מכבי נתניה 08/09: נתי עזריה יאמן את הקבוצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/08.

1. beitar4ever Member

איזו הגזמה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx . הליגה שלנו היא גרועה , אבל לא עד כדי כך.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/08
  2. Fabio Junior Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    בכל מקרה, בדקתי וואקר אכן הייתה מהקבוצות הטובות באוסטריה, אך הייתה בעבר ולא בהווה.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוב הקבוצות שאנחנו יכולים להגריל טובות מאיתנו בהרבה. אסור גם לשכוח שלמכבי נתניה אין נסיון באירופה ולכן כמעט לכל קבוצה שתתמודד מולנו יהיה ערך מוסף של נסיון.
    אני מקווה שנקבל קבוצה שנוכל לעבור. שלב הבתים יהיה הישג נהדר ועם עבודה קשה ומזל אפשר להגיע לשם.

4. nidaniel Member

אני מעדיף שלא נגיע לשלב הבתים, משום שאין לנו סגל מספיק רחב גם בשביל הליגה ואירופה. בינתיים אני בספק עם יש לנו סגל בשביל הליגה אז לגבי אירופה בכלל.

עוד עניין, מה קרה עם הזרים שהובטח לנו שלותר יביא הזר היחיד שהוא הביא זה הבלם, עם לותר לא יעשה שינוי אמיתי בסגל קשה לי לראות אותנו משחקים יפה ומגיעים ל3 הריאשונים בליגה.

5. yellowarik Member

גם אני חושב שאין טעם לנסות להגיע לשלב הבתים בלי אצטדיון ביתי וסגל יותר רחב עם שחקני ספסל יותר משמעותיים...

6. oFiRzZz Member

הבלם\מגן\קשר אחורי ביוואן פרנסמן חתם רשמית ל4 עונות בקבוצה .

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

האתר הרשמי מפרסם שביוואן פרנסמן, בלם-קשר המשתייך לסגל נבחרת דרום אפריקה, חתם במכבי נתניה ל-4 העונות הבאות. בקבוצת היהלומים החליטו שלא לחכות ומאחר והשחקן הרשים את לותר מתיאוס, הם החתימו אותו עם חזרתם ארצה.

http://www.kufsa.co.il/pictures/uploads/8a48cb63f7b346f728c23b0a9ddb6515.Xxx

למרות שהוא יכול לשחק גם כמגן וגם כקשר אחורי, אני חושב שהחתמתו נובעת בעיקר מהחשש שהנעליים של אבי סטרול יתבררו כגדולות מדי עבור זאב חיימוביץ'. יכול מאוד להיות שאני טועה ודווקא יסתבר שכקשר אחורי הוא שחקן טוב מאוד.
    הבשורה העיקרית מהסיפור הזה, היא שלמכבי נתניה יש 6 זרים. ולטובת אלה שטרם הבינו - פרנסיס קיויו או אוקוצ'ה, אחד מהם יסיים בקרוב את דרכו בקבוצה, בתקווה שהשני יסיים אותה מדי אחריו.

8. oFiRzZz Member

אני חושב שהחתימו אותו לא שיהיה אופציה למקרה שחיימוביץ' לא יצליח להכנס לנעליו של סטרול אלא כי מתיאוס מתכנן מערך של 5-4-1 כאשר יש 2 מגנים תוקפים שתומכים בהתקפה (דדי וסבן , כשלראשון התפקיד הזה תפור ) .
    לגבי הזר שיעזוב , אל תשכח שאולי טאזמטה יעזוב .. הוא לא היה בכושר במחנה האימונים ולא יצא ללותר לראות אותו הרבה , אז אולי הוא יעדיף לשחרר אותו .
    אני אישית חושב שקיויו זה שישוחרר בגלל שאוקוצ'ה הרשים במחנה האימונים ( 3 שערים ובישול לפיי מה שאני זוכר ) .

9. Villarreal Member

רק שתהיו בעניינים יאמר הביא את לותר בשביל להגיע לאירופה ולבנות לנתניה שם של מועדון מכובד באירופה אז זה שאתם מעדיפים שלא נגיע לשלב הבתים זה נחמד אבל אז המהפכה שקרתה השנה לא שווה כלום.

10. Raulito Madridista

עובד לנתניה?

http://www.ynet.co.il/PicServer2/04062007/1193645/A68B0135_wa.Xxx

אתר ONE מפרסם שמכבי נתניה מעוניינת בראובן עובד, קשרה של הפועל ת"א שלא נמצא בתוכניות של המועדון לקראת העונה הבאה. בשיחות פנימיות של הנהלת הקבוצה, עלה שמו של הקשר מספר פעמים כחיזוק אפשרי, ונתניה בודקת אפשרות להחתימו. פנייה לשחקן צפוייה להיעשות בימים הקרובים השחקן צפוי לעזוב את הפועל בימים הקרובים ולבחור במועדון בו יישחק בעונה הבאה.

*מתיאוס ביקר את הכדור של נתניה בשנה שעברה("בעונה שעברה לא שיחקו כאן כדורגל") וזכה לביקורת מצד אנשי נתניה
    --------------------------------------------------

בקשר לנתניה, כמה נקודות.
    1. קראתי כבר כמה פעמים שהבלם שהוחתם הרשים במחנה האימונים, כך שנראה שהקבוצה עושה רכש נבון, בטח כאשר הוא שחקן רב-גוני. אני דווקא מאמין בחימוביץ. מארין הצליח להפוך את סטרול לבלם מצויין ולהעניק לו מהניסיון וחוכת המשחק שלו, והוא יוכל לעשות אותו דבר עם חימוביץ. מלבד העובדה שנתניה מחזקת את החלק האחורי שלה, היא גם עושה מהלך חכם מאוד - סוף סוך אוקוצ'ה או קיויו ייבעטו החוצה, שני שחקנים ברמה בינונית מאוד שלא מתאימים לנתניה. משום שקיויו שחקן עם משמעת בינונית מאוד וגם מחוץ לרחבה השחקן לא שווה הרבה, הייתי מוותר עליו.
    2. אני לא בטוח שלהביא את עובד זה רעיון חכם במיוחד. אולי דווקא תחת לותר מתיאוס הוא יצליח? - אני בספק גדול מאוד. מה שברור זה שנתניה צריכה עוד חיזוק בקישור, אני אהיה אפילו בוטה ואגיד - עוד שני קשרים. חסר לי קשר אחורי ברמה גבוהה, ומלבד זאת הקישור הקדמי עדיין לא מספיק יצירתי, אבל זה היה ברור שנתניה תתקשה להביא שחקנים מסויימים ושהשוק שלה דל מאוד. לדעתי נתניה יכלה לנסות להחתים את וורמוט למשל.
    3. נתניה עושה בחוכמה שהיא משחקת נגד קבוצות רציניות יותר, אני לא הבנתי מעולם מה הקטע לשחק נגד קבוצות חובבים בלבד. אני רק מקווה שהתקשורת שמתעלקת על מתיאוס בינתיים לא תגרום לפיצוץ בקשר אליו. לא ברור לי למה הביקורת על נתניה כזאת גדולה. גם אם היא הפסידה לקבוצה מהלאומית במשחק אימון, אז לא קרה שום דבר.
    4. אני מאוד מקווה ששכטר ייפתח את העונה ברגל ימין ושזו תיהיה העונה שלו. בשנה שעברה הפציעה מנעה ממנו לעשות את הפריצה הגדולה. שכטר השחקן הכי יצירתי בארץ פרט לבוזגלו, הדריבל שלו זה דבר פשוט נדיר. הוא צריך לשפר את הסיומת שלו ואז הוא יהיה שחקן הרבה יותר טוב, למרות שהוא אגואיסט. מבין שני האלמנטים ששכטר בינוני בהם, יש לי תחושה דווקא שהוא יהפוך לשחקן יותר קבוצתי.

נערך לאחרונה ב: ‏28/7/08
  11. מור!!! Member

אם מביאים את עובד יש לנו קישור קטלני:עובד+דגו+מסודי וזה רק קישור קידמי!

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראובן עובד נחשב לשחקן אהוב מאוד בקרב אוהדי מכבי נתניה. חבל בשבילו שהוא לא השכיל להבין שהמקום הטוב ביותר מבחינתו הוא מכבי נתניה קודם לכן. לפני שנתיים אייל ברקוביץ' היה מוכן לשלם עליו הרבה כסף, אך הוא בחר להישאר כתום (אני זוכר שכלי התקשורת החמיאו לו על שלא נסחף אחרי הכסף הגדול, אם כי לאורך זמן זה לא הוכיח את עצמו) ובשנה האחרונה רק התנגדות של ראובן עטר מנעה מהשחקן להגיע לקופסא. השנה הוא מקבך הזדמנות נוספת למזער נזקים בקריירה שלו. אחרי שנתיים בינוניות ומטה, אני מניח שהרצון שלו להשתקם יהפוך אותו לסבלני יותר, מה שיאפשר לנו להעלות אותו מהספסל.

13. beitar4ever Member

אם ראובן עובד רוצה לשקם את הקריירה שלו הוא באמת זקוק לקבוצה כמו נתניה.
    אני מניח שמתיאוס במהלך קריירת האימון שלו נתקל במקרים כאלו, ובהחלט ניראה שהוא יצליח לשפר את יחסו של עובד לכדורגל כי בכל זאת מדובר בבן אדם שעבר קריירת כדורגל מאוד מאוד מוצלחת.
    במידה ועובד יגיע הוא אכן יתחיל את דרכו מהספסל ואם ירשים אני מניח שמתיאוס לא יעמוד בדרכו , ויתן לו לפתוח ולפרוח מחדש.

14. Don Joan Roman Member

יהיה מרגש לראות את נאפולי כאן בארץ, קבוצה עם עבר מפואר, אם היא זו שתוגרל מול נתניה והמחירים יהיו סבירים אני אלך למשחק.

15. Lars Ricken Member

"לבקשת החברה משוויץ עימה מתנהל מו"מ, המועדון מפסיק את מכירת המינויים
    במסגרת המו"מ עם חברת הכרטיסים בשוויץ והואיל והצדדים מתקדמים לסגירת עסקה, נציגי החברה בשוויץ ביקשו להפסיק את מכירת המנויים בשל מחירם הנמוך יחסית ועל מנת שלא להפריע לפעילות המסחרית בהמשך. מאחר והצדדים קרובים לסיכום הסכים המועדון להפסיק את המכירה. מרגע זה והלאה לא תתקיים מכירת מינויים למשחקי הקבוצה לעונה הקרובה (2008/2009) עד להודעה חדשה "

ואני שואל למה? למה? למה?
    מה זה השטויות האלה,אף קבוצה בעבר לא חתמה עם חברת שיווק כדי למכור מנויים.
    זה נראה כאילו בהנהלה שמה עיוורים לגמרי,הבעיה היא שוב רכש,רכש,רכש.
    הקהל הנתנייתי מוכיח שהוא עיקש ולא פריאר,כל אוהדי הקבוצות האחרות פה בפורום יגידו "אוהדי הצלחות" ועוד כמה שמות גנאי,אז א' כל, אם אין לכם תשובה מבוססת אל תגיבו.

ההנהלה משתינה בקשת על אוהדיה,מה זה צריך להיות כאשר חותמים עם חברת שיווק שתמכור מנויים? קהל האוהדים לא מרוצה ויש סיבה לכך.
    זה התחיל עם רכש קלוקל, לאחר מכן הגיע השינוי דרסטי של צבעי החולצות, אחר כך המשיך בשינוי דרסטי של הסמל ונגמר בהפסקת מכירת המנויים.
    תמיד נראה שבהנהלה שמה אין מישהו שחושב, איך יכול להיות שמפסיקים את מכירת המנויים אחרי שכבר פרסמתם באנרים באתרים ,סרטון פרסומת ועמדות מכירה ברחבי מחוז השרון ותל אביב?

כל הפרסום המגוחך הזה בגרמנית עשה לנו בושות בכל הארץ .
    צריך שיהיה ברור שעל מנת שיקפצו על מנויים צריך לתת לאוהדים הרדומים הרגשה שהנה העונה ,זאת העונה של האליפות .
    הרי מה הם חשבו לעצמם החבורת המטמוטמים שיושבים במשרדי ההנהלה ,שהמוח שלהם מעלה כבר עובש מחוסר שימוש? שלא יוחתם אף ישראלי אטרקטיבי ואף זר ברמות הגבוהות ואנשים ידחפו בתור לקניית מנוי?
    חלוץ טוב ושחרור של שתי הליצנים אוקוצ'ה את קיויו, יביא להם כאן ועכשיו עוד 3500 מנויים.

אני כל שנה קונה מנוי,אך זה כבר פשוט זלזול באינטלגנציה שלנו,כל שנה אנחנו מתפללים שאוקוצ'ה ישאר מחוץ למועדון והנה הוא משתייך לסגל,מחליפים לנו את צבע החולצות וגם כאשר אנחנו מבקשים רכש שמגיע לנו סותמים לנו את הפה.
    אז למה שנקנה מנוי,שימשיכו לרמוס אותי עוד ועוד ועוד?

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/08