מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏6/7/07.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

היא דווקא כן, אבל הבעלים חושב שהגענו לצמרת מוקדם מדי ובגלל זה הוא לא מוכן להשקיע יותר מדי. הרי איך אפשר להסביר את זה שבעונה שעברה כן החתמנו שחקנים שקבוצות גדולות כן רצו? הכל עניין של רצון וזה נראה כאילו דניאל יאמר לא ממש רוצה.

חס ושלום, לרגע לא שוכחים. אנחנו יודעים שאי אפשר לדרוש שכל שחקן בקבוצה יהיה כמו לואיס מארין, אבל אנחנו כן רוצים שחקנים שיהיה כיף לראות. אם בתקופת אשר אלון שיחקו כאן שניים כמו אלן מסודי ואיברהים ראזאק, שלא הפסיקו לרגש לרגע, אז בתקופת דניאל יאמר אי אפשר?

2. Don Joan Roman Member

לא היא לא, כל שחקן יעדיף הרכב במכבי ת"א מאשר הרכב במכבי נתניה, חוץ ממזה שאדוד הודיעה מבעוד מועד שאת יניב עזרן או כל אחד אחר מכוכביה היא תמכור רק לאחת מהקבוצות הגדולות ובסכומים שהם חושבים שהםר אויים, כך שאת עזרן לא היה לכם סיכוי להביא משום בחינה
    לא כספית(800 אלף דולר על כרטיס השחקן+ 250 אלף דולר לעונה) ולא מעשית(אשדוד מוכרת רק לקבוצות הגדולות ועזרן מאוד רוצה למכבי ת"א).

בשנה שעברה החוקים היו שונים כי בגדול אתם הבאתם ממכבי את כל מי שמכבי ת"א לא רצתה, חוץ מזה שאז היה לכם את אייל ברקוביץ' שכמה שיש לו פה וכמה שלא יגידו עליו דברים רעים, יש לו מילה בכדורגל הישראלי, מכבי חיפה והפועל ת"א לא חשבו כ"כ על חיזוק ישראלי ובית"ר הלכה על הקאליברים הגדולים ביותר.

3. city Member

אני לא יודע אם כתבו את זה כבר, אבל יחיאל צגאי חתם בנתניה לשנתיים הבאות. שחקן צעיר וכשרוני שיכול להיות את התגליות של העונה הבאה, אם רק יבנו אותו בצורה נכונה.

4. ReL Member

אבירם התגעגענו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

את איתי שכטר לא גנבנו למכבי ת"א? הוא לא העדיף את נתניה על פניהם? כמובן שלברקוביץ' הייתה יד מכרעת בהחתמה.

השנה לא התחרנו בכלל על שום שחקן שהקבוצות הגדולות רצו כי פשוט יאמר לא רצה להשקיע , הוא בוחר להשקיע בנוער במטרה להאיט את ההצלחה ולבסס אותה בשנים הבאות. כמובן שזאת טעות גדולה , כי בכדורגל הכל נזיל וכבר מחר יאמר יכול לקום בבוקר ולהגיד שהוא מוכר את נתניה ואז הכל ישתנה.

אנחנו כרגע קבוצה נורא בינונית , לאחר החתמתו של צגאי יש כרגע עומק בספסל לקשרים התוקפים סוף סוף , ועם החתמתו של חלוץ זר נתניה תוכל להיות קבוצה נחמדה. נחמדה לא יותר מזה , כי רוב השחקנים ההתקפיים שלנו הם בינוניים נקודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/7/07
  5. itzik zohar #20 Member

גם חן עזרא קיבל הצעות ממכבי חיפה וממכבי ת"א והוא העדיף על פניהם את נתניה, זה תלוי באיזה מקום השחקן חושב שהוא יצליח.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעתי מהמון אנשים שיחיאל צגאי הוא כשרון ענק, אך עוד לא יצא לי לראות אותו משחק, ככה שאני לא יכול ממש להתלהב. אני רק יכול לקוות שהוא שחקן קליל וערמומי, כפי שהוא נראה כזה במבט ראשוני. למרות המגבלות של הקבוצה, אני מאמין בה.

אגב, עכשיו התאריך הוא ה-28/07, מה שאומר שאני חוגג יום הולדת 19. אם אני חוגג יום הולדת, סימן שעוד מישהו חוגג ביום הזה יום הולדת. מזל טוב לשחקן שבעזרת השם יביא למכבי נתניה את גביע האלופות ביום מן הימים, דלה ימפולסקי.

http://www.kan-naim.co.il/ArtPic/YampolskiDalaMaccabiNetanya_165X155k-n_14-1-07_01.Xxx

7. ReL Member

מכבי נתניה סיימה בתיקו 1-1 את משחק האימון הרביעי שלה , מול וואס ביידן מהליגה הגרמנית השנייה. תמיר כהן כבש , רוזנטל שוב הצטיין והנהיג את ההתקפה.

כרגע השמועות מדברות , שמסודי ומסיקה יחתמו עם חזרת הקבוצה ממחנה האימונים. אני נורא מקווה שזה נכון.

8. Don Joan Roman Member

1. כמו שאמרת אז היה את אייל ברקוביץ'
    2. רוני מאנה לא היה במכבי.

והוא צודק, הוא לא רוצה ולא יכול להתמודד עם מכבי ת"א שמוכנה לשים 800 אלף דולר לעל יניב עזרן.
    השוק הישראלי מאוד מצומצם ולמכבי נתניה אין אפשרות להתחרות עם מכבי ת"א של רוני מאנה על שום שחקן שמכבי באמת רוצה וגם לא עם הפועל ת"א שקיבלה הרבה מאוד מזומנים מהמכירות שלה אשתקד והשנה וצריכה לבנות סגל חזק שיתמודד בצמרת.

חן עזרא הוא אוהד של מכבי נתניה וגם שם הבטיחו לו דקות משחק, בטח הרבה יותר ממה שמכבי ת"א ובטח שמכבי חיפה הציעו לו, לעומת זאת לעזרן לפחות בתחילת העונה יש מקום בטוח בהרכב מכבי ת"א.
    וכשמדובר בהרכב במכבי ת"א אל מול הרכב במכבי נתניה, כל אחד שאין לו סנטימנטים לאחד מהמקומות הללו, יעדיף את מכבי, בייחוד כשהיא מציעה לו שכר נהדר של 250 אלף דולר לעונה כפול ארבע שנים.

יש לו בעיטות חופשיות טובות, מסירה לא רעה ודריבל נחמד אבל הוא חלש פיזית, סוג של שי בירוק עם שינויים קלים.
    פחות כישרוני אבל הרבה יותר משקיען.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים סבסטיאן רוזנטל מראה יכולת טובה באימונים ומספרים שהוא הפחית מעל ל-7 קילו מאז התחיל מחנה האימונים. כשצריך להחמיא, אז מחמיאים. כל הכבוד לצוות המקצועי שלקח את ההחלטה לצרף אותו בתנאים שצירפו אותו וליצור מצב שהקבוצה יכולה רק להרויח.
    אני עוד התלהבתי ממנו כשעוד שיחק במכבי פתח תקווה, כיוון שכבר אז ראיתי שיש לו טכניקה מצויינת. מי שלא מאמין, שיבדוק את זה באשכול הרשמי הקודם של מכבי נתניה. אני קורא באתרים שהוא מלהטט וזה סימן שהוא באמת נפתר לגמרי מבעיית המשקל שלו. חשוב מאוד שיהיה לקבוצה עוד מנהיג בהתקפה, כדי שלא הכל יפול על הכתפיים הצעירות של איתי שכטר.

אלן מסודי יכול לעזור מאוד למכבי נתניה. הוא מנהיג והוא אוהב שכל המשחק מתרכז בו והוא שחקן שמקל על החלוצים שמשחקים איתו. גם ארז מסיקה יתרום לנו עומק בספסל, מה שלא היה לקבוצה בעונה שעברה.

מיום ליום, אני רק מאמין בקבוצה הזאת יותר. לא יודע למה.

10. itzik zohar #20 Member

חן עזרא ממש אבל ממש לא אוהד את מכבי נתניה, לא יודע מאיפה הבאת את זה, הוא פשוט רצה ללכת לשחק שם בגלל דקות משחק כמו שאמרת ובגלל שבמועדון כזה יקדמו אותו יותר מאשר חיפה ות"א. הוא עשה בשכל.
    בקשר לצגאי, שאני רואה אותו עוד מימיו בבית"ר באר שבע, הוא קשר מאוד טכני, כמו שבואטנג הזכיר יש לו שליחות מצויינות וראית משחק טובה אבל החולשה שלו כמובן היא הפיזיות, שהוא כל כך צנום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/7/07
  11. Fabio Junior Member

עם כל הכבוד לצגאי, איפה הוא אמור להשתלב בין תמיר כהן, סוליס, טגה, בונדואה וחן עזרא במידה ומסודי ומסיקה יגיעו, עוד אחרי שעטר הודיע שישחק 3-3-4? אני מניח שרק מסודי יגיע ובסופו של דבר עטר ישחק 2-4-4, כך שצגאי, טגה ועזרא יהיו על הספסל למקרה צורך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/8/07
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלן מסודי וארז מסיקה לא יגיעו לקבוצה. אתמול נפגשו קבוצה של אוהדים עם גיל לב (שעד היום לא הבנתי מה התפקיד שלו בקבוצה, אבל הבנתי שזה קשור בניהול) והוא הבהיר שהם בכלל לא התכניות ושמכבי נתניה רוצה לצרף עוד חלוץ (ואכן, ישנו רומני ויתווסף צרפתי למבחנים).

יחיאל צגאי, לדעתי, יקבל דווקא את המפתחות בצד שמאל של ההתקפה, כיוון שבצד ימין נמצא איתי שכטר ואין טעם לעשות שינוי לגבי משהו שעבד יפה בשנה שעברה ושצפוי השנה לעבוד בצורה יפה עוד יותר.

13. Fabio Junior Member

איפה קראת שמסודי לא יגיע?
    --------------------------------
    חיפה תעדיף: מסודי לנתניה ולא למכבי ת"א

http://www.ynet.co.il/PicServer2/20022007/1072847/038_wa.Xxx

הירוקים לא מעוניינים לחזק את היריבה השנואה, ויעדיפו לראות את הקשר חוזר לקופסא.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3431232,00.html

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יפה מאוד שמכבי חיפה מעדיפה. הם עוד חיים בסרט שיעקב שחר עדיין שולט בכדורגל הישראלי. מכבי נתניה בכלל לא מעוניינת, בשלב זה, באלן מסודי. וזה לא כתוב באף מקום, כיוון שאלה דברים שנאמרו מפורשות בפגישה שהייתה בין האוהדים לגיל לב (שנראה לי שהוא המנכ"ל של הקבוצה) אתמול בשעות הערב.

15. Raulito Madridista

לדעתי במכבי נתניה מסודי יכול לפרוח שוב, לא יהיה את הלחץ ממכבי חיפה, ראובן עטר משחק התקפי ומאמין בשחקנים שלו, מסודי יתופקד בשלישייה ההתקפית ויכול לעשות צרות רבות להגנות, כישרון לא נעלם, לא כל שחקן שמצליח בקבוצה בינונית(מכבי נתניה של 06\2005 היא קבוצה בינונית מאוד!), יכול לעשות את הפריצה ולהתמודד עם לחץ עצום, מה גם שבמכבי חיפה, היה רקוב משהו מההתחלה והאוהדים שם פוסלים שחקנים מאוד מהר וקשה לשחק שהקהל נגדך.
    אבירם, מכבי נתניה השנה לא תשחזר את היכולת מאשתקד. אני שמעתי שרוזנטל הוריד כמה גרמים וברצינות הוא הגיע למשקל רציני והוא מראה יכולת טובה, הביאו עוד איזה קשר, אבל למכבי נתניה אין התקפה מספיק טובה ומסודי ליד שכטר יכול להפיך רוח חדשה בקבוצה.
    ראובן עטר משחק בסגנון 4-3-3 והקבוצה משחקת עם גרזנים שמחזיקים בכדור, אבל בגלל העובדה שלנתניה אין שחקני התקפה מספיק טובים, אז היא נאלצת לשחק על כדורים ארוכים. ששכטר לא טוב, מכבי נתניה בינונית ומטה והיא דיי תלויה בו.
    לא מובנת לי הגישה של דניאל יאמר. הוא באמת מאמין שככה נתניה תוכל לשמור על מקום בצמרת?
    זה הזמן הכי גרוע לחסוך, שהליגה מתחזקת.