מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏6/7/07.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראובן עטר מבין את זה טוב מאוד, אך הוא לא יכול לעשות כלום. זאת אומרת, הוא יכול, אבל תוך כדי סיכון גדול.
    אוקוצ'ה הוא שחקן של דניאל יאמר וככזה הוא ימשיך להיות כל הזמן בהרכב. אני עדיין חושב שראובן עטר צריך להיות נוקשה יותר עם דניאל יאמר, כיוון שזה לא יתכן ששחקן כזה מכסה אצלינו משבצת של זר.

שכחתי לשחק, מזמן לא כובש. עד מתי אוקוצ'ה 05? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. Number 8 Member

אמייה טגה, קשר מכבי נתניה, ייעדר כחודש מהמגרשים אחרי שהתברר כי שבר את עצם השוקית במשחק מול אשדוד בשבת.
    טגה, שכבש את השער הראשון במשחק, קיבל מכה חזקה ברגל בדקה ה-43 והוחלף אחרי שלא הצליח להמשיך. הבוקר הוא נבדק ע"י רופא הקבוצה ד"ר מרסלו פוסניק, שאבחן לאחר צילום את השבר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/10/07
  3. beitar4ever Member

איי חבל שחקן טוב טגה ויהיה מאוד חסר לנתניה.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברגע שקראתי על זה, התבאסתי המון. אמיה טגה הוא אחד השחקנים המשמעותיים ביותר של מכבי נתניה. הוא מסווה מצוין את העובדה שאין לנו קישור אחורי טבעי במרכז השדה. בסגנון משחק שראובן עטר ודניאל יאמר כפו על מכבי נתניה בקיץ האחרון, אמיה טגה הוא בורג מרכזי. קשה עבורי המחשבה לגבי העתיד.

השער שלו בשבת האחרונה היה שידור חוזר של כל השערים שלו. איך שחקני ההגנה בליגת העל עוד לא למדו שהוא מספר אחת בארץ בלתזמן את הכניסה לרחבה? הרי כל השערים שלו מובקעים מאותם המצבים.

http://www.kufsa.co.il/pictures/year/06-07/day9/7.Xxx
    עד טיפת הזעה האחרונה. נשמה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/10/07
  5. Don Joan Roman Member

טוב שלא הפכת את טגה לפירלו משופר.
    הכי טובב ארץ שלתזמן כניסות לרחבה, הכי טוב בארץ בתאטקלים, הכי טוב בארץ בבעיטה, הכי טוב בארץ במסירה, אם הוא בכ"כ הרבה פרמטרים "הכי טוב בארץ" איך זה שהוא לא באירופה?

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי רק שהוא יודע לתזמן את הכניסה שלו לרחבה טוב יותר מכל שחקן אחר בכדורגל הישראלי, את השאר הוספת לבד. החל מההגנה של מכבי הרצליה, דרך מכבי חיפה ועד לנבחרת צרפת, כולם אוכלים את אותו התרגיל. אם שחקן מבקיע את כל השערים שלו מאותו מהלך, זה לא במקרה.

7. Don Joan Roman Member

אם היה לי כוח להתחיל לחפש ולחטט בדיון של העונה שעברה הייתי מוצא עוד דברים שטגה הוא הכי טוב בארץ בהם, אבל בסדר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/10/07
  8. Oriz Member

יהיה טוב גם בילעדיו, השינוי שעטר עשה שהכניס את דלה ימפולסקי במקום טגה מול אשדוד היה מצויין.

9. roeiuzan Member

אוהדי נתניה אני צריך חוות דעת מקיפה על שני שחקנים ששיחקו אצלכם.
    בעיקר על החלוץ הצעיר עידן דוד מהנוער, אותו אני לא מכיר אבל שמעתי שהוא שחקן טוב.
    השני הוא כפיר צוקול, שניהם נבחנים בעכו.

10. Don Joan Roman Member

אוהו צוקול, אני זוכר שהוא נחשב לאחת ההבטחות הגדולות של מכבי נתניה אבל באיזה שהוא שלב נפצע קשה וגמר את הסוס, הוא שיחק לפניי שנתיים או שלוש שנה אחת בהפועל ירושלים והיה מהחלשים שבקבוצה של יאיר אסייג.

11. roeiuzan Member

הוא הושבת לשנה ומאז הקריירה די השתבשה לו...

12. Don Joan Roman Member

כן, הזיכרון הכי גדול שיש לי ממנו זה איזה ויכוח שלו עם איצקי זוהר כשהאחרון שיחק בבית"ר וצעק לו משהו כמו "כושי רד מהעץ שטיפסת עליו" אחריי שצוקול וזוהר קיימו טראש טוק בניהם.

13. Mehmet Member

שאלה שמאוד מסקרנת אותי-מהו מקור הסכסוך בין אוהדי אשדוד לאוהדי נתניה? הבנתי שהיה שם איזה משהו שרצו ללכת מכות אחרי המשחק או משהו כזה... ממה זה התחיל?

14. Oriz Member

הסכסוך התחיל בגלל שחלק מאוהדי נתניה זרקו אבנים על האטובוס של אוהדי אשדוד אחרי המשחק שאשדוד ניצחו בעונה שעברה את נתניה בקופסא 3-0. מאז היה בלאגן ושנסענו לאשדוד אז נזרקה לבנה מגשר יבנה על אחד האוטובוסים.

15. ReL Member

עידן דוד הוא שחקן נוער של נתניה , חלוץ נמוך אבל נורא מוכשר היה מלך השערים של נתניה בנוער שנתיים רצופות אם אני לא טועה. תולים בו תקוות , אם אני לא טועה הוא צריך להיות מושאל השנה בכלל להפועל רעננה.

ולגבי כפיר צוקול , השחקן הזה היה תגלית הראה ניצוצות של כדורגל משובח עד שנפצע מול אשדוד לפני כמה שנים באחת הפציעות הקשות שנראו , הוא לא חזר מאז למיטבו. אם אני לא טועה הוא שיחק בראשון לציון בשנה האחרונה.

ולגבי הויכוח עם איציק זוהר , זה היה בכלל זיו כבדה.