מכבי נתניה 08/09: נתי עזריה יאמן את הקבוצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/08.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני כל כך לא אוהנ את העניין הזה של לערב ענייני חוזים לתוך השדה המקצועי, ואני מקווה מאוד שמתיאוס זה הוא שאכן החליט לא לשתף את אלמוג כהן ושזה לא משהו מלמעלה כי במקרה הגיעו בעיות החוזה אחרי שהוא לא שותף במשחק, אלמוג כהן רוצה להמשיך בנתניה. השחקן, שהוא אגב תוצרת מחלקת הנוער של הפועל באר שבע, דחה הצעות בקיץ ואני יודע את זה מהיכרות אישית עם סביבת השחקן, הפועל באר שבע עבדה קשה מאחורי הקלעים על מנת לנסות להחזיר אותו הנה והיו גם הצעות מקבוצות גדולות בליגת העל, אני חושב שנעשה לו סוג של עוול בפירסומים בתקשורת, כי בהחלט נראה לי הגיוני שהבעיות נבעו בגלל אביו ולא מהכיוון של אלמוג עצמו, כמובן שזה בעיה של אלמוג וחבל שזה קורה.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה מאוד שבניגוד למאור בוזגלו, לאלמוג כהן יהיה את האופי להגיד לאבא שלו שרק הוא אדון לקריירה המקצועית שלו. אמנם שני הצדדים יפסידו, אבל הוא יפסיד הרבה יותר אם ישאר מחוץ לקבוצה.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: אלמוג כהן חתם על חוזה ל-5 שנים.

קשר הקבוצה, שסרב עד כה לחתום על חוזה ארוך טווח ובעקבות כך החליטה הקבוצה למכור אותו בינואר הקרוב, חתם בקבוצה ל-5 השנים הבאות.

http://www.fcmn.co.il/files/200708/119653760729642651.Xxx
    יהלום לחצי עשור הקרוב. אלמוג 'גאטוסו' כהן.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

והעיקר נתניה הוציאה הודעה שעה לפני כן שהוא מוצא למכירה בינואר.. איי איי איי, השכונה לא בורחת משום מקום.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא אוהב את זה שלא מתכופפים בכל פעם שמישהו מגיע עם דרישה מוגזמת. זה מוכיח את עצמו פעם אחר פעם. גם זאב חיימוביץ' ניסה לעשות שרירים והבין שאם הוא רוצה להתפתח בקריירה שלו, אז כדאי לו להתגמש.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן יש משהו, עכשיו קראתי לעומק ואביו של השחקן חזר בו מכל הדרישות שנתניה לא הסכימה להם, טוב מאוד.

7. oFiRzZz Member

זאת הייתה המטרה לירן .
    הוא ידע שסכומים כאלה של כסף , ואהבה כזו מהאוהדים , אלמוג לא יקבל בשום מקום אחר .

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי בשבת נתניה החמיצה הזדמנות אדירה לשמור על ההובלה שלה ואולי אף להגדילה במידה ומכבי ת"א תתעלה על עצמה ותצליח להוציא משהו מקרית אליעזר. הפועל פשוט באה להפריע למשחק, וזה לא שלא היו לנתניה הזדמנויות אני זוכר איזה 2-3 במחצית הראשונה שנתניה הגיעה אליהם והיתה חייבת לכבוש אם זה ג'ורג' בה פעם אחת מול אניימה והזדמנות נוספת אם אני לא טיועה זה היה דניאל אומברטו שכדור שלו נהדף על ידי אניימה. בהתחשב בעובדה שלנתניה משחק חוץ מול הכח בו היא חייבת לקחת נקודות, נתניה צריכה להיות בפער של 2 מחיפה עד סיום הסיבוב (בהנחה שהחיפאים יהיו לפניהם|) או בכמה שיותר מעליהם (בהנחה שיובילו).

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע עד כמה זה נכון...
    אחרי העונה הטובה שלו בעונה שעברה אני חושב שאם בית"ר וחיפה היו באמת רוצים אותו הם היו יכולים להציע לו אף יותר, אהבת הקהל זה משהו נזיל... שאתה טוב הקהל חולה עליך ויתן לך את הנשמה, ככה זה ברוב קבוצות הגליגה, ברגע שלא תהיה טוב יתחילו לאט לאט שריקות בוז וצעקות.
    אלמוג כהן הרוויח את אהדת הקהל בזכות יכולת גבוהה, כנ"ל את המשכורת המכובדת, הוא היה יכול להרוויח את אותם הדברים ואף יותר בכל קבוצה גדולה אחרת אבל מבחינתו למה לתקן משהו שבור? נתניה בצמרת הגבוהה, הוא בורג מרכזי בקבוצה, מעריכים אותו מאוד, והולך לו מצויין אין שום סיבה לעבור והוא עשה בשכל שחתם על החוזה.

10. שגיא Guest

הדרישות של אבא שלו היו מופרכות לחלוטין, ולא משנה באיזה קבוצה הוא. מדובר בשחקן שהוא עדיין חייל (?) ונתן עונה אחת טובה בליגת העל וכבר דורש הרים וגבהות כאילו הוא כוכב על. עם כל הכבוד, הוא עדיין לא עשה כלום בכדורגל שנותן לאבא שלו את הלגיטימציה לעשות את זה. נתניה עשתה בשכל כשהציבה אותו ברשימת ההעברות, אביו הבין שבמקרה הכי טוב הוא יוכל למצוא את עצמו בינואר במכבי תל אביב או משהו וגם שם הוא לא יקבל את הסכומים האלה, והחליט להתקפל. נתניה הרוויחה. וגם אלמוג כהן. שהאבא יישב בשקט.

11. henry1 Member

הסיפור הזה לא עשה טוב לשני הצדדים. החשיפה בתקשורת שעה אחרי המפגש לא הוסיפה נקודות להנהלה הקטנה שלנו, והדרישות של אביו, ובכלל עיכוב החתימה על החוזה מצידם, די הרגיזו את הקהל הנתנייתי.

אלמוג רצה להישאר בנתניה, וביום שיש האחרון אף אמר זאת בגלוי ברדיו למשה פרימו. מי ששמע את הדרך שהוא אמר זאת, לא יכול לטעות ברצון שלו להישאר. הבעיה הייתה מצד אבא שלו, שכנראה הושפע יתר על המידה מהפרסומים בתקשורת לגביי בנו, והתחיל לחשוב שהוא באמת גאטוסו.

למרות הכל, אני מקווה, ואני יודע, שהקהל שלנו יראה את תמיכתו במשחק הבא. אני בטוח שאלמוג די נעלב מהפרסומים של האוהדים כלפיו (ואני הייתי מביניהם), וכעת שהכל הסתדר, צריכים להחזיר לו את הביטחון.

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/08
  12. oFiRzZz Member

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1363433
    לותר מתיאוס בכמה משפטים על הכדורגלן הישראלי .
    הוא גם תומך בטאזמטה . אני אישית אהבתי איך שהוא שיחק בזמן שהוא שיחק . לדעתי שחקן מצוין , אני רק מחכה שיכנס לכושר ..

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו לא פעם ראשונה שהוא מתבטא בנושא תיירי טזאמתה ואומר שהוא מעריך אותו מאוד. אצל ראובן עטר הקמרוני שיחק רוב הזמן כקשר ויכול להיות שלותר מתיאוס בונה עליו כחלוץ (תפקידו המקורי). יאמר לזכותו של תיירי טזאמתה שבמשחקים הבודדים ששיחק כחלוץ, הוא הבקיע בכולם.

'ידיעות אחרונות' מפרסמים שלותר מתיאוס יביא מחליפים לג'ורג' בה ודניאל אומברטו בינואר, מתוך מחשבה שעם שחקנים טובים יותר, מכבי נתניה תוכל לזכות באליפות. בינתיים המאמן הגרמני נשמע בטוח לגבי יכולתה של הקבוצה לזכות בתואר.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכל שבוע אני הופך לאוהד יותר גדול של האיש שכילד אהבתי לשנוא...לותר מתיאוס אולי מאמן לא הכי גדול אחרת לא היה מאמן בארץ, אבל פילוסופיית הכדורגל שלו פשוט מתאימה בול לאיך שחושבים בצמרת הכדורגל האירופאי על ענף הספורט.

מבחינתי מתיאוס כבר הראה לכולם שהכדורגל הישראלי נמצא שנות אור מהמקצוענות האירופאית. הזלזול של קשטן במתיאוס היא בדיחה כי מבחינתי כבר מחר מתיאוס יכול להחליף אותו על ספסל הנבחרת. כמאמן מתיאוס לא השיג דבר, אבל בלי אתיקה אמיתית מתיאוס לא היה מצליח גם בביירן וגם באינטר. משום מה לישראלי לא מספרים דבר כי הם יודעים הכל יותר טוב אפילו אם כולם יודעים שמתיאוס צודק.

לדעתי הגרמני גם בורח בצדק פה בעוד איזה שנה, אי אפשר לעבוד באווירה כל כך חובבנית ולצערי אנחנו נשאר תקועים עם ה'חכמים' האלה!

15. yellowarik Member

למה מתיאוס לא השיג כלום בתור מאמן???
    אליפות סרביה עם הכוכב האדום והעפלה לליגת האלופות לא נחשב???
    אליפות אוסטריה לא נחשב???
    מינוי לאימון נבחרת הונגריה לא נחשב???