בסדר לא נורא במקום טגה אפשר להכניס את בנדאה או רוזנטל .. ואת תמיר כהן או אלמוג כהן או אפילו שניהם לתפקד בתור קשרים אחוריים.. בקשר לאוקוצ'ה - צריך להיות בחוץ מזמןן... הוא טוב בתנועה ללא כדור אבל כשהכדור מגיע אליו בממקרה הטוב בעיטת דרדלה.. צריך להכניס במקומו את ימפולסקי\בה..
דרך אגב לא מזמן דיברנו על חן עזרא , אתמול הוא נתן משחק פשוט ענק בנוער נגד הפועל ת"א , כבש 2 שערים מדהימים ובישל עוד אחד , עטר צפה במשחק. צריך להכות בברזל כל עוד הוא חם וכבר עכשיו לשלב אותו בבוגרים , אין שום סיבה לחכות.
אריאל אל תשכח את ריף מסיקה שגם נתן משחק נדירררר שתי השחקנים האלה הם מהכשרונות הגדולים בכדורגל הישראלי...
זה התאים אך ורק כי המשחק היה מפוזר. שהמשחק הופך להיות כמו מחניים, אף קבוצה בליגה לא יכולה לדגדג את מכבי נתניה. כשהמשחק נראה כמו כדורגל, אז למכבי נתניה יש בעיה רצינית. מול מכבי פתח תקווה החסרון שלו יורגש, במיוחד שלמלבאסים יש שני קשרים אחוריים שיודעים לסגור טוב את מרכז השדה ואילו לנו אין אפילו קשר אחורי אחד שיודע להרויח כדורים במרכז המגרש. כמו שאני מכיר את ראובן עטר, הוא ינסה לגרום למשחק הזה להיות מפוזר, אך הסיכויים שלא להצליח הם נמוכים. יוסי מזרחי לא יתן לקבוצה שלו להתפזר. הסיכוי היחידי שלנו להפוך את המשחק הזה לקל הוא לעשות את מה שמכבי נתניה עשתה יותר מכל קבוצה אחרת בליגת העל בשנה שעברה, להבקיע שער ב-15 הדקות הראשונות. השנה אני לא מאמין שחן עזרא או ריף מסיקה יקבלו דקות משחק. שיטת המשחק של ראובן עטר, בעקיפין, לא תאפשר זאת. אסור לשכוח שיחיאל צגאי נלקח בחשבון לפניהם.
שימו לב : בפעם האחרונה שנתניה כבשה שישיה(חוץ מאשדוד בשבוע שעבר) זה היה נגד מכבי פ"ת.. תזכירו לי נגד מי אנחנו מחר ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מתי כבשנו שישייה נגד מכבי פתח תקווה ? השישייה האחרונה שלנו הייתה מול כפר סבא בגביע הטוטו שנגמר בתוצאה 6:6 , או בליגה מלפני 20 שנה נגד לוד
כיף לי לראות את נתניה משחקת .. הרבה כבוד יש לי לראובן עטר .. איך הוא הפריח את הקבוצה הזו והצמיח אותה מחדש .. יהיה לה משחק לא קל נגד מכבי פ"ת , כדורגל ? יהיה .. אני די ציפיתי שזה יהיה המשחק המרכזי אבל ברור שיתחשבו יותר באלופה של עונה שעברה מאשר בסגנית האלופה .. בהצלחה נתניה :aaa021:
נתניה משחקים טוב לבינתיים והם מובילים 1-0 והם ממשיכים את יכולתם מהמשחק הקודם, אבל מאז הרחקתו של שכטר מהמשחק הם ירדו ביכולת. ובקשר למה שאמרת על עטר אכן כך טער החייה מחדש את הקבוצה הזו הקבוצה הייתה כבויה והוא מאמן מצוין, אני חושב שהוא מתאים לאמן קבוצה כמו מכבי חיפה עכשיו ומשמה הוא יתפתח למאמן גדול כי חיפה זקוקה למאמן חדש לפי דעתי עם כל הכבוד לניצחון של לוי בשבוע שעבר.
ניצחון חשוב מאוד , נתניה שוב בצמרת הגבוהה , רק להמשיך לשמור על יציבות. שימו לב שרוזנטל וצגאי לא שיחקו דקה , זה כבר משחק שני שרוזנטל לא משותף. חבל עליהם 2 שחקנים מצויינים הייתי שמח אם היו מקבלים יותר דקות.
במשחק מול מכבי פתח תקווה ממש בלטה החולשה שלנו במרכז השדה. ראובן עטר יהיה חייב לתת מענה להבעיה הזאת בחלון ההעברות. שיתחיל מעכשיו לעכוב אחרי שחקנים, כדי שלא יצטרך להביא לנו חתולים בשק כמו הסלובקי. מכבי נתניה כנראה מצאה חלוץ טוב בדמותו של ג'ורג' בה. כבר משחק שני שהוא הגורם המשפיע לנצחון שלנו. יש לו המון תכונות טובות: מהירות, כח, גובה, דיוק, עוצמה. כל זה מביא למצב שהוא מנצח בכל מאבק כוחני, שולט בכל כדורי הגבוה, מוסר ובועט מצוין.