תמיר אכן עשה התקדמות משמעותית, אך לפי דעתי זה עדיין מוקדם מדי, תמיר צריך לסיים את השנה הזאת בנתניה, ואז לראות איזה קבוצות באירופה רוצות אותו בינינו - בליגת העל נמצאים כמה שחקנים שעדיפים על תמיר, ולאף אחד מהם אין מקום בבולטון, מעבר לקבוצה קטנה יותר באנגליה, יהיה יותר הגיוני
:aa1: מריוס בונדאה וסטניסלאב אנגלוביץ' בדרך הבטוחה החוצה. במשחק מול בני יהודה הם לא התלבשו וגורמים בכירים בקבוצה משמיעים קולות של פרידה. שני שחקנים שלא השפיעו בשום צורה על מכבי נתניה. הגיע הזמן שניפרד משני הזרים הבינוניים הללו. ואם זה לא מספיק, כנראה שמי שיביא את הזרים למכבי נתניה בהמשך יהיה דדה חדד. הסוכן שסידר למכבי נתניה את אלן מסודי, איברהים ראזאק ומוסא סאנוגו (שלדעתי היה יכול להפוך בקלות לחלוץ מוביל בכדורגל שלנו), בהתאם לדרישות המקצועיות של ראובן עטר. :aa1: תמיר כהן יעזוב כמעט בוודאות לבולטון, לנסות את מזלו היכן שעידן טל נכשל. מכה קשה מאוד לקבוצה, אבל אולי דווקא היא זו שפתחה לכל ההנהלה והצוות המקצועי את העיניים. :aa1: בכל יום שעובר, ראובן עטר צובר לחובתו כמות גדולה יותר של מתנגדים מהקהל. הכדורגל פשוט רע. אם הוא לא מתכוון לשנות את גישת המשחק ובינואר הוא לא יביא שחקנים שיודעים לשחק כדורגל ולא רק להעיף את הכדורים למעלה, הקהל יתחיל לעשות לו את המוות כמו במקרה אלי גוטמן.
אני מודה שלא ראיתי את המשחק האחרון של נתניה ( היה אפשרות?) ונגד בית"ר הקבוצה לא נראתה משהו , מה גם שהמפך של כפ"ס מוסיף על כעס הקהל , אבל למרות הכל אני חושב שראובן הוא אחד המאמנים היותר טובים שיש לנו כאן בארץ , צריך לזכור משחקים יותר טובים שהוא הנהיג את הקבוצה כמו נגד מכבי חיפה. אם אוהדי נתניה יוכלו לתת לי סיבות ממשיות לשנאתכם ההולכת וגוברת כלפי ראובן עטר , אני אשמח לדעת ולקרוא .
הנצחון מול מכבי חיפה לא יזכר באחד המשחקים הטובים שהיו לנו. זה היה אחד המשחקים החלשים ביותר שהיו העונה בליגת העל. כמו כל המשחקים שלנו העונה. אני מנסה למצוא משחק אחד העונה שבו נהנתי מהקבוצה שלי ולא מצליח. זה לא מגיע לאוהדי מכבי נתניה. הכדורגל פשוט רע. אין אף בעל מקצוע שהוא מסתדר איתו, הוא רב בערך עם כולם. לא חסרות דוגמאות.
קודם כל ההחלטה להיפרד מאנגלוביץ' ובונדאה זו החלטה מצוינת השניים האלו פשוט זרים בלי יכולת שלא משפיעים ככל למשחקה של מכבי נתניה, כאשר עושים משהו זה רק לרעה, עטר עושה פה החלטה טובה כפי שאמרתי. בקשר לכהן, ידוע כבר פירסמתי את הכתבה על הנושא שלו אתמול, כהן שחקן טוב שהיה אחד מנקודות האור בנתניה עד עכשיו, הוא אולי אחד הקשרים הכי טובים בליגה נמצא בכושר מעולה, בהחלט אבידה למועדון .
אני לא הולך נגד ראובן כל עוד אנחנו מצליחים. כולם שוכחים איך הקבוצה נראתה בזמנו של גוטמן. חוץ מזה שבמילא אין שום מאמן יותר טוב ממנו בחוץ.
:aa1: מכבי נתניה מעוניינת במילובן מירוסביץ' קשרה הימני של בית"ר ירושלים. כאמור בנתניה ראו שהצ'ליאני לא מקבל המון דקות משחק בבית"ר , והם בדקו את עלויותיו הכספיות של השחקן. במידה והוא ישוחרר מבית"ר בחלון העברות של ינואר, ניראה שנתניה תהיה הראשונה שתיכנס עימו למו"מ ,בכל מקרה נתניה תעקוב בדריכות אחר ההתפתחויות בין השחקן המסופסל לבין מאמנו, יצחר שום. :aa1: עוד שחקן שהוצע לנתניה בזמן האחרון הוא גילי ורמוט קשרה של גנט, שגם הוא לא מקבל דקות משחק בבלגיה, והוא לא מרוצה כלל ממצבו בקבוצה, ומעוניין להשתחרר בינואר. הדברים הובאו לידיעתו של ראובן עטר, אך זה צינן את ההתלהבות וביקש לבדוק את עלויותיו ואם הוא יוכל להשתחרר מחוזהו בגנט. ______________________________________________ בקשר לורמוט אני חושב שזה פחות רציני כי אם יעזוב לאחת הקבוצות בליגה , זה ניראה שהוא ילך להפועל ת"א, שמאוד רוצים את הבחור הכישרוני שלוזון הסכים לשחרר . אם בנתניה ילכו על מילו במידה ובית"ר תשחררו זו תהיה רכישה מצוינת שלהם , מירוסביץ' יכול להיות תחליף מעולה לאחד מהקשרים שיעזבו(בנודאה ואנגלוביץ') , הוא קשר מצוין , מאוד טכני ויצירתי שיכול לשדרג את אגף הקישור של נתניה.
מירוסביץ' לנתניה? אגדי עבור נתניה , שחקן בעל טכניקה מעולה , שפשוט לא מוצא את המקום שלו בבית"ר וחבל לי עליו . אני מאוד מקווה שהוא יגיע לקופסא , כי אני מאמין שהוא יכול להשתלב מעולה בקבוצה . וורמוט נראה לי קצת פחות רציני, כי אם כבר הוא יחזור לארץ - זה היהי בטח להפועל ת"א , לדעתי אין לו טעם לחזור לארץ . The Yellow Diamond , מדוע הניצחון על חיפה לא ייזכר? לדעתי המחצית השייה הייתה פשוט מוחצת שלכם , מחצית מעולה מאוד נהנתי לראות . עטר משחק כדורגל התקפי, והוא לא מפחד , אין הרבה מאמנים כאלו בארץ - אולי פרט לשום .
שיקחו איתם את אוקוצ'ה.. אומנם הוא עשה השתפרות בשבועיים שלושה האחרונים אבל זה לא מספיק. עוד מעט 2 עונות שהוא בקבוצה,וראינו שהוא לא להיט..
שיקחו איתם את אוקוצ'ה.. אומנם הוא עשה השתפרות בשבועיים שלושה האחרונים אבל זה לא מספיק. עוד מעט 2 עונות שהוא בקבוצה,וראינו שהוא לא להיט..
מוחצת? נתניה הגיעה לשני מצבי הבקעה שמהם גם כבשה. האחד משער דיי מקרי, מהלך אישי של בן דיין עם דרדלה שגם אם תבעט עוד מספר פעמים אני בספק אם תכנס שוב, ושער בפנדל. ממש מחצה אותנו. זה שהקבוצה שלטה במרכז השדה, לא אומר שהיא הייתה עדיפה יותר, כי היא כלל לא סיכנה את שער היריב.
ביתר לא מתכוונת לשחרר את מילו בינואר Alon Harazi , אולי הגזמתי , ונתניה לא מחצה אתכם , אבל נתניה של המחצית השנייה הייתה עדיפה יותר ממכבי חיפה והייתה טובה יותר ממכבי חיפה ולכן הגיע לה גם 3 נק' וניצחון יקר.