קיבלנו את ורנה. הגרלה יחסית קלה, נמנענו מלפגוש את איק אתונה, נאפולי או את דפור. המשחק הראשון אצלנו מצפה מכל האוהדים לבוא למשחק בבלומפילד אני אהיה שם, חיביים לפוצץ את היציעים לא לאכזב הפעם זה ליד הבית
nidaniel - למיטב ידיעתי, עקב השיפוצים באצטדיון בלומפילד, יהיו רק 8,000 מקומות ישיבה שיהיה ניתן לאכלס. זה אומר שיהיו 2,000 אוהדים פחות מהפעם הקודמת, במידה ונמלא את כל המקומות. צ'ארנה מורה וארנה היא הגרלה נוחה בשבילינו, בדיוק כמו שאנחנו הגרלה נוחה בשבילם. אין לנו נסיון אירופאי, אך אלה הפערים שלשמם דניאל יאמר הביא למכבי נתניה את לותר מתיאוס.
אבירם, אין ספק שנתניה התחזקה מהשנה שעברה. ברוך דגו ישדרג את הקישור ההתקפי של נתניה בכמה רמות וחיימוביץ' הוא מחליף לא רע בכלל לסטרול (אגב, אני רוצה להזכיר לכם שסטרול, כשהגיע לנתניה גם נחשב לבלם בינוני ובזכות מארין הפך לבלם נפלא), אבל הליגה התחזקה. מכבי בנתה קבוצה טובה מאוד שצפוייה לרוץ חזק בצמרת, הפועל חיזקה את הסגל וגם חיפה התחזקה והיא עוד לא סיימה את הרכש שלה. כפי שהסגל של נתניה נראה כרגע, אני מייעד לה מקומות 3-4. יכול להית שאני טועה, שנתניה תפתיע, שהגדולות שוב פעם יאכזבו, אבל כשאני מתסכל על הנייר ומשווה את הסגל של נתניה לזה של הפועל, מכבי וחיפה, היא פשוט פחות טובה מהן. ההגנה סגורה וחזקה מאוד, גם בלי סטרול. אבל יש לי בעיות בסגל של נתניה בקישור וההתקפה. גזל, אלמוג כהן, גואטה, דגו וחן עזרא - ככה נראה הקישור של נתניה. ממש, אבל ממש לא מספיק. מתיאוס חייב להביא קיצוני. ואם אכן זה המערך שמתיאוס מתכנן (ולפי מחנה האימונים ככה זה נראה), זה יהיה טיפשי. שלושה בלמים?שיטות כאלו כבר חלפו מהעולם. בליגה שלנו אין צורך במערך כזה.
Bruchian8 - יתר היריבות שלנו התחזקו, כי הן סיימו הרבה מתחתינו. מכבי תל אביב עברה מהפכה, מכבי חיפה עשתה מתיחת פנים והפועל תל אביב הוסיפה עוד כמה חלקים לפאזל. מכבי נתניה לא צריכה את כל זה. הבאנו שחקנים שיעזרו לנו ואני משוכנע שלותר מתיאוס יביא לכאן לפחות שחקן זר נוסף לעמדת החלוץ. אולי אפילו הוא יצרף עוד 2 שחקנים זרים. אגב, עוד אי אפשר לגמרי לדעת באיזו שיטה לותר מתיאוס מתכוון להנחיל לשחקנים של מכבי נתניה. זה כנראה יהיה משהו שכולל 3 בלמים, אבל הכל פתוח. להזכירך, את הכדורגל הטוב ביותר שבית"ר ירושלים שיחקה בשנים האחרונות, היא שיחקה עם לואיס פרננדז, שאהב מאוד לפתוח עם 3 בלמים: איגור מיטרסקי, תומר בן יוסף דוד אמסלם. יכול להיות שזה צירוף מקרים שדווקא שני מאמנים שהיו שחקנים ענקיים הגיעו לישראל והחליטו לשחק באותה השיטה, אבל אולי יש בזה משהו מעבר.
אבירם לצערי אני לא רואה 2 זרים חדשים נוחתים פה .. אם עד עכשיו לא שחררו את אוקוצ'ה וקיויו אז הסיכוי שאחד מהם יעזוב קטן..אז שניהם .. חבל שלא השכלנו לשחרר את הליצנים מקודם ושיהיו לנו 5 זרים נורמליים לאופא .
אני דווקא חושב שמכבי נתניה כן צריכה את כל זה (לא מהפכה כמו שמכבי עשתה, אבל חיזוק יותר רציני) אם היא רוצה באמת להתמודד על האליפות או לפחות לתקוע יתד בצמרת הגבוהה. אני לא מזלזל במכבי נתניה של השנתיים האחרונות, אבל לדעתי הסיבה העיקרית שהיא הצליחה היא החולשה של הליגה. יש בנתניה בסיס טוב מאוד, אבל השחקנים הזרים - שאמורים לשדרג את הקבוצה כמו קיויו, אוקוצ'ה ובעצם כל זר, מלבד מארין, שדרך בקופסא הם בינונים. אני לא פוסל אפשרות שבסוף אוגוסט, כאשר הליגה תפתח נתניה תהיה קבוצה חזקה שאפילו תתמודד על האליפות. אבל כרגע, כשאף זר חדש לא נראה באופק, כשמחתימים את מסודי וכעבור חודש משחררים אותו ומתעכבים יותר מידי זמן בהחלטה את מי לשחרר - קיויו או אוקוצ'ה, אני לא רואה את זה קורה. אגב, מתי שכטר צפוי לחזור מהפציעה, הוא אמור לפתוח את העונה?
בהתחלה הצוות הרפואי טען שיקח לו זמן להחלים ושזה עלול לקחת עד החגים, אך בשבועיים האחרונים מספרים שהוא מחלים בקצב טוב. קיימת סבירות שהוא יפתח את הליגה עם הקבוצה. אני לא אתפלא אם אני אראה אותו אפילו במשחק מול הבולגרים.
אוהדי נתניה היקרים, אני צריך שתתנו לי בבקשה את ההרכב של נתניה פחות או יותר לקראת העונה הבאה. וגם מה קורה עם גרי אסוס, מה מעמדו בקבוצה, הוא הולך להיות מושאל לקבוצה כלשהי? תודה
ההרכב שמסתמן (מערך אני לא בדיוק יודע , אבל אמור להיות 5-4-1 ) : שטראובר , בן דיין , מרין ,חיימוביץ' , סבן , בוואן , אלמוג כהן , טאזמטה , דגו , שכטר , אוקוצ'ה \ קיויו (בתקווה שאף אחד מהם ישאר בקבוצה) . אסוס שוחרר .
3 בלמים? וסבן יהיה בלם?! ראיתי את אסוס לפני כחודש בערך במשחק אימון ונורא התרשמתי ממנו. חשבתי שהוא שייך לנתניה וזו תשאיל אותו אלינו, אבל כנראה שזה לא כך... אני חושב שהוא מתאים מאוד לרעננה. איך ההתרשמות שלך ממנו?
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=43218&lang=HE " אני מרוצה מאיך שהחלוצים תיפקדו" ככה לותר אמר,בONE אמרו ששני החלוצים הרבו להחמיץ. "פרנסמן ביבאן הדרום אפריקני תופקד כקשר אחורי לצידו של רביד גזל והירבה לאבד כדורים. " ספורט 5
אצל לטואיס פרננדס אף פעם לא היה לנו מערך אחד שמשחקים בו אלא כמה מערכים ובכולם הקבוצה נראתה מצויין. לטעמי המשחק הכי טוב שלנו אצל לואיס מבחינת עמידה טאקטית, צימצום הסכנות מהיריב והכוח הפיזי היה מול מכבי חיפה כששיחקנו 5:4:1 מהשער של אסולין. המשחק הכי טוב התקפית היה מול בני יהודה כשניצחנו 3:0 והיינו צריכים לנצח 11:0.
אהבתי! ועכשיו קצת יותר ברצינות: עם השם של מת'יאוס באמת חשבתי שהוא יביא לפה לפחות זר אחד שנגיד עליו "כל הכבוד" ולא איזו פרנסמן שיכול להתגלות כשחקן איכותי אבל חוץ מבודדים במדינה שלו אף אחד לא מכיר אותו.