מכבי נתניה 08/09: נתי עזריה יאמן את הקבוצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/08.

1. henry1 Member

כמו שרשמתי באתר שלנו לגביי בה:

דדה חדד (סוכן שחקנים) עובד על כולם בעיינים. אם חשבתי שבעבר שהוא יכול לעזור לנו, היום אני רואה שזה בלוף אחד גדול. הוא, ואי אפשר להאשים אותו, עושה מה שטוב לשחקניו. יאמר וההנהלה אוכלים את זה.

פשוט בושה וחרפה שבכלל מעזים לחשוב על השחקן הגמלוני הזה. נכון, הוא טוב מקיויו ואולי גם מאקוצ'ה, אבל זה לא חלוץ שיקדם אותנו. תבינו שההחתמה שלו כנראה לא תהיה לשנה, אלא כמו שעשו עם קיויו, אוקוצ'ה וקיויו - לפחות לשנתיים, ואז ניתקע עם עוד זבל!!!

אם אנחנו האוהדים לא נעשה משהו בעניין, נישאר בינונים לנצח!!!

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/08
  2. shalevbm! Member

תאמת מה שמפחיד אותי יותר עכשיו..זה שמתיאוס לא יתייאש ויברח...

הוא משקיע הרבה והוא נכנס להלם על איזה עגלות הוא נפל..

3. henry1 Member

התקווה היחידה שלי בנתניה, היא לותר מתיאוס. כמו שההנהלה שלנו ניראת עם ההחתמות הבינוניות, הבאת בה לארץ, אחרי שהוא כבר הוכיח לנו שחלוץ גדול הוא לא (ועוד כל מיני דברים הזויים), רק מתיאוס יוכל לעזור. אני מקווה שמתיאוס ידע כיצד להתמודד איתם ושלא יכנע לבינוניות שלהם.

4. Diamond4Ever Member

אני מודה,התגעגעתי אליו :aaa031:

אבל אני מאמין שמתאוס ונילסן יכולים להביא משהו טוב יותר,לא ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ורג' בה אמנם סימל את התקופה הטובה ביותר שלנו בעונה שעברה, אבל הוא חלוץ שיותר התאים לאי סדר שראובן עטר אהב במגרש. הוא מסוגל לרוץ 90 דקות מבלי לעצור ולהפעיל המון לחץ על המגינים של היריבה ואין שום סיכוי שהוא מפספס כדורי גובה. אני לא יודע אם הוא יכול לעזור לנו במשחק על הארץ ולשם לותר מתיאוס מכוון.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אגיד לכם לדעתי מי השחקן הכי חשוב העונה בנתניה - הקהל.
    אם תיתנו את הקרדיט ללותר מתיאוס על עונה גרועה - ואין לי ספק שתהיה עונה כזאת כי לא תהיו במקום השני וגם לא השלישי,אם תיתנו למתיאוס לגמור את העונה ולהתחיל את הבאה אולי לאט לאט תתקדמו ותהיו קבוצה גדולה באמת.
    מתיאוס לא יכול תוך כמה חודשים לשנות הכל,אבל לפי מה שהבנתי יש לו ראש לכדורגל וצריך לתת לו את הזמן.

7. henry1 Member

בדיוק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: קשר הקבוצה, יחיאל צגאי, קיבל הודעה על סיום דרכו במועדון ואישור לנהל משא ומתן עם כל מועדון אשר יחפוץ בשירותיו. לאחר שימצא קבוצה להיקלט בה, תחל מכבי נתניה במשא ומתן על שחרורו.

http://mad.walla.co.il/w/18-200/367435-18.Xxx

9. ReL Member

גם ברוך דגו בדרך החוצה.

המצב על הפנים האמת , חייבים להשאיר שחקנים איך לעזאזל הוא מעיף את דגו וצגאי 2 קשרים מובילים אצלנו.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

האתר הרשמי עובד שעות נוספות.

:aa1: קשר הקבוצה, ברוך דגו, קיבל גם הוא הודעה על סיום עתידו במועדון. הקשר, שהגיע רק בקיץ האחרון, יצטרף לפרנסיס קיויו ויחיאל צגאי וינסה למצוא לו קבוצה. כשזה יקרה, מכבי נתניה תנהל משא ומתן על שחרורו.

http://mad.walla.co.il/w/18-200/464126-18.Xxx

11. oFiRzZz Member

איזה שכונה אני לא מאמין ..

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני מקווה שמתיאוס יודע מה הוא עושה, אם מדובר פה על החלטות מקצועיות די ברור שאלו החלטות דביליות לחלוטין, אבל אני לא בטוח שלא מסתתר פה משהו מאחורי הקלעים, אם יש משהו מעבר ניתן את הקרדיט למתיאוס.
    נתניה מוותרת על 2 שחקנים טכנים, לא יודע עוד כמה זמן יש עד לסיום חלון ההעברות אבל נתניה צריכה חיזוקים לחלק ההתקפי, דחוף.

13. henry1 Member

למתיאוס יש את הגב של האוהדים. הגיע הזמן להיפטר מהבינוניות ולהתקדם קדימה. מתיאוס מודה שעשה טעות בקיץ כשסמך על ההנהלה שתביא לו שחקנים טובים, וכעת הוא אומר שהם איכזבו אותו (כנסו לוואלה). מעכשיו הוא יתחיל לבחון את כל השחקנים (כפי שהיה צריך לעשות בהתחלה), ואני מאמין שהוא יבנה לנו קבוצה טובה.

קצת באיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. אם הוא היה רוצה להשיאר בינוני הוא היה משאיר אותם, אבל כל הסימנים מראים שהוא שואף גבוה. אני מקווה שזה יתבטא גם בשחקנים שיבוא אלינו.

דגו כבר מהתחלה היה על הכוונת של מתיאוס, ולמרות שמתיאוס דיבר איתו, דגו המשיך לא להשקיע, והמשיך לחשוב שהשם שלו מקנה לו מקום בהרכב. טוב שמתיאוס עשה לזה סוף.

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/08
  14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו בדיוק הסיבה שאני מרוצה שיש לנו מאמן מבחוץ. אחד שלא אוכל את החרא שכל מאמן ישראלי היה אוכל ואפילו מנסה לשכנע אותנו שזה טעים. ברוך דגו ויחיאל צגאי שחקנים טובים, אבל אם הם עושים טובה שהם נמצאים בקבוצה, אז הם לא יהיו בה. אין לנו מקום לשחקנים שכל הזמן בוכים בעיתונים על כך שהם לא מקבלים הזדמנות וכשהם מקבלים אותה, אז הם מעיזים במלוא חוצפתם להפסיד להפועל אסי גלבוע במשחק ביתי.

ברוך דגו הוא שחקן ישראלי טיפוסי והוא משלם את המחיר. מכבי נתניה הייתה הסיכוי האחרון שלו לזכות בתארים ולהגשים את החלום האירופאי. עכשיו, אף קבוצה גדולה לא תרצה אותו. הוא יהיה חייב לתת עונה שלא מהעולם הזה באחת מן הקבוצות הקטנות כדי לחזור לקבוצה גדולה.

עכשיו נשאר רק לקוות שלותר מתיאוס ישלים המלאכה ויטיס מכאן את אוקוצ'ה. עוד לא מאוחר לצרף את ראובן עובד ושלומי ארבייטמן. שני שחקנים שהאוהדים של מכבי נתניה רוצים מאוד לראות בקופסא. וכמובן, שחקן זר נוסף להתקפה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/08
  15. henry1 Member

אני גם מקווה שעובד ינחת פה. לא לכל אחד יש את הכישרון שיש לו ברגליים, ועם אחד כמו מתיאוס על הקווים, הוא לא ירשה לעצמו לעשות הנחות ולזלזל. כנ"ל לגביי ארבייטמן.