מכבי נתניה 08/09: נתי עזריה יאמן את הקבוצה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Jul 8, 2008.

1. GiladShf Member

יש גם חלוצים אפריקאים מצויינים, השאלה איזה חלוץ מחפשים.
    חבל שבנתניה מסתפקים בבינוניות ואין הרבה רצון לשידרוג.
    בכל מקרה נתניה צריכה גם פליימייקר במרכז, שינהל את משחק הקבוצה באמצע.
    לדעתי, צריך להחליף גם את טאזמטה ולהביא מישהו במרכז המגרש במקומו.
    אין סיכוי שאוקוצה יעזוב כל עוד יאמר כאן.

2. itzikhai Member

פליימייקר קיים.. ברוך דגו יכול להיכנס בקלות למשבצת הזו והוא הוכיח את עצמו במועדון גדול כמו הפועל תל אביב,
    טאזאמטה הוא לא פליימייקר הוא קיצוני שיכול לשחק גם כסקונד סטרייקר, מה שכן חייבים חלוץ חוד טבעי ברמה גבוהה שיודע להשתלט על כדור
    ויודע מה לעשות איתו , אוקוצ'ה לא כזה ובחיים לא יהיה כזה..

גם מה שכן ההגנה שלנו מתחילה לעשות סימנים של חולשה וזה בהחלט מדאיג אותי..

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי נתניה צריכה להחתים את ראובן עובד, אבל אני לא רואה את זה קורה. הפועל תל אביב מערימה מעט קשיים והנהלת הקבוצה מרימה ידיים. דניאל יאמר אוהב אותם, אולי כי הם אנשים טובים, אולי כי הם אוהבים את מכבי נתניה, אבל מה לעשות - אין להם את הרעב והתשוקה לקחת תארים ובדיוק על הגל הזה הקבוצה משדרת.
    אנחנו צריכים קשר התקפי וחלוץ מטרה. נראה למה הדחלילים מסוגלים.

4. Raulito Madridista

ראובן עובד לא יביא את הישועה למכבי נתניה, וטיפוסים מהסוג שלו זה הדבר שמתיאוס הכי שונא: שחקן עם כישרון גדול ברגליים, אבל אחד שלא שלא מוכן להשקיע מעצמו כלום, והוא גם לא חכם במיוחד. אם משכטר שהוא הרבה יותר קרוב להיות מקצוען מאשר עובד, מתיאוס לא כל-כך מרוצה, מעניין מה הוא יחשוב על עובד. לומר שהפועל מערימה קשיים על ההעברה של עובד זה קצת לא מדוייק, כי השחקן אולי רשום כשחקן הפועל ת"א, אבל זה טכנית בלבד, מעשית היא לא נלקח בחשבון בעונה הנוכחית. המשפט המדוייק יותר - נתניה רוצה את עובד אבל רוצה לקבל אותו בחינם או במחיר מצחיק, ולא בטוח שזה ייקרה, גם משום שההנהלה מתנהגת ברשעות. בכל אופן, השחקן עצמו לא עשה מספיק קולות של רצון ללכת, אז הפועל תשלם את השכר הלא גבוה שלו בתקווה שמישהו ייקח אותו כבר.
    גם אם עובד יגיע לנתניה, אני מתקשה לראות אותו מביא שינוי. רבע שעה פה, עשר דקות שם, לא יותר. בשנה שעברה ראיתי אותו מקרוב ממש, וכשאתה באיצטדיון אתה שם לדברים הכי קטנים, איך שהוא מתנשף כבר אחרי רבע שעה. במשחק גמר הגביע נגד בית"ר, עובד נכנס כמחליף בדרה 55 בערך, בדקה 80 הוא כבר הפסיק לרוץ על המגרש. למה שדווקא השנה הוא ייפרוץ?;

מה שהכי לא ברור לי עם נתניה זה הטיימינג של השחרור של קיויו. חודש לפניכן כבר הבנו שהוא לא ימשיך, אז למה בינתיים לא דאגו לאלטרנטיבה ראויה?; ההתנהלות של נתניה בקיץ הזה מאוד מוזרה. נתניה יכלה לנסות להביא את עדן בן בסט שהוא חלוץ לא רע בכלל, אולי את ארבייטמן, היו מספיק שחקנים שהיא יכלה להביא, גם בעזרת השם של מתיאוס(הכוונה היא לשחקנים מהארץ), אבל היא פיספסה.

Last edited: Sep 6, 2008
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

היחסים בין לותר מתיאוס לאיתי שכטר טובים מאוד. מעולם לא הייתה ביניהם תקלה ואני מקווה שגם לא תהיה. אין סיבה שזה יקרה.

ראובן עובד הוא לא הנושא, אלא הדחלילים בהנהלה שלנו. הרי מה יותר קל מלהביא שחקן שהמאמן שלו לא סופר אותו? אפילו לזה הם לא מסוגלים. אני, כמו הרוב המוחלט של אוהדי הקבוצה, מתים לראות אותם עפים מהקבוצה. אנחנו רוצים דם נתנייתי בהנהלה.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור, להפך.
    לפי מה שהבנתי מתיאוס הכי מסתדר עם שטראובר ושכטר.

7. GiladShf Member

את הדחלילים האלו מפעיל דניאל יאמר, כל עוד יאמר לא ירצה לשחרר את אוקוצה, אוקוצה יישאר תקוע איתנו עוד הרבה זמן.

מה שיותר מפריע לי זה שמתיאוס ממשיך להיות בובה של ההנהלה: כבר במשחק נגד מכבי פ"ת הוא אמר שזה לא כדורגל, אז למה לא נעשה דבר ?
    ואני בטוח שהוא יודע הרבה זמן שאין לו כלים לרוץ איתם בצמרת, רק שהוא ממשיך לשתוק ולהעלים עין ולהצהיר שטויות כמו קבוצה לאליפות !
    הבלוף עלול עוד להתגלות בהמשך אם הוא לא יתחיל לשנות דברים ...

8. yellowarik Member

זה לא מדוייק עד חוליית ההתקפה, הקבוצה ניראית לא רע בכלל ומבחינת הסגל גם מאוזנת הבעייה זה ההתקפה שאני כבר לא מדבר על הבקעות אלא על חילופי צדדים הפעלת לחץ על הגנת היריב וכדומה .... לא רואים את זה במשחק .כאילו החלוצים נשארו בשיטה של עטר.....

9. itzikhai Member

לחלוצים אין שיטה.. זה לא חלוצים.. אני לא מבין מה אוקוצ'ה עושה על המגרש
    זה שחקן שבלוני שלא יודע להשתלט על כדור שלא תרם כלום להתקפת נתניה כבר שלוש שנים
    ולמרות זאת יש אנשים שטוענים שמדובר בחלוץ עם פוטנציאל טוב..

10. GiladShf Member

אוקוצה כאן כל עוד יאמר כאן, מתיאוס משלים עם זה וזו הבעיה שלנו, הבעיה היא לא רק ההתקפה !
    ההפסד לאסי גלבוע ממחיש עד כמה רע מצבה של הקבוצה.
    להערכתי, בקצב הזה הימים של מתיאוס במכבי נתניה ספורים בלבד.

11. itzikhai Member

בפת נראנו מאוד רע, לפי ההפסד הזה אנחנו נראים עוד יותר רע..
    משו עובר על השחקנים, כנראה אין שקט בקבוצה..
    חבל חבל.. מתיאוס הוא באמת מאמן דגול.. יש לו עסק פשוט עם
    הנהלה של חובבנים שמתנהלת בצורה ביזיונית..

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ג'ורג' בא

במכבי נתניה אישרו היום את הידיעה שפורסמה אתמול באתר ספורט 5,
    לפיה ג'ורג' בה, ששיחק במכבי נתניה בתחילת העונה שעברה, יגיע לקבוצה.

מצוקת החלוצים אילצה את הקבוצה להחזיר למבחנים את השחקן, ששוחרר בפגרת החורף של העונה שעברה.

סיבת השיחרור של ג'ורג' נבעה מכך שקרע את השריר והיה אמור להיעדר מהמגרשים למשך ארבעה חודשים.

אז מה דעתכם בנושא אוהדי נתניה? מרוצים? לא מרוצים? תחליף ראוי לקיויו? תגיבו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

Last edited by a moderator: Sep 8, 2008
  13. itzikhai Member

בתקופה הטובה שלו בנתניה לפני שהוא נפצע
    אחרי שהוא התחבר לשיטה של עטר אני לא ישכח
    שאי אפשר היה להוציא לו כדור מהרגל, הוא היה חלוץ שיודע לשמור על
    הכדור ולהשתלט על כדור..

הוא היה חלוץ שיודע לשחק עם הגב, אני אופטימי לגבי ההחתמה הזאת..
    לא יכולנו למצוא שום דבר יותר מזה..

14. Villarreal Member

אמנם בה היה חלוץ ברמה גבוהה כאשר הוא שיחק אצלנו אבל אני לא רואה שום סיבה טובה להחתים אותו,הוא לא בכושר,אולי הוא עדיין פצוע.
    וחוץ מזה למה הביאו את נילסן?אני מאמין שאם נחכה עוד קצת יהיה אפשר למצוא מישהו יותר טוב.

15. shalevbm! Member

חלוץ טוב מאוד ממה שזכור לי כשהוא שיחק כאן...
    איתו היינו קבוצה מסוכנת בכל מה שקשור לכדורי גובה וקרנות.(בניגוד לקיויו שלא ידיע לנצ לאת גובהו).
    הוסיף לנו הרבה מאוד כוח להתקפה אין ספק שעדיף אותו על קיויו-השאלות שעולות באיזה כושר הוא נמצא כרגע,מה הוא עשה עד עכשיו ,איך הוא שיקח בקבוצות שבאו אחרי נתניה אם בכלל...

בכל מקרה האכזבה העיקרית של אוהדי נתניה היא מכך שאם הבאנו מאמן בדמותו של מתיאוס,ציפינו להרבה יותר מבחינת הזרים,הרי הקבוצה שלנו מספיק חזקה ומה שחסר בליגה הזאת בכלל ובנתניה בפרט הם זרים טובים וחזקים שיעלו את הרמה וזה לא מה שקרה.

גם עכשיו ציפיתי שיגיע חלוץ בעל שם גדול ומוכר לפחות בארצו(ולא...לא ארצות נידחות באפריקה)..
    ג'ורג' בה חלוץ מעולה,אבל ציפיתי למשהו הרבה יותר גדול.