כי זה היה יותר מהגיוני לחשוב בסיום העונה שעברה שיביאו שחקנים טובים לחלק הקדמי ושיחד עם החלק ההגנתי תתגבש כאן קבוצה טובה. זה מה שאני ואתה היינו עושים אם הייתה לנו השפעה על מה שקורה במכבי נתניה, אבל ראובן עטר החליט לעשות דברים הזויים.
אבירם ועוד פעם אני חוזר, מוניטין ושם בונים, זה תהליך של שנים. גם אם מכבי נתניה הייתה זוכה השנה באליפות זה עדיין לא היה הופך אוותה למועדון גדול יותר ממכבי ת"א או בית"ר ירושלים או מכבי חיפה. קבוצה כמו נתניה שרוצה ושואפת להיות גדולה צריכה לשמור על עצמה בטופ של הטופ במשל כמה שנים ולא שנה אחת למעלה ושנה אחת למטה.
לירן - אתה ממשיך להתעסק בתפל. אני לא מדבר על ההכללות האלה של קבוצה גדולה או קבוצה קטנה, אלא על הכדורגל עצמו ועל זה שהלכנו אחורה. אני מדבר על זה שבשנה הזאת יכולנו להיות טובים הרבה יותר ורק טעויות של ההנהלה והצוות המקצועי מנעו זאת מאיתנו. עם קבוצה לא מבריקה סיימנו שניים בעונה שעברה, אז עם קצת חשיבה נכונה בקיץ, היינו יכולים להשיג הרבה יותר, בלי שום קשר למה שהקבוצות האחרות עשו. זה שהפיכה מקבוצה קטנה לגדולה זה תהליך, זה לא מעניין. אני מסתכל על מה היה בעונה שעברה ומה יש השנה ומגלה שמה שיש השנה זה פחות טוב ממה שהיה בשנה שעברה. אז בסדר, אפשר להצליח יותר ולהצליח פחות, אבל אסור שיעשו טעויות כאלה גדולות כפי שנעשו כאן בקיץ האחרון. אפילו אחרון האוהדים בפורום "הקופסא" ידע שזה מה שהולך לקרות. הכתובת הייתה על הקיר ורק ראובן עטר האמין שאפשר לעשות משהו עם השחקנים המצחיקים שהוא הביא ועם הסגל הבינוני (שוב, חוץ מההגנה) שיש לנו.
על זה אין ויכוח. הקטע זה שכל אחד מתעסק בתפל מתי שנוח לו..... כי בסיום העונה שעברה היה לך די נוח להצעסק בתפל הזה שכמובן עכשיו ממש לא מעניין אותך. בקשר ליכולת המקצועית של נתניה, לנתניה אין ניצוץ וכל מה שאמרת בקשר להחלטות המקצועיות אני איתך במאה אחוז, בעונה שעברה נבנתה קבוצה טובה, עם כלים נכונים, העונה משהו שם לא מובן, קשה לי להבין מה עטר ניסה לבנות ומה המטרות שלו.
עטר לא ניסה לבנות כלום, הוא פשוט מאוד בא ואמר לדניאל יאמר אמן על כל מה שהוא רצה. הרי ברור שההחלטה לשחרר את סוליס אחריי פחות משבוע וחצי היא לא החלטה מקצועית אלא החלטה פוליטית, הרי ברור שההחלטה להציב את אוקוצ'ה 90 דקות בכל משחק היא לא מקצועית כי הוא פשוט לא פוגע, דניאל יאמר מעורב הרבה יותר מדיי במה שקורה עם מכבי נתניה, במקום לתת לראובן עטר את השקט לבנות קבוצה יצירתית כמו שראובן עטר אוהב ומאמין, הוא אמר לו "קח את השחקן הזה והזה ותביא לי קבוצה טובה", אומרים שיאמר טוב לנתניה, אני בהחלט חושב שהוא טוב לנתניה אבל לא כאשר הוא מעורב כ"כ בכל מה שקשור לצד המקצועי בקבוצה.
מאז שעברנו לשחק במערך של ה3 קשרים אחוריים אנחנו משחקים כדורגל מגעיל ובצדק , כי אין קשרים תוקפים. אולי המערך הזה הביא לנו תוצאות בשנה שעברה אבל זה מערך שמותאם לקשר אחורי גרזן ועוד 2 קשרים אחוריים שתומכים בהתקפה. עכשיו מה שקורה זה שאין לנו התקפה וגם ההגנה מתקשה כי אין את הקשר האחורי הגרזן שהיה לנו. אני נורא מקווה שעטר חושב על שינוי המערך לקראת המשחק הבא , זה פשוט לא יכול להמשיך ככה.
חלוץ יהודי מארגנטינה, איסידורו נאון, בן 19 הוצע למועדון ויחל להיבחן היום בקבוצה למשך מספר ימים. מאמן הקבוצה, ראובן עטר, יתרשם מהחלוץ שמעוניין לעשות עלייה לישראל במשך מספר אימונים ואז יחליט לגביו. גינת הכדורגל של מכבי נתניה - מרים פיירברג ממשיכה לקרב את הספורט לנתניה. מלכה.
אצטדיון החדש של מכבי נתניה, שבנייתו הייתה אמורה להסתיים באוגוסט 2008, לא יסתיים, לטענת הקבלן אשר מונה על ידי העירייה. לטענתו, רק בנובמבר 2008 יסתיימו הבניות. עד אז, תשחק הקבוצה במגרש ה'קופסא' המיתולוגי, על פי טענת העירייה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/529331/iztad_wa.Xxx אוהדי מכבי נתניה יצטרכו לחכות בסבלנות. תמיר כהן, קשר הקבוצה, צפוי לקבל זימון לנבחרת הלאומית לקראת המשחק מול קרואטיה. דרור קשטן רואה בו אמצעי לתהליך הצערת הנבחרת. תמיר כהן יחבור ללירן שטראובר, אבי סטרול, דדי בן דיין וקלימי סבן, המשרתים את הנבחרת מזה חודשים. כל הכבוד. שיהיה בהצלחה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.kufsa.co.il/forum/uploads/signatures/20070605_183247_117537817084369.Xxx קיבל הזדמנות בנבחרת ומעתה יצטרך להוכיח את עצמו.
תמיר כהן בנבחרת. לאן הגענו או שהזימון הצפוי מוצדק? אשמח אם אוהדי נתניה ואוהדי קבוצות אחרות שראו את מכבי נתניה בזמן האחרון מספרים לי על כך.
האמת היא שאני די הופתעתי מהמינוי הזה, אבל במחשבה שנייה, הוא לא פחות טוב ממי שנמצא שם. בסך הכל הוא קשר מרכז שדה טוב, שאולי ינצל את הזימון לנבחרת כדי לעשות קפיצת מדרגה נוספת. בתקופה החלשה שמכבי נתניה נמצאת בה, הוא אחת מנקודות האור היחידות בקבוצה. מה שמפתיע באמת זה שכבשנו 3 שערים. מה שלא מפתיע, זה שאוקוצ'ה לא היה חלק מזה. במשחק אחד הצלחנו לכבוש כמות שערים שלא כבשנו בכל המשחקים עד כה, בכל המסגרות. נראה מה ראובן עטר יקח מן המשחק הזה לשבת.
היום ראובן עטר רמז לדלה ימפולסקי שהוא כנראה הולך לראות הרבה דקות בהמשך העונה. הציטוט: אם תמשיך לשחק ולהילחם כמו אתמול, אין שום סיבה שלא תשחק הרבה השנה. כנראה שמתחיל להיגמר לו מאוקוצ'ה ושהוא לא ממש מאמין בחלוץ הרכש החדש. עבור דלה ימפולסקי זאת יכולה להיות הזדמנות חייו. הוא שחקן מוכשר, כזה שיכול לתקוע יתד בהרכב של מכבי נתניה למשך שנים. הוא רק צריך לשפר את ראיית המשחק שלו. אולי סוף סוף מתבשל למכבי נתניה חלוץ מטרה אמיתי.