משחקים את המשחק של למצוא שחקנים שעונים לדרישה הזו.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

האימפריה מתעוררת... לפי הדיווחים עשרות אוהדי נתניה עשו את הדרך הארוכה עד אשדוד כדי לצפות בקבוצתם האהובה. מה הסיפור? צריכים פער 20 בראש הטבלה כדי להביא קהל למשחקים?

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

גל ניר , מעוז סמיה ואלנתן סלאמי הצטרפו לג'ורג' בה ודניאל אומברטו ושוחררו ממכבי נתניה , נתניה הבינה שעם שחקנים כאלה היא לא תגיע לכלום....אבל מצד שני המועמדים להגיע לקבוצה הם שוב שחקנים אפריקאים עם שם מוזר ושחקנים ישראליים בינוניים מינוס.
    כרגע אפילו הסגל של אשדוד נראה טוב יותר משל נתניה , ואם נתניה רוצה אליפות היא חייבת לפתוח את הארנק.
    אגב , מתיאוס משחרר ורוכש שחקנים על ימין ועל שמאל ויאמר שותק לעומת תקופת ראובן עטר....

15. henry1 Member

ומה היה בתקופת עטר? על מה אתה מדבר בכלל? הקנסות שיאמר שילם בתקופת עטר על זרים, הפרות חוזים וכל הרכבת האוורית שהייתה בתקופת עטר, היו יכולים בתקציב הזה לבנות קבוצה אמצע טבלה. מתיאוס משחרר את בה ואומברטו בלי להפר שום חוזה. הוכנס להם סעיף שיחרור בינואר. אם עטר היה גם עושה זאת, לא היינו תקועים היום גם עם טאזאמטה. אבל לך תבקש מעטר לחשוב על משהו כזה...

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/08