מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏6/7/07.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולי תקווה שבחלון ההעברות הקרוב הוא כבר לא יהיה כאן ולא כי הוא לא יודע לשחק כדורגל, אלא כי הוא לא מתאים למכבי נתניה בשלב הזה שהוא נמצא בקריירה שלו. אותם הדברים נוגעים גם לגבי סטניסלאב אנגלוביץ'. אין לנו שום צורך בשחקנים צעירים שנחשבים לכשרונות. אנחנו צריכים שחקנים עם נסיון, שיצליחו לתרום למכבי נתניה.

מכבי נתניה, למרות המיקום הגבוה שלה, משחקת כדורגל בינוני. הנטייה התקפית, אבל זה פועל רק בחלקים מעטים במשחק. שחקן עם ראיית משחק טובה מזו של אוקוצ'ה יכול לגרום להתקפה שלנו להראות טוב יותר.

:aa1: איתי שכטר יעבור מחר בדיקת MRI ואז תאמד חומרת פציעתו.

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/07
  2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

איתי שכטר עבר את הבדיקה ונראה שהחששות על העדרות ארוכה התבדו. לא נמצא שום קרע במיניסקוס. החלוץ אמור לחזור לשחק בעוד שבועיים, רק שהיום הוא הפתיע את כולם בכך שהצליח לערוך אימון כושר מלא וביקש מראובן עטר לשחק כבר בשבת הקרובה מול קריית שמונה.

3. beitar4ever Member

זה טוב בשבילכם שכטר הוא שחקן אחד הטובים בקבוצה, וטוב שהוא יחזור לאחר שני המשחקים הקרובים להרכב.

4. Don Joan Roman Member

אני במקום עטר שם את שכטר על הספסל מול קריית שמונה, אם יצטרף שיתמש בו ואם לא אז עדיף שלא כי איתי שכטר הוא שחקן ההתקפה הטוב ביותר של מכבי נתניה.

5. ReL Member

אני לא הייתי מתפתה ונותן לו לנוח השבוע. אנחנו צריכים אותו לקראת המשחק מול בית"ר.

6. beitar4ever Member

בדיוק גם אני לא רואה אותו עוזר לכם כ"כ כי לפי מה ששמעתי הוא ייעדר משני המשחקים הקרובים אז בטח ובטח שבמשחק הקרוב יהיה לו מאוד קשה לשחק.

7. oFiRzZz Member

משחק משעמם מאוד נגד קרית שמונה

8. beitar4ever Member

זה לא משחק משעמם זה היה דווקא משחק טוב אבל לא שלכם של ק"ש, הקבוצה מהצפון היום היו מצוינים מאוד היום והם קטעו לכם רצף של 4 ניצחונות, אבל אתם צריכים להגיד תודה שלא הפסדתם וסיימתם איתם בתיקו.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לראובן עטר יש מלא עבודה בחלון ההעברות. שיתחיל מעכשיו לחפש קשר אחורי, קשר התקפי וחלוץ נוסף במקומם של סטניסלאב אנגלוביץ', מריוס בונדאה ואוקוצ'ה. העדיפות היא קודם כל לקשר אחורי, משום שהקבוצות היריבות מגיעות בצורה קלה מדי להגנה שלנו, מבלי להיתקל בקשיים. זה נכון שהחסרון של אמיה טגה משחק תפקיד, אבל גם הוא לא קשר אחורי טבעי והוא לא יותר מאלתור נחמד בעמדה הזאת. בהתקפה אין שום יצירתיות. סבסטיאן רוזנטל ויחיאל צגאי אמנם יצירתיים, אבל הראשון כבד מדי והשני חלש מדי וקשה להסתמך עליהם במצב הזה. חסר לקבוצה חלוץ שמריח שערים. ג'ורג' בה מוסיף המון למשחק של מכבי נתניה, אבל לא הוא צריך להיות המפתח לשערים שלנו.

אם יש דבר אחד טוב שאני יכול לקחת מהמשחק מול עירוני קריית שמונה, זה שדלה ימפולסקי השלים משחק שני ברציפות 90 דקות. הוא עבד קשה מאוד בשני המשחקים האחרונים והרויח את מקומו על המגרש בצדק. הגיע הזמן שדניאל יאמר יבין איזה יהלום יש לו בידיים ויספיק לחפות על הקבוצה את אוקוצ'ה.

10. ReL Member

דלה ימפולסקי היה חושך נגד קריית שמונה. הוא אולי ניסה אבל הוא פשוט היה חושך , רץ ורץ ורץ בלי שום תכלית.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

במשחק האחרון כולם היו חושך בהתקפה. מה שמיוחד בדלה ימפולסקי, זה שיש לו מספיק אויר בריאות כדי לעשות גם הגנה. אי אפשר לוותר על כמויות הדשא שהוא שורף בזמן משחק, בטח כשאין לנו קשר אחורי טבעי והוא מסווה את זה בצורה די טובה.

12. Don Joan Roman Member

מותר לשחק חושך, לכל שחקן כדורגל בעולם זה קורה.
    אם גם במשחק חושך הוא נותן 200 אחוז מעצמו ועושה קילומטראז' גדול צריך לתת לו על זה מילה טובה ולהמשיך לתת לו קרדיט.

13. מור!!! Member

אני מקווה שעטר יתקן את הבעיות ונגד גפ"ס ניארה תצוגה אחרת לחלוטין!

14. beitar4ever Member

נכון גם לנתניה מותר לקחת פסק זמן כלשהו, מתישהו זה היה חייב להיעצר הריצה המטורפת שלהם עם ה-4 ניצחונות ברציפות.

15. oFiRzZz Member

ויעיף לי את אקוצ'ה מהקבוצה..