מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏6/7/07.

1. Giallorossi Member

מסודי שחקן נהדר, חבל לי מאוד שהוא לא ימשיך במכבי בעונה הבאה.
    מחצי העונה שלו במכבי התרשמתי ממנו שהוא לא רק שהוא שחקן בעל יכולת אישית מצויינת (בכלל לא ברמה של הליגה הזאת), הוא גם נלחם ומשקיע יותר מרוב השחקנים בקבוצה.
    הבעיה היחידה שלו, כאמור, היא רק ה'ראש' שלו ואני חושב שחל בו שינוי, כי עם הזמן הוא כבר הבין שרק בגלל האופי שלו הוא לא מסוגל להישאר בקבוצה מסויימת יותר מעונה אחת או להגיע לקבוצה גדולה באמת.

אם מכבי נתניה תביא אותו היא תרוויח מאוד לדעתי, בייחוד כשזה שחקן שמכיר את הקבוצה והצליח בה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/08
  2. Don Joan Roman Member

לכל השלושה הייתה פנייה מצד נתניה.
    קינן סירב בנימוס והסביר שהוא רוצה לשחק בארץ רק במכבי חיפה, יחיאל השיב עם חתימה על חוזה לשנתיים או שלוש נוספות במכבי ת"א ובית"ר הודיעה כבר שתומר בן יוסף לא ישוחרר לשום קבוצה אחרת בארץ וגם תומר לא ימהר לעבור ולעזוב את בית"ר לטובת נתניה.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

oFiRzZz - הקבוצות שמתחרות איתנו בצמרת לא תשחררנה לנו שחקנים. אנחנו נצטרך להאבק על זאב חיימוביץ', או להתחיל לבנות את בלם העתיד שלנו. בלם זר לא בא בחשבון, מבחינתי. המנהיג בהגנה הוא אמנם לואיס מארין, אבל אני רוצה את יתר החומר ישראלי.

אלן מסודי הוא שדרוג למכבי נתניה. ביום שהוא עזב, היה לי ברור שיום אחד הוא עוד יחזור. אם לא השנה, אז בשנה הבאה. מתישהו זה יקרה.

יומיים אחרי שנודע לנו שרביד גזל חוזר לקבוצה, אפשר לנחש מי הבא בתור לחזור. אורי אוזן. אותו זבל העופות שהתחנן שנקבל אותו חזרה ולאחר שהיינו מוכנים לסלוח לו, הוא ערק לתפוזים המכניים הירוקים בשביל עוד כמה גרושים. מילא רק זה - אחרי שדניאל יאמר החליט לתת מענק לשחקני הסגל מול לייריה, החוצפן פנה להנהלת הקבוצה בטענה שגם לו מגיע כסף.
    ושוב, זו הזדמנות לפנות לדניאל יאמר ולבקש ממנו שיטיס מלידו את כל מי שלא קשור למכבי נתניה. עתונאי ועורך דין לא יכולים לנהל קבוצה שאפילו אין להם זיקה למקום. איש הנהלה עם דם נתנייתי בורידים ולב מיהלום בחיים לא היה פוזל לכיוון של שני עלובי הנפש האלה.

4. מור!!! Member

ביזיון ההתנהלות נימשך:נתניה בודקת אפשרות להחזיר את אוזן

בקבוצה זקוקים בדחיפות לשחקן הגנה, מגן הפועל כפ"ס עשוי לחזור למועדון.

במכבי נתניה בודקים אפשרות להחזרת אורי אוזן לקבוצה. לנתניה אין מחליף למגן הימני קלמי סבן ונכון לעכשיו גם אין בלם שלישי לצדם של לואיס מרין וגולן חרמון. אוזן המגן, ששיחק גם בעמדת הבלם, מועמד לחזור לקבוצה בה גדל.

אביו של השחקן מאיר אוזן, שהיה אחד מהבעלים של נתניה לפני תקופת דניאל יאמר ומצוי בקשרים טובים עם הבוס של הקבוצה וחברי ההנהלה, ייפגש בימים הקרובים עם ראשי המועדון. המכשול העיקרי לעסקה הוא החוזה לעונה הבאה בו מחזיק אוזן בהפועל כפר סבא. אלא שבשל אי הוודאות סביב הירוקים מהשרון וחוזהו היקר יחסית של אוזן בסטנדרטים של הליגה הלאומית, השחקן עשוי לקבל שחרור. בכל מקרה כפר סבא תצטרך לפצות את המגן אם תשחררו לקבוצה שתציע לו חוזה נמוך יותר. לשחקן יש שתי הצעות נוספות מליגת העל.

5. oFiRzZz Member

למה מחזירים את הבוגדים , למה ?!

6. Diamond4Ever Member

במילה אחת : בושה.

למרות אחרי העונה האחרונה של קלמי, צריכים את אוזן אבל כל העניין של הבגידה פשוט מסריח את העניין,ובשביל עוד כמה גרושים הוא עזב אותנו וירד ליגה.
    לא יודע העניין נראה לי קצת מסריח ולא כשר.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/08
  7. מור!!! Member

נתניה שומעת סיפורים מהקופסה

יאמר נוטה להישאר במגרש הביתי עד שייבנה האצטדיון החדש, כדי לא לפגוע בקבוצה.

בימים האחרונים התגבשה החלטה אצל הבעלים דניאל יאמר וסביבתו הקרובה, לרדת מהרעיון לשחק מחוץ לקופסה בעונה הבאה עד אשר תסתיים בנייתו של האצטדיון החדש

8. nidaniel Member

עד עכשיו נתניה ביזיון, בלי שום רכש משמעותי, ורק מעבדים את שחקנינו המוכשרים לאירופה. אז מה באמת קורה לנתניה, האם זה רק חוסר מזל או קמצנות של הבעלים(טוב לא קמצנות לא לשכוח שהוא הביא אותנו למצב שאנחנו פעמיים סגנית האלופה) או שזה פשוט ניהול כושל של אנשים שאין להם מושג בכלל בכדורגל., אני חושב מעט מהכל. כי פשוט נתניה אין מזל בשוק העברות, אין השקעה רצינית של הבעלים וללא ספק הנהלה פשוט גרועה, אף אחד בהנהלה לא צריך לעשות עבודת מאמן, משום שאנו רואים מה קורה בכזה מצב, שלא נדבר על לותר מתיאוס אכזבה ענקית והוא עוד לא הגיעה לארץ, אמרו שמות גדולים של זרים לא ראיתי שום זר עדיין, פשוט אכזב אותי בכל הרמות הוא פשוט ביזיון לספורט אולי שחקן אגדי אבל לא מאמן מי יודע משהו. ושלא נדבר על החלטת יאמר לשים ליד מתיאוס את פיזנטי הייתה לגמרי טיפשית- פיזנטי לא מבין בכלל בכדורגל לפחות לא בשוק העברות הוא לא מעורב מספיק.

דברים שצריך לעשות בדחיפות

להביא בלם כמו שכבר שמענו אלף פעם- חיימוביץ מבני יהודה עדיפות הכי גבוהה.
    להביא מאמן חכם ויעיל יותר מפיזנטי ליד מתיאוס שמבין את הליגה.
    לוותר על מתיאוס ולהחתים מאמן כמו רוני לוי שהאמתי מתאים לנו כמו כפפה.
    להחתים קשר זר 50:50 ברמה גבוהה.
    לשחרר את אוקוצה וקיויו.
    להחתים את מסודי.
    ולהחתים סקורר.

אלה 7 הדברים שנתניה צריך לעשות עם היא רוצה להישאר בחיים בליגה שלנו.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביום שקראתי שכנראה עוזבים את הקופסא, הדמעות כבר דפקו בדלת. הדבר הראשון שעשיתי היה להודות לבורא עולם שבמשחק האחרון שיצא לי להיות בקופסא, מול מכבי חיפה במסגרת שמינית גמר גביע המדינה, זכיתי לראות נצחון. אם הייתי נפרד מהקופסא עם הפסד, לא הייתי יודע איפה לקבור את עצמי. עכשיו יש לי חצי עונה להנות מהקופסא ואני מקווה שיצא לי להגיע ל-5 משחקים לפחות ושכולם יהיו נצחונות.

כי אין בעולם עוד כזאת אהבה! http://www.super3.gr/forum/public_html/yabbfiles/Smilies/ari_ole.Xxx

10. Don Joan Roman Member

כי קרופניק ברח לכם
    כי תומר בן יוסף, אבי יחיאל ודקל קינן לא יגיעו
    כי לא השכלתם לתת לזאביק חיימוביץ' הצעה מספיק טובה
    כי המאמן שלכם מפרשן ביורו

ועוד כהנה וכהנה.

11. oFiRzZz Member

אני מעדיף את עשאהל בן שבת במקום אוזן .

12. דניאלושקה Member

קידר חתם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/huh.Xxx

13. nidaniel Member

נתניה הגישה הצעה לחיפה על שלומי ארביטמן, להשאיל את השחקן לעונה ואופצייה בסוף העונה לקנות אותו סוף כל סוף חיזוק אמיתי לשורתינו, הגיעה הזמן תודה לאל.
    קידר חתם בנתניה וכנראה יהיה הבלם השלישי שלנו. אם מישהו יודע עליו הוא יכול לשלוח לי על פרטים אין לי מושג מי הבלם הזה בכלל או בכלל לפרסם פה את הנתונים עליו.

14. idos87 Member

שלומי ארבייטמן יוכל להוסיף המון להתקפת נתניה. הוא יוכל להשתלב בחוד עם שכטר ולהוות התקפה מוחצת של נתניה.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עושה רושם שהעניינים מתחילים לזוז. במקום זאב חיימוביץ' רודף הבצע, כנראה שיוחתם נדב קידר. אני אשמח לראות את הבלם של הפועל באר שבע בקבוצה. אני מעדיף שחקן שרעב להצלחה מאשר שחקן שפועל לפי שיקולים כלכליים.
    רצות בזמן האחרון שמועות שמכבי נתניה רוצה את שלומי ארבייטמן. למי שזוכר, בתחילת העונה שעברה אמרתי שאני רוצה לראות במכבי נתניה 3 ישראלים: ראובן עובד, עמרי קנדה ושלומי ארבייטמן. בשנה שעברה כולם היו אדומים, אבל אני מקווה שהם יתחילו לעבור לצהוב שחור בהדרגה. תמיד טענתי שבמכבי נתניה הוא יוכל לפרוח, משום שהקהל שלנו חולה על שחקנים מהסוג שלו. רק שיחתום.
    אלן מסודי, ברוך דגו ועמרי אפק הם בינתיים בגדר השערות בלבד. אני מאמין שעם ברוך דגו העניינים יתפתחו בקרוב, משום שעושה רושם שהעניין איתו הוא הרציני ביותר.