אז מה? ואם מכבי תל אביב הייתה משנה את צבעה לורוד זה היה עובר בשקט? אם מכבי חיפה הייתה משנה את צבעה לחום זה היה עובר בשקט? את חושב שבגלל שזה לא צבע שיש לאף קבוצה אז זה לא נורא וזה רק צבע אחר, אבל זה ששינו צבע וזה עבר בשקט יכול ליהיות שאם יאמר ירצה אז הוא פתאום ישנה את הסמל, או סתם יוסיף אליו איזה לוגו מסחרי שיתפוס חצי סמל, ואם ישנו את הסמל לסמל שהתבנית שלו היא לא אותה תבנית של קבוצות אחרות [למשל הסמלים של מכבי חיפה מכבי תל אביב ומכבי פתח תקווה] אז זה יהיה גם בסדר? לי אישית קשה להבין איך משנים צבע לקבוצה בכזאת קלות.
מכבי חיפה לא שיחקה כמעט עונה שלמה עם שחור? שיחקה. ואני לא מבין למה אתה חושב שאנחנו עוברים על זה בשקט. אם תיכנס לפורום של נתניה, תראה שכמעט כל יום יש שיחות על זה, האוהדים בכל המשחקים ומשחקי האימון מוחים על זה, ויש כאלה שפשוט לא באים. אתה מדבר על שינוי סמל, אז כך את הפועל ת"א, שם שינו את הסמל, רק שזה היה יחד עם האוהדים. אז ראית איך הם קנו אותם? פשוט שיתפו אותם, והנה - שינו להם את הסמל ההיסטורי. אצלנו הסמל לא ישתנה, אל תדאג, וגם הצבע הצהוב יחזור. בהנהלה אומרים שהם הזמינו גם סט צהוב שאמור להגיע בעוד כמה שבועות, אם זה לא יגיע, יהיו מחאות יותר רציניות.
מכבי חיפה בהחלט שיחקה עם שחור דיי הרבה אבל ממש לא כל העונה, ההבדל היה שהצבע השחור היה בסך הכל צעד שיווקי בשביל למכור עוד חולצות ועדיין היה את החולצה הירוקה שגם איתה שיחקו לא מעט, אתה חושב ששמחתי שראיתי אותם משחקים עם שחור? ממש לא אבל הבנתי שזה עומד להשתנות ממש בקרוב, ואני כבר כתבתי, לפי מה שאני שומע בתקשורת אוהדי נתניה לא עושים כלום נגד החלפת הצבעים, לפי מה שאתה אומר כן יש מחאות וכן עומד ליהיות סט צהוב בתלבושת אז אם ככה אז זה בסדר. ושינוי הסמל של הפועל תל אביב היה רצוי ביותר, כי הסמל הקודם שלהם היה עם פרסומת לכתר, אני הייתי מאושר שמשנים לי את הסמל אם היה לי סמל מסחרי על הסמל.
את האמת , הסתבכתי קצת בכל הדיון הזה שלכם, אך אני ינסה לתת את התשובה הנכונה בנושא של מתיאוס. לירן, לותר אומנם הגיע לכאן וזה מראה על כך שאכן הוא לא התקבל אצל אף קבוצה גדולה כיוון שהוא לא כ"כ הצליח באירופה. אך הדבר לא אומר שהוא מאמן גרוע . זה כמו שתגיד על לואיס שהוא מאמן גרוע כי הוא בא לישראל, דבר שבהחלט שטותי להגיד. תן ללותר את ההזדמנות להוכיח את עצמו בארץ ואח"כ תדבר. בינתיים אתה צריך להגיד תודה שמאמנים כמו לותר באים לאמן בארץ כיוון שלפחות הוא בניגוד לרוב המאמנים בארץ יודע מזה מקצוענות אמיתית(ואנו כבר רואים זאת במשחקיו), ואולי הוא יצליח להחדיר זאת בשחקנים של נתניה ולתת קצת תחרות בליגה. בנוגע לסוגיית דגו. כאן אני ימשיך להיות בדעה של לותר. הוא לא סתם לא שיתף את ברוך דגו, בטוח הייתה לכך סיבה. בכל זאת, זה לא אומר שברוך לא ישחק עכשיו בכל המשחקים. דווקא עכשיו הוא צריך להראות עד כמה הוא שחקן מקצוען שמשקיע באימונים וראוי להרכב. אני בהחלט מאמין שאם דגו יתן יכולת טובה ,אין סיבה שמתיאוס לא ישתף אותו.
זה בדיוק מה שאמרתי, וגם נתתי את הדגו' על לואיס פרננדס. צריך לתת את הזמן למתיאוס, והכי חשוב שיש לו את הגיבוי של הקהל, מה שלא היה לעטר, בגלל הכדורגל הזוועתי.
שמע, אני לא חולק על הפואנטה של דבריך, אבל ההשוואה שלך לא כל כך נכונה, פרננדז כן אימן ברמות הגבוהות לפני שהגיע בבית"ר, הוא אימן את רונאלדיניו בפאריס סן ז'רמן, הגיע איתה לחצי גמר ליגת האלופות, זכה איתה בגביע המחזיקות (בלי רונאלדיניו, בקדנציה הראשונה שלו שם), הוא אימן גם באתלטיקו בילבאו שהיא בעלת מוניטין גדול מאוד בספרד, הוביל אותה לליגת האלופות...... בקיצור לפרדננדז אין רזומה רווי בזכיות תארים, אבל בטח רזומה מרשים מזה של מתיאוס, פרנדדז אימן ברמות שמתיאוס מחכה להצעה כבר שנים ולא מקבל, כל זה לא סתם... עכשיו, ברור שהעונה מתיאוס יכול לבנות את עצמו כמאמן, יש לו קבוצה לא רעה, הוא רק צריך להוכיח את עצמו בתור מאמן.. לא פוסל אותו, בליגה שלנו הוא בהחלט יכול להצליח.
הסיבה שהזכרתי את פרננדז, היא כיוון שאמרת למה מתיאוס מגיע לארץ ולא מאמן באירופה, לכן הבאתי את פרננדס כדוג'. לגביי הרזומה שלו, אז נכון, הוא מרשים יותר, אבל אין לזה, כמובן, אינדיקציה לבאות. אל תשכח גם, שהוא נהנה מתקציב עצום, למעשה בלתי מוגבל, בעוד שמתיאוס, "נהנה" מתקציב די מוגבל, ועם כמה שחקנים "שהם בניו של יאמר"... אני מאמין בו, רק שלשאר האוהדים תהייה סבלנות.
בקיצר שורה תחתונה כל הפורום המכובד הזה.... וכל יתר אוהדי הכדורגל בארץ תנו ללותר מתיאוס המאמן "המתלמד" צאנס חודש וחצי להראות אם הוא מצליח להקנות לקבוצה שלו דרך ושיטת משחקואחר כך תשפטו אותו...... http://www.sexmaster.co.il/portal/forums/style_emoticons/default/icon_wink.Xxx
קראתי את הויכוח האחרון, ואין לי הרבה מה להוסיף מכיוון שלירן הוציא לי כמעט את כל המילים מהפה, אבל רק דבר אחר - לא משנה כמה לותר מתיאוס מאמן טוב או לא, מאמן עם קבלות או לא, ברוך דגו חייב להיות בהרכב. כמה שאני שונא אותו, הוא אחד השחקנים ההתקפיים הטובים שיש לנו בליגה. אמנם הוא פרימדונה לא קטנה, אולי אפילו הכי גדולה בליגה, אבל אי אפשר להתעלם ממה שיש לו ברגליים, ותוסיפו לכך את הניסיון, ותקבלו שחקן מצוין.
Number 8 - פה אתה טועה. אף שחקן לא צריך לחשוב שמקומות בהרכב מובטח. לא משנה כמה ניסיון יש לשחקן, אם הוא לא מרשים באימונים, הוא לא צריך לשחק. ככה זה בכל העולם, ואין סיבה שבליגה העלובה שלנו, זה יהיה אחרת.
הוא יהיה בהרכב כשהמאמן יחליט ולא האוהדים או העיתונות (עיין ערך רן בן שמעון והבלם הבולגרי שלו) אף אחד לא יודע מה קורה באימונים,מה הכושר משחק וכו', חוץ מזה לותר מתיאוס הוא אאוטסיידר בישראל ולכן הוא אמור להיות הכי לא משוחד בכדורגל הישראלי ולעבוד בצורה מקצוענית נטו!!!