מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏6/7/07.

1. oFiRzZz Member

אני מעדיף את מכנס , שלום תקווה הצהיר שהפועל היא הבית שלו , לא צריך אותו.
    בני לם שישאר עוד עונה בנוער בינתיים , יותר מדי מאבקי אגו מיותרים.
    אני הייתי נותן למכנס להיות בתפקיד הזה.

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי דעתי לותר רק יתרום לנו.
    רק תחשבו את המשמעת שתיהיה באימונים ולשחקנים.
    יש לו ניסיון מכל אישיות כדורגל בארץ,יש לו ידע,הוא יודע איך להתמודד עם שחקנים.
    קפטן נבחרת גרמניה זה לא צחוק.
    לכו תדעו מה הסיבות להיכשלות שלו במאמן,אולי הבעיה היא בקבוצה בכלל?אולי חוסר מזל?
    אי אפשר לדעת.
    בכל אופן גם לראייקרד יהיה קשה להביא תואר אליפות לנתניה,בינתיים,ניתן לו את הקרדיט.

יאללה נתניה!

3. Giallorossi Member

ידוע כבר מה מתוכנן לעטר בעונה הבאה?
    לדעתי כדאי לו להגיע להפועל ב"ש, להעלות אותם ליגה ולעשות משהו דומה למה שהוא עשה בנתניה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/08
  4. oFiRzZz Member

גם אתה אוהד נתניה?
    נתניה וארסנל הולכות ביחד - רודס,אתה וחבר שלי -שלושתם אוהדי נתניה וארסנל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

ראיתי איפשהו שהשחקנים אמרו: "שמענו שמתיאוס מאמן את הקבוצות שלו 2 אימונים ביום , ב7 בבוקר וב10 בלילה , זה טירוף." מתיאוס ילמד אותם כמה דברים על מקצוענות.
    גם יש כמה שחקנים שאמרו שהם מאוד מודאגם מהמצב שלהם בקבוצה והם שוקלים לעזוב.
    אני חושב שמדובר על מעבי , הוא יודע שהוא לא ברמה הזאת והוא משחק רק בגלל שעטר אוהב לוחמים.

5. Diamond4Ever Member

אני אומר לכם,יהיה שינוי בנתניה של 180 מעלות.
    אתם חושבים מה זה יעשה לנתניה בגרמניה ?! אנחנו נופיע על עיתוני גרמניה,יכירו אותנו !
    אני מאושר עד הגג שלותר על סף החתמה,מאושר.
    זרים ברמה יבואו לשחק פה, מחכה כבר לשנה הבאה.

6. T0XiN Member

הנה,אתם מופיעים ב BILD http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/int...eo=4253856.html
    קרדיט ללירן רוזנר שפרסם זאת בפורום הגרמני

אגב,הנה טוקבק לכתבה בעניין החתימה שלו שהתפרסמה בוואלה ספורט:

7. שגיא Guest

לכולנו אין ספק שמדובר פה בטעות. השאלה המתבקשת ביותר היא מי עשה את הטעות היותר גדולה - מתיאוס שבאה ל"ארץ הנפלאה" שלנו? או שמא בכלל דניאל יאמר שדאג להביא אותו הנה?

אוהדי נתניה - הבמה שלכם.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

T0XiN - אפילו בימים שסבלנו נואשות מאלי גוטמן, מעולם לא קיללנו. במקרה הכי גרוע צעקנו לו להתפטר אחרי שהמשחק הסתיים (זה כלל בין האוהדים של מכבי נתניה - לעולם לא פוגעים בנפש שקשורה לקבוצה בזמן המשחק). אף פעם לא נהגנו באלימות ואני מקווה שהשם שלנו כאוהדים לא יהיה מוזכר עם מקרים מהסוג שצוינו בתגובה שהבאת.

שגיא - אני לא מבין מדוע כבר קבעת שזו טעות. האוהדים של מכבי נתניה (ואני קורא את בפורום 'הקופסא') דווקא מחכים לזה ויודעים שצריך להקדיש המון סבלנות. דניאל יאמר רוצה להביא אליפות למכבי נתניה ולמתג אותה, כפי שהשם שלה יהיה מוכר כפי שמכבי חיפה והפועל תל אביב מוכרות באירופה.

עכשיו, צריכים לשאול את השאלה - האם לותר מתיאוס יכול להביא אליפות למכבי נתניה ולעשות את ההבדל מיתר המאמנים הישראלים? בגדול, אני חושב שכן. גם דניאל יאמר ולשם כך הוא נותן לו שנתיים. הרי אף אחד לא מצפה שתוך שנה יקרו פה קסמים.

9. שגיא Guest

השאלה היא מה גורם לכם לתלות תקוות בלותר מתיאוס? הרי התסריט שטוקסין הביא למעלה נראה הרבה יותר הגיוני, וכפי שכבר למדנו על העבר של מתיאוס, לא מדובר במאמן גדול. כלל לא. מה גם שבנתניה מחפשים מישהו שיעבוד תחתיו, ולמרות שמתיאוס בעצם לא יעשה כלום, הוא יקבל את הקרדיט, אם תהיה סיבה לתת לו.

10. הפועל_23 Member

הבעיה תהיה זה שהתקשורת כבר פיטרה אותו לפני שהוא הגיע לפה וכבר הסיתה את כולם נגדו, לראיה הודעות מפה.
    התקשורת תהרוג אותו ותסתלבט על כל מהלך שלו, והבנו שהוא לא הבן אדם הכי קר רוח ושהוא פה גדול, אז יהיה לו קשה מאוד.

אני מאחל לו בהצלחה, לא כל יום מגיע לפה כוכב בסדר גודל כזה.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לותר מתיאוס רוצה לחזור לפסגת הכדורגל כמאמן. אנחנו, האוהדים, מאמינים שהוא יבוא חד ומרוכז כדי להצליח בקבוצה ולקדם אותה, מה שיקדם גם אותו. עוד נקודה שעומדת לזכותו של לותר מתיאוס, היא שדניאל יאמר מעריץ אותו מילדות, ככה שהוא יעשה את הכל כדי שהראשון לא יפול.

מה גורם לי לתלות תקוות בלותר מתיאוס? השם (והאגדה). התנסות מעניינת מאוד, שמכבי נתניה תוכל רק להרוויח ממנה. זה יכול למנף לגמרי את מכבי נתניה, במיוחד אם לוקחים בחשבון את המעבר לאצטדיון החדש בעוד כשנה.

12. oFiRzZz Member

מה גורם לכם לחשוב שמתיאוס מאמן גרוע?
    תרגום מויקיפדיה של אחד מפורום "הקופסא" :
    רק האופי שלו כנראה תקע אותו.
    אופי שמתאים לישראל, אופי "ישראלי".

13. ReL Member

אותי מעניין איזה שחקני רכש הוא הביא לקבוצות שהוא אימן

14. דנידין Member

כבר כמאמן צעיר יש לו אליפיות בליגות טובות מזו שלנו, מרשים. מדובר באגדת כדורגל, קפטן נבחרת גרמניה ובאיירן מינכן, אלוף איטליה עם אינטר, אלוף העולם של מונדיאל 90, אלוף אירופה ביורו 96, מנהיג. אני עדיין לא קולט איך הוא הגיע לכאן! מדהים!

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תזרוק את המיץ אשכוליות חזרה למדף לפני שטעמת ממנו!(המצאתי משפט חדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx )
    בקיצור אחרי שהוא יכשל,נגיד שהוא לא היה מתאים ולא ראוי לנתניה,אבל כל עוד הוא לא נכשל,לא נהרוג אותו.