מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏6/7/07.

  1. Frank Serpico Member

    הצטרף ב:
    ‏11/5/08
    הודעות:
    225
    לייקים שהתקבלו:
    0
  2. nidaniel Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/08
    הודעות:
    134
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לפי דעתי זה כבר היה כתוב על הקיר מאז שלא התחיל לחפש שחקנים רציניים, בנתניה הבינו שלותר יעזוב אז החליטו להיכנס למו"מ עם רוני לוי, האמתי אישית אני מקווה שזה יקרה, בהתחלה שמחתי, אמרתי יוו שחקן אגדי כמו מתיאוס בה לאמן פה אבל אז ראינו את חוסר הרצון שלו לאמן פה ואת חוסר ההתלהבות.
    אני ממש מקווה שהוא יעזוב ובכסף שהיו צריכים לשלם לו להביא שניים או שלושה שחקנים הכי טובים בשביל הליגה שלנו.
     
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    nidaniel - אני מציע לחכות עם הסיכומים. לפי התקשורת, הוא כבר היה סגור בחטאפה ועובדה שהוא עדיין מצהיר בכל אמצעי שהוא יאמן רק במכבי נתניה. אנחנו לא צריכים להישבר מכל ידיעה כזאת, משום שיהיו עוד הרבה כאלה. הוא היה שחקן ברמה עולמית וטבעי שיהיה מקושר למקומות רבים. התקשורת הישראלית, שגם ככה אחת הכשרוניות בעולם בלסלף עובדות, תרצה לחגוג עלינו.
     
  4. Frank Serpico Member

    הצטרף ב:
    ‏11/5/08
    הודעות:
    225
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתם אולי לא צריכים להשבר, אבל בטח להרים גבה מכך שהמאמן שלכם לא איתכם, לא פיזית, לא גיאוגרפית, ולפי תחושתי (ותחושתי בלבד) גם לא מנטלית.

    עושה רושם שהוא מנותק ממה שקורה בעיר המזרח תיכונית הקטנה שעל חופו המזרחי של הים התיכון.

    הוא לא פה (חוץ מאיזה מסיבת קוקטייל אחת שנערכה לכבודו, זו עם השטיח האדום), לא בגופו ולא בליבו.

    מאמן צריך להיות לא רק איש מקצוע בענייני רכש ובחירת שחקנים, ולא רק טקטיקן טוב לפני המשחקים ובמהלכם, בראש ובראשונה מאמן צריך להיות ראש וראשון לשחקנים, להיות מחובר אליהם, להכיר אותם טוב יותר מאימם מולידתם, ובעיקר - מוטיבטור טוב עבורם.

    ובכנות, אתה רואה את מתיאוס המפונק והמנומנם משהו מדרבן את השחקנים שלכם בעת פיגור, או בזמנים קשים (שגם כאלה בוודאי יהיו) ?
     
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    לותר מתיאוס עושה בדיוק מה שרן בן שמעון עושה, אבל משום מה המאמן של מכבי תל אביב לא מקבל ביקורת, בזמן שהגרמני מקבל. לדעתי, הסיבה היחידה היא שבמכבי תל אביב יש מי שדואג לעניינים, בזמן שהנהלת החלם של מכבי נתניה כוללת את קובי בלדב (שוער), גיל לב (עורך דין) ואיציק גניש (עתונאי), שלא עושים כלום.
    אם על כל פרסום שלילי לגביו אני אתחיל להרים גבה, שתי הגבות שלי יתחברו לשיער שיש לי על הראש. הרי אם היו לכל הידיעות האלה בסיס, לותר מתיאוס כבר היה מאמן בליגה הספרדית.

    אני אשמח אם תוכל להסביר לי מדוע החלטת שהוא מפונק ומנומנם. אם הוא לקח אליפויות כמאמן והצליח יפה בכל מקום שעבד בו, אז סימן שהוא גם יודע לדבר אל הנפש של השחקנים. אתה בטח לא תאמין לי, אבל כשאני רואה את הידיעות האלה, אני אפילו לא טורח להיכנס. אני יודע בלב שלם שלותר מתיאוס יאמן את מכבי נתניה ושהוא גם יצליח איתה.
     
  6. שגיא Guest

    קודם כל, גם רן בן שמעון מקבל ביקורת. אבל מעבר לזה, לרן בן שמעון יש יתרון מובהק על פני מתיאוס. הוא מכיר את הכדורגל הישראלי. הוא נמצא בביצה הזו כבר כבר כמה שנים כמאמן (בוגרים ונוער) ועוד הרבה מאוד שחקנים כשחקן (מה שפחות רלוונטי). סביר שבן שמעון החל את ההכנות במכבי תל אביב עוד לפני שהעונה החולפת הסתיימה.

    מתיאוס הגיעה בקול גדול מבלי להכיר את שחקני נתניה יותר מידי. הוא היה פה איזה שבוע עם כל הגל התקשורתי סביב החתמתו ונסע לפרשן את המונדיאל. את שחקני נתניה הוא לא מכיר, שלא לדבר על שאר שחקני הליגה. הרכש לא ממש עובר דרכו (ואולי בגלל זה הכל גם מתנהל בעצלתיים). תוסיף לזה את כל הידיעות (נכונות או שקריות זה כבר עניין אחר) ותקבל משהו קצת מסריח. קצת יותר מידי.
     
  7. oFiRzZz Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    4,760
    לייקים שהתקבלו:
    1,859
    אז הוא מועמד . ו ?
    גם פוסם שאוליץ' היה מועמד לביתר . ו ? הוא היה רוצה להגיע ?
    מחר יהיה רשום שרונאלדו מועמד לנתניה..

    עד שאין חתימה רשמית אני לא מאמין לכלום .
    מצד שני עד שהוא לא נוחת ב1.7 אני גם לא מאמין לכלום ..
     
  8. Diamond4Ever Member

    הצטרף ב:
    ‏27/2/08
    הודעות:
    70
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גולן חרמון יעדר לפחות 3 שבועות לאחר שיעבור ניתוח בקרוב. ככל הנראה יש לו בקע במפשעה אך עפ"י אתרים נוספים נאמר כי יצטרך לעבור ניתוח בקרסול.

    עכשיו חייבים להחתים בלם,אבל לא מלחץ,אלא ממחשבה רבה,מאמין בחיימוביץ',אבל קצת מטיל בו ספק מצד שני.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/6/08
  9. מור!!! Member

    הצטרף ב:
    ‏21/5/06
    הודעות:
    395
    לייקים שהתקבלו:
    2
    עידכונים:

    *במהלך סוף השבוע נעשה ניסיון נוסף לבדוק את האפשרות להעביר את הבלם תומר בן יוסף לשורות הקבוצה.

    *בקבוצה חידשו גם את המגעים עם הפועל כפר סבא בניסיון להחתים את החלוץ סמואל יבואה.

    *בנתניה עדיין לא מצליחים להתקרב לסכומים שדורשים מחזיקי כרטיסו של חיימוביץ'.

    *רביד גזל עשוי להיפגש השבוע עם ראשי המועדון.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/6/08
  10. oFiRzZz Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    4,760
    לייקים שהתקבלו:
    1,859
    תודה על העדכונים מור .
    --------
    אחד מפורום "הרופסא" העלה לינק שרשום בו שמאמן אחד (גרמני , לא (!) מתיאוס , שכחתי את שמו) מונה למאמן נבחרת גאנה .
    חיפשתי וגיליתי שהם באמת מינו את הבחור הזה יום או יומיים לפני הפרסומים בארץ שמתיאוס מועמד לגאנה.
    איזה תקשורת זבל יש לנו בארץ . עושים הכל כדי לפגוע .
     
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    אמרתי לכם מלכתחילה לא להאמין לכל הפרסומים האלה. מדובר בעיתונאים שהם מקורבים למאמנים בישראל שרק רוצים להרע לכל מי שמגיע מבחוץ. היום לותר מתיאוס צוטט ב'ידיעות אחרונות' והוא הצהיר חד משמעית, בפעם המי יודע כמה, שהוא יאמן אך ורק את מכבי נתניה. אני מקווה שבפעם הבאה תתנו אמון רב יותר בו ובדניאל יאמר.

    זאב חיימוביץ' קרוב למכבי נתניה, אחרי שהיהלומים הצליחו להגיע להבנות עם ג'קי בן זקן. כרגע, נותר לשני הצדדים לסכם על גובה שכרו.

    רביד גזל עושה קולות של מי שמתגעגע ורוצה 'לחזור הבייתה'. אני אומר שילך בדרכו של חברו הטוב, אורי אוזן, ויחפש לו קבוצה לרדת איתה ליגה. חצוף.
     
  12. oFiRzZz Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    4,760
    לייקים שהתקבלו:
    1,859
    לא רוצה לראות את היהלום על החזה שלו !!
    הוא נטש אותנו , שימצא מי תקח אותו !
     
  13. מור!!! Member

    הצטרף ב:
    ‏21/5/06
    הודעות:
    395
    לייקים שהתקבלו:
    2
    מה אתם אומרים על מסודי? הוא ישוחרר כניראה ממכבי...
     
  14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    אני בטוח שבהנהלה שלנו חושבים על זה, אבל אני לא יודע מהם הסיכויים שהוא יגיע. באופן כללי, קשה לי להאמין שהוא יסרב לחזור אלינו עם נציע לו. אם איכשהו כן, אז מכבי נתניה הרויחה בגדול, משום שאני מחזיק ממנו שחקן שיודע לעשות את ההבדל. בשנה האחרונה הוא הראה גם במועדון ספורט אשדוד וגם במכבי תל אביב שהוא לא שכח לשחק כדורגל. אפילו בחצי עונה פושרת אצל הצהובים כחולים הוא היה שווה משהו כמו 5 שערים ובישולים.
    תארו לכם מצב שמחזירים אותו יחד עם איברהים ראזאק. חלום רטוב.
     
  15. מור!!! Member

    הצטרף ב:
    ‏21/5/06
    הודעות:
    395
    לייקים שהתקבלו:
    2
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/aa1.Xxx פיצוץ במו"מ בין נתניה לזאב חיימוביץ'

    אחרי שכבר סוכם על מכירת כרטיסו של הבלם, הוא דחה גם את ההצעה הכספית השניה שהוגשה לו ע"י הקבוצה, שתעבור להתמקד באופציות אחרות