אני במקום נתניה רוכש את כרטיסו של שלומי, שלומי בן אדם ושחקן שצריך ביטחון והוא בנוי על זה הרבה מאוד, אם הנהלת נתניה והצוות המקצועי שלה יתנו לו ביטחון ויחתימו אותו על חוזה ל-3 עונות והקהל יתמוך בו אז שלומי ארבייטמן עד מהרה יפרע את השטרות, אם הם ישאילו אותו, ילחצו עליו להציג יכולת ולספק קבלות מיד והקהל לא יהיה סבלני כלפיו יהיה חבל על ההשקעה. שלומי ארבייטמן זה שחקן של מוטיבציה וביטחון, כשיש לו את זה הוא חלוץ מסוכן, כשאין לו את זה הוא סתם שחקן שמשוטט על המגרש. אחח שלומי, שלומי כמה הימים שלך היו יכולים להיות יפים אילו רק היית נשאר איתנו, אתה ללא ספק ההוכחה שעל טעיויות ושקרים משלמים.
עד שאני לא קורא באתר הרשמי שהתבצעה חתימה, אני לא פותח בצהלה. כמה שזה ישמע טיפשי, אני מעדיף שהוא יחשב שחקן זר. עקב הרצון להביא קשר אחורי זר, הקבוצה תצטרך להשתחרר מהחוזה של אוקוצ'ה או פרנסיס קיויו ואני אשמח אם אחד מהם יסיים את דרכו בקבוצה, כשהעדיפות היא שפרנסיס קיויו יהיה זה שילך.
מסודי סיכם לשנתיים במכבי נתניה לותר מתיאוס נתן אור ירוק להחזיר לאחר שלוש שנים את הקשר, שסיים את העונה במכבי תל אביב. סגנית האלופה מקווה שהוא לא ייחשב כזר עוד עידכונים: סיכוייו של שלומי ארייטמן לחתום בקבוצה הולכים ונהיים קלושים לאור דרישות מוגזמות של השחקן ובעקבות קשיים במו"מ עם מכבי חיפה, המחזיקה בזכויות על כרטיס השחקן שלו. עמדת הקשר האחורי, שהטרידה את מתיאוס, קיבלה מענה לדעת המאמן, לאחר החתמתו של רביד גזל. בקבוצה ממתינים גם להחלמתו של אמייה טגה. לעמדת הבלם ישנם מספר מועמדים. בעת שנתניה תשהה במחנה האימונים בשוויץ יגיעו מספר זרים הן לעמדת הקשר ההתקפי והן לעמדת הבלם ויעברו מבחנים. עדיין לא ברור מעמדם של פרנסיס קיויו ואוקוצ'ה בקבוצה. כל הסיכויים הם שתיירי טאמזטה, החתום בקבוצה לעונה נוספת, ימשיך.
אוהדי נתניה לדעתי צריכים להתאזר בסבלנות. נכון, יש כעס מסוים לאור העובדה שמתיאוס לא באמת התחיל לתפקד והאוהדים חשים שבגלל זה הקבוצה לא מתחזקת אבל לדעתי לפחות ב2 שחקנים, נתניה עשתה רכש גאוני. הראשון זה שליו מנשה. לטעמי אחד מהשחקנים הכישרונים בישראל ומהיותר מוערכים אצלי. קבוצה שתתן לשליו מנשה את הדקות ואת החופש תרוויח שחקן יוצא מהכלל. בדרך כלל הוא מוצב כקשר ונותנים לו לבצע יותר מידי פעולות הגנתיות במקום לתת לו להתרכז בהתקפה ועדיין הוא סיים ככובש המצטיין של מכבי הרצליה שנה שעברה עם 4 שערים. אמרתי את זה בזמנו על דדי בן דיין ואני אומר את זה היום על שליו מנשה, שחקן עם המון כישרון שלא מוערך מספיק ורק צריך שיאמינו בו ויתנו לו את החופש כדי לפרוץ. בקשר לנדב קידר ( האם הוא חתם רשמית בנתניה והוצג כשחקן הקבוצה או שרק סיכם? ) כבר אמרתי בעבר שמדובר לדעתי במישהו שיכול להיות בלם העתיד של ישראל. קידר שנה שעברה בכל משחק בבאר שבע השתפר עוד ועוד. לדעתי מדובר בבלם מאוד אינטליגנטי, לא מסתבך יתר על המידה, מזכיר לי מאוד את בנאדו בסגנון המשחק. ככה שלמרות שהוא לא מוכר לרבים מאוהדי נתניה ( קצת מוזר כי הבחור גדל בטוברוק ) מדובר ברכישה מצוינת.
עמדת הקשר האחורי היא לא העמדה החלשה שלנו. אלמוג כהן נתן עונה טובה וראוי לקבל עדיפות. הבאנו את גארי אסוס על מנת לפתח אותו. אם לותר מתיאוס יחליט שרביד גזל מתאים, אני אתן לו את כל האשראי. אני חושב שבסופו של דבר נראה קשר אחורי זר. יש לי תחושה כזו. אלן מסודי חוזר למכבי נתניה. ברוך השב. אני מחכה לראות את שיתוף הפעולה שלו עם איתי שכטר ויחיאל צגאי. אלן מסודי (יחד עם חאבייר אנדרסון וגוסטבו בוקולי) היה השחקן המשמעותי ביותר בקמפיין המכובד שמכבי חיפה הציגה בגביע אופ"א אשתקד והוא יוכל לעזור לנו להגיע להישגים (שלב הבתים) השנה. oFiRzZz - הנה עוד תמונה של השניים הללו: http://www.kufsa.co.il/pictures/year/05-06/toto_day2/fws0131.Xxx בחייהם ובמותם לא נפרדו! http://www.super3.gr/forum/public_html/yabbfiles/Smilies/ari_ole.Xxx
מסודי חוזר הביתה ! חתם רשמית ! ברוך שובך קוסם ! http://www.kufsa.co.il/big_pics/masudi5_b.Xxx משה אוחיון - קידר רק סיכם . לפי דעתך הוא יכול להשתלב בליגת העל כבר העונה ?
תלוי בדקות שהוא יקבל. לדעתי עוד עונה בלאומית יכולה לעשות לו רק טוב שכן בבאר שבע הוא יקבל את הדקות ששחקן בגילו צריך כדי להתפתח. אם בנתניה הוא יקבל את הדקות, הוא יכול להשתלב כבר השנה כאחד מהבלמים הטוב בליגת העל, אבל אם הוא יהיה אופציה שלישית או רביעית אז לדעתי גם ההתפחות שלו תפגע וגם היכולת. כי ממה שאנחנו ראינו מקידר, כשעלה כמחליף היה פחות מרשים, אבל ברגע שהוא פתח בהרכב וקיבל את הביטחון הוא לא זז משם, הוא היה מעולה והשאלה היחידה הייתה מי ישחק לידו ולא במקומו.
אלן מסודי הוא אחלה רכישה. אני מחזיק ממנו שחקן מצויין, ולדעתי בנתניה הוא יפרח. בתמונות שהבאתם, לידו זה איבראהים עבדול ראזק? בנוגע לקשר אחורי, אל תשכחו שגם אמייה טגה אמור לחזור, ככה שלדעתי בקישור האחורי מצבכם טוב.
הוא ולא אחר .. משה אוחיון - לפי דעתי גם אם הוא יהיה אופציה שלישית הוא יוכל להתפתח טוב אם הוא באמת כשרון כפי שאתה אומר. מתציאוס שיחק בעמדת הבלם (אמנם בשלהיי הקרירה אבל זה גם משהו) , ועם בלם אדיר ובעל ניסיון כמו מרין הוא יוכל לצבור חוכמת משחק וסוג של ניסיון .
מסודי הוא בידיוק השחקן שנתניה צריכה. השכר שהוא ייקבל בעונה הקרובה הוא 120 אלף דולר, סכום נמוך מאוד וכל הכבוד לנתניה שלא מבזבזת כספים סתם. מסודי שחקן יצירתי שיכול ליצור שערים בעצמו ויוריד קצת מהעומס על איתי שכטר. בעונה שבילה במדי נתניה מסודי היה בשיאו והפגין כדורגל מדהים, גם אם הוא ייראה רק 70% מאותה יכולת זה יהיה פנטסטי. במשך חצי העונה שלו במכבי הוא הראה סימני חיים והיה לא רע בכלל. מצד שני, יש למסודי אופי בעייתי ואי-אפשר לומר שאין פוטנציאל להתנגשות בינו לבין לותר מתיאוס. כעת נתניה חייבת לחזק את עצמה בעמדת החלוץ. אני יודע שלומר את המילים 'ליאור אסולין' ו'חלוץ' באותו הקשר אחרי העונה האחרונה שהוא חווה זה לא נשמע דבר חכם, אבל אני בטוח שבקבוצה אחרת שהיא לא הפועל הוא יוכל להפתיע. הוא רוצה להוכיח את עצמו והוא יבוא עם מוטיבציה אדירה, משום שכל הצעה שתגיע תציל לו כרגע את הקריירה. הפועל לא תדרוש עליו הרבה כסף ואם לא יהיו אופציות אחרות אז שווה לנתניה לנסות. מעניין האם מתיאוס יביא לנתניה זרים שמתקרבים לרמה של לרואה או פרננדז. רק שלא יגיעו עוד זרים כמו קבז'ארו, אנגלוביץ והשאר. אם אתם שואלים אותי, גם אוקוצ'ה לא מרשים, בכלל לא. אני מאמין שכמו רוב הקבוצות, נתניה תתחיל להזיז עניינים בתום היורו. בקשר לשלו מנשה, לטעמי הוא שחקן יצירתי, משקיען ולא רע בכלל, אבל לא להרכב הראשון.
איזה החתמה, כל הכבוד, זה חיזוק לא שלו מנשה הזה. מקווה שגם שלומי ארביטמן יחתום ואוקוצ'ה out וקשר אחורי או בלם מצוין in.