מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏6/7/07.

  1. beitar4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    2,286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בה יהיה חיסרון משמעותי לכם ,גם ככה ההתקפה לא פוגעת ורואים את זה , עכשיו הוא ייעדר לחודש זו מכה קשה לקבוצה.
     
  2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    הצוות הרפואי שלנו מתרשל וצריך לעשות בדק בית רציני. לא יתכן שהם מגדירים זמן מסוים להחלמה ולאחר שהזמן עובר הצוות המקצועי מקבל בהפתעה הודעה על המשך היעדרותם. זה קרה עם איתי שכטר וזה קורה עכשיו עם ג'ורג' בה. הסגל של מכבי נתניה קשר מאוד והצוות הרפואי צריך לעשות כל מה שהוא יכול לצמצם את האבדות.

    בינתיים אני שומע יותר מדי קולות על כך שסבסטיאן רוזנטל צפוי להיחתך מהקבוצה בינואר. אם זה יקרה, אז זה רק יהיה עוד מהלך רע מאוד שאני יכול לזקוף לחובתם של האנשים שעומדים בראש המערכת.
    האיש בקושי משחק ולמרות זאת, הקהל אוהב אותו, כי הוא יודע מה הוא שווה. הוא יכול לתת לנו הרבה יותר, אם רק יקבל הזדמנויות.
     
  3. beitar4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    2,286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בינואר אתם חייבים ללכת על חלוץ וקשר או זרים או ישראלים, תיראה אם הייתם יכולים להביא קשר כמו מירוסביץ' וחלוץ נגיד כמו ארביטמן זה יהיה גדול עבורכם זה יסדר לכם את כל הקבוצה לפי דעתי. בנושא החלוץ זה בהרבה יותר נחוץ לכם מכיוון שיש לכם חוליית התקפה צרה מאוד שכוללת שלושה חלוצים בלבד, שכטר ,בה, אוקוצ'ה, אני חושב שארביטמן יוכל גם לחזור לעצמו בנתניה,שמה אני מאמין שהוא יקבל בהרבה יותר דקות מאשר בקבוצתו הנוכחית, וגם הוא יוכל לעבות את החולייה התקפית בנתניה( במקרים של פציעות כמו עכשיו).
     
  4. אלי אוחנה ג'וניור Member

    הצטרף ב:
    ‏1/9/07
    הודעות:
    1,068
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ההתקפה של מכבי נתניה לא פוריה במיוחד וחלוץ הוא רכש מתבקש לקבוצה .

    הקבוצה מתבססת (בהצלחה יש לומר) בעיקר על ההגנה המעולה שלה וזה לא מספיק (בינתיים כן, בהמשך? לא) .
     
  5. bayer04 Member

    הצטרף ב:
    ‏24/9/05
    הודעות:
    1,109
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא רק חלוץ, גם קשר יצירתי מאחורי החלוץ לדעתי מתבקש. ההגנה אין ספק מספיקה לליגה שלנו, ההתקפה רחוקה מזה.
     
  6. beitar4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    2,286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    "מכבי נתניה עשויה לוותר על ג'ורג' בה"

    מכבי נתניה התייאשה כבר ממצבו של ג'ורג' בה ויכול מאוד להיות שבעקבות הפציעה ממנה הוא סובל הוא ישוחרר בינואר ובמקומו יביאו מישהו אחר .
    החלוץ היה עד הפציעה בכושר טוב כאשר גילה יכולת טובה שכללה שערים, בנתניה עד עכשיו לא הייתה מחשבה על שיחרור של החלוץ הצרפתי מהקבוצה, אך בעקבות ההתפתחויות במצב פציעתו במועדון כבר שוקלים לשחררו.
    בנתניה מי שהיה אמור להיות הרכש הבא, זה קשר במקום תמיר כהן אך בעקבות ההתרחשויות האחרונות בנתניה יעדיפו קודם להביא חלוץ.

    ________________________________________________

    אני חושב שאפשר להבין את הנהלת נתניה, בה אומנם חלוץ מצוין שהרשים מאוד עד עכשיו, אך בעקבות שרשרת הפציעות שממנה הוא סובל העונה, זה מצדיק מאוד מהלך כזה, למרות יכולתו הטובה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏5/12/07
  7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    השנה כבר לא נרד ליגה. לא בושה לעשות חריש עמוק בסגל, להדיח את כל הבינוניים ולתת לשחקנים הצעירים להתחיל לשחק. שהעונה הזאת תיגמר כבר.
     
  8. Mr.Eko Member

    הצטרף ב:
    ‏26/10/07
    הודעות:
    1,664
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יש דווקא שחקן שהרשים אותי מאוד ממי שיצא לי לראות ממנו,גואטה נראה לי..
    שחקן עם החזקת כדור מצויינת ועם טכניקה לא רעה בכלל.
     
  9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    אם הקבוצה מחליטה להיפתר מהזר השני הכי טוב שלה, אז שתיפתר כבר מכולם, לא כולל לואיס מארין. זה מה שאמרתי שצריך לקרות מתחילת העונה.

    לא חייבים למצוא מחליפים כבר לעונה הזאת. יש לנו מספיק שחקנים צעירים שיכולים להיכנס לנעליים של הזרים הכושלים: שניר גואטה, אלון וייסנברג, חן עזרא, אלמוג כהן, דלה ימפולסקי, טל מעבי, יחיאל צגאי. כשהם משחקים, הם לא מאכזבים.

    אם הצוות המקצועי רוצה, איכשהו, להציל את מכסת הזרים לקראת העונה הבאה, אז יש רק שתי אפשרויות מתאימות, כרגע, לצרכי הקבוצה: סמואל יבואה וג'ורג'יניו קולמה. אבל זה בגדר פנטזיה. מכבי נתניה לא באמת מסוגלת לזה.
     
  10. OR Member

    הצטרף ב:
    ‏1/7/06
    הודעות:
    611
    לייקים שהתקבלו:
    0
    האמת ,אני מודה שמכבי נתניה היא לא הקבוצה שנותנת מסירות קצרות ובונה התקפה בצורה הזאתי , ורוב היציאות הם למסור לחלוצים . אבל לצד זה חייבים לזכור לזכור משחקים מאוד טובים של נתניה , אופי מאוד חזק , וכדורגל דומה .
    הפציעה של בה , יכולה אולי להחיות את נתניה , כי עכשיו רוזנטל יקבל יותר דק' והוא יכול להוכיח עד כמה שהוא טוב,לא שאני אומר שבה לא חלוץ טוב הוא חלוץ מצויין. אוקוצ'ה פשוט ניהיה אוברטייד מטורף או שרק אני מרגיש את זה? שנה שעברה כ"כ החזקתי ממנו , אבל זה דועך לי ממחזור למחזור . למרות שהוא כישרוני, הוא צריך להגיע הרבה יותר .


    מה עם עזיז אבדול ראבאק משהו כזה , שהיה שחקן ממש טוב ונפצע ,מישהו יודע ?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/12/07
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    איברהים עבדול ראזאק. האיש נפצע, עבר ניתוח, חתם על חוזה ל-5 שנים. ופתאום שוחרר.

    במהלך משחק הטוטו מול בני סכנין, דניאל יאמר שוב התעמת עם הקהל, שקרא לראובן עטר להתפטר.

    ראובן עטר ואלי גוטמן - מצא את ההבדלים:
    א. הקבוצה משחקת רע מאוד והמאמן יוצא לתקשורת, תוך כדי שהוא מסלף לגמרי את העובדות.
    ב. הקבוצה מנצחת והקהל יוצא בתחושה כל כך מגעילה, כאילו הקבוצה הפסידה.
    ג. הקהל קורא למאמן להתפטר, דניאל יאמר יוצא נגד הקהל.

    כשזה קרה לאלי גוטמן, אחרי פחות מחודש הוא כבר לא היה בקבוצה יותר. בואו ונראה כמה זמן נשאר לראובן עטר.
     
  12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,405
    לייקים שהתקבלו:
    4,954
    מין:
    זכר
    יש רק הבדל אחד.
    עם גוטמן הקבוצה הייתה ממוקמת במקום השישי-השמיני, ואצל עטר במקומות 2-3.
    מלבד זאת, אני מסכים איתך בהכל, פשוט לא כיף לראות את הקבוצה הזאת.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/12/07
  13. beitar4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    2,286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תיראה עם הצלחות אי אפשר להתווכח עטר הוביל אתכם לאירופה, ועשה אותכם לקבוצה בהרבה יותר טובה מנתניה של גוטמן, כאשר היא הייתה בהרבה יותר הגנתית, שיטה מגעילה במיוחד לקהל שבא לראות כדורגל עם שערים ,כדורגל התקפי.
    עטר הביא לנתניה שיטה בהרבה יותר התקפית , ובנוסף ההגנה בכל זאת נשארה אותה הגנה , יציבה וטובה . עטר אומנם השיג ניצחון בשבוע שעבר לאחר תקופה ארוכה בלי ניצחון, אבל זה היה ניצחון על הקבוצה הכי חלשה בליגה וזה לא חוכמה, אני חושב שהוא מאמן טוב תנו לו הזדמנות של עוד כמה משחקים אולי הוא ישנה את שיטתו ויהפוך את נתניה לקבוצה יותר מהנה , שוב אני אומר חכו כמה מחזורים ואז תיראו מהי תמונת המצב.
    לנתניה בינתיים לפחות לפי הסטטיסטיקה, יש את ההגנה אחת הטובות בליגה, וההתקפה כמה שהיא ניראית נוראית, אבל היא מקום שני בליגה, אז יש מקום לאופטימיות לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/12/07
  14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    כבר 5 שנים שאנחנו נותנים לו הזדמנות לשנות את השיטה. בחצי עונה הראשונה לא הייתה ברירה, הקבוצה הייתה יורדת בטוחה. אחרי זה בליגה הלאומית שיחקנו על כדורים ארוכים, משום שזאת "ליגה בעייתית, שלעיתים תוקעת קבוצות ולכן עדיף לשחק רק בשביל לעלות". לאחר מכן המשכנו לשחק מגעיל כי היה לנו תקציב נמוך. בעונה שעברה שיחקנו על כדורים ארוכים, כיוון שראובן עטר רצה לשנות לגמרי את הגישה של הקבוצה למשחק. השנה אנחנו משחקים על כדורים ארוכים, כי יש לנו המון פצועים.

    כל שנה יש לו תירוצים. נמאס מהתירוצים. שיתחיל לאמן כדורגל ולא ראגבי.

    למכבי נתניה יש את החלק האחורי הטוב בארץ והטוב ביותר שהיה בכדורגל הישראלי ב-4 השנים האחרונות. היא פשוט סובלת מזה שאין קשר אחורי טבעי ומזה שאין מאמן שיודע לנהל את המשחק בצורה טובה ולהקל עליה.
    רק במכבי נתניה לואיס מארין צריך לצאת עד החצי כדי לנסות לחסום התקפה מתפרצת, מה שקשר אחורי היה עושה בשיא הטבעיות. רק במכבי נתניה ההתקפה מתבססת על שחקני ההגנה. לא להאמין שהקבוצה הזאת בצמרת.
     
  15. beitar4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    2,286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אז מה אתה חושב שאם יבוא קשר אחורי טיבעי לנתניה, נגיד מישהו כמו קולמה אתה תיראה נתניה אחרת? אם כן אז עטר הוא לא הבעיה , אלא הבעיה היא שחסר לכם קשר ואז תוכל לראות קבוצה חדשה לגמרי, בנוסף לדבריך אני חושב שגם חלוץ יכול לשפר אתכם מאוד.