מכבי נתניה 08/09: נתי עזריה יאמן את הקבוצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/08.

1. oFiRzZz Member

נתניה במגעים עם עובד , כך פורסם בספוט 5 .
    אני בעד , אבל שיעשו לו בחוזה סעיף משמעת .
    אגב ,באותה כתבה רשום ששכטר יבדק אצל רופא באיירן מינכן שיקבע סבופית אם הוא יוכל לשחק בגומלין או לא . בהמשך רשום שטאזמטה יהיה כשיר !
    אני מקווה ששכטר יהיה כשיר , ואז יהיה לנו + 2 חלוצים אמיתיים ו- 2 ליצנים .

יאללה הביתה :aaa021:

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכדורגל הישראלי יש אולי 5 שחקנים שהמגינים באמת משקשקים מולם. ראובן עובד, למרות שהקריירה שלו טרם הצליחה להמריא, עדיין אחד מהם. במכבי נתניה הוא יוכל לפרוח. האוהדים מתים עליו. תמיד שהוא בא ל'קופסא' למשחקים נגדינו, הלב שלנו ברצפה בכל פעם שהכדור אצלו. הבעיה היא, ואני ממש לא מאמין שאני אומר את זה בהקשר של מכבי נתניה, היא שאני לא רואה איפה הוא יכול להיכנס כרגע. על שליו מנשה אני לא מוכן לוותר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

3. Lars Ricken Member

במקום ברוך דגו, אבירם, במקום השחקן המהולל.
    אני לא מאמין, איזה צבועים האוהדים של נתניה ואיך זה מתרחש אצלם כל יום מהפכה בדעתם.
    ראובן עובד יכול לבוא על חשבון ברוך דגו הבכיין.
    כולנו זילזלנו בברוך דגו ליפני הגעתו וכמעט כולם הסכימו שהוא לא מי שיביא את האליפות לעיר אך לאחר צמד המשחקים מול התרנגולים ווארנה,הופה! השתנתה לה הדעה לגביו,פתאום דגו הוא השחקן הכי טוב בסגל.
    אני לא מבין איך ששתי משחקים בקבוצה מחקו לכל נתניה רושם רע של 2-4 שנים בהפועל תל אביב?
    הוא בכיין ,לא מוכשר, שנוא ולא מתחבר בכלל לאוהדים.
    אנחנו קובצה קטנה בגלל דברים כאלו,שאנו לוקחים את הזבל של קבוצות פחות טובות מאיתנו,בושה.
    ראובן עובד וחלוץ רחבה מצויין עשו את ההבדל בין כישלון להצלחה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/08
  4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

Lars Ricken - אני חושב שאתה מגזים במקצת. קודם כל, אני תמיד הייתי מאלה שתמכו בהגעה שלו. הוא אחד השחקנים המעוטרים ביותר בכדורגל הישראלי כיום. עם כל הכבוד והאהבה לראובן עובד, מכבי נתניה צריכה גם שחקנים מהסוג שיודעים לקחת תארים. כרגע, יש לנו אולי 3-4 כאלה. אולי בעוד כמה שנים נוכל לסרב לשחקן כמו ברוך דגו. בינתיים לא.
    אני בהחלט מסכים איתך שעם ראובן עובד, בנוסף לחלוץ מטרה זר שלותר מתיאוס יביא במקומו של פרנסיס קיויו (ואם יהיה לנו מזל ודניאל יאמר יחליט לגאול אותנו מיסורינו, אז גם אוקוצ'ה יעזוב), אנחנו נהיה חזק במירוץ האליפות.

5. oFiRzZz Member

אבירם , קיויו 90% בדרך החוצה ..בגלל שאתה גר בצפון אני יודע שאין לך מקומונים נתניינתים אבל היום פורסם אחד , היה רשום בו שקיויו כבר מחפש קבוצות בגרמניה . תוסיף לזה את כל הפרסומים השונים בתקשורת ..

6. Don Joan Roman Member

אם בגרמניה יקחו שוב את הדבר הזה אני אמרוט לעצמי שערות, שחקן עם הרבה מאוד כוח אבל מעט מאוד שכל ויכולת.

7. oFiRzZz Member

לא בונדסליגה כמובן , בטח קבוצת תחתית בליגה השנייה או משהו , למרות שגם בליגה למקומות עבודה עד גיל 15 באזברייג'ן לא הייתי נותן לו לשחק .. (לפחות לא כדורגל.. אולי פוטבול .. )

8. Lars Ricken Member

אבירם,אתה יכול לקרוא לי בשמי המקורי שאתה כמובן יודע.
    ברוך דגו לא תואם אתהאופי של מכבי נתניה,שלו מנשה הרבה יותר טוב ממנו (ואמרתי זאת עוד בימים כששיחק בהפועל כפ"ס),בקיצור הוא יתגלה כפלופ אני לא יתפלא אם הקהל ישרוק לו בוז במחזורי הפתיחה על אופיו המגעיל,תסריט שלא יהיה נעים לאף אחד.
    לגבי קיויו,אני יבדוק בעיתונות הגרמנית אם זה נכון.

9. yellowarik Member

לא מבין מה פתאום כולם מלהבים מעובד....שחקברוך דגו שלו ויחיאל צגאי יותר מתאימים....ן עם התיחסות כזו לכדורגל אנילא רוצה לראות בנתניה!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/8/08
  10. Don Joan Roman Member

מסכים, ראובן עבוד אולי השחקן הכי מוכשר בליגה אבל גם השחקן הכי טיפש ומטומטם בליגה, לא יודע לקחת שום צ'אנס שנותנים לו, חבל לנתניה להתעסק איתו, גם צגאי, גם שליו מנשה וגם דגו(שאני לא סובל) הם שחקנים טובים יותר מראובן עובד שהוא אולי פנטזיסט אבל פנטזיסט בלי כוח רצון.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

Don Joan Roman - בגדול, אני לגמרי מסכים איתך, אלא שמכבי נתניה ידועה כקבוצה שמחזירה שחקנים לחיים. זה היה ככה לפני שדניאל יאמר הגיע אלינו וזה ממשיך כיום. האפשרות שראובן עובד ימצה את הכשרון שלו דווקא במכבי נתניה קורצת מדי מכדי לוותר עליה. גם אם יהיו לזה השלכות רעות, אני מרגיש שצריך לנסות. במקרה הכי רע, זה יסתיים כמו עם שי בירוק. זה עסק שאפשר רק להרוויח ממנו.

12. Dushu Member

The Yellow Diamond, אני מסכים איתך במאה אחוז.
    נתניה היא קבוצה שידועה כקבוצה משקמת.
    להזכירכם תמיר כהן הגיעה ממכבי תל אביב לנתניה בגדר כישלון / פספוס.
    להזכיר לכם איפה הוא היום? בולטון.

נתניה כמו שאמרת יכולה רק להרוויח מההעסקה הזאת, אני מתאר לעצמי איזו התקפה יצרתית ומהנה תהיה לנו אילו שכטר יחזור כמו שצריך מהפציעה ועובד יחתום בקבוצה. ביחד עם דגו יכול להיות נהדר, גם שליו מנשה יכול להוסיף המון צבע, אני דווקא מאוד התרשמתי ממנו במשחק נגד וארנה.

מחר אני מקווה שננצח את בית"ר בגביע הטוטו, לתת קצת ביטחון ומוטיבציה לשחקנים לפני הגומלין.
    הכי חשוב זה להגיע למשחק ולהכניס לשחקנים לראש שאנחנו יכולים לעשות את זה.
    אנחנו לא נופלים מוראנה ויתרה מכך- אנחנו צריכים לנצח.

:aaa031:

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים אחרי המשחק בגביע הטוטו מול בית"ר ירושלים:

א. למרות השער של פרנסיס קיויו, הוא חייב לעזוב את הקבוצה. היו כמה התקפות שהוא הרס, כולל אחת שבה הוא רק היה צריך לבחור למי לבשל, אך הוא איבד את הכדור והביא למצב שתוך 3-4 שניות טוטו תמוז הגיע לאחד על אחד מול לירן שטראובר.

ב. טל מעבי הוא אסון בתור קשר שמאלי, אבל בתור מגן שמאלי הוא שחקן נפלא. יש לו כושר גופני נהדר וקבלת החלטות טובה. אני לא חושב שהוא צריך לפתוח במקומו של דדי בן דיין, אבל כיף לדעת שיש לנו מגן שמאלי מחליף ברמה שלו. זו גם הזדמנות לציין לטובה את גולן חרמון, שהעלים את סבסטיאן אבראו. למכבי נתניה יש עומק נהדר בהגנה. אנחנו יכולים להרכיב שתי חוליות אחוריות שיוכלו להתחרות בצמרת. אם רק היה לנו עומק שכזה בקישור ובהתקפה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

ג. האימונים הקשים של לותר מתיאוס מתחילים לשאת פרי. אם בעונה שעברה אני לא זוכר את מכבי נתניה מנצחת במרכז המגרש את בית"ר ירושלים, אפילו לא פעם אחת, הרי שבמשחק הזה הפגנו חוסן וכושר גופני מצוין, במיוחד במחצית השנייה. בכלל, בעונה הקודמת תמיד נפלו מול בית"ר ירושלים, ככה שהנצחון הזה טוב לנו מבחינה פסיכולוגית.

ד. ברוך דגו לא שותף בכלל במשחק, למרות שבגביע הטוטו יש 4 חילופים. או שלותר מתיאוס לא בונה עליו בשלב הזה, או שדווקא בונה עליו ורצה לשמור אותו לגומלין מול צ'ארנו מורה וארנה. אחרי הכל, ברוך דגו היה השחקן הטוב ביותר על המגרש, מהרגע שנכנס.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/08
  14. oFiRzZz Member

לגבי מעבי , במשחקים נגד קבוצות תחתית אפשר לפתוח עם מעבי בהגנה ודדי בקישור . (לדעתי דדי יותר טוב בקישור מאשר בהגנה , לדוגמא המשחק מול אום אל פאחם שהוא שיחק קשר-חלוץ)

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, יש עוד משהו שהיה חשוב לי להגיד. זה לא מקצועי, אבל זה יושב על הלב. בית"ר ירושלים בצהוב-שחור, מכבי נתניה בלבן - בקופסא! אני בעד להטיס את השחור, אבל אני לא יכול בלי הצהוב. בעבר פורסם שהזמינו סט צהוב, אך אני חושב שזה היה רק כדי להרגיע את האוהדים. וגם אם כן, ברור לאיזה כיוון אנחנו הולכים עם הסיפור הזה.