מי זה החן עזרא הזה שהרבה מדברים עליו, אפשר למצוא איפשהו איזה סרטון שלו משחק בשביל שאוכל להתרשם? dsvetoy, טוב לו בנתניה והכל טוב ויפה, אבל אם הוא כזה מדהים, סביר להניח שבעתיד הוא יעבור לאחת מארבע "הגדולות".
JR-Riquelme - אתה מדבר מנקודת מבט של חבר (מתוסכל). העובדות הן שבעונה הזאת הוא לא צפוי לקבל דקות משחק רבות, אלא רק בעונה הבאה. בעונה הקודמת איתי שכטר ואמיה טגה קודמו, העונה מקדמים את אלמוג כהן ודלה ימפולסקי ובעונה הבאה יהיה תורו של חן עזרא. ראובן עטר לא מזניח את השחקנים הצעירים ולא מפחד לתת הזדמנויות. חן עזרא עשה בשכל שבחר במכבי נתניה. הוא יהיה חלק בלתי נפרד משלד שיביא לנו תארים בשנים הקרובות. זה רעיון לא רע להעביר אותו לאחת מהתל אביביות לעונת התחשלות בליגה הלאומית. סטיגמת "4 הגדולות" עוד לא חלפה לה? עצוב.
מכבי נתניה תמיד הייתה ידועה בשיתוף שחקני הבית שלה.ההבדל בין היום לפעם,הוא שפעם לא הייתה לה ברירה ועתיד הקבוצה היה נופל על הצעירים וילנר,סבן,אוזן,אלפסי,זוויטי,צוקול וכו'.יכול להיות בגלל שהעומס היה גדול עליהם אז הקריירה שלהם דשדשה.היום עטר בונה את שחקני הבית,לאט אבל בטוח.ימפולסקי,עזרא,אלמוג,וייר וכו' בעוד כמה שנים אמורים להוות את עמוד התווך לקבוצה ולהיות שם בכדורגל הישראלי.
חן עזרא בנתיים לא צריך לשחק למרות הכישרון שלו, אני בהתחלה גם אמרתי שאם יש לו כישרון כ"כ גדול אז למה הוא לא משותף בהרכב, עכשיו אני מבין למה את מי תוציאו מההרכב של נתניה תמורת חן עזרא? את דלה ימפולסקי ,לא אני לא חושב הוא מציג יכולת טובה ואין לו סיבה לצאת, את תמיר כהן וזנו בונדאה אין מה להוציא כי הם קשרים אחוריים הוא וחן קשר ימני אם אני לא טועה, ואת אלמוג כהן בנתניה השנה רוצים לשתף הרבה כדי שיצבור הרבה דקות משחק, וככה הוא יהיה חיוני ויעיל לנתניה בעונות הבאות.
אוקוצ'ה: אמשיך לעבוד קשה כדי להחזיר לקהל על התמיכה שנתן לי. מה שאוקוצ'ה לא יודע, זה שהקהל של מכבי נתניה מעודד אותו כדי לסחוט ממנו את הטוב ביותר, כי אנחנו יודעים שהוא לא הולך להתחלף עד סוף העונה. בכל מקרה, כל עוד הוא לובש את החולצה של מכבי נתניה, הוא ימשיך לקבל עידוד וזה צעד טוב שהקהל של מכבי נתניה עושה. שיהיה לו בהצלחה עד לסיום העונה, אבל זה לא אומר שהוא צריך להישאר. חובה להחליף אותו בעונה הבאה.
רגע ואם הוא יסיים עם 16 כיבושים העונה עדיין הדעה שלך אליו תהיה אותו הדבר? חכה זה רק ההתחלה של העונה הוא יכול להבקיע בעוד 25 משחקים מלא שערים, תן לו הזדמנות ואל תעיף אותו כבר עכשיו מהקבוצה.
זו כבר העונה השלישית שלו בקבוצה ועד עכשיו הוא לא הראה שהוא טוב יותר מהשחקנים הישראלים שיש בקבוצה. יחסית לתפוקה שלו, הוא מקבל המון תמיכה מראובן עטר ומהקהל. אני חושב שבסתר ליבו, גם הוא יודע למה הוא נמצא בהרכב מדי מחזור. שחקן זר צריך להביא איתו ערך מוסף, כזה שאין לישראלים. לואיס מארין הוא דוגמא לשחקן זר שחיוני לקבוצה שלו. גם לג'ורג' בה יש יתרונות בולטים על השחקן הישראלי הממוצע. לאוקוצ'ה אין שום דבר שמבדיל אותו מהישראלים שיש לנו בקבוצה. חבל על משבצת שהוא לוקח כשחקן זר וחבל עוד יותר על המשבצת שהוא תופס בהרכב.
חלוץ בינוני.באמת חבל על המשבצת של שחקן זר.נקווה שהשנה הוא יתן כמה גולים וששנה הבאה כבר יביאו מישהו אחר יותר טוב.הוא לא חלוץ לקבוצת צמרת
רוזנטל חייב לפתוח מחר במשחק , אם רוזנטל פותח נתניה מניעה כדור כמו שצריך ולא מתבססת על כדורים ארוכים. למרות שעם ההגנה של כפר סבא התבססות על כדורים ארוכים יכולה להיות החלטה נכונה. אבל אנחנו רוצים לראות כדורגל.
אין אין לנתניה שיטה...זה לא יעבוד אפילו למקום שלישי, תן כדור ארוך לבה\אוקוצ'ה ובזה נגמר המשחק, משחק מאוד מבולגן.
באמת משחק מאוד מאכזב של נתניה, זה קבוצה בלי אופי זה מה שאני יכול להגיד עליהם, למרות שמאוד התלהבתי היום מאוקוצ'ה בלי שום קשר לשעריו הוא היה טוב הגיע להמון הזדמנויות עשה מהלכים טובים וסיים עם צמד.
ואחרי זה אומריעטר מאמן מצוין אין שיטת משחק בשקל http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/dry.Xxx