מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by ReL, Jul 6, 2007.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם תלך כמה עמודים אחורה, בטח תראה שכבר דנו עליו כאן לא מעט. ביציע הדעות חלוקות, אבל בכל הנוגע לגלושים הנתנייתיים באייסוקר, אף אחד לא מתנגד לעזיבה שלו.
    מדובר בשחקן בינוני, שבמקרה הטוב יודע להיות מה שנקרא 'שחקן משלים'. בטח לא השחקן שיכול לסחוף קבוצה לצמרת.

2. JR-Riquelme Member

מירוסביץ' קרוב לבוא לנתניה...

3. oFiRzZz Member

איפה ראית את זה?

4. JR-Riquelme Member

אח שלי אמר לי את זה אתמול... אני אישית סומך על מה שהוא אומר לי כי כמה שחקנים בנתניה מכירים אותו

5. oFiRzZz Member

אני מקווה מאוד שאחיך צודק..
    מירוסביץ' הוא זה שיכול להוביל את נתניה ..

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמיר כהן הודיע לדניאל יאמר וראובן עטר: "סגרתי בבולטון".
    קשר הקבוצה, תמיר כהן, התקשר היום לבעלים, דניאל יאמר ולמאמן, ראובו עטר והודיע להם כי סגר בבולטון האנגלית ל-3 וחצי שנים. תמיר כהן יגיע ביום שני לאימון הקבוצה כדי להיפרד. בקבוצה שמחים על הצטרפותו למועדון גדול כמו בולטון דרך מכבי נתניה ומאחלים לו דרך צלחה.

http://mad.walla.co.il/w/18-200/353357-18.Xxx
    היה שלום, איש יקר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

Last edited: Dec 22, 2007
  7. oFiRzZz Member

חבל מאוד..
    שיהיה בהצלחה מה אני יגיד =[

-----------------------------
    שחקן גנאי שמשחק בגאנה,בנבחרת הצעירה והבוגרת,הגיע למבחנים בנתניה..
    שנה שעברה הוא היה אמור לחתום בבנפיקה הפורטוגלית אבל בגלל סיבות בירוקרטיות הוא לא חתם..

8. beitar4ever Member

אבידה גדולה לנתניה, תמיר זה היה המנוע של הקבוצה, הנשמה של הקבוצה, הוא היה השחקן האחורי הכי טוב בארץ נכון לעונה זו,
    מה אפשר להגיד שיצליח בבולטון וייצג את ישראל בכבוד.

Last edited: Dec 22, 2007
  9. a.m Member

אבידה גדולה לנתניה, תמיר כהן היה שחקן מפתח במערך של נתניה ועכשיו בנתניה יהיו חייבים למצוא לו מחליף, דיברו כאן על פאוליניו, אבל לא נראה לי שכדאי לנתניה לקחת אותו, למרות שאני לא אתנגד, הוא לא ממש הוכיח את עצמו ואם הוא לא הצליח בחיפה, למה שיצליח בנתניה?

בכל מקרה שיהיה לתמיר כהן בהצלחה, אני חושב שהאגרסיביות שלו והאופי שלו יעזרו לו מאוד להתקדם באנגליה.

10. Don Joan Roman Member

אני מעריך את תמיר כהן ואת ההתקדמות שלו אבל עם כל הכבוד אליו, אין שני לגל אלברמן בתפקיד של קשר 50/50 כאן בליגה.

אם נתניה תצליח לצרף את מירוסביץ' לשורותיה היא תהנה בגדול משחקן גדול, אבל היא תצטרך לתת לו זמן וקרדיט למשך חודש פחות או יותר שבו הוא לא יהיה מבריק בלשון המעטה.

דבר אחד אתם בטוח תקבלו ממנו: הרבה לחימה.

11. Raulito Madridista

מכבי נתניה תיאלץ לחפש בעל חדש במרכז השדה, אם כי צריך לזכור שאמיר טאגה היה בדרך להיות כזה, אך הפציעה הארוכה הרסה לו את המומנטום וייקח לו זמן להיכנס לכושר טוב.
    תמיר כהן הוא שחקן טוב מאוד, אבל כל זה במונחים של ליגת העל. עידן טל שעלה עליו בכל פרמטר בשיאו, יצא גם לאנגליה וגם לספרד ונכשל פעמיים, אני לא בטוח שתמיר כהן מסוגל להצליח בפריימרליג, אולי היה עדיף לו לעבור לבלגיה לתחת ביניים לדוגמא.
    הכי חשוב בחו"ל זו המנטאליות, הרי בהתחלה הוא לא יהיה בסגל בכלל, אחרי זה הוא ייכנס בטח לחמש-עשר דקות או יישחק במשחקים הלא חשובים בגביע הליגה, זה לוקח המון זמן להתחבר לקבוצה. אני מאחל לו בהצלחה אך לא אתפלא אם השילוב לא יצליח כל-כך.
    לטעמי נתניה צריכה לעשות שינוי גדול בקישור ובהתקפה, רק עמדת ההגנה מוכנה גם לעונה הבאה. עם הסגל הנוכחי נתניה תצטרך להשתדל להגיע לאופ"א. בקיץ הייתי רוכש שחקנים יצירתיים וחלוץ, אולי אפילו לנסות לשחק עם מערך אחר, לא יכול להיות שנתניה משחקת עם שניים וחצי שחקנים יצירתיים.

12. oFiRzZz Member

ההגנה בכלל לא מוכנה לעונה הבאה..
    מרין יהיה בן 34 ואני לא בטוח שנתניה תמהר לחדש עימו את החוזסה..סטרול מבוקש בבלגיה...דדי בן דיין מבוקש בביתר...וסבן לא משהו בינתיים..

13. Don Joan Roman Member

גם סטרול יהיה מבוקש בירושלים אם תומר בן יוסף יעבור למכבי ת"א, אבל אם להיות כנים אני לא מאמין שנתניה תשחרר אף אחד מהם.

Last edited by a moderator: Dec 22, 2007
  14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי ואבוי למכבי נתניה אם היא משחררת שחקנים בכירים לקבוצות אחרות בליגה. זה יהיה בלתי נסלח. וזה גם יראה שבעצם לא התחיל במכבי נתניה שום עידן חדש.

הרביעייה האחורית שלנו מוכנה לעונה הבאה. לואיס מארין גם על כסא גלגלים יקבל עדיפות אצלי על פני כל בלם אחר, כי אין תחליף לקריאת המשחק שלו. דדי בן דיין וקלימי סבן הם צמד מגינים מצוין, שאני כל יום מברך על כך שלמכבי נתניה יש את הזכות הגדולה שהם משחקים תחת היהלום. אבי סטרול הוא בעצם היחידי שמתנדנד וכנראה לקראת סיום העונה נשמע שיש לו הצעות מקבוצות באירופה.

תמיר כהן יכול להצליח באנגליהף כיוון שיש לו את התכונות הגופניות והנפשיות לשם כך. אם באמת יש כוונה לשתף אותו, אני בטוח שלא משנה כמה זמן זה יקח, הוא יהיה שחקן הרכב שם, כי יש לו המון סבלנות.
    למרות העזיבה של תמיר כהן, אם יביאו קשר אחורי טבעי ראוי, מכבי נתניה תוכל רק להרויח. אסור לשכוח שיש את אמיה טגה ואת אלמוג כהן שבינתיים מצדיק כל הזדמנות שהוא מקבל.

ינואר יהיה מבחן ענקי למכבי נתניה ולראובן עטר, שצריך להוכיח שהוא יודע להביא זרים טובים, לשם שינוי.

מה אני אגיד לכם? לא יודע מה לחשוב. יכול להיות שהפגרה באה בזמן טוב גם לי. כנראה שיהיו כל כך הרבה שינויים, שבאמת כדי לי לנוח מזה נפשית עכשיו. אני רק מקווה שבסוף אני אוכל לצאת מחייך.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמיר כהן יצליח בחו"ל יותר מעידן בגלל סיבה אחת שאתה כותב עליה בתשובתך, מנטליות. לטעמי כרגע אין שחקן בארץ עם מנטליות יותר טובה מתמיר כהן, לפחות מבחינת האגרסיביות והנחישות. טל לא היה מוכן לחכות, הוא היה פזיז והוא עדיין פזיז ולא מוצלח בלקיחת ההחלטה שלו במשחק כדורגל וזה בולט לגמרי במשחקים של בית"ר ובכלל תמיד הוא היה ככה וזה מה שהרס לו את הקריירה בחו"ל.