ככל הנראה, הזר החמישי של מכבי נתניה יהיה ג'ורג' בה. שילוב שלו עם פרנסיס קיוו יהיה משהו שלהגנות בליגת העל יהיה קשה מאוד להתמודד מולו. גם ככה רק עם ג'ורג' בה זה היה מאוד קשה. למעשה, מכבי נתניה נתנה את סדרת המשחקים הטובים שלה עם ג'ורג' בה, ככה שאני שמח לשמוע שהוא חוזר. מה שאני לא מצליח להבין, זה איפה ראובן עטר ישלב כל כך הרבה חלוצים. בהנחה שאיתי שכטר לא יוצא מן ההרכב (והוא לא, באחריות), אז יוצא שתמיד חלוץ זר אחד ישב על הספסל. ראוי לציין שישנן שמועות שמונאקו הצרפתית מעוניינת באוקוצ'ה ואולי זה יכול לרמז על חזרתו של ג'ורג' בה. לפחות כרגע, עוד אי אפשר לדעת בוודאות כלום.
זה תמיד טוב שיש סגל עמוק בשחקנים טובים, ואני חושב שבה הוא חלוץ מצוין ואין לי ספק בכלל שהוא וקיויו יעשו הרבה צרות להגנות בליגה שלנו.
מתוך האתר הרשמי: קשר קבוצת הנוער, גיל בלומשטיין, ייצא הלילה לפורטוגל על מנת לסכם את תנאיו בבנפיקה ליסבון. המועדון שמח וגאה על כך שחקן נוסף ממכבי נתניה יוצא לאירופה ומאחל לו הצלחה רבה בפורטוגל. בלומשטיין אמר הערב: "בתקופה שהייתי במכבי נתניה בחודשים האחרונים, אין ספק שמאוד התקדמתי. כל מאמן בקבוצת הנוער עזר ותרם לי באספקטים השונים. רואים שהמועדון עושה הכל כדי לקדם שחקנים צעירים. יש כאן קבוצת נוער מצוינת עם הרבה שחקנים טובים, שיכולה להגיע רחוק ואני מודה להם על התקופה ומאחל הרבה הצלחה"
אף פעם. אני אפילו לא יודע איך הוא נראה. אני רק זוכר שמהרגע שהגיע, היו כאלה שאמרו שהוא לא הולך להישאר הרבה זמן. מסתבר שצדקו.
האתר הרשמי לא נח בדקות האחרונות: בה לא יחזור למועדון, נהלקו שוחרר. לאחר התייעצות עם גורמים רפואיים הוחלט היום במועדון שלא להחזיר את ג'ורג' בה לקבוצה, וזאת בשל החשש להשנות פציעה דומה שכזו בעתיד ומתוך רצון שלא לקחת שום סיכון. הודעה על כך נמסרה לפני שעה קלה לשחקן. המועדון מאחל לג'ורג' בה הצלחה בכל אשר יפנה. הערב שוחחר החלוץ הנבחן מדרא"פ, אנטוניו נהלקו .