מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏6/7/07.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בלי אלן מסודי, מכבי נתניה תהיה קבוצה מצויינת. על הנייר, סבסטיאן רוזנטל הוא שם לא פחות גדול מפאביו ג'וניור או מרומולו, כך שהסבירות שהצ'יליאני יצליח בעונה הקרובה זהה לזאת של הברזילאים.
    יחיאל צגאי, לפחות לפי התגובות ששמעתי מאנשים שראו אותו משחק, הוא שחקן כשרוני, שאם עבודה קשה, יכול להיות שחקן מוביל בליגת העל. גם מאוריסיו סוליס וקלימי סבן הם שדרוג ביחס למה שהיה כאן קודם לכן.

נכון שעל הנייר אנחנו מפגרים אחרי '4 הגדולות', אבל ככה זה היה גם בעונה שעברה וזה לא הפריע לנו להיות הלהיט של הליגה. את העונה הזאת אנחנו נפתח עם ראובן עטר ועם הגישה ההתקפית שלו ועם שחקני הרכש שהוא הביא, שתואמים את הגישה שלו. בלי כותרות, בלי רעש וצלצולים, אבל עם הרבה עבודה קשה. ככה אני אוהב לראות את הקבוצה שלי.

2. Fabio Junior Member

סבן כנראה עדיף על אוזן, אבל סוליס יותר טוב מאנסומבו?
    נכון שלא ראינו אותו עדיין, אבל יהיה קשה ואולי אפילו קשה מאוד לשחקן בן 34 להגיע לרמה שאנסומבו הציג בעונה הקודמת. מסודי יכול לתרום מאוד לנתניה, הוא פשוט לא עמד בלחץ של חיפה ולא נכנס לנעליים הגדולות של זנדברג.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלן מסודי לא הגיע למכבי חיפה כדי להיות תחליף למיכאל זנדברג, אלא להיות תחליף ליניב קטן. כבר נשפכו על הנושא לא מעט הודעות.

כל קשר אחורי שיתן תצוגה הגנתית בסיסית ומעט תרומה התקפית, יחשב לשדרוג ממזואה אנסומבו שראינו במכבי נתניה בעונה שעברה. לצערי, הוא לא היה הרוצח שכל כך התלהבתי ממנו בבית"ר ירושלים. מאוריסיו סוליס הוא שחקן עם המון נסיון, שיכול לעזור לנו מאוד באירופה וזו עוד נקודה לזכותו.

ועוד משהו אחרון. קלימי סבן לא 'כנראה' עדיף על אורי אוזן, אלא קלימי סבן עדיף על אורי אוזן עם סימן קריאה ענק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

4. ReL Member

קבוצה מצויינת אנחנו בטח לא. הייתי בפגישה אתמול עם גיל לב , נכון שהוא אמר שהקבוצה נמצאת במו"מ עם חלוץ ברמה גבוהה , אבל לדעתי הכל בולשיט , אנחנו נראה פה את מסודי.

מכבי נתניה מסיימת את משחק האימון האחרון שלה במחנה בתוצאה 2-1 נגד סנץ הסלובקית , הקבוצה השנייה של יאמר. שערים של תמיר כהן , והנבחן הרומני.

המשחק הרשמי הראשון העונה יהיה נגד אשדוד בשבת הקרובה , במסגרת גביע הטוטו.

5. *הפועל-רעננה* Member

מה עם עבדול ראזאק? יש למישהו מושג?!

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

תעלומה אחת גדולה. יום אחד אני זוכר שהיה כתוב בעיתון, בשורה ממש קטנה ובסוף הכתבה, שהוא שוחרר. לא ברור לאן וגם לא ברור למה ולא ברור אם זה נכון. מה שמעניין אותי לדעת, זה מה עם החוזה שיש לו לעוד 4 שנים בקבוצה?

7. Fabio Junior Member

אתה חושב שאנסומבו לא סיפק את התפוקה הצפויה ממנו בנתניה?

8. ReL Member

אם אני לא טועה החוזה של ראזאק לא עבר בבקרה ולכן הוא לא תקף או משהו כזה , או שהקבוצה מחפשת לו קבוצה שתשאיל אותו.

9. ReL Member

הגנתית כן תרם המון להגנה , אבל מבחינה התקפית הוא נתן רק בישול אחד. אם אתה שואל אותי אני מסתפק בזה כי הוא קשר צעיר ובכל קבוצה שהוא נמצא בה בשנים האחרונות היא פשוט מצליחה ורצה בצמרת. בואו לא נשכח שהוא גם נמצא בתפקיד נורא הגנתי , כשתמיר כהן ואמיר טגה הם אלו שתוקפים יותר.

10. *הפועל-רעננה* Member

בעונה שעברה הוא היה מושאל לרעננה, אני מניח שהוא ימשיך להיות מושאל.
    אני לא ממש מעודכן מה קורה לגביו.

11. ReL Member

איציק גניש ענה בפורום הרשמי של הקבוצה שראזאק שוחרר מהקבוצה.

12. תומר22 Member

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לפי הטענות של עטר הוא היה מאוד מאוכזב מהיכולת שלו, ולכן החליט יום לפני תום מועד רשימת השחקנים לגביע אופ"א לרשום שחקן אחר, אנגלוביץ'.
    סטניסלאב אנגלוביץ' בן ה-25, שיחק בשלוש השנים האחרונות בסנץ, קבוצתו הסלובקית של דניאל יאמר. בעונה שעברה רשם אנגלוביץ' 30 הופעות בסנץ וכבש 3 שערים. את הקריירה החל באינטר בראטיסלבה כמגן וימני ובלם, אך בהמשך תופקד גם כקשר אחורי, העמדה אליה מייעדים אותו בנתניה. סוכן השחקנים דדה חדד אמר לאתר ספורט 5: "אנגלוביץ' הולך להיות תגלית העונה, הוא היה השחקן הכי טוב בקבוצה הסלובקית. רציתי למכור אותו לאירופה, אבל המנג'ר לא נתן לי. נתניה עשו עסקה מצוינת".

בנושא אחר, הבעלים דניאל יאמר והנהלת מכבי נתניה קיבלו הבוקר החלטה להאריך בשבועיים נוספים את מכירת המנויים לקראת העונה הבאה, לאחר שאוהדי הקבוצה נפגשו עם הנשיא גיל לב וחבר ההנהלה קובי בלדב.
    בקבוצה טוענים שקיבלו בקשות רבות מצד אוהדי הקבוצה להאריך את המכירה וכי בשבוע האחרון חלה התעוררות וכי עד כה נמכרו 410 מנויים. זאת לאחר שבשבוע שעבר הוחלט לסיים את המכירה בתום חודש יולי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/8/07
  14. Fabio Junior Member

לכתבה בספורט5:
    לחץ כאן
    לדעתי החתמה מעולה, על אף שלא שיחק מדהים נגד נתניה, לפי שחקני נתניה (היה חולה ושיחק רק 45 דקות) דדה חדד מגדיר אותו כתגלית, ואם חדד מגדיר אותו כתגלית אני מאמין לו, אם אני לא יטועה הוא היה גם הסוכן של מסודי ושל ראזאק.. חוץ מזה שהוא צעיר מסוליס בתשע שנים. מעניין לראות איך מרין יגיב שחברו מקוסטה ריקה עף כ"כ מהר..

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע אחד אני מרשה לעצמי למצמץ ופתאום אני מגלה שהחתימה שלי, שמופיעים בה לואיס מארין ומאוריסיו סוליס שותים לימונדה, כבר לא עדכנית. אני רק יכול לקוות שאותו סלובקי הוא באמת שחקן טוב. דדה חדד הוא סוכן שהביא למכבי נתניה את אלן מסודי ואיברהים ראזאק וגם הביא עוד שחקנים מצויינים לליגת העל כמו ז'אן ז'אק גוסו גוסו וסמואל יבואה, ככה שאין לי ספק שאם חוות הדעת שלו היא חיובית, אז מדובר בשחקן טוב. אני רק יכול לקוות שהוא יגלה יכולת טובה, כי אנחנו חייבים שיהיה לנו שחקן מוביל בעמדה הזאת.

אגב, היה שחקן סלובקי אחר, לומוביר מיכאליק, שהיה אמור להיות הבלם של מכבי נתניה בעונה שעברה. בסופו של דבר הוא עבר לבולטון והבקיע את השער השני מול צ'לסי, מה שאפשר למנצ'סטר יונייטד לחגוג את האליפות. הלוואי וגם הסלובקי הזה יהיה ברמה שתצריך מעבר שלו ביום מן הימים לפריימר ליג.