מכבי נתניה 08/09: נתי עזריה יאמן את הקבוצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/08.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

2. yellowarik Member

הוא יידע....

3. yellowarik Member

אם בכל זאת הזמינו עוד סט צהוב אז בשביל מה הסט השחור והלבן ??? לאימונים....

4. Lars Ricken Member

מה שמבזה ומעיד על ליגלוג וזילזול באוהדים הוא לאו דווקא שינוי צבעי החולצות,אלא שינוי הסמל.
    כשהתווספו להם 5 הכוכבים אמרנו ניחא,זה מקובל גם בארצות אחרות (כגון גרמניה ושות..) לא עיניין גדול שצריך לעורר מחאות בחוצות בירת השרון,אך שינוי צבע הסמל ממש?
    כולנו רואים את השינוי הדרסטי שנעשה לסמלנו האהוב.
    אומנם זהו לא סמלנו מימים ימימה,אך אין לשנות את הסמל הנוכחי.
    מכבי נתניה לא מותג ולא חברה של מעצבי אופנה, פעולה גרועה שכזאת לא תעזור לו לשווק את המועדון,
    אני כמו אוהדים רבים אחרים נמשיך להגיע בצהוב שחור ולשיר "היהלום צהוב לעד...".

יאמר לא יכול לשנות מסורת של אחד מהמועדונים הגדולים והמפוארים בישראל,חלקכם תגידו "בעל המאה הוא בעל הדעה" ועוד כל מיני קלישאות נדושות שכאלו,אך האוהדים הם לפני כולם הבעלים של המועדון.
    יאמר הרס את הבניין שבנה,לא עכשיו כששינה את צבעי המועדון,אלא כאשר הצהיר בתחילת כהונתו "אני פה רק לחמש שנים".
    כששינה את צבעי המועדון הוא הרס אותו עוד יותר.
    אלמלא ביצע את הפעולות הללו,יכול להיות שהיה שובה לבם של דור שלם שנכנס בימים אלו ליציע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/7/08
  5. yellowarik Member

הצבע של הסמל זה לא כל כך משנה הרי אי אפשר לשים סמל שחור על חולצה שחורה ,מה שכן אם לחולצה השחורה יהיה מכנס צהוב אז זה יכול לשנות במשהו את המצב רוח.....לגבי החולצה הלבנה גם ככה יש לנו תלבושת ב' בצנע לנן...
    מה שכן אני מאמין שבסופו של דבר נופיע אם החולצות האלה רק בגביע האירופי (ובינינו כמה סיבובים כבר נצליח לעבור....)ובליגה נחזור לצבע הצהוב והכל יחזור למקומו בשלום !!!

6. Lars Ricken Member

המשחק היום בין מכבי נתניה לקבוצה ממדינת סכסוניה התחתונה שבגרמניה נגמר בתוצאה 3-0.

בראותי את המשחק בערוץ הגזל, (לא, לא ויתרתי לגזלנים מערוץ הספורט ,ראיתי אצל החבר) נגולה אבן מליבי.
    מתיאוס ראה את חבורת הבלופים הנתנייתים,את שיטת המשחק הזוועתי (כדורים ארוכים) שנשארו עוד מהקדנציה של עטר ואת הליצנים הקבועים במשחק.נותר רק לקוות שמתיאוס יעשה משהו בנידון.

הגנה:
    מי שהיום הפתיע אותי לרעה הוא מעוז סמיה,2 גולים באשמתו ועוד פנדל מבית היוצר הפרטי שלו.
    בכל משחק שעובר אני עדיין לא מבין את החיבה המוזרה שלך אבירם, לקלימי סבן,הוא טיפש ועצלן.
    אותי אי אפשר לשבות אחרי כמה ספרינטים (שדרך אגב לא צלחו לו). אני לא מבין מה הוא עושה במועדון מפואר כמו מכבי נתניה,מזכיר את מקרה שמשון הגיבור,מאז שהסתפר וגילח את הרעמה כוחו דלל.
    לואיס מרין, כרגיל היה סביר על גבול הטוב,עשה את שלו,אין לבוא אליו בטענות.
    ביבאן(זהו שמו?! ),כמו גם מרין הוא עשה את שלו,תיקולים וחטיפות בזמן הנכון,לא הורגש-כנראה ששחקני ורדר מעדיפים כמו כל שחקן התקפה, את הצד של סמיה ושל סבן "הפרוץ והקל" מאשר את הצד של ביבאן ודדי "הקשה לחדור ודורש המאמץ".
    דדי-חוץ מכמה פסים נחמדים במחצית הראשונה והשתתפות בהתקפות הבודדות לא הורגש,סגר את הצד שלו טוב.
    התקפה:
    מסודי,נקודת אור בתוהו ובוהו של התקפה,משפט אחד לגביו-"אומלל מי שבעל כורחו נאלץ לשחק עם חברים להתקפה שכאלו".
    ימפולסקי,אומנם רק בן 19 ותגידו שהוא רק צעיר ויש לו הרבה ללמוד,אבל למה על גבינו? למה אנו צריכים להפסיד בגללו?שטויות לרוב, עשה הכול על המגרש חוץ מלשחק כדורגל, מסירות לא מדויקות ואיבודי כדור לרוב.
    אלמוג כהן,הבחור שבגללו שחקני ורדר רעדו בירידה למחצית,היחיד שגרם הפרעה קטנה למכונה המשומנת מורדר ברמן,היחיד בשבגללו שחקני ברמן נטפו זיעה,רץ לרוב ומוכיח את עצמו כל פעם מחדש. יישר כוח ,עכשיו זהו תפקידך ללחוץ על המאמן ולנדנד לו שיילמד אותך התקפה ובעיטות לשער מה הם.
    פרנסיס קיויו,אני לא יופתע אם בצהובונים בגרמניה יכתבו כך"זה המפלצת מקוטבוס?מה הוא עושה בקבוצתו של מתיאוס? הוא לא זז". עצלן,תככן,חוסר ניצול יתרון הגובה שלו,יכולת התקפה לקויה ואי שימוש במוחו שכבר מעלה עובש . אין מה להוסיף,לסדר לו כרטיס טיסה בכיוון אחד.

חכמים אמרו:"הווי זנב לאריות ואל תהי ראש לשועלים". מי שעדיין לא מבין למה אני מתכוון בהזכרת המשפט הזה יקרא את התגובה הבאה של הקפטן:
    "זה היה מבחן קשה ורציני מול קבוצת צ'מפיונס ליג,אבל עדיף לבחון את הכוח שלך מול קבוצה כזו ולא מול קבוצת חובבים. היתה קצת התרגשות, אנחנו לא רגילים לשחק מול קבוצות כאלה, זו גם שיטה שאנחנו לא רגילים אליה ולא כל השחקנים משחקים בתפקידים שהם רגילים. במחצית השנייה היה קצת יותר טוב, אבל זה גם בגלל שהם קצת הורידו את הקצב. היה טוב לנסות את השיטה החדשה, ושתהיה קצת סבלנות לאלו שמחפשים לערוף לנו את הראש".
    מחנה אימון כזה לא עברה אף קבוצה בארץ כבר שנים,לא ברמת קושי האימונים האלו ובטח לא ברמת קושי המשחקים שלנו. עדיף תמיד להפסיד לקבוצה מהדרג הראשון באירופה ולא לנצח כמו חברנו לטבלה (בית"ר ומכבי) קבוצות של דייגים שבין השאר משחקים כדורגל בזמן הפנוי.
    שנאמר: "קשה באימונים ,קל בקרב".

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/7/08
  7. Don Joan Roman Member

אני לא חושב שראפיד בוקרשט, פרטיזן בלגראד וסושו הן קבוצות דייגים.
    שלושתן טובות ב2 רמות מכל הקבוצות ששיחקת איתן למעט ורדר ברמן שזו באמת קלאסה אחרת.

חוץ מזה שבאמת לא אכפת לי לשחק מול דייגים לתת להם 3:0 בראש וליישם את זה על מכבי נתניה.

8. Fabio Junior Member

אין ספק שקבוצות כמו מאריבור (שממנה הגיע מקרייב), ויסלה קרקוב (יריבתה של בית"ר, אלופת פולין), הרטה ברלין (קבוצה מכובדת בליגה הגרמנית הראשונה) ואדמירה ואקר (לה היה עבר מכובד בליגה האוסטרית) קבוצות טיפה יותר טובות מקבוצות הנמצאות בדרגת 'דייגים'.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/08
  9. Don Joan Roman Member

ואקר משחקת בכלל בליגה השנייה באוסטריה אחי.

10. Fabio Junior Member

צודק, בגלל שזה נושא על נתניה התבלבלתי בין ואקר לראפיד וינה, אותה מתיאוס אימן. ליגה אוסטרית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

11. royi_t32 Member

ועם זאת, היא בקלות יכולה להשתחל לצמרת של הכדורגל הישראלי, אני לא אומר אליפות, אבל תסיים מקום 1-3.

12. Don Joan Roman Member

לא מסכים איתך בכלל.

13. Lars Ricken Member

סטיתם מהנושא.
    תדונו על זה בדיון אחר.

14. דניאלושקה Member

תוצאה מכובדת אני לא מאמין שאוהדי נתניה ציפו לטוב מזה

15. Villarreal Member

אני ציפיתי להופעה יותר טובה, ומול קבוצות כאלה :
    בשיקטאש , בראגה ,הכוכב האדום בלגרד ,אא"ק אתונה ,אריס סלוניקי,נאפולי, לוקומוטיב סופיה , אני לא מצפה שנעבור אותן(הקבוצות שאנחנו יכולים לפגוש)
    אנחנו צריכים לקבל אחת מהקבוצות הבאות אבל גם אז יהיה קשה בלי שינויים ורכש בקבוצה:
    ואסלוי,ליטקס לובץ',צ'רנו מורה.
    נראה רע