מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏6/7/07.

  1. dsvetoy Member

    הצטרף ב:
    ‏19/6/04
    הודעות:
    552
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למארין יש מקום בביתר וגם לסטרול ובן דיין וגם לשכטר! קיויו וטאזמאטה עוד צריך לראות ..אהה וגם לשטראובר יש!
     
  2. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,439
    לייקים שהתקבלו:
    1,364
    למארין בגיל 25 יש מקום בבית"ר למארין בגיל 35 אין מקום בבית"ר כי המקום של הבלם הוותיק מאוייש בצורה מצויינת אצל אריק בנאדו, הבלם הטוב בישראל כבר עשר שנים ברציפות.

    סטרול, בן דיין ושטראובר לא טובים יותר מקאלה, גרשון ויואב זיו וגם אם כן, בטח לא טובים יותר בצורה שתצדיק הוצאה כספיתג בוהה עבורם.

    שכטר? אולי כשהוא ילמד לשחרר כדור

    קיויו וטאזמטה חלוצים טובים אני מאמין אבל יש לי את מרקוס רומולו, מלך שערי הליגה במשבצת שלהם.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/2/08
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    Don Joan Roman - לצאת במשפט כמו "אין לאף שחקן של מכבי נתניה מקום בבית"ר ירושלים" זה לא חכם. אתה לא יכול להשוות את המנהיגות של לירן שטראובר להתנהגות התינוקית מדי משחק של טברטקו קאלה. ואני לא מדבר על הכדאיות המתבטאת בשחקן שאינו תופס משבצת של שחקן זר, אלא על היכולת המקצועית. וזו הייתה רק הדוגמא הראשונה שעלתה לי לראש. אני יכול להרחיב גם על חוליית ההגנה שלנו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/2/08
  4. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,439
    לייקים שהתקבלו:
    1,364
    מקום בסגל יש, מקום בהרכב אין.

    קאלה עם כל המגרעות שלו הוא שוער שאם הוא ביום טוב לא יעזור לך גם אם תשים את דרוגבה בשפיץ שלך אתה לא תכניע אותו, עם זה שהוא לקח לנו 3 נקודות בסכנין, את המשחק הראשון מול קופנהאגן הוא גם הביא לנו נקודות עם משחקים הירואים והצלות הירואיות שלא כל שוער לוקח, את המנהיגות של שטראובר אני לא צריך, יש לי את שמעון גרשון/אריק בנאדו/עידן טל שייקחו מנהיגות.

    על חוליית ההגנה שלכם אני לא צריך שתרחיב ושתסביר לי.
    מארין בן 35 ויש לנו את אריק בנאדו שהוא בלם לא פחות טוב ממנו ועשו לי טובה אל תתווכחו איתי כי אני מסכים עם זיו במאה אחוז, כל שנה מוצאים לבנאדו שחקן שהוא כביכול טוב ממנו אבל רק אריק בנאדו נשאר לאורך שנים אותו בלם: קיר בלתי עביר, איך אמר רוסו היום בראיון לידיעות? "כשאני רואה מולי את בנאדו אני ישר מוסר לקטן כי אני יודע שזה קיר".
    סטרול בלם נחמד ואפילו מעבר לכך אבל את הקלאסה והאלגנטיות שיש לשמעון גרשון לא תהיה לו בחיים.
    על עמדת המגן הימני על מה לדבר, בעמדת המגן השמאלי אני לא רואה הבדלים גדולים בין דדי בן דיין לבין יואב זיו שמצדיקים הוצאה של 300 אלף דולר עליו לנתניה.
     
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    תיקו 0-0 שישי העונה. משחק אחד מתוך שלושה. זה עינוי להיות אוהד מכבי נתניה בשנה הזאת. בכל משחק, הקבוצה מנסה לסמוך על המזל, אבל לא על היכולת שלה לשחק כדורגל.
    דניאל יאמר לא מבין למה הוא לא מצליח למלא את היציעים, אבל התשובה כל כך ברורה. אני זוכר איך בתור ילד קטן אבא שלי היה לוקח אותי למשחקים בליגה הארצית (הלאומית כיום) ואיך בכל משחק, גם אם הוא סתם משחק חסר חשיבות מול הפועל לוד, האצטדיון היה מפוצץ. היום מכבי נתניה אפילו לא קרובה לגרד את הכמות הזאת. אז אפשר להאשים את השיווק הרע (והוא באמת רע) ואפשר גם לציין את העובדה שיש אוהדים דתיים רבים לקבוצה (ובאמת, כשיש משחקים ביום ראשון ויוצא לי ללכת, אני רואה לא מעט חובשי כיפה), אבל הסיבה העיקרית היא קודם ל שאין כדורגל. אפילו יעקב שחר יצא במהלך השבוע בהצהרה שהוא אפילו לא פוזל לכיוון של ראובן עטר, אחרי שהוא ראה את המשחק שלנו מול מכבי חיפה.

    אבל יהיה בסדר. מחר מכבי חיפה תנצח את בית"ר ירושלים ואז ראובן עטר עוד יוכל לצאת בהצהרות לתקשורת שהוא צמצם את הפער מהמקום הראשון. מוות לדמגוגיה.
     
  6. oFiRzZz Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    4,760
    לייקים שהתקבלו:
    1,859
    עטר מאמן כזה אפס מאופס אין שיטה ואין נעליים אני לא מבין איך חיפה בכלל פזלו לכיוון של האפס הזה
     
  7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
  8. idos87 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/08
    הודעות:
    743
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נתניה לא יודעת לנצל מצבים. היא אמנם זאת שמאיימת בחשאי על האליפות של בית"ר, אבל אחרי התצוגה מול קרית שמונה איזו התמודדות ואיזה נעלים. קרית שמונה הייתה צריכה לנצח את המשחק הזה עם כל ההזדמנויות שהיו להם. מזל לנתניה שיש להם את שטראובר בשער, אחרת זה היה נגמר 2-0 ואף יותר. מכבי נתניה חייבת לנצח את המשחקים האלו. הנקודות שהיא תיקח מהמשחקים האלו הם אלו שיעזרו לה בהתמודדות בצמרת. במשחק מול חיפה נתניה הייתה מצויינת, אתמול היא נראתה כמו נתניה שלפני עידן יאמר.
     
  9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,408
    לייקים שהתקבלו:
    4,956
    מין:
    זכר
    אני לא רוצה להרוס לך את כל התיאוריה, אבל גם במשחק מול מכבי חיפה היא היתה רעה מאוד. שני מצבים, שני שערים.
     
  10. idos87 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/08
    הודעות:
    743
    לייקים שהתקבלו:
    0
    סליחה שכחתי לכתוב שהיא הייתה מצויינת מבחינת הבקעת שערים. נגד קרית שמונה היא לא הייתה קרובה לשער.
     
  11. oFiRzZz Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    4,760
    לייקים שהתקבלו:
    1,859
    אתה מתכוון ניצול מצבים
     
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    אמנם הכדורגל נראה כמו מדבר, אבל הגיע הזמן להרטיב את הדיון הזה.

    :aa1: אבי סטרול, בלם הקבוצה, שנפגע במשחק הידידות של הנבחרת מול רומניה, החלים מפציעתו והוא צפוי לחזור לשתף פעולה עם לואיס מארין ויתר חברי הלהקה, כשגולן חרמון יחזור לספסל.

    :aa1: טל מעבי, שהיה חשש כבד לפגיעה קשה במיניסקוס, עבר את בדיקת ה-MRI בהצלחה והוא יהיה כשיר למשחק בשבת מול הפועל כפר סבא. למרות זאת, נראה שראובן עטר מעדיף לעלות בהרכב עם שניר גואטה. מי שעוד צפוי לאבד את מקומו בהרכב, הוא איתי שכטר, שמציג יכולת חלשה מאוד במחזורים האחרונים, כנראה לטובתו של תיירי טזאמטה.

    :aa1: אמיה טגה, שנעדר משורות הקבוצה החל מהמחזור הרביעי, לאחר שנפצע ב-6:1 על מועדון ספורט אשדוד, צפוי ליטול חלק במשחק הקרוב מול הפועל כפר סבא, כשיעלה מהספסל. השחקן הביע את התרגשותו לחזור ולשחק לטובת מכבי נתניה.

    http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/874029/IMG_2173_wa.Xxx
    הנסיך של היהלומים בפוזה מוכרת. אמיה טגה.
     
  13. oFiRzZz Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    4,760
    לייקים שהתקבלו:
    1,859
    רואים כמהחסר טגה במערך של נתניה,שיחזור כבר . .
     
  14. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,439
    לייקים שהתקבלו:
    1,364
    סוף סוף טגה חוזר, אם יש שחקן שאני אוהב במכבי נתניה הרי זה אמייה טגה.
     
  15. oFiRzZz Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    4,760
    לייקים שהתקבלו:
    1,859
    אום אל פאחם מליגה א' הוגרלה נגד מכבי נתניה מליגת העל !