Igi - כבר ענית לעצמך. אלישע לוי. ותאמין לי שאפילו זה לא היה מונע ממנו להצטרף אלינו אם היינו עומדים בדרישות שלו ומוסיפים לו עוד 20,000$. איך שזה לא יהיה, אני מאושר שזה לא קרה ולא אכפת לי מאיזו סיבה. ואגב, התקציב ה'עצום' של מכבי נתניה לא מתבטא בתקציב לרכש. הוא קודם כל נועד כדי לשדרג את השלד הקיים ולדאוג לכך שהוא ימשיך איתנו לעוד כמה שנים ולאחר מכן כדי להביא את לותר מתיאוס.
הוא חיזוק לספסל,לא יותר מזה,הוא שחקן גיבוי. אני מאד מקווה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx דבר נוסף שקצת מרגיז אותי זה העובדה שאנחנו נלחמים על חיימוביץ' שיש לו פוטנציאל ענק,אבל איזה סכומי עתק רוצים עליו, והיי, אל תשכחו שהוא שיחק כבלם בעונה בפ"ת ירדה ליגה לפני שנתיים,וגם השנה עם בני יהודה הוא כמעט הוריד אותה ליגה. הוא באמת בלם עם פוטנציאל אבל עם כסף כמו שג'קי בן זקן רוצה עליו ושמיר שזה ביחד 900$ דולר, עדיף לפנות לביתר בקשר לבן יוסף או לבלם זר לצידו של לואיס. מה חושבים ?
בשתי מילים, דקל קינן. כמעט ירד עם סכנין ליגה, ועשה עונה בינונית עם העולה החדשה בזמנו נתניה, היום כולם יודעים מה הוא שווה בכדורגל הישראלי.
אתה צודק,היום יחודעים מה הוא שווה כי הוא היה עם פוטנציאל והוא רק ממש אותו ופיתח אותו,זה נכון גם לחיימוביץ',אבל לא יודע,עם סכומים כאלו עדיף בלם ברמה כמו בן יוסף או בלם זר.
בן יוסף בלם בינוני מאוד, הוא לא שקט במשחק שלו וקשה לו מאוד לגמור משחק בלי לגרום לטעות קריטית\לקבל אדום\לעשות פנדל. אבל אולי בנתניה יהיה לו יותר קל כי זאת קבוצה בלי הרבה לחץ.
לדעתי צריך לתת לו קצת בטחון,כי הוא קצת חסר בטחון,מאז הטעות הקשה מול קרואטיה אם אני לא טועה,יש לו קצת גמגומים ברגליים. אבל אם זה חיימוביץ' או בן יוסף אין פה בכלל שאלה,בן יוסף בלי לחשוב אפילו פעם אחת.
נתניה רצתה את בן יוסף הרבה לפניי שחיימוביץ' עלה כמועמד אבל בית"ר סירבו ובכלל אני לא חושב שבית"ר תשחרר איה שהוא שחקן למכבי נתניה ואם כן בטח בעד הרבה מאוד כסף אחריי התרגיל המלוכלך עם התקשורת בעניין איתי שכטר ועוד כל מיני דברים שהנהלת בית"ר לא אהבה בהתנהלות של מכבי נתניה אל מול הדאבליסטית.
בן-יוסף כנראה שלא ישוחרר מבית"ר. מכבי ת"א ניסתה כמה וכמה פעמים להביא את בן-יוסף לקרית שלום ונענתה בשלילה ע"י בית"ר. מכבי נתניה תצטרך כנראה למצוא אלטרנטיבה יותר טוב מבן-יוסף וחיימוביץ' הוא השחקן המתאים לכך. שלו מנשה, עם כל הכבוד לשחקן הזה, זאת לא ההחתמה הטובה ביותר של נתניה.
אם המשחק המתוכנן מול שאלקה יצא לפועל, מכבי נתניה תשחק במסגרת משחקי ידידות מול שתי קבוצות גרמניות מובילות, שתשתתפנה השנה במפעל ליגת האלופות. כבוד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx אגב, אלו הן הקבוצות שאיתן מכבי נתניה תשחק במסגרת מחנה האימונים שלה באוסטריה: פירבורג (גרמנית שנייה, מקום 5), סט פאולי (גרמנית שנייה, מקום 10), ורדר ברמן (גרמנית ראשונה, מקום 2), שפהאוזן (שוויצרית ראשונה, מקום 10, משמע נשרה ליגה). תומר בן יוסף לא יגיע למכבי נתניה מהסיבה הפשוטה שבית"ר ירושלים לא תרצה לחזק את אחת מהיריבות שלה לכתר. מאוד הייתי רוצה לראות את הבלם מגיע לקבוצה, אבל ברור לי שזה לא משהו הגיוני. אני עדיין מאמין ומקווה לראות את זאב חיימוביץ'.
זאב חיימוביץ' יהיה שחקן מצויין בשביל נתניה. בעונה שלו אצלנו כשהיה לידו בלם טוב ונוצר תיאום הם היו הצמד בלמים הטובים בליגה. יחד עם מרין הוא יכול בקלות להחליף את סטרול. אם לא הוא לדעתי נתניה צריכה ללכת בכל הכוח על דקל קינן. אם לא שניהם אז רק בלם זר
דקל קינן כבר שנתיים מציג יכולת מעולה בחיפה, ואם אני לא טועה הוא בן 24-25. חיימוביץ', בגיל דומה, עדיין לא הצליח בלחץ של קבוצה גדולה. אני אומנם מאמין בו יותר מאשר בבן יוסף, אבל תג מחירו מוגזם לחלוטין.
חיימוביץ' הוא דוגמא מושלמת למצב שבו קבוצות קטנות מנסות לנצל את הבוסים החדשים שיש להם כסף עכשיו. הוא לא שווה רבע ממה שדורשים עליו.