מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏6/7/07.

1. oFiRzZz Member

אלי אוחנה ג'וניור : וזה מה שמציק לנו , אוהדי נתניה .

גוארדיולה : לשכטר יש כשרון עצום , בעתיד אני רואה אותו מוביל את הנבחרת ומגיע לאחת הליגות הבכירות.
    אבל לפני כל ז הוא צריך לההפסיק להתנהג כמו פרימדונה, להתחיל להשקיע , להתנהג כמו מקצוען אמיתי.
    הדבר השני והמשמעותי ביותר הוא האגואיסטיות שלו. הוא מסוגל לעור 2 שחקנים , להגיע מל בלם נוסף ולנסות לעבור גם אותו במקום למסור לשחקן שעומד מול השוער.הוא רוצה את התהיל אליו (ע"ע חצי גמר גביע).
    בקיצור , שכטר תריך מאמן רס"ר שיעמיד אותו במקום. אחרי שישפר את כל הנ"ל הוא יוכל לפרוח באמת.

2. אלי אוחנה ג'וניור Member

הינה מגיע לותאר מתיאוס.

איתי שכטר הוא שחקן מוכשר, ברור. אך כיום, כישרון זה לא המרכיב העיקרי בכדורגל אלא מקצוענות, טב"ח למשל, הגיע לאנגליה בזכות ההשקעה הרבה שלו והמקצוענות שראויה ל- http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx . מאמן כמו דרור קשטן היה יכול לחנך שחקן בדמות איתי שכטר, הוא צריך ש-"ינענעו אותו בחוזקה", הוא לא יכול להמשיך לשחק עם הראש בקיר, להפגין אוגאיסטיות ולא להתאמץ כמו שצריך. הוא יכול להגיע רחוק עם הכישרון שלו אך הוא לא מראה סימנים של "רוצה" וזה חבל. שיתחיל להתרחק משטויות, יתרכז בכדורגל ויתן את כול-כולו בכל משחק, מפניי ששחקן כזה צריך לתת מעצמו לפחות את המקסימום בשביל להצליח ובגדול.

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/08
  3. אלי מתחן Member

שלא יביאו מאמן שיסרס את שכטר, זה יהרוס לו את הקריירה. כמו מה שקרה עם מליקסון.
    תנו לו לשחק במקום עם לחץ כמו אחת מהגדולות והוא יוצא לאירופה.

4. XabiAlonso Member

אף מאמן לא הרס למליקסון את הקריירה.
    מליקסון בהחלטות הדביליות שלו הרס לעצמו לבד את הקריירה.
    חוץ מדריבל לשחקן הזה אין כלום, ולהשוות בינו לבין שכטר זה עלבון לשכטר.

5. BeitaReaLiverpool Member

איזה מאמן בדיוק הרס את מליקסון?
    אוחנה?
    אוחנה נתן לו קרדיט מעל ומעבר. כשמליקסון עבר לחיפה (טעות גדולה) הוא ישב על הספסל, כנראה הוא לא מספיק טוב.

6. Mr.Eko Member

אני מאמין שהוא התכוון לרוני לוי.

7. Dimitar Berbatov Member

מה שכטר צריך לשפר? בעיקר יציבות. זה לא ייתכן ששחקן עם היכולות של שכטר יתן רצף של 2-3 משחקים טובים, ולאחר מכן יכנס לתרדמת חורף ארוכה. אם שכטר רוצה להגיע רחוק, הוא חייב לשמור על עקביות. מה שיש לו ברגליים יש למעטים. המהירות שלו יוצאת דופן, טכניקה ברמה גבוהה מאוד, משחק ראש טוב. חבל שהוא התבזבז. יכול להיות שלותר מתיאוס יהיה האיש שיתפוס את הילד הזה בשתי ידיים ויגרום לו למצות את הפוטנציאל שבו.

8. Diamond4Ever Member

בשורה התחתונה,עטר לא מאמן ראוי,אנו,אוהדי נתניה מאחלים לו הרבה בהצלחה בהמשך דרכו,תודה רבה.
    ברוך הבא לותר מתיאוס כולנו מחכים לך בקוצר רוח,מאחלים לך בהצלחה.
    זה הכל,על עטר דשנו יותר מידי,הוא לא יהיה בנתניה שנה הבאה וזה מה שחשוב נקודה.
    חג שמח וכשר לכל קהילת Asoccer.

9. ReL Member

זה לא נכון להגיד שעטר הוא לא מאמן ראוי , זה פשוט מאוד ראובן הוא מאמן שהפך אותנו לקבוצת צמרת אבל מפה הוא לא מצליח לשדרג את הקבוצה לאחת שנלחמת על תארים למרות שיאמר נתן לו את הכסף לבנות סגל כזה.

אני נורא אוהב את ראובן עטר ומאחל לו רק טוב בהמשך.

לגבי הויכוח עם בית"ר , אין לי ספק שהאוהדים של בית"ר לא שחצנים כי רוב החברים שלי אוהדי בית"ר. אבל התגובות המזלזלות פה , "מי אתם שתדברו על עטר?" "תסתפקו במקום שני" "תסתפקו בכדורגל הזה". ושוב פעם , מדברים אוהדים של קבוצה שפיטרה בכל שנה מאמן ב4 שנים האחרונות למרות שהיו הצלחות.

מכבי נתניה כיום הוא מועדון שרוצה להתקדם ושואף לגבוה ביותר , אם זה מפריע לכם זה כבר משהו אחר.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרת כמעט את הכל. יציבות זה מה שמונע ממנו להפוך בקלות לשחקן מוביל בכדורגל שלנו. את העונה הוא פתח בצורה טובה מאוד, אבל הפציעה מנעה ממנו לעשות את הפריצה הגדולה השנה. לזכותו יאמר שגם כשהוא פחות טוב, הוא עדיין מהווה איום תמידי על הגנת היריב. דוגמא לכך ניתן היה לראות בהפסד 2-0 למכבי חיפה. אלון חרזי היה קרוב לדגל הקרן, אולי האיש המנוסה ביותר בכדורגל הישראל, ולפתע איתי שכטר הגיע לעשות לחץ ואיכשהו אלון חרזי, עם כל הנסיון, הוציא את הכדור לקרן בבהלה.

11. oFiRzZz Member

שכחתם את האגואיסטיות המעצבנת.

מישהו צילם משער 2 את התפאורה המדימה והקהל הנהדר שלנו שהגיע לרמת גן , נראה מדהים !
    חבל שזה כזה קצר..
    http://www.youtube.com/watch?v=_YsfHLaa6QI

12. מור!!! Member

איזה וידיאו יפה,באמת חבל שזה רק כמה שניות,אני בטוח שעוד הרבה צילמו,דיברתי עם אוהד הפועל שנישאר למשחק של נתניה-בית"ר והוא אמר שהוא העדיף לצלם את האוהדים של נתניה בפתיחה מאשר של בית"ר,ובכלל כל המשחק האוהדים של נתניה עשו ביצפר לאוהדים של בית"ר

13. ReL Member

מתי אמור להיות החצי גמר של הנוער? לפחות אולי בנוער נקח גביע

14. beitar4ever Member

מכבי נתניה תפנה למכבי ת"א בכוונה לנסות לרכוש את אחד מהשחקנים : שיבחון, מישאלוף ,אסוס, רודי חדד,
    בנתניה מקווים שהם יביאו לפחות כמה שחקנים מרשימה זו.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=36142&lang=HE

מה דעתכם על ההתעניינות הזו, האם בכלל הם נחוצים לנתניה?

לדעתי השחקן שנתניה הכי צריכים להאבק עליו מבין הארבעה הוא יוסי שיבחון, וזה בגלל שחסר להם מנהיג ואני חושב ששבחון יוכל להיכנס לתפקיד הזה ,בנוסף שיבחון מביא עמו חוכמה ,טכניקה והמון כדורגל , אם הוא יבוא זה יהיה רכש מעולה להתחלה, חוץ משיבחון אני לא רואה עוד שחקן שנחוץ לקבוצה מהארבעה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/08
  15. Igi Member

לנתניה של השנה דווקא הכי מתאימים משאלוף ואסוס... בכל מקרה, לא נראה לי שזה ממש שווה יחס. מכבי ת"א לא בדיוק צריכה את הכסף ואלה שחקנים שהיא תבנה עליהם להרכב בעונה הבאה, אולי חוץ ממשאלוף ואסוס שאיתו לא יודע מה יקרה.