במשחק הגביע הוא הצליח לשתק את פיטר מסיללה. הדרום אפריקני לא הצליח אפילו לעבור את החצי ואיבד הרבה כדורים לחוץ. אם ראובן עטר לא מתכוון לתת לו לשחק בחוד, שם הוא יכול להיות קטלני (וראינו את זה במשחק מול מכבי פתח תקווה בעונה שעברה), אז לפחות שינצל את היתרונות שלו בעמדת המגן הימיני.
ימפולסקי לא כדורגלן נקודה. יניב אברג'יל עשה מקלמי צחוק,אז בן שושן לא ? קלמי סבן הוא פתטי. ואל תפתחו ציפיות חבריי,אם איך שנראנו מול הכח ומול א.א. פאחם ואפילו בליגה בכל החודש האחרון,ביתר נותנת לנו 8 בהילוך שלישי.
א. דלה ימפולסקי כדורגלן ואפילו טוב. הוא לא אשם שראובן עטר מנצל את האתלטיות שלו כדי לשים אותו כל פעם במקום אחר על המגרש. בעונה שעברה היה לו משחק אחד שהוא פתח כחלוץ מול מכבי פתח תקווה והוא לא הפסיק לאיים על השער. גם אם אבי סטרול יחשק חלוץ מטרה אתה תחשוב עליו שהוא לא כדורגלן. ב. אני אביא לך לקרוא משהו שכתבתי ב'קופסא - הדור הבא': מכבי נתניה הגרילה את הקטר הירושלמי למשחק חצי גמר הגביע. רבים ודאי תוהים לגבי הסיכויים. על הנייר, זה לא בשמיים שהמדורגת שנייה תדיח את הראשונה, אלא שמשחקי נפל כמו אלו מול הפועל אום אל פאחם והכח עמידר רמת גן, לצד חוסר היכולת לנצח קבוצות נחותות, גם במגרש הקופסא, מעיבות על הסיכויים של מכבי נתניה להעפיל לגמר הגביע. אם אתם שואלים לדעתי, הרי שלזהות היריבה יש משקל נמוך. אני אסביר את עצמי. מכבי נתניה נבנתה השנה כקבוצה נגררת. אין לה את היכולות ליצור יתרון איכותי, גם אם יש לה, מול שום קבוצה, אך מנגד היא מסוגלת לבטל כל יתרון איכותי שיש ליריבותיה. היא פחות סומכת על עמידה נכונה, הנעת כדור ותרגילים, אלא על צפיפות, הגבהות ומאבקים. פחות שכל, יותר כח. לכן, בית"ר ירושלים היא הגרלה קשה, אך עבירה, ולא רק בשל העובדה שבכדורגל הכל יכול לקרות, אלא בעיקר משום שאם מכבי נתניה תשכיל לתסכל אותה, היא בעצם תשלוט בשלט רחוק על המשחק.
לתסכל את בית"ר ירושליםזה מאוד קשה, אפילו יותר מאשר לנצח אותה, שימו לב שאת איבוד הנקודות שלנו עשינו לרוב במשחקים שבהם היריבה באה בלי רגשי נחיתות וניסתה לשחק כדורגל, כמעט כל פעם שניסו לשחק איתנו במשחקי שבירה ותסכול, היריב הפסיד בסופו של דבר, כי אנחנו קבוצה עם הגנה, קישור והתקפה חזקים אבל בעיקר עם המון אופי ויכולת מנטאלית.
עטר : "שיחקנו בסדר גמור " http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx דווקא ההגנה הסתדרה די טוב בלי דדי וסטרול , מרין :aaa8: :aaa021: גם ימפולסקי ואלמוג היו טובים. חבל על ההחמצה של שכטר ..
כמה נקודות מהמשחק מול מכבי תל אביב: א. עד לא מזמן חשבתי שאלמוג כהן יכול להיות שחקן נחמד ולא יותר מזה, אבל בשבועות האחרונים הוא נותן לי הרבה חומר למחשבה. זה כבר לא רק חילוצי כדור נקיים, אלא מסירות טובות ויציאה קדימה. ב. דלה ימפולסקי שיחק על הקו והראה משם דברים יפים. להשאיר אבק על ארז מסיקה זה דבר שאולי 2-3 שחקנים בליגת העל מסוגלים לו. הלוואי ומעכשיו הוא ישחק רק על הקו, למרות שהרצון שלי הוא לראות אותו משחק כחלוץ חוד. הוא שורף שטחים בכמויות ועושה הגנה כמו שלושה שחקנים ביחד. ג. בזמן האחרון ציינתי שאני חצוי לגבי לואיס מארין לקראת העונה הבאה, אך במשחק הוא הזכיר לגמרי את הבלם שהיה בשנה שעברה. הלוואי והתקופה האחרונה הייתה רק משבר זמני ולא התחלה של הסוף. מכבי נתניה צריכה את סופר-מן כדי להגיע להישגים. ד. היום נכחו שני אנשים באצטדיון, במרחק קצר מדניאל יאמר. הראשון הוא לותר מתיאוס והשני הוא... לואיס פרננדז. עכשיו שהספקות יתחילו לכרסם גם בכם.
נימאס כבר מה:0-0 הזה! שיחקנו היום מגעיל ברמות! כל המשחק היתגוננו ורק יצאנו על מתפרצות במקום לשחק שווה עם מכבי שהיא לא קבוצה יותר טובה מאיתנו!
Sport5 מפרסמים שקלאב ברוז' (מקום 2) הבלגית מעוניינת לרכוש את אלמוג כהן. לפי הפרסומים, הם עוקבים אחריו למעלה מחודש. אלמוג כהן משרת רק שנה אחת בלבד בצבא ויש לו עוד שנתיים להשלים, מה שיכול להקשות עליו במעבר לבלגיה. בכוונתה של מכבי נתניה להציע לקשר הצעיר חוזה ל-6 השנים הקרובות. http://www.kufsa.co.il/pictures/year/07-08/uefa_2q_leiria_leg1/IMG_4379.Xxx בדרך לבלגיה? אלמוג כהן.
אולי השני הטוב בארץ אחרי כיאל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אבל בהחלט שחקן טוב .
איפה האוהדים של נתניה? אתמול הם הביאו לבלומפילד ממש קצת, אפילו לא 400 לדעתי. מאוד מוזר, לר"ג בסיבוב הראשון הגיעו דווקא הרבה אוהדים מנתניה.