אגב לפי הפרסומים מתיאוס מועמד לאימון משנגלאדבך מהבנודסליגה . אני אישית לא חשוב שהוא יעזוב , אבל לכו תדעו .. אם הוא באמת יקבל הצעה ..
עד היום שמענו שהוא היה מועמד לקבוצות רבות בעולם. אני מקווה מאוד שהוא ישאר איתנו לפחות שנתיים, אבל קשה לי לראות את זה קורה. טבעי שהשם שלו יקשור אותו למקומות שהכדורגל הישראלי בכלל לא מתקרב אליהם. אני רק מתפלל שאת העונה הזאת הוא בכל זאת יסיים איתנו. דאנקה לותר מתיאוס! http://www.super3.gr/forum/public_html/yabbfiles/Smilies/ari_ole.Xxx
אני בטוח שיאמר יעשה הכל על מנת להשאיר את מתיאוס, הוא יודע שלשחרר את מתיאוס באמצע העונה ולחפש תחליף, שכנראה יהיה ישראלי, זאת תהיה מכה קשה לקבוצה והחובבנות תחזור לחגוג. בשורה התחתונה ההחלטה היא של מתיאוס, כי אני לא חושב שיאמר ילך איתו ראש בראש אם מתיאוס ממש ירצה לעזוב, אבל אני מקווה שמתיאוס מספיק הגון כדי לא לעזוב את הפרוייקט הזה באמצע, אם הוא סומך על עצמו ומאמין ביכולות שלו הוא ישאר ויאמין שיהיו לו מספיק אופציות להתקדם גם בהמשך. אבל לפי מה שהבנתי הכל בינתיים שמועות, לא הייתה שום פנייה קונקרטית.
סתם ככה לידע כללי ובלי שום קשר לידיעה, את הקריירה שלו כמקצוען התחיל מתיאוס ב....בבורוסיה מונשנגלדבך, ככה שמעבר לבורוסיה יכול להיות בשבילו סגירת מעגל.
הלוואי שהיה אפשר להחזיר למגרשים את איציק "בויה" זוהר ולהצמיד לו את אוקוצה..... :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
כן ממש סגל עלוב. יש לכם את ההגנה הכי טובה בארץ. מה עלוב בסגל שלכם? למה איזה סגלים יש בליגה?. ונגיד והסגל שלכם עלוב. רובן עטר לא הוביל אותכם פעמים למקום השני? מתיאוס יהיה גדול רק עם הוא יביא אליפות. יש לכם תקציב מספיק גדול בשביל לזכות בתואר. מקום שני לא יעשה את מתיאוס מאמן גדול.
אולג - קח דברים בפרופורציות. ההצלחה בעונה הזאת, היא בסה"כ בונוס (אם אכן תהייה הצלחה). מתיאוס חדש בארץ וצריך להכיר את הליגה ואת השחקנים. מקום שני בעונתו הראשונה של מתיאוס לא יחשב לכישלון מבחינתו, כי זאת עונת הבנייה שלו. הרכש הגדול והתקציב הגדול יותר,יגיעו בעונה הבאה. שנתיים לא התרגשנו מהמקום השני, כי בעיקר לא ראינו שום דרך ושום כדורגל. תאמין או לא, הכדורגל של היום טוב בהרבה ממה שהורגלנו אליו, כי לשם שינוי יש דרך, ויש טביעת אצבע ענקית של מאמן.זה מה שאנחנו רוצים, פחות איכפת לנו מהמיקום כרגע. אנחנו לא עיוורים אחרי המטרה, לפחות לא כרגע.
לא יהיה כישלון אבל גם לא יהיה הצלחה. גם ככה אתם לא משחקים כדורגל גדול שאתם יכולים להיתגאות בו. כמו יתר הקבוצות שלא משחקות כדורגל גדול.
אנחנו מתגאים בדברים אחרים, דברים שאין לקבוצות האחרות. עם הזמן הכדורגל יהיה טוב יותר, כפי שמתיאוס באמת רוצה. מה לעשות שההכנה, מבחינת רכש, לא הייתה טובה, וגם מתיאוס מודה בזה. בינואר השנה אני מאמין שכבר נראה רכש טוב, ובעונה הבאה, בתקווה שמתיאוס יהיה פה, נראה קבוצה הרבה יותר תוססת. כרגע, אין לי בעיה עם הכדורגל. זה בטח יותר טוב משנה שעברה. במשחק מול מכבי, למעט ה-20 דקות הראשונות, לא ראינו את הכדורים הארוכים של השנה שעברה, אלא ראינו קבוצה עם דרך, קבוצה ממושמעת שיודעת מה היא רוצה מעצמה.
אם לפני שנה היית שואל אותי באיזה הרכב פותחים שלו מנשה, טל מעבי, ורביד גזל, הייתי אומר לך 'מכבי הרצליה', אולי אולי 'מ.ס. אשדוד מחוזקת'.
בכדורגל לא תמיד שמות זה מה שקובע !!! טל מעבי כאשר הוא מתופקד בקישור אז הוא הולך לאיבוד ,בתור מגן הוא מגן מצויין אבל יש לנו את דדי.... גזל הוא גם קשר אחורי לא רע בשביל הליגה הזאת, אומנם לדעתי קצת פחות טוב מאלמוג כהן אבל יותר מאיים על שער היריב. ולשלו מנשה יש איכויות במשחק שלו רק שהוא לא שיחק בקבוצה הנכונה ..... ועכשיו ביחד עם דדי על הקו הוא מצויין !!! :aaa021: :aaa021: :aaa021:
:aa1: לותר מתיאוס עוקב בנתב"ג, מאחר ולא קיבל אשרת עבודה. לאחר כשעתיים, אושר למאמן הגרמני להיכנס ארצה. כרגע הוא נמצא בארץ על תקן תייר למשך כשבוע בלבד. במידה ולא תצליח הקבוצה להסדיר את אשרת העבודה של לותר מתיאוס, יאלץ האחרון לעזוב את הארץ, מה שלא סביר שיקרה. http://www.ynet.co.il/PicServer2/02012008/1407833/OHG102_wa.Xxx בעיות עם אשרת העבודה. לותר מתיאוס.
איכשהו בכל שנה תמיד האתר הרשמי בכיכובו של איציק גניש חייב להבליח בסקופים לא מציאותיים , והכל על מנת לתת ביקורת נגד גורם כלשהו. עכשיו המשרד לתעשייה . באמת שכבר נימאס לי לשמוע על המכתבים לכאורה שמתיאוס שלח ליאמר וכתב לו , זה כל כך פתטי. הרי ברור שכל העניין ייפתר עד יום שני , אבל כיף לעשות רעש.
אתה יודע מה הפחד הגדול ביותר שלי? שכל זה תרגיל של דניאל יאמר ולותר מתיאוס, כדי לא לגרום לקהל לכעוס על הראשון. טומי נילסן, הנרי דוארטה, קרינה גולדברג - כל אלה גם אנשים שעובדים במכבי נתניה שהגיעו מבחוץ, אז למה דווקא עם לותר מתיאוס יש בעיות? הלוואי שהכל בדמיון שלי. כל החלומות שלנו תלויים בו.