מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏6/7/07.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא כבר לא שלנו. מכבי נתניה ויתרה עליו. איפה הוא? שאלה קשה. יש מצב שאצל בית הספר לקוסמים בגאנה. איך שאני מתגעגע אליו.

2. oFiRzZz Member

בטוח ששיחררנו ולא השאלנו או משהו?
    היה צריך להביא אותו במקום אחד מהליצנים שיש לנו בקבוצה..

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שאריאל (ReL17) אומר, הקבוצה החתימה אותו בעונה שעברה על חוזה ל-5 שנים, אבל ויתרה עליו בסופו של דבר. וכן, הוא שחקן הרבה יותר טוב מכל הליצנים שמסתובבים עכשיו בקבוצה.

4. beitar4ever Member

ראזק היה שחקן מדהים בנתניה, אני לא מבין מי שיחרר אותו הוא היה קשר כישרוני מאוד , שהיה עושה מהלכים פשוט מדהימים עם הכדור, היה שחקן טכני ולפי דעתי בתקופה ששיחק הוא היה בין הקשרים הטובים בארץ, העניין של שיחרורו מאוד תמוה .

5. beitar4ever Member

6. Mr.Eko Member

תמיר כהן קשר מצויין בקנה מידה ישראלי אבל אני בספק אם הוא ימשיך באותה רמה ברמות הגבוהות יותר... מקסימום יוכל להשתלב לדעתי בליגה הבלגית,הולנדית...

7. ReL Member

לא מזמן הייתה כתבה שראזאק נבחן במונס הבלגית.

8. beitar4ever Member

אם זה נכון, זה לא בדיוק הבחירה הנכונה שעשה ראזק כי מונס ממוקמת במקומות התחתית בליגה הבלגית, ראזק יכל למצוא לו בקלות קבוצה טובה יותר ממנה.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא צחוק מה שהולך כאן. אם הוא בריא, הוא אמור לשחק אצלינו. זה היה טמטום רציני לשחרר אותו. הוא הרי גם ככה היה חתום על חוזה, אז שהיו לפחות נותנים לו זמן להשתקם. יש רק מה להרוויח.

אני מתחיל לקוות שתמיר כהן יעזוב. לא עקב סיבות מקצועיות, אלא בעיקר פסיכולוגיות. אולי זה ינחית את המכה שהקבוצה צריכה לקבל כדי להבין עד כמה המצב רע. אני צופה נפילה חזקה וכשאני מסתכל על היריבה הבאה, אני רק חרד יותר.

10. beitar4ever Member

11. oFiRzZz Member

שחקן מצוין.
    הייתי רוצה לראות אותו ליד תמיר כהן ולא במקומו..

12. a.m Member

תמיר כהן ומשה אוחיון הם שני שחקנים שונים לחלוטין באופי שלהם ובסגנון המשחק שלהם, אוחיון הרבה יותר יצירתי והתקפי מתמיר כהן שהוא הרבה יותר הגנתי. בכל מקרה משה אוחיון זו אחלה החתמה (אם זה ייצא לפועל), אבל לא מחליף של תמיר כהן.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג איך הם הגיעו לזה שמשה אוחיון יכול להחליף את תמיר כהן. זה רק מראה לי על החובבנות של הצוות המקצועי שלנו. מדובר בשני שחקנים עם איכויות שונות לגמרי, שבמקרה הטוב מתאימים לשחק יחד, אבל לא לחוד, כשהאחד בא על חשבון השני.

המשחק מול בית"ר ירושלים יעלה 112 שקלים וזאת בשל לצמצם את כמות הנזקים הכספיים שההנהלה תספוג בשל העלות הגבוהה של כוחות השיטור שנדרשים לקיום המשחק. הקבוצה תפנה להתאחדות בכדי לדרוש פתרונות.

והנה כמה נתונים לקראת המשחק מול בית"ר ירושלים: למי שזוכר, מכבי נתניה ניצחה בעונה הקודמת את בית"ר ירושלים במשחק הראשון בין שתי הקבוצות בתוצאה 3-1. לפני המשחק מול מכבי נתניה, שיחקה בית"ר ירושלים מול העולה החדשה דאז הכח עמידר רמת גן, שהפעם הייתה עירוני קריית שמונה. התוצאה הייתה איבוד נקודות ראשון באצטדיון טדי, כשלאחר מכן ישנו משחק חוץ מול מכבי נתניה בקופסא.
    מכבי נתניה, לעומת זאת, פגשה את הפועל כפר סבא. אוקוצ'ה כבש לצהובים וסמואל יבואה כבש לירוקים. בדיוק כפי שקרה במחזור האחרון. רמז לבאות?

נערך לאחרונה ב: ‏18/11/07
  14. Don Joan Roman Member

אולי רמז לנקמה ספורטיבית?
    תהיה בריא.

15. beitar4ever Member