מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏6/7/07.

1. Don Joan Roman Member

של מי החולצה הזאת? של איזו קבוצה?

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתה מתכוון לשחקן שעומד מול דלה ימפולסקי בחתימה שלי, הרי שמדובר באדיר טובול, מה שבטח כבר גרם לך להסיק מזה לבד שמדובר במועדון ספורט אשדוד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

3. Don Joan Roman Member

חולצה יפה יש להם, הרבה יותר מהצבעוני הזה שהם עולים איתו לליגה.

4. ReL Member

אל תקפוץ מהר למסקנות אבירם , עטר הוא מאמן כל כך מקובע שקשה לי להאמין שאוקוצ'ה באמת יירד לספסל במשחק מול אשדוד. למרות שזה פשוט לא הגיוני לתת לאוקוצ'ה הרכב.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שבסתר ליבו, ראובן עטר חיכה להזדמנות להוריד את אוקוצ'ה לספסל ואני מאמין ומקווה שהוא לא יפספס אותה עכשיו. אם זה לא יקרה כשאוקוצ'ה בתקופה רעה ושדלה ימפולסקי מראה ניצוצות, זה כנראה כבר לא יקרה בשנה הקרובה.
    ואם זה באמת כמו שאתה אומר, אז עד מתי נצטרך לסבול את אוקוצ'ה? זה לא הגיוני להמשיך במצב הנוכחי. מתישהו דניאל יאמר יהיה חייב להבין שעל אף הפוטנציאל, כרגע זה לא מתאים לאף אחד מהצדדים.

6. מור!!! Member

עטר פוחד להוריד את אוקוצ'ה לספסל בגלל יאמר
    עם כל הכבוד ליאמר הוא צריך להחליט
    או להיות יחצן וליחצן את השחקנים שלו בנתניה ועל הדרך להרוס אותנו
    או לעשות טוב כמו שהוא אמר ולהעיף את כל חובבנים שהוא הביא איתו

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיון עם סבסטיאן רוזנטל - היהודי צ'יליאני של מכבי נתניה מספר על ההתחלה שלו במכבי נתניה, שאולי תהפוך בעצם לחזרה, החזרה שלו לזירת הכדורגל.

http://www.kufsa.co.il/big_pics/rozental_b.Xxx

החלוץ היהודי ארגנטינאי, איסודורו נאון, שנבחן בקבוצה ע"פ המלצה של דובי גל, לא הרשים את ראובן עטר ושוחרר.

8. ReL Member

מכבי נתניה מנצחת 6-1 את מ.ס אשדוד משערים של שכטר (צמד) , טגה, כהן , ימפולסקי , וגורג' בה.

עוד לא ראיתי את המשחק בגלל שאני סוגר שבת בקריה (כרגיל תמיד כשאני סוגר שבת אנחנו נותנים את המשחק של העונה , פעם שעברה זה היה ב3-2 מול הרצליה) אבל הבנתי שג'ורג' בה היה פשוט מצויין , כמו שאמרתי צריכים לתת לחלוצים את הזמן אי אפשר לפי משחק אחד או שניים להחליט. מה שאני עוד יותר מאושר זה שימפולסקי כבש ובישל , אוי ואבוי לעטר אם הוא לא יעלה אותו בהרכב במשחק הבא.

ועוד דבר , איך לעזאזל משאירים את אוקוצ'ה בהרכב אחרי שגם במשחק הזה הוא לא שם גול?

9. beitar4ever Member

משחק ענק של נתניה, לא ייאמן פשוט הביסו את אשדוד משחק טוב של שכטר וגור'ג בה החלוץ שבוקר לא מעט הוכיח את עצמו היום והראה מה יש לו באמת להציע.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי נתניה אמנם ניצחה, אבל חשוב להזכיר שזה לא היה משחק גדול שלנו. אמנם תכנית המשחק הייתה לוותר על הקישור ולעשות מעבר מהיר להתקפה, אך מול קבוצות גדולות זה לא יספיק.
    המשחק הזה ממשיך להוכיח את מה שאני אומר הרבה זמן: אוקוצ'ה, מריוס בונדאה וסטניסלאב אנגלוביץ' מיותרים. לא כי הם כדורגלנים רעים, אלא כי יש לנו ישראלים טובים בעמדות שלהם. יותר חשוב להביא קשר אחורי חזק ואז אנחנו נוכל להתמודד בצמרת ולנסות להגיע למקום שהיינו בו בשנה שעברה. ההזדמנות של שי הולצמן שוב הראתה את זה. לואיס מארין שוב מצא את עצמו בחצי, מכסה את החור שאמצע המגרש ואז החלוץ האשדודי הגיע להזדמנות שהגיע אליה.

תמיר כהן נתן משחק ענקי ובעצם הוכיח למה מגיע לו להיות בסגל הנבחרת. הוא לא משתהה עם הכדור, מוסר מצוין ונע על הרבה שטחים. השער שלו היום היה בונוס על היכולת הטובה שלו בשבועות האחרונים. השחקן היחידי שתפקד לאורך כל המשחקים מאז שהתחילה העונה.

איתי שכטר, למרות צמד השערים, לא נתן משחק גדול. למעשה, שני השערים שלו היו הפעולות הטובות היחידות שהוא עשה במשחק. יכול להיות שזה מה שהופך אותו לשחקן כל כך גדול. הלב שלו, הרצון לשמח את הקהל, הכח להסתכל על היריב ולא לפחד ממנו. איתי שכטר מסמל את כל מה שמכבי נתניה הייתה פעם. סוף כל סוף מכבי נתניה הצליחה למצוא שחקן ישראלי מוביל ולא רק על ידי הבאת זרים.

דלה ימפולסקי נראה אחרת מהפעמים האחרות. המסירה בנגיעה לאיתי שכטר הפתיעה אותי מאוד וסימלה את המשחק שלו היום. פתאום הוא החל להרים את הראש, לדעת להיכנס לשטחים מתים ולא רק לקבל את הכדור ולהתחיל לדהור. צריך להמשיך ולתת לו הזדמנויות, כי הוא מסוגל להפוך למפלצת.

ג'ורג' בה נתן משחק מושלם. הגיע לו להבקיע את השער שהבקיע. הוא עבר שחקנים על ימין ועל שמאל (לא ממש עבר אותם, אלא פשוט נתן לעצמו מקדמה ודהר קדימה מבלי שיהיה אפשר להדביק אותו). מה שיפה בו, זה שהכדורים מתמגנטים לו לחזה. אפשר למסור לו כדורים גבוהים ואם אם לוקח אותו שחקן, הוא לא מתקשה להשתלט עליו. הלוואי והוא ימשיך ביכולת הזאת, כי מכבי נתניה צריכה חלוץ מטרה.

11. Number 8 Member

בזמן שאני רואה את המשחק של מכבי ת"א למכבי חיפה, בכל גול במשחק של נתניה-אשדוד, קפץ מן חלון כזה בטלויזיה. זה התחיל בשלוש, המשיך לארבע, חמש ונגמר ב-1:6 גדול למכבי נתניה. לפי מה שהבנתי, נתניה לא הציגה יכולת גדולה ובעיקר צריך למסור תודות לשחקני ההגנה של אשדוד שעשו את רוב העבודה לנתניה. הניצחון מוכיח שההפסד לסכנין היה חד פעמי ואמור לתת לקבוצה תנופה גדולה בהמשך הדרך.

12. ReL Member

אכן הבעיה נשארה שעדיין אנחנו משחקים ללא קישור ומתבססים על כדורים ארוכים. השאלה הגדולה היא מה יהיה במשחקים הבאים , האם תהיה המשכיות. בכל מקרה ההוצאה של בונדאה מההרכב הייתה מהלך נכון של עטר , סוף סוף אפשר להגיד על עטר משהו טוב. אוקוצ'ה הבא בתור?

13. dsvetoy Member

אוקוצ'ה צריך ללכת הבית זה לא חלוץ מגיע למצב מול שוער בועט למשקוף...

14. Oriz Member

אין אוקוצ'ה הזה לא שחקן... מתי עטר יבין את זה כבר מתי....

15. dsvetoy Member

עטר בחיים לא יבין את זהה..