גם בהגנה אחנו די מסודרים למעט בלם ברמה . בקישור ובהתפקפה אני מסכים איתך , הקישור שלנו בינוני וההתקפה למעט שכטר חלשה .
Zlatan Ibrahimović - אני לא יודע עם יצא לך בשנה האחרונה לראות משחקים רבים של מכבי נתניה, אבל גם אם ראית מעט מדי, בטח שמת לב שהדבר האחרון שאנחנו מסודרים בו זה הקישור. אם כבר, אז אנחנו מסודרים רק בחוליה האחורית. אני נותן אשראי לראשי הקבוצה שיצליחו למלא את החלל שהותיר אבי סטרול. אנחנו צריכים להתחזק בחלקים האחרים של המגרש. לשם כך, אנחנו צריכים שחקני רכש, אבל זה לא שנקרוס בלעדיהם. יש לנו בסיס של שחקנים ישראלים שהעונה הספיק למקום שני ובעונה הבאה, שבה הצעירים ימשיכו בהתקדמות שלהם, הקבוצה תמשיך להיות תחרותית ותנסה להצליח בליגה, בגביע ובאירופה.
חכה, אנחנו רק בהתחלה. כרגע, נתניה נמצאת במצב מצוין, לפי דעתי. הרי ברור לכולם ששליו מנשה לא בא להרכב, נכון? אז מה הבעיה? צגאי לא הגיע מהלאומית?כרגע מועמדים לקבוצה חיימוביץ', קורפניק (אחד מהם יבוא, שניהם מצוינים על אף שאני מעדיף את חיימוביץ') ואל תשכח שמתיאוס יכול להביא יחד איתו הרבה שחקנים שירצו לשחק תחתיו והרבה ספונסרים שיכניסו הרבה כסף לקבוצה. מה אתה מסכם כבר את עונת המלפפונים?
עפ"י אתר ספורט 5 חיימוביץ' מתקרב וב-48 השעות הקרובות הוא יסכם בנתניה על חוזה ארוך טווך עקב כך שקרופניק סיכם בחיפה וגם הלחץ של הקהל לחיזוק עזר לכך. אם תשאלו אותי חיימוביץ' יותר טוב מקרופניק והידיעה הזאת משמחת מה שאני מקווה שיסגרו עם חיימוביץ' על סעיף שחרור לחו"ל גבוה לא כמו אצל תמיר כהן ואבי סטרול כי לדעתי הוא יוכל להגיע לשם.
לפי דעתי זה יפול ונשאר עם חיים מלכה בתור בלם .. חיימוביץ' בלם טוב שיש לו פוטנציאל להגיע רחוק מסטרול ..
אופיר אני חושב בדיוק כמוך כי כבר פעמיים זה קורה לנו בשבועיים האלה פעם ראשונה עם בוקסנבוים ופעם שנייה עם קרופניק ושלא נדבר פה הוא עדיין לא סיכם
אני חושב כמו כולכם לגבי חיימוביץ, הוא בלם מצוין והוא הרבה יותר מקרופניק הזבל הזה, מי הוא חושב לעצמו ככה להבריז לנתניה, גם ככה הוא בלם בינוני מינוס מתאים בקושי לספסל של ליגת בעל,, גולן חרמון הרבה יותר טוב מימנו, אני זוכר אותו מהתקופה שלו בנתניה ורק זכור לי כמה הוא היה בלם כבד, בלי ניסיון, ויכולות הגנתיות נמוכות מאוד, אז נכון ייתה לו עונה נחמדה אצל סכנין אבל לא בעונה הבאה אני מבטיח לכם. צריך להגיד תודה ששחקן כזה לא חתם אצלנו. הסוגייה הבאה החלפת צבעי המועדון למה מה קרה מה אנחנו בסדרה "אלופה" שהחליפו צבעים נתניה נשארה ותשאר לעולם צהוב שחור ומי שרק ינסה לשנות זזאת יקבל סירוב עצום מאוהדי נתניה, חייבים להחרים את מכירת המנויים עד שיובטח לנו שלא יחליפו את צבעי המועדון צריך לעשות סקר באחד האתרים של נתניה ולתת לאוהדים להחליט, אפילו שיאמר הוא בעל המועדון לפי החוק, אבל בעלים באים והולכים, אוהדים נשארים עם הקבוצה עד סוף חייה אז אדון יאמר אל תאיים על אף אחד נתניה תשאר צהוב שחור יש לך בעיה תעזוב. ודבר אחרון שאני עדיין לא מבין למה נתניה לא החתימה את רוני לוי כמאמן במקום לותר, ואת המיליון יורו שהיו צריכים לשלם על לותר, יכלו להביא שני זרים ברמה הגבוהה ביותר בארץ. אז ללא ספק הנהלת נתניה ביזיון, עם כל הכבוד ללותר מתיאוס הבלם הדגול כמאמן הוא אפס, הוא לא יודע לאמן ולא רציני, הוא לא ראה קבוצות אחרות בליגה אז הוא לא יודע כלום על הליגה שלנו אין לא מושג על ליגת העל ועל הכדורגל ההישראלי, אז לדעתי היה ממש לא נחוץ להחתים אותו כמאמן.
אני שמח לשמוע שלאוניד קרופניק סגר במכבי חיפה. שחקן שלפני שנתיים ויתרנו עליו כי חשבנו שהוא לא מספיק טוב לעידן של אשר אלון, לא יכול להתאים בעידן החדש של דניאל יאמר. אני מוכן לקבל את העובדה שהוא עבר שדרוג משמעותי בשנתיים האחרונות, אבל לא מספיק כדי למלא את מקומו של אבי סטרול. nidaniel - אני דווקא חושב שאנחנו כן צריכים להחליף את הצבעים שלנו וציינתי את הסיבות במאמר שהבאתי לכאן שכתבתי לאתר 'הקופסא - הדור הבא'. לידיעתך, פעם כבר שיחקנו בצהוב ירוק, לאחר מכן גם בצהוב לבן. אני בעצמי זוכר את נועם שוהם ולאסלו צה לובשים צהוב לבן בליגה הלאומית. מלבד הצבע הצהוב, שמסמל את המכביזם והיהלום, ניתן להחליף לכל צבע מבלי לפגוע בצביון של הקבוצה.
עברו פה גם הצבעים תכלת,כחול וירוק .. אבל התחברנו לצהוב. צהוב לבן כמו של דורטמונד לעתי יהיה הכי טוב ..
the yelow diamond: אני חייב לא להסכים לטענותיך, אז מה עם נתניה בעבר הרחוק לבשה צבעים שונים ותאמין לי אני יודע כל משפחתי אוהדת נתניה כבר 27 שנה, ואני מכיר את כל ההיסטוריה של נתניה נחסוך בפרטים ונציין. כולנו כל אוהדי נתניה נקשרנו לבצע הצהוב שחור, אפילו בשירים אז מה עם לביתר גם יש צהוב שחו,ר זו לא סיבה, שהם יחליפו את הצבע עם יש להם בעיה, רוב אוהדי נתניה מתנגדים למהלך אז עושים דווקא מה קורה פה, נראה לי שעידן אשר אלון חוזר ובגדול, כמה שסאננו אותם אז עכשיו צריך גם להיות נגד יאמר, אני לא רוצה אני מעריך אותו מאוד אבל פעולה כזאת נדרשת להיפסק, אז בבקשה ממך דניאל יאמר, גם בישבלך וגם בשבלנו אל תשנה את צבעי המדים.( שלא תבינו אותי לא נכון זאת לא אזהרת איום של פגיעה פיזית אלא פגיעה ששנאה, ואי הגעה למשחקים וכו.. שיכול לפגוע בקבוצה כלכלית) אז אדון יאמר תחשוב פעמיים לפני שאתה עושה כזה שינוי דרסטי.
nidaniel - זה בדיוק הקטע, שלבית"ר ירושלים אין בעיה עם זה. הם המותג מספר אחת כיום בכדורגל הישראלי. הבעיה היא שלנו, משום שזה בלתי אפשרי להתמתג במצב הנוכחי. נכון שזו אולי כניעה וישנן תחושות של חוסר צדק, שכן בית"ר ירושלים החליפה בעבר את צבעיה רק כדי להיות כמונו, אבל קרה דבר וכיום התמונה נראית לגמרי אחרת. מכבי נתניה צריכה קו חדש להתחיל איתו. משהו חדשני להאחז בו ולהתחיל לטפס חזרה לצמרת דרכו.
צבע חולצה חדש זה לא מה שיביא אותם לצמרת, כמו שזה לא הביא את אשדוד בזמנו. השינוי צריך להיות בניהול, שלא יווצר מצב שהמאמן מפרשן משחקים ביורו בזמן שחברי הנהלה חסרי מושג מחתימים עגלות כמו שלו מנשה אחרי הצהרות שרוצים אליפות. צבע חולצה זה עניין שולי.
TariboWest - אנחנו לא צריכים לשנות את צבע החולצה רק כדי להיות בצמרת, משום שאנחנו כבר בצמרת. אנחנו צריכים לשנות את צבע החולצה כדי למתג את עצמינו. ליצור משהו חדשני שיאפיין רק אותנו.
ובכל זאת, שחקן שני העונה שהעדיף ללכת למכבי חיפה במקום לנתניה. אני לא בא חלילה לעצבן אתכם או משהו(ככה זה נראה לפחות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx), אבל האם לדעתכם שחקנים עדיין רואים בחיפה כשם יותר גדול/אופציה יותר עדיפה(ואל תגידו לי שזה רק אלישע...), למרות התקציב העצום שנתניה אמורה להציב העונה?