Sport5: בכיר במכבי נתניה פנה לרוברטו קולאוטי. לאחר הפנייה שנעשתה באמצע השבוע לסלים טועמה, נראה כי גם רוברטו קולאוטי נמצא על הכוונת של היהלומים. עושה רושם שדניאל יאמר יהיה מוכן להשקיע על מנת להגשים את החלום ולשפר את הסיכויים לזכות באליפות, אך השאלה היא עד כמה. לדעתי, הסיכויים שסלים טועמה יגיע למכבי נתניה גבוהים יותר, מאחר ומדובר רק בעניין כספי. עם רוברטו קולאוטי זה מסובך יותר, מאחר ומסתמן כי אין לו כוונה לעזוב את גרמניה. על כל פנים, אני שמח לראותשזה הכיוון לקראת ינואר.
כל הכבוד ליאמר שממשיך להצעיד קדימה את מכבי נתניה וחושב על חיזוק לינואר. השנה אפילו יותר מהעונות הקודמות, האליפות בהחלט ברת-השגה.
טועמה מוכן לחזור לארץ וגם למכבי פ"ת אמר שיסכים לחתום תמורת סכום מתאים. טועמה יחתום אצל הקבוצה שתציע לו יותר כסף, ליאמר אסור לפספס את ההזדמנות הזאת.
אני מקווה שהנהלת החלם שלנו אכן לא תפספס את ההזדמנות הזאת. אולי עכשיו, כשיאמר מעורב, נראה שחקן ברמה חותם אצלנו.
כמה גדשים לאחר התיקו מול מכבי פתח תקווה: א. לותר מתיאוס החליט לעלות בלי לואיס מארין למשחק וראינו שיש חיים גם בלי הקוסטה-ריקאי. אין זה אומר שאני מעדיף שמעכשיו הוא ישב בחוץ, מפני שהוא עדיין הבלם הטוב ביותר שיש לנו, אלא שכיף לדעת שיש על מי לסמוך בהעדרו. מכבי פתח תקווה לא רשמה אפילו איום אחד על המסגרת שלנו. ב. ג'ורג' בה, תיירי טזאמתה ודניאל אומברטו צריכים לפנות את המקום שלהם לזרים טובים יותר. לא הגיוני שדניאל אומברטו משחק כקשר בונה המשחק, בעמדה שבה הוא צריך לגעת בכדור יותר מכל שחקן אחר על המגרש, לא מורגש למשך מחצית שלמה. ועד שהוא כן נוגע בכדור, אוי ואבוי. ג'ורג' בה בשנה שעברה הייתה הפתעה נעימה, אבל לצערי, כמו שחזיתי (ואמרתי את זה כאן), מסתבר שהוא סתם עוד שחקן לא חכם שהתאים מאוד לבלאגן שראובן עטר אהב ליצור במגרש. ג. אם אני לוקח בחשבון שנוכל להחליף 3 זרים, בתקווה שאליהם יצטרף ישראלי, אז אנחנו במצב טוב. לפגר ב-2 נקודות מהפסגה עם סגל כמו שלנו (שגם ככה חסר בשבועות האחרונים), זה לא סוף העולם. צריך להרים את הראש.
עשוי זה בהחלט נחמד, מקווה שזה אכן יהיה מוכן לפתיחת העונה הבאה, כי הרי ישראל טובה בדיבורים, במעשים קצת פחות. בכל אופן, אם וכאשר זה יהיה מוכן בתחילת העונה הבאה אז ... הגיע הזמן לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
:aa1: משחק הידידות מול בורוסיה מינשנגלאדבך (מקום 17, גרמניה) יערך בתאריך ה-14/12/08 באצטדיון הבונבוניירה. לא מובן לי מדוע שם. אם כבר מגרש קטן, אז אפשר להישאר בקופסא.
תגידו מה עם פתיחת האיצטדיון החדש של נתניה? אמרו איצטדיון מודרני, חדשני, בפרמטרים של אירופה.. בקצב הזה עד שהוא יפתח הוא כבר יחשב ללא כ"כ עדכני מבחינת המתקנים שלו. אני לא מבין למה בארץ שלנו עד שפעם ב-20 שנה מחליטים על לבנות איצטדיון חדש, מתעכבים כ"כ הרבה? מה הבעיה בלסיים איצטדיון מיסכן של 20 אלף מקומות ישיבה תוך שנה וחצי גג שנתיים? זה רק מראה כמה שהכדורגל לא נחשב לדבר חשוב במדינתו. אז פשוט מאוד לא אכפת לאף אחד לחכות עוד חודש, חודשים, חצי שנה, ושנה וחצי (כמו במקרה הזה)
כמה דגשים לאחר התיקו מול הפועל פתח תקווה: א. אם איתי שכטר לא יראה שיפור בהמשך העונה, צריך לשחרר אותו בסיומה. עם כמות הכשרון שיש לו, אין סיבה שהוא לא יקרע את הליגה הזו לגזרים. אם הוא לא עושה את זה, אז כנראה שאין לו רצון להשקיע. האפשרות שהוא יעזוב מפחידה אותי מדי שבוע פחות. הוא רק הורס לקבוצה עם הילדותיות שלו. ואת האמת? הוא גם יכול לקחת איתו את התינוק השני, אלמוג כהן. שיסיימו תיכון בקבוצה אחרת. ב. מצד אחד, חבל לי שלותר מתיאוס מרכיב את תיירי טזאמתה ומעלה מהספסל את ג'ורג' בה, אך מן הצד השני, אולי זה לטובה. אני משוכנע שהוא הבין שעם זרים כאלה לא ניתן לקחת אליפות. אנחנו צריכים בינואר קשר, קיצוני וחלוץ מטרה. אני סומך על לותר מתיאוס בעיניים עצומות. ג. התיקו הזה אמנם מציק, אבל לא צריך להיכנס לפאניקה, גם אם מכבי חיפה תנצח מחר. הליגה עוד ארוכה ואנחנו צריכים להתחיל לעשות את הדברים כמו שצריך. מתי שעשינו את הדברים נכון, אז היינו ראשונים. מה שכן, אסור לנו להגיע למצב שזה יהיה פחות תלוי בנו. אנחנו צריכים עד ינואר להישאר כמה שיותר למעלה.
אני שמח, אבירם, שהבנת ששכטר, חוץ מלעבור שחקנים, לא יודע בעצם לעשות כלום. לא מסירה, לא משחק ראש ולא יודע לבעוט לשער. גם אלמוג כהן בינוני מאוד. הוא הראה שיפור בחלק ההתקפי מתחילת השה, אך חזור לסורו בהמשך. כאשר נביא זר/שחקן התקפי, הוא צריך לבוא על חשבונו בהרכב.
henry1 - הוא דווקא יודע לעשות את כל הדברים האלה, הבעיה איתו שהוא לא רוצה להשקיע. קורה לו במלא משחקים שבמשך דקות ארוכות מאוד (לעיתים אפילו מחציות שלמות), הבן אדם לא נוגע בכדור. בשנים האחרונות עשינו לו הנחות בגלל פציעות, מאמנים לא תומכים. השנה לותר מתיאוס מלביש מסביבו את משחק ההתקפה שלנו ואיתי שכטר פשוט שם זין. מבחינתי, שוב, יש לו עד סוף השנה להתבגר. אם לא, אנחנו צריכים להיפטר ממנו בכל מחיר, אחרת נרעיל את עצמנו.